پنجشنبه, 01 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید


بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید

اکالیپتوس فواید بسیاری برای سلامتی دارد. البته هنوز برخی از این فواید در تحقیقات به اثبات نرسیده‌اند. در ادامه به بررسی برخی خواص اکالیپتوس برای سلامتی می‌پردازیم.

 بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید:

تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نیش حشرات و غیره. اکالیپتوس درمان طبیعی برای همه‌ی این مشکلات محسوب می‌شود.با ما باشید تا با گوشه ای از خواص معجزه گر اکالیپتوس آشنا شوید.
اکالیپتوس درخت بومی استرالیاست. جالب است بدانید که ریشه‌ی این درخت سه برابر وزن خود، آب جذب می‌کند. جوشانده‌، بخور، روغن و برگ‌های آن معجزه می‌کنند.
 

اگر می‌خواهید زمستان را در بستر بیماری نگذرانید:

چیزی به زمستان نمانده است. بدون شک همه در این فکر هستند که زمستان امسال را با ویروس و بیماری سر نکنند. یکی از خواص اکالیپتوس تقویت سیستم ایمنی بدن است، اکالیپتوس با ویروس‌ها، باکتری‌ها و آلودگی‌ها مبارزه می‌کند. از این گذشته این گیاه خواص ضدالتهابی دارد.


روش مصرف:
از وقتی که بیماری‌های زمستانی همه گیر می‌شوند به مدت 10 تا 15 روز 2 تا 3 قطره روغن اکالیپتوس را در مقداری روغن گیاهی مانند روغن بادام شیرین حل کنید و زیر کف پا یا داخل مشت دستتان بمالید. با همین کار ساده خیلی از مشکلات زمستانی را از خود دور می‌کنید.
توجه داشته باشید استفاده از روغن هر گیاهی برای زنان باردار، شیرده و همچنین بچه های زیر 3 سال مورد منع مصرف دارد. توصیه می‌کنیم این افراد از مصرف روغن گیاهی اکالیپتوس بپرهیزند.

 

 برای درمان برونشیت و سرفه:

اکالیپتوس باعث می‌شود که ترشحات روان شده و راحت‌تر دفع شود برای همین درمانی برای برونشیت محسوب می‌شود. این گیاه معجزه گر همچنین سرفه های چرکی را نیز تسکین می‌دهد.


روش مصرف:
دم کرده‌ی اکالیپتوس: برای تهیه‌ی دم کرده اکالیپتوس روی یک قاشق چای‌خوری برگ‌های خرد شده اکالیپتوس 150 میلی لیتر آب جوش بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کنید و روزانه بعد 3 تا 4 فنجان از این دم کرده (بعد از غذا) میل کنید.


می‌توانید 3 تا 4 قطره روغن اکالیپتوس را در مقدار کمی روغن بادام شیرین حل کرده و قفسه‌ی سینه یا پشتتان را ماساژ دهید. این کار را به مدت 3 تا 6 روز و هر روز 3 مرتبه انجام دهید. حواستان باشد زنان باردار، شیرده و بچه های زیر 3 سال نباید از روغن این گیاه استفاده کنند. بعد از ماساژ حتماً دست‌هایتان با دقت بشویید.


 برای خلاص شدن از شر شوره‌ی سر:

معمولاً شوره‌ی سر باعث نگرانی و نوعی استرس می‌شود. به خاطر اینکه برای هیچ کس خوشایند نیست این دانه‌های ریز سفید لابه لایه موهایش چشمک بزنند و حتی روی لباس‌هایش را هم بپوشاند. برای مقابله با این مشکل از روغن گیاهی اکالیپتوس استفاده کنید.


روش استفاده:
بهترین روش این است که قبل از هر چیزی از شامپوی مناسب ضد شوره استفاده کنید. شامپویی که انتخاب می‌کنید باید مناسب جنس موهایتان باشد. 40 قطره روغن اکالیپتوس را در 100 گرم شامپوی معمولی بریزید و موهایتان را با دقت بشویید. در نهایت نیز با آب خنک موها را آب بکشید.
حواستان باشد استفاده از روغن‌ها و عصاره های گیاهی برای بچه ها، خانم‌های باردار و شیرده و همچنین افرادی که دچار آلرژی یا بیماری صرع هستند مورد منع مصرف دارد. شیشه‌ی این روغن‌ها را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.


