تغذیه مناسب = جامعه سالم ، هنوز هم نان زندگیست
شرکت به نان (نان حقیقت) توانسته است با استفاده از مدرن ترین دستگاه ها و آخرین فناوری های روز دنیا در جهت تهیه و تولید انواع نان های صنعتی سبوس دار همراه با ماندگاری و برترین کیفیت تلاش نموده در راستای تحقق نان سالم و مقوی و بهداشتی و بدون دور ریز گامی برداشته
محصولات به نان به دلیل خشک بودن، ترد بودن و مغز پخت بودن نان و استفاده از آرد کامل (گندم . سبوس دار) (۷ ٪)، آرد جو ، آرد چاودار و دانه های روغنی به عنوان وعده اصلی و میان وعده میتواند به داشتن سیستم بدنی سالم و سلامتی بیشتر خود و فرزندانمان کمک کند.
ویژگی های نان های صنعتی به نان
- از مزایای مهم پخت استفاده از حرارت غیر مستقیم است که می تواند به حذف مواد زیان آور حاصل از احتراق ناقص سوخت های فسیلی در هنگام تولید اشاره نمود
- خنک کردن تدریجی نان پس از خروج از فر موجب می شود که از تعریق نان در بسته بندی جلو گیری شود و بدین ترتیب کیفیت و قابلیت ماندگاری آن حفظ شود
- عمل تخمیر باعث می شود که کیفیت و میزان اکثر ریز مغذی های موجود در آرد مصرفی حفظ و حتی افزایش یابد.
- استفاده از آرد کامل و سبوس دار (۷ ٪)در روند تولید نان
- استفاده از آرد جو و آرد چاودار در تهیه نان های رژیمی برای سلامتی هر چه بیشتر و جلوگیری از ابتلا به بیماری ها
امتیاز شما به این مطلب چنده؟