شنبه, 29 دی,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

آموزش تصویری تزیین پای و تارت


آموزش تصویری تزیین پای و تارت

در ادامه با چند نمونه آموزش تصویری تزیین شیرینی و تارت و پای آشنا می شوید. شما با نحوه ی تزیین آنها آشنا می شوید و می توانید از آن ها برای مدل های دیگر ایده بگیرید.

تارت یعنی چه و چه تفاوتی با پای کیک دارد؟

تارت (Tarte) لغتی فرانسوی به معنای نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می شود.تارت چیست و چه تفاوتی با پای و کیک دارد؟

روی تارت ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت ها خمیر شیرینی ، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت ها ممکن است شیرین (مثل میوه جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارت های امروزی معمولاً" بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند. تارت های ریزه نیز به تارت های کوچک اطلاق می شود. به عنوان مثال می توان از تارت ریزه تخم مرغ نام برد. مثالی دیگر که در خصوص تارت ها می توان زد تارت های مربایی هستند که رنگ آن ها بسته به مزه ای است که در مربا (به عنوان پرکننده) استفاده می شود. از میان تارت ها می توان به تارت خوش پخت نیز اشاره کرد که خاستگاه بریتانیایی دارد. از تارت های نمکی می توان به پای کیش اشاره کرد.

تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می آید حال آنکه در دسته کیک ها پف از موارد غیرقابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می شود.

 

تفاوت تارت و پای:

تفاوت تارت و پای از سوالات متداولی است که هنگام تهیه پای یا تهیه تارت مطرح می شود. اگر چه پای و تارت از یک ریشه اند اما تفاوت تارت و پای قابل ملاحظه است. اولین تفاوت تارت و پای در قدمت آن هاست. قدمت پای بیشتر از تارت بوده و برای همه اقشار مردم استفاده می شده است. درحالی که طرز تهیه تارت حدود دویست سال است که به وجود آمده است. هرچند تارت ظاهر زیباتری نسبت به پای دارد اما هر دو با مواد غذایی پر می شوند و به عنوان دسر سرو می شوند. دستور و طرز تهیه تارت بیشتر در دسته پخت شیرینی و دسر به کار برده می شود. مهم ترین تفاوت تارت و پای در قالب آن هاست. قالب پای عمیق تر و تنوع آن بیشتر از قالب تارت است و قالب تارت عمق کمتر و دیواره ی عمود دارد. پای را می توان در قالب پای یا در ظرف جداگانه سرو کرد. اما تارت را همیشه از قالب تارت جدا می کنند. به همین دلیل استفاده از قالب تارت کف جدا راحت تر از سایر قالب هاست و استفاده از قالب تارت کف جدا در اشکال مختلف توصیه می شود. تارت می تواند با انواع مواد پر کننده تارت از جمله غذاها پر شود به به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود.

 

پای معمولا از دو لایه خمیر تشکیل می شود و به اصطلاح دبل کراست است. بدین صورت که یک لایه کف خمیر را می پوشاند و با مواد میانی پر می شود. لایه دیگر خمیر روی مواد را می پوشاند. در حالی که خمیر تارت یک لایه است و تنها کف قالب تارت را می پوشاند و به اصطلاح سینگل کراست است. مهم ترین تفاوت تارت و پای در نوع خمیر آن هاست. خمیر تارت کمی مزه دار تر از خمیر پای است و پای با مواد داخلش مزه دار می شود نه با خمیر. در طرز تهیه خمیر پای روغن قنادی (یا در برخی موارد کره) را با آرد و کمی مایع (آب یا شیر) مخلوط می کنند ولی خمیر به خورد آرد نمی رود زیرا باید سرد سرد باشد. اما در طرز تهیه خمیر تارت آرد با کره کاملا مخلوط می شود ، بافت یکدست پیدا می کند و مانند بیسکویت می شود. خمیر تارت شکننده تر و تردتر از خمیر تارت است و وقتی چنگال را داخل آن می کنید کمی خرد می شود.

