شنبه, 29 دی,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چطورآنتن دهی تلفن همراهمان را تقویت کنیم؟


چطورآنتن دهی تلفن همراهمان را تقویت کنیم؟

 این روش های تقویت آنتن موبایل می توانند موجب بهبود کیفیت تماس ها، افزایش سرعت اینترنت و جلوگیری از قطع و وصل شدن آن و مواردی از این دست شوند. راه های متعددی برای تقویت آنتن دهی گوشی وجود دارد که در ادامه به بررسی برخی از آن ها می پردازیم.

 راه های افزایش آنتن دهی گوشی:

یکی از مهم ترین قابلیت های گوشی های هوشمند، قابلیت اتصال سیم کارت به آن می باشد که با استفاده از آن می توانیم اقدام به تماس، ارسال پیامک و اتصال به اینترنت استفاده کنیم که در صورت عدم کارکرد صحیح این قابلیت هیچ یک از موارد ذکر شده قابل اجرا نخواهند بود و طبیعتا دیگر گوشی هوشمند ارزشی برای ما نخواهد داشت.

آنتن دهی گوشی

 

کاهش آنتن دهی گوشی در طول روز یکی از معضلاتی است که می تواند در تمام طول روز ما را با خود درگیر کند و کلی از تماس ها و پیامک های ضروری که توسط دوستانمان ارسال شده اند را از دست خواهیم داد. اما اگر این مشکل برای شما هم پیش آمده است، جای نگرانی نیست چرا که ما در این گزارش شما را با راه های افزایش انتن دهی گوشی موبایل آشنا خواهیم کرد. همراه ما باشید.

 

1- آپدیت کردن سیستم عامل گوشی:

آپدیتی که توسط شرکت سازنده گوشی، برای گوشی شما تولید و عرضه شده است، حتما باید دانلود و نصب کنید چرا که هدف اصلی از ارائه آپدیت، رفع باگ ها و مشکلاتی در سیستم عامل قبلی می باشد. از این رو در حالت ایده آل شما باید همیشه با مشاهده آپدیت جدید اقدام به دانلود آن کنید و اگر شما هم مشکل آنتن دهی ضعیف گوشی دارید، شاید مشکل از سیستم عامل گوشی باشد و با آپدیت کردن آن، مشکل برطرف خواهد شد.

 

2- قطع کردن سرویس های غیر ضروری:

آنتن دهی موبایل

 

سرویس هایی مانند وای فای، بلوتوث و NFC در اکثر گوشی های هوشمند وجود دارند که شاید از آنها به هیچ وجه استفاده نکنیم و همیشه روشن باشند! با این حال گاها این سرویس ها در مقابل آنتن دهی گوشی می توانند مشکلاتی را ایجاد کنند که شما با این مشکل روبرو شوید. بنابراین این سرویس ها را در گوشی هوشمند خود غیر فعال کنید و اجازه دهید که آنتن دهی گوشی شما قدرت مجدد پیدا کند.

 

3- تغییر Network Mode:

آنتن دهی موبایل

 

بصورت پیش فرض گوشی های هوشمند نسل جدید که از اینترنت 4G پشتیبانی می کنند، حالت نتورک در آنها بصورت LTE/3G/2G می باشد که در شرایط خاص و با وجود فعال بودن این حالت، آنتن دهی گوشی بسیار ضعیف خواهد شد. به همین دلیل توصیه ای که برای شما داریم، تغییر این حالت به 3G only می باشد که در آنتن دهی گوشی شما موثر خواهد بود. در ضمن برای دسترسی به این تنظیمات، وارد تنظیمات گوشی شوید و عبارت Mobile Networks را سرچ کنید.

 

4- استفاده از حالت هواپیما:

آنتن دهی گوشی

 

این روش به گوشی و سیم کارت شما اجازه می دهد که گوشی مجددا به شبکه تلفن همراه وصل شود. اگر در موقعیتی هستند که باید سیگنال خوبی داشته باشید و تعداد سیگنال های گوشی شما بسیار کم است، توصیه می شود گوشی را در حالت هواپیما قرار دهید و بعد از چند دقیقه از این حالت خارج کنید تا گوشی شما بصورت مجددا با شبکه تلفن همراه ارتباط برقرار کند.

 

5- ریست کردن شبکه گوشی:

آنتن دهی گوشی

اگر با انجام راه های بالا تغییری را در این زمینه احساس نکردید، بهترین کار ریست کردن تنظیمات شبکه به حالت اول آن می باشد که تمام تنظیمات وارده شما حذف خواهند شد و به حالت اول تغییر خواهند یافت. برای این کار وارد تنظیمات گوشی شوید و بر روی علامت ذره بین در تنظیمات بفشارید و عبارت Reset network settings را جستجو کنید و سپس بر اساس سیم کارت های موجود در گوشی اقدام به ریست کردن نمائید.

