پنجشنبه, 01 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

راهنمای خرید چراغ حیاطی یا پارکی + معرفی بهترین مدلها


راهنمای خرید چراغ حیاطی یا پارکی + معرفی بهترین مدلها

چراغ های پارکی یکی از پرکاربردترین روشنایی ها در نورپردازی محوطه های بیرونی می باشند به طور مثال از بالکن و دیوار یک حیاط کوچک گرفته تا نورپردازی یک پارک چندین هکتاری همه و همه با استفاده از این چراغ های زیبا انجام می شوند.

همان طور که می دانید نورپردازی محیط های بیرونی و فضاهای باز بسیار اهمیت دارد. به خصوص در زمان تاریکی هوا و شب به وسیله ای نیاز داریم تا بتواند برای ما روشنایی مطلوبی را ایجاد نماید. شاید تا الان اسم چراغ پارکی به گوشتان نخورده باشد.

اگر شما هم قصد دارید برای نورپردازی ویلا، حیاط منزل، محوطه بیرونی ساختمان و یا هر جای دیگری از این چراغ ها استفاده نمایید قطعا با تنوع بالایی از محصولات مواجه می شوید که جنس بدنه، تکنولوژی ساخت و رنگبندی های متنوعی دارند پس قبل از خرید نکات مختلف را در نظر بگیرید.

در این مقاله  سعی کرده ایم تعدادی از سوالات متداولی که در رابطه با چراغ های حیاطی و پارکی و خرید این محصولات برای شما پیش خواهد آمد را بررسی نماییم تا بتوانید خرید خود را با اطمینان انجام دهید.

 

چراغ حیاطی

 

چراغ پارکی یا حیاطی چیست؟

چراغ پارکی یا حیاطی (Yard Light) به نوعی از چراغ ها گفته می شود که از ظاهر ویژه و به خصوصی برخوردار هستند. از چراغ های پارکی یا حیاطی به طور عمده در پارک ها، فضای سبز، محیط خانه، ویلا، محیط های خیابانی، فضای بیرونی تالارها، باغ رستوران ها و ... استفاده می شود. چراغ حیاطی، چراغ باغی، چراغ خیابانی و حتی چراغ دیواری نیز از خانواده چراغ پارکی می باشند.

معمولا چراغ های پارکی بر روی پایه ای نصب می شوند. نصب چراغ های پارکی بر روی پایه زیبایی چشم نواز و خیره کننده ای به آن می بخشد و به فضای اطراف روح و جان می دهد. چراغ های پارکی یا حیاطی بهترین نوع چراغ ها برای محافظت برای لامپ ها و نور منعکس از آن ها هستند.

معمولا پایه هایی که برای چراغ پارکی یا حیاطی استفاده می شود به سه نوع بلند، متوسط و کوتاه تقسیم می شوند. نوع پایه در چراغ پارکی یا حیاطی بسته به مکانی که قصد داریم چراغ حیاطی خود را نصب نماییم، تعیین می شود. به عنوان مثال برای فضاهایی همانند پارک ها، خیابان ها و تالارها پایه ی بلند مناسب تر است. معمولا طراحی چراغ پارکی به شکل سلطنتی و سنتی ساخته می شوند.

 

تاریخچه استفاده از چراغ محوطه ای، پارکی یا حیاطی

با نگاهی به گذشته چراغ های محوطه ای، پارکی یا حیاطی در میابیم که از زمانهای خیلی دور حتی تا ۴ هزار سال پیش استفاده از چراغی به نام پیه سوز در فضای باز منازل رواج داشته و افراد مختلف سعی داشته اند تا با تامین روشنایی حیاط منازل به وسیله آن، حتی بعد از غروب آفتاب و تاریک شدن هوا هم از برگزاری دورهمی، میهمانی و جشن های خود بعد از تاریک شدن هوا هم لذت ببرند. بعد از چراغ پیه سوز هم چراغ موشی باب شد و این روند ادامه داشت تا امروز به چراغهای حیاطی، پارکی و باغچه ای رسید که پیشرفته تر و مناسب تر از نمونه های قبل بودند.

 

کاربردهای چراغ حیاطی و مزایای استفاده از آنها

بدون شک سپری کردن اوقات فراغت در فضای سرسبز و باز ساختمانی بدون آنکه هیچ نوری در فضا وجود داشته باشد چندان جذاب نخواهد بود و تاریک بودن محوطه سطح امنیت آن را تا حد زیادی کاهش می دهد، همچنین وجود درختان بلند در حیاط ها یا باغ ها باعث تاریکتر شدن فضا می شوند و برای از بین بردن این تاریکی، چراغ های دیواری به تنهایی کافی نیستند همچنین ارتفاع کمتر این چراغ ها نیز نسبت به چراغ های دیواری باعث شده تا چراغ های محوطه ای یا باغی انتخاب مناسبتری برای استفاده در این مکان ها باشند.