برای تسکین درد مفاصل:

یک شاعر فرانسوی می‌گوید اگر مراقب چرخ‌های دوچرخه‌تان باشید زنگ نمی‌زنند. مفاصل ما هم همین طور هستند. حتماً شما هم در اطرافیانتان خانم‌ها و حتی آقایان زیادی را می‌بینید که از درد مفاصل شکایت می‌کنند. بعد از گذشت زمان دردهایی در مفاصل ایجاد می‌شود که از ساییدگی و فرسودگی غضروف‌ها ناشی می‌شوند. معروف‌ترین این مشکلات هم آرتروز است. برای مقابله با دردهای مفاصل می‌توانید از روغن اکالیپتوس لیمویی استفاده کنید. به خاطر اینکه این گیاه خاصیت ضد التهابی و مُسکنی دارد.


روش استفاده:
دو قطره روغن اکالیپتوس لیمویی را در چند قطره روغن گیاهی مانند روغن بادام حل کنید هر روز دو تا سه مرتبه مفاصل دردناک را ماساژ دهید.
 

برای پایین آوردن تب:

اکالیپتوس برای پایین آوردن تب موثر است و بدن را از ضعف نجات می‌دهد.


روش استفاده:
10 تا 15 قطره روغن گیاهی اکالیپتوس را در صابون مایع یا پودر شیر ریخته و آن را داخل وان حمام بریزید. به مدت 3 تا 4 روز، روزانه یک مرتبه با این آب حمام کنید. یا اینکه 10 قطره روغن گیاهی اکالیپتوس را در آب بریزید و هر روز دو مرتبه پاشویه کنید.


 توجه توجه:
همان طور که گفته شد استفاده از روغن‌ها و عصاره های گیاهی که با نام افشره‌ی خوراکی هم شناخته می‌شوند برای زنان باردار، شیر ده و همچنین کودکان زیر سه سال مورد منع مصرف دارد. این روغن‌های گیاهی را با احتیاط مصرف کرد. در موقع استفاده باید به مقداری که گفته شد اکتفا شود. مصرف زیاد هر نوع داروی گیاهی هم ممکن است باعث مسمومیت و عوارض جانبی شود. زمانی که از این روغن‌ها برای ماساژ استفاده می‌کنید حتماً دست‌هایتان را با دقت تمام شستشو دهید. شیشه‌ی این روغن‌ها را دور از دسترس کودکان قرار دهید. اگر در مورد استفاده از این داروهای گیاهی شک دارید حتماً با پزشکتان مشورت کنید.


مصرف بیش از حد اکالیپتوس ممکن است باعث ورم معده و روده و سردرد، ورم کلیه، پیدایش خون در ادرار و پایین آمدن فشار خون شود. همچنین مصرف خیلی زیاد اکالیپتوس موجب فلج دستگاه تنفسی، خفگی و مرگ می‌شود. بهتر است در مصرف این گیاهان دقت کنید. چون مصرف بیش از اندازه‌ی آن‌ها عوارض زیادی دارد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
خواص بخور اکالیپتوس برای ریه خواص بخور برگ اکالیپتوس موارد منع مصرف بخور اکالیپتوس مضرات بخور برگ اکالیپتوس خواص سوزاندن برگ اکالیپتوس خواص بخور اکالیپتوس برای پوست طرز استفاده از بخور اکالیپتوس بخور اکالیپتوس برای گرفتگی بینی آشنایی با خواص بخور اکالیپتوس خواص بخور اکالیپتوس برای صورت بخور اکالیپتوس برای سرفه خشک بخور اکالیپتوس برای کرونا نی نی سایت عوارض بخور اکالیپتوس خواص بخور اکالیپتوس خواص بخور اکالیپتوس برای میگرن خواص بخور اکالیپتوس برای پوست صورت خواص بخور اکالیپتوس برای سرفه خواص بخور برگ درخت اکالیپتوس خواص قطره بخور اکالیپتوس خواص بخور با برگ اکالیپتوس خواص بخور اکالیپتوس برای سینوزیت بخور اکالیپتوس برای عفونت ریه قیمت قطره بخور اکالیپتوس بخور اکالیپتوس برای سرماخوردگی بخور اکالیپتوس بخور اکالیپتوس برای کرونا خوبه بخور اکالیپتوس برای سینوزیت بخور اکالیپتوس در بارداری بخور اکالیپتوس برای سردرد بخور اکالیپتوس برای پوست بخور اکالیپتوس برای نوزادان خواص اکالیپتوس برای ریه عکس درخت اکالیپتوس برگ درخت اکالیپتوس ارتفاع درخت اکالیپتوس خواص پوست درخت اکالیپتوس برگ خشک اکالیپتوس محلول اکالیپتوس برای بخور اکالیپتوس اکالیپتوس چیست اکالیپتوس بخور اکالیپتوس برای سرماخوردگی اکالیپتوس به زبان ترکی اکالیپتوس اینهالر اکالیپتوس برای سرفه اکالیپتوس کریستالی اکالیپتوس خواص اکالیپتوس رمان خواص برگ اکالیپتوس برای شپش درخت اکالیپتوس خواص اکالیپتوس برای سینوزیت