 

6- انتخاب دستی شبکه:

این مورد فقط در گوشی های اندرویدی قابل انجام است و در این فرایند شما بصورت دستی اقدام به انتخاب شبکه های موجود بر اساس یافته های سیم کارت می کنید. برای این کار وارد تنظیمات شوید و گزینه Find Mobile Networl=ks را انتخاب و سپس گزینه Network operation را انتخاب نمائید و صبر کنید تا شبکه های موجود جستجو شوند و سپس بر روی شبکه مدنظر کلیک کنید.

 

7- به بالاترین طبقه ساختمان بروید:

آنتن دهی گوشی در برخی از مناطق که بصورت کامل تحت پوشش اینترنت نیستند، در طبقات زیرین ممکن است بسیار ضعیف باشد. از این رو اگر این امکان برای شما وجود دارد، به بالاترین طبقه از ساختمان بروید تا بیشترین میزان آنتن دهی را تجربه کنید و کارهای مهم و ضروری خود را انجام دهید.

 

8- به پنجره نزدیک شوید:

سیگنال ها هر چه بهتر می توانند وارد ساختمان ها شوند و این در صورتی می باشد که ساختمان توسط مطالح ساختمانی بسیار ضخیم ساخته و اجرا نشده باشد. بنابراین منطقی ترین راه کاهش مصالح ساختمان نیست! در این مواقع مشکل از اپراتور می باشد تا با ایجاد آنتن های مختلف بتواند تمام محدوده را تحت پوشش قرار دهد و اگر شما می خواهید مشکل آنتن دهی گوشی را برطرف کنید، بهترین توصیه ای که برای شما داریم این است که به پنجره نزدیک شوید چرا که سیگنال ها بهتر می توانند وارد شوند.

 

9- بیرون بروید:

آنتن دهی گوشی

اگر از مرز و محدودیت مصالح ساختمانی بگذریم، بهترین پیشنهاد برای افزایش آنتن دهی گوشی، جابجایی از محیط بسته به محیط باز می باشد که طبیعتا آنتن دهی گوشی شما افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.

 

10- استفاده از تماس اینترنتی با وای فای:

آنتن دهی

اگر با انجام تمام روش های ممکن و غیرممکن شما موفق به افزایش آنتن دهی گوشی نشدید و هنوز با کاهش آنتن دهی گوشی روبرو هستید، بهترین راه این است که از برقراری تماس توسط سیم کارت خودداری کنیم و به شبکه وای فای متصل شویم و با استفاده از برنامه هایی اعم از واتساپ اقدام به تماس صوتی و تصویری کنیم.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
کد افزایش آنتن دهی گوشی کد افزایش انتن دهی گوشی سامسونگ کد افزایش انتن دهی ایرانسل برنامه افزایش آنتن دهی گوشی افزایش آنتن دهی گوشی شیائومی کد آنتن دهی ایرانسل افزایش آنتن دهی گوشی با تیغ مشکل آنتن دهی گوشی سامسونگ افزایش آنتن دهی گوشی افزایش آنتن دهی گوشی سامسونگ افزایش قدرت آنتن دهی گوشی افزایش آنتن دهی گوشی آیفون نحوه افزایش آنتن دهی گوشی نرم افزار افزایش آنتن دهی گوشی های اندرویدی افزایش آنتن دهی اینترنت گوشی تقویت آنتن دهی موبایل قیمت تقویت کننده انتن موبایل تقویت آنتن موبایل دیجی کالا قیمت ریپیتر آنتن موبایل بهترین تقویت کننده آنتن موبایل قیمت تقویت کننده آنتن موبایل ارزان قیمت تقویت کننده آنتن موبایل 4g تقویت آنتن موبایل در خانه خرید افزایش آنتن دهی گوشی پکیج تقویت آنتن موبایل قیمت افزایش آنتن دهی گوشی چگونه انتن دهی گوشی را درست کنیم افزایش کیفیت آنتن دهی گوشی رفع مشکل آنتن دهی گوشی شیائومی کد آنتن دهی گوشی سامسونگ تقویت آنتن دهی موبایل در نقاط کور آنتن دهی گوشی شیائومی آنتن دهی گوشیم ضعیفه آنتن دهی گوشی آنتن دهی گوشی سامسونگ آنتن دهی گوشی a12 آنتن دهی گوشی سامسونگ a51 آنتن دهی گوشی موتورولا آنتن دهی گوشی هوپ آنتن دهی گوشی a51 آنتن دهی گوشی هواوی بوستر آنتن موبایل خرید گوشی ساده با آنتن دهی قوی خرید گوشی با آنتن دهی قوی قیمت تقویت کننده آنتن موبایل همراه اول دانلود رایگان نرم افزار تقویت آنتن دهی موبایل اندروید دستگاه تقویت آنتن دهی موبایل دیجی کالا کد تقویت آنتن موبایل کد تقویت آنتن موبایل سامسونگ کد آنتن دهی همراه اول کد تقویت آنتن موبایل هواوی آنتن دهی موبایل آنتن دهی موبایل در هواپیما آنتن دهی موبایل به انگلیسی تقویت آنتن دهی موبایل در منزل نرم افزار افزایش آنتن دهی موبایل تقویت آنتن دهی موبایل در زیرزمین دستگاه افزایش آنتن دهی موبایل دستگاه آنتن دهی موبایل راههای افزایش آنتن دهی موبایل قیمت تقویت کننده آنتن موبایل دیجی کالا ریپیتر موبایل قیمت دستگاه تقویت آنتن موبایل خانگی خرید دستگاه تقویت آنتن دهی موبایل خرید تقویت کننده آنتن دهی موبایل خرید تقویت آنتن دهی موبایل قیمت ریپیتر موبایل قیمت دستگاه تقویت آنتن موبایل دیجی کالا نصب تقویت کننده آنتن موبایل قیمت دستگاه تقویت آنتن دهی موبایل قیمت دستگاه افزایش آنتن دهی موبایل