البته استفاده از این چراغ ها فقط به جنبه روشنایی آنها محدود نمی شود و این چراغها موجب زیبایی محیط هم می شود و از آنجا که امروزه توجه بیشتری به باغ ها و اماکن تفریحی نشان داده می شود از این جهت نورپردازی مناسب این اماکن اهمیت زیادی پیدا کرده است. این چراغ ها به دلیل تنوع زیادی که در رنگ و شکل و اندازه خود دارند امکان استفاده در جهت زیباسازی محیط باز را بنا به هر سلیقه ای فراهم می کنند.

 

چراغ حیاطی یا چراغ پارکی

 

تفاوت چراغ دیواری با پارکی

در ابتدای مقاله گفتیم که چراغ دیواری یکی از اعضای خانواده بزرگ چراغ پارکی هست. اما تفاوت این دو درمحل نصب و پایه آن هست. چراغ دیواری فاقد پایه هست و محل نصب آن دیوار یا درمکانی که به صورت دیواری نصب شود. چراغ های دیواری بیشتر برای محوطه ساختمان، محیط های داخلی مثل راهرو و حتی داخل خانه استفاده می شوند.

البته نوعی دیگر از چراغ به اسم چراغ آویز که از سقف آویز می شوند. یا مدل های سر دری و سر لوله که معمولا بر سر در خانه ها به کار برده می شوند وجود دارد.

 

انواع چراغ حیاطی براساس نوع کاربرد

چراغ های حیاطی براساس نوع کاربرد به مدل های مختلفی تقسیم بندی می شوند.

چراغ حیاطی دیواری

چراغ حیاطی دیواری از جمله چراغ های محوطه است که با نصب بر روی دیوار، در هر جایی از دکوراسیون خارجی، منزل، محیط کار و صنایع مختلف قابل استفاده است.چراغ محوطه دیواری برحسب مدل امکان تابش نور به سمت بالا، پایین و در هر دو جهت را دارند.

چراغ حیاطی سرلوله

چراغ حیاطی سرلوله برای نورپردازی فضاهای بزرگ مثل پارک، مکان های تفریحی، فضاهای باز و غیره بهترین گزینه است. مساحت تابش نور این چراغ ها بالاست که ضمن روشن کردن فضاهای بزرگ، حس امنیت را فراهم کرده و محیط مناسبی را برای افراد و خانواده ها فراهم می سازند.

چراغ حیاطی سرلوله در واقع چراغ هایی هستند که روی لوله هایی با ابعاد مختلف نصب می شوند که کوتاه یا بلند بودن پایه چراغ ها به نیاز شما و متراژ محیط بستگی دارد. خرید چراغ حیاطی ایستاده یا سرلوله برای روشن کردن فضاهای باز و محیط های بیرونی بزرگ بهترین انتخاب است.

چراغ حیاطی آویز

یکی از مدل های پرفروش چراغ حیاطی، مدل های چراغ آویز است. چراغ های آویز در دکوراسیون خارجی معادل لوسترها در دکوراسیون داخلی است. در طی سال های اخیر، خرید چراغ حیاطی آویز برای روشنایی بخشی به محوطه های باز در منزل، محیط کار، پارک و باغ ها افزایش زیادی داشته است. چراغ حیاطی باغ مدل آویز برای آلاچیق ها استفاده می شود. برای منازل و ویلاها می توان برای بالکن و فضای جلوی درب ورودی استفاده کرد. این چراغ ها علاوه بر کاربرد دکوراتیو، در روشنایی و افزایش حس امنیت هم نقش دارند.

 

انواع چراغ حیاطی

 

چراغ حیاطی چمنی

دسته ای از چراغ های محوطه هستند که برای فضای چمن، باغ و باغچه استفاده می شوند به همین دلیل گاهی اوقات به آنها چراغ حیاطی باغچه هم می گویند. این نوع چراغ ها انواع مختلفی دارند. به عنوان مثال چراغ چمنی پایه کوتاه برای محیط چمن و باغ کاربرد دارد ولی شعاع روشنایی آنها کم است. اما چراغ حیاطی چمنی پایه بلند برای فضاهای بزرگ استفاده می شوند. چراغ چمنی خورشیدی، نیزه ای و دفنی هم دیگر مدل هایی است که بسته به نیاز منازل، ویلاها و صنایع مختلف خریداری می شوند.

