کیف کمری چیست؟
کیف کمری در واقع وسیلهای کاربردی است که باعث میشود حمل وسایلی چون تلفن همراه، کارتهای بانکی، پول، مدارک و… به راحتی صورت گیرد. به این صورت که با بستنش به دور کمر و محکم کردن آن وسایلتان به راحتی در دسترس میباشند و نیازی به حمل کیفهای بزرگتر مانند مدلهای رودوشی و کولهپشتی نخواهید داشت.
همچنین یکی از مزایای دیگری که این مدل از کیفها دارند امنیت بالای آنهاست که از خطر سرقت به دور میباشند و دیگری اینکه زمانی حمل این کیف برایتان آزار دهنده است به راحتی میتوانید آن را جمع کنید، چون جنس نرم و قابل انعطافی دارند.
کیفهای کمری برای فعالیتهای مختلف دارای قابلیتها و مشخصههای بسیار زیادی هستند و همچنین هر یک ویژگی خوب و بد بخصوص خود را دارند.
کیف کمری یکی از کاربردی ترین وسایل مورد نیاز آقایان و خانم ها ست کیف کمری به ما کمک میکند که دستهایمان آزاد باشد تا بتوانیم کارهای مختلف را انجام بدهیم این مدل کیف در سال۱۹۸۰ نمونه اولیه آن معرفی شده و تا امروز مسیری طولانی را طی کرده و مورد استفاده همگان بوده است.
برای خرید کیف کمری مناسب باید ابتدا بدانید که چه نوع جنس و چه نوع مدلی از این کیف ها را مد نظر داریم زیرا تنوع کیف های کمری بسیار زیاد است می توانید یک کیف شیک و مد روز تهیه کنید و یا یک کیف کلاسیک با جنس چرم طبیعی که کاربرد فوقالعاده دارد و سالیان سال برای شما کار میکند، بخرید.
به طور کلی افراد به دنبال کیف های کمری هستند که هم کاربرد بسیار خوبی داشته باشد هم مد روز باشد به همین دلیل کمپانی های مختلف جدیدا کیف های فوق العاده کمری را تولید می کند که تمام این خصوصیات را دارد در ادامه به مواردی خواهیم پرداخت که شما را در انتخاب کیف کمری مناسب کمک می کند.
انواع کیف های کمری:
کیف کمری مناسب ورزش:
این مدل از کیف ها بصورت کمری بسته می شوند و به دلیل روکش توری خود و همچنین مقاومت بالایی که در برابر ضربه از خود نشان می دهند، می توان از آن ها برای قرار دادن بطری و یا قمقمه آب و همچنین دیگر وسایل ضروری نظیر: موبایل، کارت های اعتباری و غیره را به هنگام ورزش و یا دیگر تحرکات شدید بدنی استفاده کرد.
کیف کمری مناسب سفر:
این مدل از کیف های کمری دارای فضاهای بیشتری برای قرار دادن اسناد و مدارک شناسایی مهم شما هستند و بطور کلی از زیپ های مختلفی نیز بر روی خود برخوردار می باشند.
کیف کمری با کاربری روزانه:
پر فروش ترین کیف های کمری از این نوع بحساب آورده می شوند که می توان از آن ها متناسب با هر نوع تیپ و استایلی در مهمانی های رسمی و یا دورهمی های دوستانه استفاده کرد و حسابی از آزاد بودن دست ها در چنین مجالسی لذت برد.
کیف کمری مخصوص دوچرخه و یا موتورسواران:
مدل دیگری از کیف های کمری نیز در بازار موجود می باشد که بیشتر مناسب استفاده برای دوچرخه سواران و موتوربازها می باشند و می توان از آن ها برای قرار دادن وسایل گوناگون آن ها استفاده کرد.
