یکشنبه, 23 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

راههای تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم


راههای تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم

همه سوسیس و کالباس ها تاریخ انقضاء دارند حتی بهترین آنها و وقتی تاریخ آنها تمام شود باعث مسمومیت می شوند. قصد داریم در این باره مطلب مفیدی را برای مصرف کنندگان عزیز محصولات پروتئینی منتشر کنیم. با ما همراه باشید.

راههای تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم:

چون محصولات گوشتی فساد پذیر هستند به خصوص از نظر رشد میکروارگانیسم‌ها و اکسیداسیون چربی ها، به شیوه های بازدارنده و استفاده از مواد نگهدارنده برای پیشگیری و یا کم کردن سرعت فساد این محصولات احتیاج است.

 

مواد شیمیایی گوناگونی برای افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت محصولات گوشتی استفاده می‌شود که یکی از پرمصرف‌ترین آن ها، نمک‌های نیتریت و نیترات است؛ نمک طعام باعث خوش مزه ای و نگهداری غذا می‌شود.

 

نیترات و نیتریت مواد نگهدارنده‌ای هستند که سبب ایجاد رنگ صورتی خوش رنگ می‌شوند. گوشت و فرآورده‌های گوشتی امکان دارد به راحتی در اثر میکروارگانیسم‌های گوناگون آلوده شود و چنانچه وضعیت حمل و نقل و نگهداری آن مناسب نباشد، باکتری‌های مولد فساد و بیماریزا رشد می‌کند و در آخر باعث بیماری در انسان می‌شود. از روی بعضی از نشانه های ظاهری می‌توان فساد سوسیس و کالباس را متوجه شد.

 

برخی از نشانه های فاسد بودن سوسیس یا کالباس: 

- رنگ، بو و به صورت کلی ظاهر سوسیس یا کالباس نمی تواند نشان معتبری برای تشخیص استاندارد بودن این محصولات باشد.

- تغییر رنگ پوشش این محصولات هم می‌تواند نشان دهنده رشد قارچ‌ها و کهنگی این محصولات باشد.

- از خریدن سوسیس و کالباس هایی که با نام های متفرقه که تا به حال اسمشان به گوش تان نخورده است، پرهیز کنید.

- داشتن لکه های پراکنده (سیاه، سبز روشن یا قهوه ای) علامت رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها است که در بیشتر موارد به علت شرایط نامناسب نگهداری به وجود می آید.

 

در بیشتر یخچال های خانگی انواع غذاها در کنارهم قرار می گیرند، توجه کنید که سوسیس و کالباس حتماً در ظروف مناسب نگهداری شوند چون این محصولات به علت حساس بودن، به سرعت بو و طعم دیگر غذاها را به خود جذب می کنند.

 

انجماد سوسیس و کالباس سبب کاهش کیفیت و عطر و طعم فراورده می شود. افراد سعی کنند به مقدار استفاده روزانه و حداکثر سه روز خود را از فرآورده های گوشتی تهیه و مصرف کنند.

 

موارد مهم در هنگام خرید سوسیس و کالباس:

برخی از مواردی که در هنگام خرید سوسیس و کالباس باید مورد توجه قرار بگیرند عبارتند از:

- شکل ظاهری

- تاریخ تولید و تاریخ انقضا

- شماره ثبت و پروانه بهره ‌برداری وزارت بهداشت

-از خریدن محصولاتی که در بیرون از یخچال نگهداری می‌شود باید خودداری کنید.

-به جز این باید به پوشش استاندارد این محصولات هم دقت کنید درج این مشخصات بر روی بسته بندی سوسیس و کالباس علامت این است که این محصولات بعضی از فیلترهای لازم را گذرانده اند.

 

نگهداری سوسیس و کالباس:

سوسیس و کالباس فاسد خیلی خطرناک و بیماری زا می باشد. یکی از علل اصلی خراب و فاسد شدن سوسیس و کالباس هم شیوه نگهداری این محصولات می باشد. سوسیس و کالباس وکیوم شده تا وقتی که بسته بندی آن ها باز نشده است ماندگاری خوبی دارند ولی هنگامی که بسته بندی را باز می کنید این محصولات بین سه تا پنج روز خراب خواهد شد.

 