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
راهنمای انتخاب و خرید لوستر مدرن
لوستر نقش بسیار مهمی در ایجاد یک فضای دلنشین و شیک دارد. چرا که علاوه بر نورپردازی محیط، باعث می‌شود فضای مورد نظر شما درخشان‌تر و باشکوه‌تر دیده شود. از‌این‌رو انتخاب و خرید لوستر مناسب اهمیت زیادی ...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب بهترین نوع کاغذ دیواری و تاثیر آن در دکوراسیون منزل
چرا کاغذ دیواری انتخاب مناسبی در دکوراسیون داخلی است؟ مزایای آن کدام است؟ کاغذدیواری ساده انتخاب کنیم یا لوکس؟ کاغذ دیواری مرغوب چه ویژگی‌هایی دارد؟ قبل از هر اقدامی لازم است تا مطلب راهنمای خرید کاغ...
ادامه مطلب >
درای کولر صنعتی چیست؟
درای کولر صنعتی نوعی کندانسور هوایی است که سیالات داغ صنعتی مانند اتیلن‌گلیکول، پروپیلن گلیکول، مایعات شیمیایی درون درای کولر جهت خنک کاری جریان دارد.
ادامه مطلب >
معرفی مودم فیبر نوری؛ یکی از جذاب‌ترین انواع مودم
مودم فیبر نوری مخابرات از تجهیزات بسیار مهم و اصلی برای اتصال اینترنت در منازل و شرکت ها است. برای خرید مودم فیبر نوری حتما استعلام کنید که منظقه شما تحت پوشش فیبر نوری هست یا خیر. با استفاده از این ...
ادامه مطلب >
رابطه ویلچر با معلولین و توانیابان چیست؟
ویلچر وسیله ای کمک حرکتی برای معلولین عزیز است که به کمک آن کارهای خود را انجام می دهند . ولیچر انواع مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره می شود.
ادامه مطلب >
پارکت و کفپوش چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
تفاوت کفپوش و پارکت چیست؟ این سوالی است که در انتخاب نوع پوشش کف تاثیرگذار است. در واقع بسیاری از افراد نمی دانند کدام کفپوش برای فضای مورد نظر مناسب تر است. پوشش کف هزینه زیادی دارد. برای اینکه از خ...
ادامه مطلب >
معرفی بهترین سپتیک تانک ها :پلی اتیلن بهتر است یا بتنی؟
در این مقاله سعی داریم تا با معرفی سپتیک تانک ها با مزایا و کاربرد های آنها  ببیشتر آشنا می شویم.پس اگر میخواهید مطالب مفیدی در این باره بدست آورید با ما همراه باشید 
ادامه مطلب >
آشنایی با انواع باتری خودرو
باتری خودرو یک ذخیره‌کننده انرژی است که وظیفه‌ی تأمین انرژی مورد نیاز سیستم‌های برقی خودرو را در شرایط روشن یا خاموش بودن پیشرانه برعهده دارد و در انواع مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شود.
ادامه مطلب >
اکونوپک چیست و نحوه عملکرد آن چگونه است؟
اکونوپک یک دستگاه سرمایشی و گرمایشی یکپارچه است که هم منبع تولید کننده گرمایش و سرمایش و هم توزیع کننده آن همگی در یک پک اقتصادی به نام اکونوپک جاسازی شده اند.
ادامه مطلب >