مزایای استفاده از کیفهای کمری:
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که استفاده از یک کیف کمری برای شما ممکن است از یک کیف ساده دوشی یا کوله پشتی مزایای بیشتری بهمراه داشته باشد؟ ما چند مزیت که کیف کمری ممکن است بر انواع دیگر کیفها داشته باشد برشمردیم:
۱– عدم نیاز به مراقبت دست:
یکی از مزیتهای اصلی این نوع از کیفها، عدم نیاز شما به استفاده از دست یا مراقبت دائمی از آن است، کیف کمری به کمر شما متصل میشود و در طول فعالیت روزانه همراه شماست، همیشه آن را میبینید و علاوه بر آن در هیچ شرایطی نیاز ندارید آنرا با دست حمل کنید یا با دست مراقب آن باشید.
۲– جمع و جور بودن:
اگر حجم وسایل شما کم باشد، یک کیف کمری میتواند بر کیفهای رو دوشی و کوله پشتیها برتری داشته باشد، حجم کم و دسترسی سریعتر به آن، همچنین قابلیت جمع کردن در صورت عدم نیاز یکی از ویژگیهای مهم این نوع از کیفها است.
معایب استفاده از کیفهای کمری:
۱– حجم کمتر:
اکثر کیفهای کمری میتوانند لوازم ضروری شما مانند موبایل، کیف پول، مدارک یا کلیدهای شما را حمل کنند، همچنین این کیفها دارای ظرفیتهای متفاوتی هستند. حتی بعضی از این نوع کیفها توانایی حمل بطری در جایگاه مخصوص را دارند، اما اگر در کوله شما یک لپتاپ یا تبلت، یا دوربین عکاسی جای میگیرد، نباید از این کیفها اینچنین انتظاراتی داشته باشید، لذا باید به دنبال ترکیبی از یک کیف کمری و یک نوع دیگر از انواع کیفها باشید.
۲– احساس ناراحتی در ناحیه کمر:
بعضی در فعالیتهای روزانه یا مسافرت ترجیح میدهند آزادی عمل زیادی داشته باشند و از لباسهای راحت و باز استفاده میکنند، برای این دسته از افراد حس بسته بودن شیئی به کمرشان همانند کمربند، میتواند مشابه با پوشیدن شلواری تنگ و غیر سایز باشد، این موردی است که حتما قبل از خرید کیف کمری باید به آن دقت کنید، حتی شما میتوانید با کیفهای کمری چند منظوره یا سبکتر احساس راحتی بیشتری داشته باشید.
تقسیمبندی جنس کیفهای کمری موجود در بازار:
جنس چرم: این جنس در بین تمامی کیفهای کمری موجود در بازار از محبوبیت خاصی برخوردار میباشد. چون جنس چرم معمولا نرم و قابل انعطاف است و به راحتی جمع میشود. جنس سَگَک کیف هم از پلاستیک میباشد و دوام بالایی دارد، جنس چرم ضد آب میباشد و هنگام خیس شدن، آب به داخل کیف نفوذ نخواهد کرد.
جنس پارچهای: افرادی که کیفهای پارچهای را انتخاب میکنند، معمولا طرفدار محیط زیست هستند چون این کیفها دارای برچسب سبز میباشند. به راحتی میتوانید با این کیفها وسایل سبکتان را حمل کنید.
جنس برزنتی: کیفهای برزنتی به دلیل جنس محکم و باکیفیتی که دارند برای حمل وسایل سنگین مناسب هستند. کیفهایی که جنس برزنتی دارند از مقاومت خیلی بالایی برخوردارند.
هنگام خرید کیف کمری باید به چه نکاتی دقت کنیم؟
جنس:
نخستین نکته مهمی که هنگام خرید کیف کمری باید به آن توجه کنید، جنس محصول مورد نظرتان است. خوشبختانه امروزه تولید کنندگان از متریال های مختلفی در طراحی و دوخت این نوع از کیف ها استفاده می کنند که از جمله آن ها بایستی به: چرم مصنوعی و یا طبیعی، برزنت، پارچه و غیره اشاره داشت.