به همین دلیل حتما این محصولات را به اندازه احتیاج تهیه کنید و پس از باز کردن بسته بندی نهایتا در سه روز استفاده کنید. چون باکتری لیستریا در این محصولات رشد می کنند و زیاد می شوند. باید بدانید که این باکتری حتی در محیط یخچال و فریزر نیز تکثیر می یابد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
از کجا بفهمیم سوسیس خراب شده؟ عوارض سوسیس تاریخ گذشته ایا سوسیس بیرون از یخچال خراب میشود تاریخ انقضا سوسیس چقدر است تاریخ انقضا سوسیس سولیکو لیز شدن کالباس شکل سوسیس ترش شدن کالباس مدت تاریخ انقضا سوسیس تاریخ سوسیس تغییر رنگ کالباس علت آب انداختن سوسیس سوسیس و کالباس خانگی برندهای سوسیس و کالباس در ایران فواید سوسیس و کالباس خانگی مضرات سوسیس و کالباس مواد نگهدارنده سوسیس و کالباس فواید سوسیس و کالباس انواع سوسیس و کالباس بهترین مارک سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس گیاهی سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس در رژیم کتوژنیک سوسیس و کالباس دست ساز شریعتی سوسیس و کالباس میکائیلیان سوسیس و کالباس در حضور مشتری سوسیس و کالباس آندره سوسیس و کالباس گوشتیران سوسیس و کالباس به انگلیسی سوسیس و کالباس سوسیس کالباس قیمت سوسیس گوشتیران مرکز خرید سوسیس و کالباس تهران قیمت سوسیس و کالباس خانگی قیمت سوسیس و کالباس عمده لیست قیمت سوسیس کالباس رباط قیمت کالباس کیلویی خرید سوسیس و کالباس خرید سوسیس و کالباس عمده خرید سوسیس و کالباس گیاهی خرید سوسیس و کالباس خانگی خرید سوسیس و کالباس گیاهی تهران خرید سوسیس و کالباس آرمن خرید سوسیس و کالباس خارجی خرید سوسیس و کالباس در اصفهان خرید کاور سوسیس و کالباس خرید اینترنتی سوسیس و کالباس قیمت کالباس قیمت سوسیس پپرونی قیمت کالباس گوشتیران کیلویی قیمت سوسیس آلمانی قیمت سوسیس و کالباس قیمت سوسیس و کالباس بشارت قیمت سوسیس و کالباس مفیدان قیمت سوسیس و کالباس آندره قیمت سوسیس و کالباس گیاهی قیمت سوسیس و کالباس رباط قیمت سوسیس و کالباس دهکده پروتئین قیمت سوسیس و کالباس گوشتیران

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
بررسی مزایا ومعایب و کاربردهای دستگاه جوان ساز هایفو و پلاژن
چه بخواهیم و چه نخواهیم، امروزه مقوله جوانسازی پوست از اهمیت خاص و ویژه ای برخوردار است. بخصوص در جامعه ایرانی که به دلیل فرا رسیدن میانسالی برای قشر عظیم و پر جمعیت جامعه، و بروز آثار افزایش سن برای...
ادامه مطلب >
آیا میدانید روغن خراطین چیست و چه کاربردی دارد؟
تاکنون نام روغن خراطین را شنیده‌اید؟ آیا می‌دانید روغن خراطین چه خواصی دارد؟ اگر می‌خواهید به سادگی و تنها با یک ماده طبیعی تغییرات ظاهری بزرگی داشته باشید، ادامه این مطلب را بخوانید و با خواص روغن خ...
ادامه مطلب >
آیا میدانید اجاره خودرو نسبت به خرید خودرو به صرفه تر است؟
یکی از کسب و کارهای پر رونق در دنیا صنعت اجاره یا رنت ( Rent ) می باشد. بطور مثال اجاره آپارتمان ، خودرو ، قایق تفریحی و بسیاری از این قبیل موارد که در جای خود می تواند بسیار کارآمد باشد.
ادامه مطلب >
تولید برق از خاک گیاهان
"پابلو ویدارته"، مبتکر اسپانیایی موفق شده است از فرایند فتوسنتز گیاهان الکتریسیته تولید کند. 
ادامه مطلب >
چه زمانی در طول روز برای ورزش کردن مناسب تر است؟
آیا برای ورزش کردن امروز و فردا می‌کنید، آن هم به دلیل اینکه نمی‌دانید چه زمانی برای ورزش کردن مناسب‌تر است؟ به‌راستی بهترین زمان برای ورزش کردن چه زمانی است؟ آیا زمان ورزش کردن بر نتایج و اثرات آن ب...
ادامه مطلب >
ساخته شدن میکروسکوپ هولوگرافی دیجیتال
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت میکروسکوپ هولوگرافی دیجیتالی شدند.
ادامه مطلب >
آیا از خواص گل قاصدک با خبرید؟
از نظر محتوای تغذیه ای و ارزش غذایی، گل قاصدک کاشته شده در باغچه ای کوچک می تواند با سبزیجات مغذی مصرفی شما رقابت کند.قاصدک گیاه خودرویی است که در همه نوع خاک رشد می‌کند، در طب سنتی از ریشه این گیاه ...
ادامه مطلب >
آنچه در مورد آب زمزم باید بدانید:
آب زمزم ویژگی های منحصر به فردی دارد كه در سایر آب ها یافته نمی شود.دكتر ماسارو ایموتو رئیس مركز پژوهشی "هادو" در توكیو تاكید كرد : پژوهش هایی كه با فناوری نانو بر روی آب زمزم انجام داده نشان می دهد ...
ادامه مطلب >
آیا میتوان از جلبک پنیرگیاهی تولید کرد؟
محققان یک نوع پنیر گیاهی از جلبک تولید کرده‌اند که طعم آن مشابه نمونه واقعی است.
ادامه مطلب >