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
الکتروموتور ضد آب چیست؟
هنگام خرید ابزارآلات صنعتی، نیمه صنعتی و حتی خانگی یکی از ویژگی ها و پارامترهایی که همیشه نظر مشتریان را به خود جلب کرده و کاربران را به خرید ابزاری تشویق می کند، تجهیز ابزار با الکتروموتور ضد آب است...
ادامه مطلب >
لامپ LED دریل شارژی چه کاربردی دارد؟
برخی از دریل پیچ گوشتی های شارژی یک یا چند لامپ LED برای کار در محیط های کم نور دارند. چراغ های LED تعبیه شده روی دریل، به بهتر دیده شدن محل سوراخکاری کمک می کنند.
ادامه مطلب >
موتور براشلس چیست و چطور کار می کند؟
احتمال زیاد در هنگام تهیه بسیاری از محصولات و ابزارآلات الکتریکی با کلمه موتور براشلس مواجه شده باشید و نام آن به گوشتان خورده باشد. سؤالی که در آن زمان ممکن است ذهن شما را درگیر کند این است که موتور...
ادامه مطلب >
کاربرد دریل شارژی+اجزای تشکیل دهنده دریل شارژی
دریل ها در واقع یکی از پرمصرف ترین و کاربردی ترین ابزارها به شمار می آیند که در امور صنعتی، کارگاه های نجاری و مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار در انواع مختلفی در بازار موجود است. سه ...
ادامه مطلب >
معرفی موتور تک سرعته
ابزارآلاتی که مجهز به موتور تک سرعته هستند، کاربری آسان تری را دارند و برای مصارف خانگی و ساده تری مورد استفاده قرار می گیرند.
ادامه مطلب >
انواع سه نظام دریل
از ابزارآلات پرکاربرد که در صنعت و هر خانه و کارگاهی وجود آن لازم است، دریل ها می باشند. این ابزار به صورت گسترده در کارگاه ها و مشاغل مختلف مانند نجاری، لوله کشی، برق، بنایی و … استفاده می شود
ادامه مطلب >
آشنایی با موتور دو سرعته و کاربرد آن
یکی از انواع موتورها، الکتروموتور دو سرعته است که کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف دارد. در ادامه این مقاله شما را با موتور دو سرعته و کاربرد آن آشنا خواهیم کرد.
ادامه مطلب >
دریل شارژی چکشی چیست و چه کاربردی دارد؟
همانطور که از نام این ابزار نیز می توان فهمید، این نوع دریل دارای خاصیت چکشی مانند است. یعنی این ابزار جهت سوراخ کردن محل مورد نظر، از ضربات پی در پی و چکشی، برای نفوذ به سطح مورد نظر استفاده می نمای...
ادامه مطلب >
آشنایی با دریل ستونی و کاربرد آن
دریل ستونی یک ابزار رومیزی یا زمینی است که برای ایجاد سوراخ های دقیق در چوب و فلزات طراحی شده است. به منظور آشنایی هرچه بیشتر شما عزیزان با این دستگاه، در این مقاله به معرفی آن میپردازیم.
ادامه مطلب >