وزن:
نکته بعدی مربوط به وزن کیف کمری مورد پسند شما است؛ یادتان باشد وزن نهایی یک کیف از مجموع وزن خالص
آن با وزن وسایل و ابزاری که قرار است در داخل آن قرار بگیرد، محاسبه می شود. پس بهتر است به فکر خرید کیفی با وزنی مناسب برای راحتی هر چه بیشتر خود باشید.
اندازه کیف:
پیشترها کیف های کمری تنها در اندازه های کوچک طراحی و تولید می شدند اما امروزه می توان با کمی گشت و گذار در بازار با کیف های کمری مختلفی مواجه شد که از اندازه های جورواجوری برخوردار هستند. یادتان باشد هدف شما از خرید این قبیل محصولات شیک و بادوام، حمل راحت تر وسایل مورد نیازتان است؛ پس بهتر است به سراغ محصولاتی بروید که از اندازه مناسبی با وسایل و همچنین فیزیک بدنی شما برخوردار هستند.
تعداد زیپ ها:
معمولا کسانی که به دنبال خرید کیف های کمری می روند، انسان های منظم و مرتبی هستند. برای همین توصیه می کنیم به هنگام خرید این نوع از محصولات حتما به تعداد زیپ های اصلی و جانبی آن توجه داشته باشید تا بتوانید مدارک، کارت های اعتباری، هندزفری، تلفن همراه و دیگر وسایل مورد نیازتان را در آن به درستی قرار دهید. ناگفته نماند کیفیت و اندازه زیپ ها نیز مهم است.
ضد آب بودن:
اینکه کیف مورد پسند شما از قابلیت ضد آب بودن نیز برخوردار باشد، یک ویژگی کاملا مهم بحساب می آید؛ زیرا زمینه استفاده از این نوع کیف ها در هر شرایط زمانی و مکانی میسر می باشد و به همین خاطر چنانچه محصول شما از دوام زیادی در برابر نفوذ مایعات برخوردار باشد، خیالتان بیش از پیش از سالم ماندن و خیس نشدن وسایل داخل آن آسوده خواهد شد.
بند کمری:
فراموش نکنید که این کیف ها بر روی کمر بسته می شوند و به همین خاطر کیفیت و ضخامت بند کمری متصل به آن ها حائز اهمیت است و بایستی قفل متصل به این بندها نیز از دوام و استحکام مطلوبی برخوردار باشد.
ایمن در برابر ضربه:
لایه رویین برخی از کیف های کمری از مقاومت مطلوبی در برابر فشار و همچنین ضربه برخوردار است که می تواند سبب استفاده بهینه از آن ها برای قرار دادن وسایل حساسی همچون تلفن های همراه هوشمند در داخل آنان گردد. ایمن بودن کیف ها در برابر ضربه و فشار نیز یک مزیت بزرگ برای دارندگان آنان بحساب آورده می شود.
قیمت کیف کمری:
قیمت کیف کمری از چند ده هزار تومان آغاز و تا چند صد هزار تومان نیز می تواند ادامه پیدا کند. معمولا قیمت این نوع از محصولات با توجه به جنس، اندازه، برند تولید کننده و دیگر مواردی از این دست بستگی دارد.
قابلیت شستشو:
با توجه به استفاده های مکرر و شبانه روزی از کیف های کمری، بهتر است محصول انتخاب شما از قابلیت شستشویی آسان نیز برخوردار باشد تا بتوانید هر از چند گاهی با کثیف شدن آن، کیف همیشه همراهتان را مورد شستشو قرار دهید.
سخن پایانی:
کیف های کمری اهمیت ویژه ای دارند. استفاده از کیف و کوله های بزرگ گاهی وقت ها دلیل قانع کننده ای ندارد چون برای حمل یک کیف پول و موبایل و پاسپورت، حمل یک کیف بزرگ یا متوسط عاقلانه نیست. می توان با داشتن یک کیف کمری مشکل را حل کرد.