چهارشنبه, 14 خرداد,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟


چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟

شستشوی مرغ قبل از طبخ آن می تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد، در ادامه از خطرات جدی و عوارض شستشوی مرغ قبل از طبخ آن مطلع خواهید شد. پژوهشی جدید نشان می‌دهد بر خلاف عادت معمول، مرغ‌ را نباید قبل از پختن شست.

شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد. کارشناسان تأکید کردند که شستشوی مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» را پخش می کند. این باکتری چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.


برخی از اشتباه ها چنان میان افراد رایج هستند که اثبات اشتباه بودن آن‌ها دشوار می‌شود. یکی از این اشتباه‌های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده‌تر نیز می‌شود زیرا شما با شستن آن باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می‌کنید.

 

 بسیاری از عادت‌های اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال می‌یابد اما پژوهش‌های جدید هر روز مطالب جدیدی را کشف می‌کنند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار می‌آوردیم.

یکی از این موارد که اکثر ما آن را انجام می‌دهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را می‌شوییم اما یک پژوهش جدید می‌گوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نشود؛ چرا که این مسئله می‌تواند باعث مسمومیت شود.

 

بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین علت بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام می‌دادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر شود. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله «Journal of Food Protection» به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می‌دهد.

پژوهشگران ۳۰۰ نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه می‌کردند، تحت نظر گرفتند و مشخص شد کسانی که گوشت مرغ را می‌شویند، باکتری‌های زیادی را در آشپزخانه باقی می‌گذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش می‌دهد.

 

هم چنین بخوانید:

اشتباهات خطرناک در هنگام طبخ مرغ و شستشو

شستن مرغ

 

در این پژوهش مشخص شد شرکت‌کنندگان، ۲۶ درصد از باکتری‌ها را به سالادی که آن را آماده می‌کردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، می‌توانند باکتری‌ها را منتقل کنند.

راه‌های زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آن‌ها شستن دست‌ها با صابون به مدت دست کم ۲۰ ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. همچنین بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتری‌ها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری شود.

همچنین باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده کرده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغ‌ها را باید در ۷۴ درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای ۶۳ درجه به بالا پخت.

منبع: مجله Food Protection

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
دلیل اینکه خروپف می‌کنیم چیست؟
خروپف کردن دلایل مختلفی دارد که در هر فردی متفاوت است. بایستی طبق عادات و رفتارهای سلامت و زندگی افراد علت را تشخیص داده و درمان شود.
ادامه مطلب >
روش های طبیعی و خانگی برای چاق شدن صورت
چاق شدن صورت و پر کردن گونه‌ها هر چهره‌ای را جوان‌تر و جذاب‌تر نشان می‌دهد.در این مقاله روش‌های چاق شدن صورت را باهم بررسی می‌کنیم.
ادامه مطلب >
راهکار های تشخیص جنسیت جنین
روش هایی وجود دارد که قدیمی ترها و مادر بزرگ های ما برای تشخیص جنسیت جنین خود آن زمان که خبری از سونو گرافی نبود ، از روی آنها جنسیت جنین خود را تشخیص می دادند.
ادامه مطلب >
شادابی و سلامتی بدن با انتخاب بهترین زمان استحمام
زمانی از روز که شما دوش می گیرید، به طور معمول به اولویت شخصی شما بستگی دارد اما تحقیقات نشان می دهند که دوش گرفتن در صبح در مقابل شب، مزایای مختلفی برای افراد دارد.
ادامه مطلب >
چطور سلامت کوتیکول ناخن خود را حفظ کنیم؟
کوتیکول بخشی از ناخن بوده که هم در زیبایی ناخن مؤثر است و هم در سلامت آن. به همین دلیل قصد داریم در ادامه ابتدا توضیح دقیق‌تری درباره کوتیکول بدهیم. با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >
تعیین جنسیت جنین در ۲ ماهگی با روش تشخیصی جدید
تعیین جنسیت فرزند برای پدرها و مادر ها یکی از دغدغه های این روزهاست زیرا والدین امروزه به علت اینکه تعداد موالید کمتری دارند مایلند که جنسیت فرزاندانشان را خودشان قبل از مادر و پدرشدن با بینش انتخاب ...
ادامه مطلب >
رنگین کمان‌ و باور های غلط درباره ی آن
رنگین کمان یکی از مهم‌ترین هدیه‌های طبیعت و بسیار دیدنی و جالب است. علم پشت رنگین‌ کمان بسیار جالب است و حقایق زیادی در آن وجود دارد که بسیاری از آن بی اطلاع هستند.
ادامه مطلب >
از چند هفتگی میتوانم ضربان قلب جنین را بشنوم؟
صدای قلب جنین یکی از مهیج ترین صداهایی است . که والدین به خصوص مادر آن را می شنوند. بهتر است . همه والدین بدانند که این سیستم اساسی در بدن فرزندشان چگونه رشد و تکامل پیدا می کند.
ادامه مطلب >
آموزش ساخت فسیل مصنوعی با مواد ساده و در دسترس
فسیل یک اصطلاح انگلیسی و به معنی پهن شده است. فسیل ها به 3 نوع گیاهان، جانوران و نرم تنان تقسیم می شوند. ما در این محتوا می خواهیم توضیح دهیم که چگونه فسیل درست کنیم؟ حال اگر شما هم علاقه مند یافتن پ...
ادامه مطلب >