شنبه, 16 تیر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

شرکت تولیدی نان بلوری در شیراز


شرکت تولیدی نان بلوری در شیراز

نان بلوری نوعی نان خشک و ترد است که از آرد کامل گندم تهیه می‌شود و به دلیل ظاهری شفاف و براق که شبیه به بلور است، به این نام معروف شده است.

نان بلوری چیست؟

نان بلوری نوعی نان خشک و ترد است که از آرد کامل گندم تهیه می‌شود. این نان به دلیل ظاهری شفاف و براق که شبیه به بلور است، به نان بلوری معروف شده است.

نان بلوری مراحل پخت مشابهی با نان لواش دارد، با این تفاوت که در نان بلوری، خمیر نازک‌تر پهن می‌شود و در حرارت ملایم‌تری برای مدت زمان طولانی‌تری پخته می‌شود. این امر باعث می‌شود که نان رطوبت خود را از دست داده و خشک و ترد شود.

نان بلوری به دلیل سبوس‌دار بودن، فیبر بالایی دارد و از نظر ارزش غذایی غنی است. این نان همچنین کالری و چربی کمی دارد و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی شناخته می‌شود.

نان بلوری کاربردهای مختلفی دارد. می‌توان آن را به تنهایی یا همراه با پنیر، کره، مربا، عسل و یا سایر مواد غذایی میل کرد. همچنین از این نان برای تهیه نان تست، نان سوخاری و یا تیلیت استفاده می‌شود.

خواص نان بلوری

  • منبع فیبر: نان بلوری به دلیل سبوس‌دار بودن، فیبر بالایی دارد که به هضم غذا و سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.
  • کالری و چربی کم: این نان کالری و چربی کمی دارد و برای افرادی که به دنبال کاهش وزن یا حفظ تناسب اندام هستند، مناسب است.
  • سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی: نان بلوری منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین B، آهن، منیزیم و فسفر است.
  • افزایش حس سیری: فیبر موجود در نان بلوری به شما احساس سیری می‌دهد و به این ترتیب از پرخوری جلوگیری می‌کند.
  • مناسب برای افراد دیابتی: نان بلوری قند خون را به طور ناگهانی افزایش نمی‌دهد و برای افراد دیابتی مناسب است.

اگر به دنبال یک نان سالم، مقوی و خوشمزه هستید، نان بلوری می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

کارخانه نان بلوری در شیراز کجاست؟

در استان فارس یکی از بهترین کارخانه های تولید کننده نان بلوری در حال فعالیت هست که بهترین نمونه نان بلوری را به مشتریان ارایه میدهد. مجتمع تولیدی بهنان یک از بهترین تولید کنندگان نان بلوری در استان فارس می باشد که می توانید نان با کیفیت را از این مجموعه تهیه نمایید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
یکای پول ایران از قران تا ریال
احتمالا شما هم از پدربزرگ مادربزرگ های خود شنیده اید که در گذشته واحد پول ايران قِران بوده؛ این واحد پول که در واقع صاحب قران نام داشته و به شکل کوتاه شده نامیده می شد در دوره قاجار رواج داشته است. ...
ادامه مطلب >
داستانهای کوتاه درباره قضاوت زود هنگام
داستانهای بسیار زیبا درمورد زود قضاوت نکردن درمورد دیگران را برای شما عزیزان آورده ایم. پیشنهاد می کنیم این داستانها آموزنده درمورد قضاوت را حتما بخوانید…
ادامه مطلب >
کیست شکلاتی: علائم و نشانه، تشخیص و درمان آن
کیست شکلاتی یکی از انواع کیست ها است که در تخمدان ها به وجود می آید. کیست شکلاتی نوعی کیست پر از خون است که در تخمدان یافت می شود. در ادامه به چگونگی ایجاد کیست شکلاتی ، علت نام گذاری و روش های درمان...
ادامه مطلب >
حکم خوردن گوشت اسب در اسلام و ایران
از نظر اسلام خوردن بعضی مواد غذایی مکروه و یا حرام می باشد. این مواد غذایی و خوراکی ها برای بدن عوارض و مضراتی دارد که خوردن آن ها اصلا توصیه نمی شود. در شیعه خوردن گوشت جانورانی مانند اسب، قاطر و خر...
ادامه مطلب >
معرفی پنل Character در فتوشاپ و نحوه استفاده
فتوشاپ در ویرایش متنی کامل ترین ابزار در نوع خود است. امکان پیچ و تاب دادن به متن و نوشتن متن بر روی یک مسیر، تنظیم فاصله خطوط و بزرگی و کوچکی متن و سایر موارد مربوط به متن در پنل کاراکتر که مخصوص مت...
ادامه مطلب >
زندگینامه کوروش کبیر از تولد تا مرگ
کوروش کبیر نخستین شاه و بنیان‌گذار دوره شاهنشاهی هخامنشی در ایران زمین می‌‌باشد. ایرانیان کوروش کبیر را پدر و یونانیان، که وی سرزمین‌های ایشان را تسخیر کرده بود، او را سرور و قانونگذار می‌نامیدند. کو...
ادامه مطلب >
کوچک کردن بینی در فتوشاپ با حفظ مدل طبیعی آن
فتوشاپ، یکی از کاربردی ترین نرم افزار هایی است که امروزه توسط ادیتورهای حرفه ای عکس، با اهداف مختلف استفاده می شود. شاید بخواهید که در برخی از عکس های خود، تغییراتی مانند کوچک کردن بینی خودتان را ایج...
ادامه مطلب >
خال اپیدرمال:علل، علایم و درمان آن
ضایعات پوستی که به دلیل رشد بیش از حد سلول های لایه بیرونی پوست ایجاد می شوند را به نام خال اپیدرمال می شناسند. 
ادامه مطلب >
دستور تهیه صبحانه مقوی و خوشمزه(اوتمیل رژیمی)
اوتمیل رژیمی یک صبحانه مقوی است که با پرک جو دو سر تهیه می شود و به دلیل فیبر بالایی که دارد کمک می کند مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. 
ادامه مطلب >