طرز تهیه خمیر تارت یک نوع است و تنها نسبت استفاده از مواد اولیه آن متفاوت است. در حالی که طرز تهیه خمیر تارت و رسپی های آن متنوع تر است. برای مثال برخی در طرز تهیه خمیر تارت از تخم مرغ کامل ، برخی از زرده و برخی دیگر تنها از سفیده تخم مرغ استفاده می کنند. همچنین خمیر تارت در دو نوع نان تارت شور و نان تارت شیرین تهیه می شود در صورتی که خمیر پای همانطور که گفته شد تنها در نسبت مواد متفاوت است و نباید ورز داده شود زیرا باعث سفت شدن و لاستیکی شدن خمیر می شود.

آموزش تصویری تزیین پای و تارت

تزیین پای و تارت, آموزش تصویری تزیین پای

مراحل تزیین پای

 

مدل های تزیین پای, تزیین شیرینی پای

آموزش تزیین شیرینی پای

 

ایده هایی برای تزیین پای و شیرینی, آموزش تصویری چند مدل پای

رنگ آمیزی پای با شکلات رقیق شده

 

مدل های تزیین پای, زیباترین تزیینات پای

رنگ آمیزی پای با رنگ های خوراکی

 

آموزش تصویری تزیین پای, آموزش تصویری تزیین تارت

آموزش تصویری تزیین پای

 

تزیینات شیک پای, مدل های تزیین پای

آموزش تصویری تزیین پای و تارت

 

تزیین شیرینی پای, ایده هایی برای تزیین پای و شیرینی

روش تزیین تارت و پای

 

ایده هایی برای تزیین پای و شیرینی,آموزش تصویری تزیین پای

آموزش مرحله ای پای

 

آموزش تصویری چند مدل پای,تزیین پای و تارت

تزیینات زیبای شیرینی و پای

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
با بازار میوه خشک و سبزی خشک بیشتر آشنا شوید
مسلما میوه و سبزی تازه فواید زیادی دارد. اما زمانی که فصل میوه و سبزی مورد نیاز گذشته باشد، میوه خشک و سبزی خشک می تواند پاسخگوی نیاز ما باشد.
ادامه مطلب >
با گران ترین ماشین لباسشویی های لاکچری جهان آشنا شوید!
گاهی اوقات لوازم خانگی و وسایل منزل از یک کالای مصرفی به کالایی لوکس و لاکچری تبدیل می شوند ، فلسفه ساخت بعضی از لوازم خانگی فراتر از انجام عملکرد اصلی شان است.
ادامه مطلب >
نکات مهم در خرید پیانو بصورت قسطی
۵ نکته‌ی مهم که در خرید پیانو قسطی باید آن را رعایت کنید.
ادامه مطلب >
دستگاه برج خنک کننده آب چیست و چطور کار می کند
دستگاه برج خنک کننده آب یا کولینگ تاور آّب وظیفه کاهش دمای تجهیزات صنعتی را برعهده دارد و شامل انواع برج خنک کننده آب با مکانیزم هدایت باز و بسته می‌گردد.
ادامه مطلب >
روغن صنعتی و روغن موتور پر فروش بازار کدامند ؟
اگر با روغن صنعتی و روغن موتور آشنایی داشته باشید، حتما شرکت نفت بهران را می شناسید.
ادامه مطلب >
برای روز مهندس چه کادویی بگیریم؟
پنجم اسفند ماه در تقویم شمسی ایرانی به منظور گرامیداشت یاد خواجه نصیرالدین طوسی به نام روز مهندس نامگذاری شده است.
ادامه مطلب >
آشنایی با هوش مصنوعی و کاربردهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی یکی از مقوله هایی است که در علوم کامپیوتر، اهمیت فراوان دارد و تغییرات در هوش مصنوعی می توانند تحولات گسترده ای را در فناوری اطلاعات پدید بیاورند.
ادامه مطلب >
چطور ارز دیجیتال بخریم؟
همان‌طور که احتمالا می‌دانید، بیت کوین شکل فیزیکی ندارد و به‌شکل دیجیتالی منتقل می‌شود. بنابراین، برای خرید بیت کوین لازم نیست حضوری اقدام کنید، بلکه این کار به‌صورت آنلاین و از طریق اینترنت انجام می...
ادامه مطلب >
معرفی انواع روش های تصفیه ی آب
تصفیه ی آب در بردارنده ی روش هایی برای زدودن آلودگی ها و ذرات معلق و محلول در آب است. تصفیه ی آب هم برای مصارف خانگی کاربرد دارد و هم برای مصارف صنعتی. در تصفیه ی آب خانگی روش هایی مثل جوشاندن آب و د...
ادامه مطلب >