یکشنبه, 24 فروردین,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟


چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟

شستشوی مرغ قبل از طبخ آن می تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد، در ادامه از خطرات جدی و عوارض شستشوی مرغ قبل از طبخ آن مطلع خواهید شد. پژوهشی جدید نشان می‌دهد بر خلاف عادت معمول، مرغ‌ را نباید قبل از پختن شست.

شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد. کارشناسان تأکید کردند که شستشوی مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» را پخش می کند. این باکتری چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.


برخی از اشتباه ها چنان میان افراد رایج هستند که اثبات اشتباه بودن آن‌ها دشوار می‌شود. یکی از این اشتباه‌های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده‌تر نیز می‌شود زیرا شما با شستن آن باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می‌کنید.

 

 بسیاری از عادت‌های اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال می‌یابد اما پژوهش‌های جدید هر روز مطالب جدیدی را کشف می‌کنند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار می‌آوردیم.

یکی از این موارد که اکثر ما آن را انجام می‌دهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را می‌شوییم اما یک پژوهش جدید می‌گوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نشود؛ چرا که این مسئله می‌تواند باعث مسمومیت شود.

 

بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین علت بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام می‌دادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر شود. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله «Journal of Food Protection» به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می‌دهد.

پژوهشگران ۳۰۰ نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه می‌کردند، تحت نظر گرفتند و مشخص شد کسانی که گوشت مرغ را می‌شویند، باکتری‌های زیادی را در آشپزخانه باقی می‌گذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش می‌دهد.

 

هم چنین بخوانید:

اشتباهات خطرناک در هنگام طبخ مرغ و شستشو

شستن مرغ

 

در این پژوهش مشخص شد شرکت‌کنندگان، ۲۶ درصد از باکتری‌ها را به سالادی که آن را آماده می‌کردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، می‌توانند باکتری‌ها را منتقل کنند.

راه‌های زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آن‌ها شستن دست‌ها با صابون به مدت دست کم ۲۰ ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. همچنین بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتری‌ها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری شود.

همچنین باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده کرده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغ‌ها را باید در ۷۴ درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای ۶۳ درجه به بالا پخت.

منبع: مجله Food Protection

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
دستگاه شپش گیر v-comb + مزایا و معایب و نحوه استفاده
دستگاه تشخیص و درمان شپش موی سر فاقد هرگونه مواد شیمیایی و یک حشره کش بسیار قوی است که با تکنولوژی پیشرفته و آسان جهت درمان طبیعی شپش موی سر بکار می رود و شما دیگر مجبور نخواهید بود از مواد شیمیایی ج...
ادامه مطلب >
نحوه خرید سیمان از بورس کالا
در سایت بورس کالا و صفحه اطلاعیه عرضه بازار فیزیکی می‌توان نوع سیمان، کارخانه تولید کننده، حداقل حجم قابل خرید، و قیمت پایه سیمان را مشاهده کرد.
ادامه مطلب >
خواص، عوارض و آنچه باید در مورد جلبک دریایی بدانید
خواص جلبک دریایی به قدری زیاد است که با گنجاندن آن در برنامه غذایی خود، کمک بسیار زیادی به سلامت بدن و زیبایی خود خواهید کرد. در این مطلب به بررسی خواص و نحوه مصرف این موجود دریایی خواهیم پرداخت.
ادامه مطلب >
سپرده بانکی بهتر است یا صندوق بورسی ،سود کدام بیشتر است؟
صندوق‌های سرمایه‌گذاری بر اساس نوع دارایی خود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. سه نوع از متداولترین صندوق‌ها عبارتند از: صندوق در سهام، صندوق درآمد ثابت و صندوق مختلط که خود بر اساس روش معاملاتی به دو ...
ادامه مطلب >
اعتبارات در بورس یعنی چه؟ چگونه اعتبار دریافت کنیم؟
اعتبار یکی از خدمات ویژه کارگزاری ها به مشتریان خود می باشد. اعتبار ، در واقع وامی است که کارگزار بر اساس دستورالعمل سازمان بورس و اوراق بهادار، طی قراردادی به مشتری تخصیص می دهد. مشتریان نیز برای ان...
ادامه مطلب >
تشخیص کرم پودرهای گارنیر اصل از تقلبی به کمک این راه حل‌ها
کرم پودر آرایشی یکی از اقلامی بشمار می‌رود که در آرایش نمی‌توان اهمیت آن را نادیده گرفت. کرم‌های پودر به عنوان یک زیر ساز برای آرایش شما استفاده می‌شوند. به همین سبب هم است که باید برای یک کرم پودر خ...
ادامه مطلب >
آموزش تصویری کار با سامانه معاملات
معاملات آنلاین (online Trading) یا معاملات برخط، روشی اینترنتی برای ارسال سریع سفارشات خرید و فروش به هسته معاملات بازار بورس و اوراق بهادار کشور می‌باشد. این سیستم از سامانه‌های مهم هر کارگزاری است....
ادامه مطلب >