یکشنبه, 24 فروردین,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

آموزش تهیه کیک رولت با دو روش متفاوت


آموزش تهیه کیک رولت با دو روش متفاوت

رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه هم مانند دیگر شیرینی های خامه ای نسبت به شیرینی های خشک در میان ایرانیان محبوبیت بیشتری دارند.

 طرز تهیه کیک رولتی خانگی,طرز تهیه کیک رولتی

طرز تهیه کیک رولتی خانگی

 

طرز تهیه شیرینی رولت:

مواد لازم برای رولت:

تخم مرغ  3 عدد 
 شکر 90 گرم 
آرد   90 گرم
 وانیل 1/4 قاشق چایخوری 
 بکینگ پودر  1/4 قاشق چایخوری
 عسل 1 قاشق سوپخوری 
 آبجوش 1 قاشق سوپخوری 

 

طرز تهیه شیرینی رولت:

ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا حدی که از ظرف بیرون نریزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانیل و عسل را می زنیم تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید کم کم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را روی آن بریزید و آن را یکدست پهن کنید و در به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقیقه روی سینی فر را بپوشانید تا سرد شود و بعد کیک را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید.

 

و بعد کیک را با همان دستمال رول کنید، و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و سپس آن را خارج کنید و وسط کیک خامه بمالید می توانید فیلینگ موز یا گیلاس قرار بدهید و آن را رول کنید و روی آن را با خامه یا شکلات، پودر قند، پودر کاکائو و هر چیزی که دوست داشتید تزیین کنید. سپس داخل یخچال قرار بدهید و بعد از یک ساعت آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

 

رولت خامه ای از باقیمانده کیک:

مواد لازم برای کیک رولتی :

خرده های کیک باقیمانده 500 گرم 
شیر 1/5 فنجان
شکلات تلخ یا شیرین 100 گرم
خامه قنادی 100 گرم 

 

طرز تهیه شیرینی رولت با خرده کیک:

کیک را خوب له کنید. شیر را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودش را بگیرد.

 

شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده کردید 1 قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در آخر به شکلات 50 گرم کره اضافه کنید. اضافه کردن کره اختیاری است.

 

اگر باز هم کیکتان احتیاج به شیر دارد کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید (باید مراقب باشید شیر را در حدی اضافه کنید که کیک تان حالت خمیری نگیرد) بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتان است و باید خودتان تشخیص بدهید.

 

دو لایه سلفون را داخل سینی پهن کنید کیک را روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست کنید.

 

خامه قنادی را روی کیک بکشید و با کمک سلفون رول کنید و به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید که خودش را بگیرد.

 

بعد از چند ساعت رولت را از یخچال بیرون بیاورید و با سس شکلات تزئین کنید. (شکلات را بنماری کنید و به آن خامه یا شیر اصافه کنید و روی حرارت قرار بدهید که سس به غلظت مناسب برسد و سپس روی رولت بریزید) و باز داخل یخچال قرار بدهید و بعد از اینکه خوب منسجم شد آن را برش بزنید.

 

کیک رولی,رولت با خرده کیک

طرز تهیه کیک رولی

 

نکاتی برای طرز تهیه کیک رولتی خانگی:

اگر می خواهید رولتی که در منزل تان درست می کنید مانند رولت های آماده شود کافی است نکات زیر را رعایت کنید.

• زرده تخم مرغ را در ظرف کوچک تری هم بزنید تا حداکثر حجم را بگیرد.
• هنگام افزودن شکر، همزن را باید روی درجه تند قرار دهید تا مایه ای غلیظ، کم رنگ و سبک به دست بیاید.
• آرد ذرت را جایگزین یک سوم آرد کیک کنید تا هنگام لوله کردن از شکستن آن پیشگیری شود.
• قبل از اندازه گیری همه ی مواد خشک را با هم 3 بار الک کنید.

