طرز تهیه مارمالاد موز خوش رنگ و خوش طعم:
مارمالاد موز یکی از مارمالادهای بسیار خوشمزه و مقوی برای صبحانه است که می توانید آن را به همراه پنکیک یا نان تست میل نمایید یا این که از مارمالاد موز به همراه کره یا خامه و نان معمولی استفده نمایید.
مارمالاد موز یکی از بهترین گزینه ها برای کودکانی است که مشکل کمبود اشتها دارند ، میتوانید مطمئن شوید که فرزند شما از این صبحانه دلپذیر استقبال خواهد کرد.
برای این که کیفیت نهایی مارمالاد موز بهتر شود باید از موز رسیده استفاده کنید. از موزهای سیاه و موزهایی که تغییر رنگ داده اند برای تهیه مارمالاد استفاده نکنید چون رنگ مارمالادتان تغییر خواهد کرد و زحمتتان به هدر می رود.
در ادمه مقاله انواع آموزش مارمالاد موز را با شما در میان می گذاریم . برای تهیه مارمالاد موز نیازی نیست که حتما موز را له کنید و می توانید با هم زدن ملایم ، حلقه های موز را سالم نگه دارید تا ظاهر مارمالادتان زیباتر شود. برای دیدن انواع آموزش مارمالاد موز با ما همراه باشید.
مارمالاد موز:
مواد لازم مارمالاد موز:
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
موز |
3 عدد بزرگ |
شکر |
3/4 پیمانه |
آب پرتقال یا آب |
1/2 پیمانه |
آب لیموترش |
1/8 پیمانه |
عصاره وانیل |
2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مارمالاد موز
طرز تهیه مارمالاد موز:
موزها را حلقه کنید.
تمام مواد را در یک تابه نچسب ریخته ، مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شروع به جوشیدن کند و شکر حل شود.
هر از گاهی مواد را با ملایمت هم بزنید که ته نگیرد و موزها نسوزد.
در صورتی که میخواهید تکه های موز سالم بمانند بسیار ملایم هم زدن را ادامه دهید و در صورتی که تمایل دارید موزها له شوند در طول پخت می توانید با پشت قاشق موزها را له کنید.
حدود 15 تا 20 دقیقه بعد از حل شدن شکر ، صبر کنید تا مارمالاد روی حرارت غلیظ شود و حالت ژله ای پیدا کند.
شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود سپس به شیشه تمیز در بسته منتقل نموده در یخچال نگهداری نمایید.
در صورتی که تکه های موز سالم در مارمالادتان باقی مانده و میخواهید مارمالاد کاملا یکدست شود میتوانید بعد از خنک شد با گوشتکوب برقی مواد را یکدست نمایید.
ماندگاری مارمالاد موز حداکثر 3 ماه است.
مارمالاد موز بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود.
در انتهای پخت در صورت تمایل می توانید کمی گلاب به مارمالاد اضافه نمایید.
مربای مارمالاد موز:
مواد لازم مربای مارمالاد موز
موز |
۵ عدد |
شکر |
۲ پیمانه |
آب |
۱ پیمانه |
پودر ژلاتین |
۲ قاشق مربا خوری |
آب لیمو ترش |
۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربای مارمالاد موز
طرز تهیه مربای مارمالاد موز
آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بگذارید و اجازه دهید که شکر حل شده و شربت قوام بیاید.
آبلیمو را اضافه کرده اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشد.
موزها را پوست گرفته و حلفه حلقه کنید و به شربت اضافه کرده و یک قل که زد شعله را خاموش کنید.
ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط نموده روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید تا کاملا شفاف شود و سپس به مربا موز اضافه کنید.
قابلمه مربا مارمالاد موز را چند روز در محیط آشپزخانه قراردهید تا کاملاشربت به خورد موزها برود.
روی قابلمه را با یک پارچه نخی بپوشانید که حشرات یا گرد و خاک درون قابلمه نریزید.
بعد از آن مربا مارمالاد را به یک شیشه تمیز در بسته منتقل کرده و در یخچال نگهداری نمایید.
مربا مارمالاد موز بعد از سرد شدن باید غلیظ و کم آب باشد.
نکات لازم برای تهیه مارمالاد موز
نکات لازم برای تهیه مربای مارمالاد موز:
موزها را با چاقوی تیز و غیر پلاستیکی حلقه کنید که زود سیاه نشوند.
ماندگاری مربای مارمالاد موز زیاد نیست و بهتر است در عرض 1 – 2 هفته آن را مصرف کنید.
می توانید در انتهای پخت مقداری خلال پسته برای خوش طعم تر شدن مربا به آن اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید همزمان با اضافه کرده موزها مقداری زعفران دم کشیده غلیظ و گلاب هم به مربا اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.