چراغ حیاطی سردری

چراغ حیاطی سردری هم یکی دیگر از انواع مدل های چراغ محوطه است. این چراغ ها برای سردر ورودی منزل، باغ، فضاهای کاری و یا ستون های کوچک و بزرگ پلکان یا ورودی ساختمان و درب منزل استفاده می شوند. اندازه کوتاه و طراحی شیک و لوکس این چراغ ها باعث شده تا در دسته پرفروش ترین و محبوب ترین چراغ حیاطی قرار بگیرد.

چراغ حیاطی خورشیدی

چراغ حیاطی خورشیدی در دسته چراغ محوطه لوکس و گران قیمت قرار دارند اما در طولانی مدت نسبت به لامپ های قدیمی، هزینه های اولیه را جبران می کند. در چراغ حیاطی سولار یا خورشیدی، انرژی نوری خورشیدی به انرژی الکتریکی قابل ذخیره در باتری های مخصوص و قابل شارژ ذخیره می گردد. سپس این چراغ های محوطه، از این انرژی ذخیره ای، برای روشنایی در شب استفاده می کنند.

 

انواع چراغ حیاطی براساس سبک دکوراسیون محوطه

دسته بندی دیگری که برای چراغ های حیاطی در نظر گرفته اند، براساس سبک دکوراسیون خارجی محوطه محل زندگی، محل کار، فضاهای عمومی و روباز است. همانطور که می دانید یکی از اصول دکوراسیون خارجی، تعیین سبک مشخص برای طراحی و دیزاین و سپس تناسب داشتن تمامی اشیا و المان ها براساس همان سبک است.

چراغ حیاطی مدرن

چراغ حیاطی مدرن به دسته ای از چراغ های محوطه می گویند که برای سبک دکوراسیون مدرن حیاط منزل، ویلا یا محل کار مناسب هستند. در سبک مدرن تأکید زیادی بر روی سادگی، شیک و کاربردی بودن وجود دارد. این چراغ ها از آلومینیوم دایکاست و رنگ آمیزی به روش پودری الکترواستاتیک تولید شده اند که ماندگاری و دوام طولانی مدت آنها را تضمین می کند.

 

چراغ حباطی سر لوله

 

چراغ حیاطی سلطنتی

چراغ حیاطی سلطنتی همانطور که از اسم آن مشخص است برای محوطه و حیاط لوکس و سلطنتی خانه ها، ویلاهای مدرن، محل کار و فضاهای عمومی کاربرد دارند. این مدل ها نه تنها چراغ حیاطی پرنور و با قدرت روشنایی بالایی هستند، بلکه از لحاظ ظاهری هم بسیار شیک و لوکس طراحی شده اند. تزیینات و المان های دکوری در این چراغ ها به وضوح مشخص است.

چراغ حیاطی کلاسیک

چراغ حیاطی کلاسیک مشابه با سبک سلطنتی طرفدار تزیینات و المان های زیبایی بخش و لوکس است با این تفاوت که بیشتر از متریال های طبیعی استفاده می کنند. به همین دلیل برای محوطه هایی که از آلاچیق های چوبی، دیوارپوش های چوبی و عناصر طبیعی برای تزیین استفاده کرده اند، چراغ محوطه کلاسیک بهترین گزینه است.

چراغ حیاطی سنتی

سبک سنتی برای محوطه و حیاط منزل و ویلاها و حتی محیط کاری، یادآور و تداعی کننده زندگی در زمان های قدیم است. با اینکه امروزه گسترش شهرنشینی و آپارتمان سازی ما را از این فضا دور کرده اما کماکان، ساخت خانه های سنتی یا باغ هایی با این سبک رواج دارد. همچنین می توان به اقامتگاه های بومگردی اشاره کرد که به زیبایی هر چه تمامتر سبک سنتی را حفظ کرده اند.

 

چراغ حیاطی سنتی زیبا

 

قسمت های تشکیل دهنده یک چراغ حیاطی یا پارکی

حباب یا هد

از بخش های حائز اهمیت این نوع چراغ ها حباب آن می باشد که با توجه به مکان و فضای قرار گرفتن محصول، بهترین چراغ با حباب مناسب باید انتخاب شود. این حباب ها جنس های متفاوتی دارند برای مثال حباب پلاستیکی، نسوز، شیشه ای، نشکن و… که هر کدام از آنها بسته به فضایی که مورد استفاده قرار می گیرند خصوصیات و کاربردهای خاص خود را دارد.