• سفیده هم زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید تا هوای موجود در آن خالی نشود زیرا این امر باعث سفت شدن و از بین رفتن پف کیک می شود.
• مایه را به آرامی در قالب صاف کنید.
• نگذارید کیک به مدت طولانی روی سینی مشبک بماند و خنک شود، زیرا این امر باعث خشک شدن کیک خواهد شد.
• در صورت چسبیدن کاغذ روغنی به پشت کیک، کاغذ را با آب کمی خیس کنید تا به راحتی جدا شود.
• اگر لبه های کیک رولت خشک شد، لبه های خشک را که نازک تر است را ببرید تا راحت تر لوله شود.
• پس از کمی چرب کردن کاغذ روغنی، آن را به کمی آرد آغشته کنید تا کیک نچسبد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
نحوه پرورش و کاشت درخت زیتون
درخت زیتون در گذشته به عنوان نماد به کار برده میشده نه تنها نشانی از صلح بلکه نمایان‌گر ثروت و وفور کشور بود. درخت زیتون از پیشینه ای دور و دراز در جهان برخوردار است. در این مقاله قصد داریم هر آنچه ک...
ادامه مطلب >
آشنایی با خواص قورمه سبزی و ادویه مخصوص قورمه سبزی
قورمه سبزی از جمله‎ غذاهای اصیل و مخصوص ایرانی است که به عنوان سمبل ملی ذائقه‌ی ایرانی شناخته می‌شود. اگر بخواهید مزه قورمه سبزی شما منحصر به فرد و خاص باشد، باید از ادویه های گوناگونی استفاده کنید ک...
ادامه مطلب >
انواع ترازو و راهنمای انتخاب و خرید آن ها
ترازو وسیله ای هست که برای اندازه گیری جرم اجسام و یا مایعات مورد استفاده قرار می گیرد که امروزه تقریبا در هر صنعتی کاربرد دارد. در گذشته نیز انواع مختلفی از ترازوها وجود داشته و مورد استفاده قرار می...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب و خرید دوربین های مداربسته
در این مطلب درباره دوربین مدار بسته، انواع مختلف آن و ویژگی‌هایی که باید در هنگام خرید دوربین مدار بسته مناسب در نظر بگیرید صحبت خواهیم کرد.با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >
لامپ فلورسنت و انواع آن
لامپ فلورسنت نوعی لامپ مهتابی است که در اثر برخی از واکنش ها و بخار شدن جیوه داخل لامپ روشن می شود. در این مقاله به معرفی این لامپ و انواع لامپ فلورسنت خواهیم پرداخت.
ادامه مطلب >
دلیل گذاشتن توپ قرمز بر روی سیم برق چیست؟
شاید دیده باشید که روی سیم های برق بین دکل های برق بیرون شهرها یک گوی مانند توپ قرمزی بزرگ دیده می شود و با خود می گویید که این توپ های قرمز چیست با ما همراه شوید تا بفهمید چرا این توپ های قرمز روی س...
ادامه مطلب >
با فواید شگفت انگیز میخک بیشتر آشنا شوید
میخک جزء معروف ترین ادویه های جهان است که خواص بسیاری را برای سلامتی به همراه دارد، از خواص میخک می توان به رفع بوی بد دهان، تنظیم قند خون و جلوگیری از لخته شدن خون نیز اشاره کرد.
ادامه مطلب >
معرفی انواع چرخ گوشت صنعتی
چرخ گوشت صنعتی از مهمترین تجهیزات آماده سازی برای رستوران ها، کبابی ها و تمام کسب و کارهایی است که احتیاج به آماده کردن و چرخ کردن حجم زیادی از گوشت است. این چرخ گوشت صنعتی به طور کامل از استنلس استی...
ادامه مطلب >
بیمه تکمیلی چیست و آشنایی با انواع آن
بیمه تکمیلی نوعی تامین اجتماعی نیست. انوع بیمه تکمیلی شامل : بیمه تکمیلی انفرادی، بیمه تکمیلی گروهی و بیمه تکمیلی خانواده می باشد. برای آشنایی بیشتر با بیمه تکمیلی در ادامه با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >
پربازدیدها