جمعه, 14 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چگونه هل را پودر کنیم؟


چگونه هل را پودر کنیم؟

قطعا برای ساخت ادویه های مختلف به پودر هل احتیاج دارید. پودر هل در ادویه ای گوناگونی از جمله انواع زیادی از ادویه های هندی استفاده می شود. برای تهیه پودر هل به شیوه های زیر عمل کنید.

روش های پودر کردن هل:

شیوه اول پودر کردن هل: 

برای ساخت پودر هل می توانید از آسیاب برقی استفاده کنید. برای تهیه پودر هل یک قاشق از شکر آسیاب نشده را بردارید و با هل سبز در آسیاب بریزید تا هل خوب پودر شود.

آموزش روش های پودر کردن هل

 

پودر کردن هل به روش دوم:

چنانچه در خانه خود آسیاب قهوه داشته باشید استفاده از آن شیوه مناسبی برای تهیه پودر هل است. بهتر است نخست پوسته خارجی آن را با ضربه زدن بر روی آن جدا کنید، آنگاه دانه های هل را داخل آسیاب ریخته و پودر کنید.

چگونه هل را پودر کنیم,طرز تهیه پودر هل,شیوه پودر کردن هل

چطور دانه هل را آسياب کنيم

 

شیوه سوم برای پودر کردن هل در خانه:

برای تهیه پودر هل می توانید از وردنه استفاده نمائید. برای این کار بهتر است نخست پوست دانه های هل را جدا نموده و آن ها را بر روی یک سطح صاف مانند یک تخته بریزید. آنگاه قدری شکر بر روی آن ها بریزید. این شکر سبب بالا بردن استحکاک و در نتیجه بهتر پودر شدن آنها می گردد.

 

شیوه چهارم پودر کردن هل:

برای ساییدن هل می توانید از هاون های دستی استفاده کنید. هل ها را داخل هاون بریزید و خوب بکوبید تا تبدیل به پودر هل شود.

چگونه هل را پودر کنیم,طرز تهیه پودر هل,نحوه پودر کردن هل

شیوه پودر کردن هل

 

روش نگهداری پودر هل :

اگر میخواهید پودر هل شما عطر و طعم خود را حفظ کند، آن را داخل ظرف های شیشه ای با درب محکم بریزید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. آنگاه این ظرف را در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید برای مدت طولانی نگهداری نمائید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
تیپ های جذاب سحر قریشی+ تصاویر
سحر قریشی بازیگر جذاب و خوشتیپی است که سبک لباس پوشیدن او و مدل لباس های خاص و محبوب اش همیشه مورد توجه قرار میگیرد.
ادامه مطلب >
دانستنی های خواص و مضرات خاکشیر و نگهداری آن
خاکشیر، گیاهی یکساله یا دوساله از تیره شب بویان است و بلندی ساقه آن تا یک متر نیز می‌رسد.
ادامه مطلب >
آشنایی با خواص سماق؛یکی از آنتی اکسیدان های برتر
سماق از جمله چاشنی‌های دوست داشتنی و پرطرفدار است که از دیرباز استفاده از آن در غذاهای مختلف پیشنهاد می‌شود، اما آیا دلیل این توصیه‌ها تنها به خاطر مزه ترش و میوه‌ای آن است؟ برای پاسخ به این سوال و ه...
ادامه مطلب >
آنچه در مورد فواید و خواص ماش باید بدانید
خواص ماش (Mung bean) شامل کاهش کلسترول خون، پیش‌گیری از سرطان، مفید برای دیابتی‌ها، منبع پروتئین گیاهی و مفید در درمان کم‌خونی و اسهال است.
ادامه مطلب >
خواص بی نظیر مریم گلی برای بدن
گیاه مریم گلی خواص و فواید های شگفت انگیز برای سلامتی و زیبایی دارد، مریم گلی خاصیت های فراوانی برای پوست و مو هم دارد.
ادامه مطلب >
با فواید و مضرات عدس بیشتر آشنا شوید
بخاطر هضم آسان و آهن و پروتئین عدس، خوردن روزانه آن به عملکرد بدن کمک می کند و جلوی بیماری های عفونی را می گیرد.
ادامه مطلب >
با خواص نخود بیشتر آشنا شوید
نخود فواید فراوانی دارد و می توان گفت که برای سلامت بدن فوق العاده است، روشن شدن پوست صورت، درمان عفونت های قارچی و تقویت رشد مو نمونه هایی از خواص نخود می باشد.
ادامه مطلب >
خواص شگفت انگیز میگو و مضرات احتمالی آن
یکی از لذیذترین غذاهای دریایی میگو است که نسبت به سایر غذا های دریایی کالری کم تری دارد هم چنین پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی دارد و میگو سرشار از تمام اسید آمینه های لازم برای بدن است.
ادامه مطلب >
در پخت یک سوپ خوشمزه چه رمز و رازهایی است؟
یک سوپ خوشمزه و مقوی همیشه می تواند در سفره ی ما برای خودش جایی داشته باشد. چه در مهمانی ها و مجالس مان، یا در سفره های خودمانی و میان وعده های روزانه!
ادامه مطلب >