به عنوان مثال نور از حباب های شیشه ای بهتر عبور می کند و در نتیجه تعداد چراغی که شما نیاز دارید کمتر خواهد شد و در مصرف انرژی و هزینه های شما صرفه جویی می شود از طرف دیگر چراغ های محوطه ای با حباب های پلاستیکی، قیمتی به مراتب مناسب تر از نمونه های با حباب شیشه ای دارند و ارزان تر هستند اما نور از آنها به خوبی شیشه عبور نمی کند و به دلیل کدر شدن در طول زمان کارایی اولیه چراغ هم تحت تاثیر قرار می دهند.

نوع دیگری از حباب ها یعنی حباب پلی کربنات هست که ویژگی مهمی دارد و آن نسوز و نشکن بودن است به طوری که در برابر حرارت و ضربه بسیار مقاوم تر از بقیه حباب ها بوده و همچنین وزن کمتری هم دارد و کاملاً مناسب استفاده در فضای باغ، ویلا و حیاط منازل می باشد. در بعضی از چراغ های حیاطی حباب به پایه آن چسبیده است اما شما بسته به نیاز و سلیقه خود می توانید به صورت جدا هم آنها را تهیه کنید و روی هم مونتاژ کنید.

پایه یا ستون

پایه یا ستون چراغ های پارکی، باغی یا محوطه ای از لحاظ شکل و جنس انواع متفاوتی دارد. این پایه ها از لحاظ جنس به دو گروه آلومینیومی و فولادی تقسیم می شود پایه های مدل آلومینیومی به صورت تکه ای از ریخته گری آلومینیوم ساخته می شوند و ارتفاع این پایه ها اکثراً ۴/۲ متر است و شکل و ظاهری شیک و زیبایی دارند، نسبت به مدل فولادی آن قیمت مناسب تری هم دارند. از آن طرف مدل فولادی قیمت نسبتاً بالایی دارد و چون طرفداران زیادی از سراسر کشور دارد به صورت انبوه تولید می شود ارتفاع آن در حدود ۳ متر و گاهی بر حسب نیازتا ارتفاع ۵/۳ متر هم تولید می شود.

لامپ

یکی از مهمترین قسمت های هر چراغ محوطه ای یا باغی لامپ است. انتخاب لامپ مناسب برای چراغ های حیاطی، باغی یا محوطه ای بسیار مهم است که حتماً باید به آن دقت کنید. لامپ های ال ای دی از محبوب ترین انواع لامپ برای چراغ های حیاطی هستند. این لامپ ها به نسبت سایر مدل ها طول عمر بیشتر و مصرف انرژی کمتری دارند.

همچنین می توان از هالوژن ها یا لامپ های کم مصرف معمولی استفاده کرد. در صورتی که قصد استفاده از لامپ های کم مصرف معمولی را دارید باید دقت کنید که در ساخت این لامپ ها از جیوه استفاده شده است که در صورت شکستگی برای سلامتی بسیار خطرناک است. نکته منفی لامپ های هالوژنی و لامپ های معمولی کم مصرف در مقایسه با لامپ های ال ای دی این است که بعد از گذشتن مدت کوتاهی به شدت داغ می شوند.

 

چراغ پارکی

 

مهمترین نکات هنگام خرید چراغ حیاطی

جنس بدنه

یکی از مهم ترین موضاعاتی که هر خریداری قبل از خرید اینترنتی انواع چراغ پارکی و حیاطی ارزان اعم از چراغ های دیواری، آویز، سرلوله، ایستاده یا پایه دار، سردری و سرستون باید به آن توجه کند، نوع جنس بدنه و کیفیت آن است.

اهمیت این موضوع از این جهت قابل بررسی است که این محصولات عموماً در فضاهای باز که مسقف هم نیستند استفاده می شوند و مدت زمان طولانی در معرض عوامل فرسایشی مثل تابش نورخورشید، بارش باران و برف، وزش باد، رطوبت موجود در هوا و گرد و غبار قرار می گیرند.

اگر چراغ پارکی و حیاطی خریداری شده جنس بدنه مقاومی نداشته باشد و از مواد درجه یک در زمان ساخت و تولید آن استفاده نشده باشد، قطعاً این محصول طول عمر قابل توجهی نخواهد داشت و در مدت کوتاهی دچار آسیب می شود.

تولیدکنندگان چراغ های باغچه ای یا حیاطی معمولاً این محصولات را با جنس بدنه فلزی یا پلاستیکی تولید می کنند. چراغ های پارکی و حیاطی فلزی با استفاده از فلز آلومینیوم یا آهن ساخته می شوند و خرید آنها برای استفاده در شرایط محیطی سخت به دلیل مقاومت بسیار بیشتر نسبت به محصولات پلاستیکی توصیه می شود.

لازم به ذکر است که چراغ های پارکی و حیاطی پلاستیکی با استفاده از پلاستیک سخت و فشرده پلی کربنات ساخته می شوند و در صورتی که با مواد مرغوب درجه یک تولید شده باشند مقاومت نسبتا خوبی دارند و می توانند گزینه مناسب و ارزان قیمتی برای خرید باشند.

طراحی هد یا سری چراغ

قسمت سری چراغ یا حباب چراغ حیاطی و پارکی از مهم ترین اجزای تشکیل دهنده محصول محسوب می شود. علت این موضوع هم مهم بودن نحوه نوردهی و نورپردازی چراغ است که رابطه مستقیمی با طراحی حباب محصول دارد.

برای توضیح باید گفت که قبل از خرید چراغ حیاطی و پارکی دیواری، آویز، سرلوله یا سرستون دقت داشته باشید که هد چراغ به گونه ای طراحی شده باشد که بیشترین میزان نور لامپ را بتواند به محیط اطراف انتقال دهد.

برای نورپردازی حرفه ای و مطلوب اگر جنس حباب چراغ پارکی و حیاطی که قصد خرید آن را دارید شیشه ای باشد و به صورت چند طرفه طراحی شده باشد، قطعا گزینه بسیار مناسبی است و هدف نورپردازی حرفه ای آسانتر به دست می آید.

 

شیک ترین مدل های چراغ حیاطی یا چراغ پارکی

 

وزن چراغ

یکی دیگر از المان های بسیار مهم که توجه به آن قبل از خرید هر چراغ پارکی و حیاطی اهمیت دارد، وزن محصول است. شما همراهان گرامی نفیس نور دقت داشته باشید که چراغ پارکی و حیاطی دیواری، آویز، سرلوله یا سرستونی که قصد خرید آن را دارید وزن کم و سبکی داشته باشد. هرچه وزن محصول کمتر باشد نصب راحت تر و ایمنی در محل مورد نظر دارد و به راحتی از محل اتصال خود جدا نمی شود.

رنگ و طرح چراغ

این موضوع بیشتر به سلیقه شخصی خریدار بستگی دارد که چراغ حیاطی و پارکی مورد نظرش برای خرید و استفاده چه رنگ و مدلی داشته باشد ولی شما همراهان عزیز بد نیست قبل از خرید این محصولات نیم نگاهی هم به نوع معماری و سبک طراحی اجرا شده در ساختمانتان داشته باشید تا بتوانید بهترین مدل را از نظر رنگ بندی و طراحی محصول انتخاب کنید.

لازم به ذکر است اگر چراغ پارکی یا حیاطی که خریداری می کنید مطابق با حس و حال سبک طراحی ساختمان شما نباشد مشخصاً کمکی به افزایش جذابیت بصری فضای مورد استفاده نمی کند.

قیمت چراغ حیاطی و پارکی

قیمت چراغ حیاطی با در نظر گرفتن تمامی موارد فوق به انضمام نام و برند تولید کننده آن تعیین می شود. با این حال توجه داشته باشید که جنس محصول و بدنه آن و همچنین مدل آن از جمله ویژگی هایی است که بر روی قیمت کالا بسیار تاثیرگذار است.

البته توجه داشته باشید که خریدی اقتصادی و مقرون به صرفه خواهد بود که با دارا بودن بیشتر مزیت های گفته شده در بالا، چراغ حیاطی و پارکی مورد نظر شما قیمت مناسب و ارزان هم داشته باشد!

 

خرید اینترنتی بهترین مدلهای چراغ حیاطی

 

نتیجه گیری

در مجموع می توان گفت این محصولات برای روشنایی فضاها و محوطه های باز و تفریحی به کار می روند و نقش بسزایی در زیباسازی محیط و نمای ساختمان ها دارند. در ساخت این چراغ های محوطه ای و باغی از فلزات ضد زنگ، ورقه های آلومینیومی، پلی کربنات، پلی آمید و… استفاده شده است که هر کدام از این ها بسته به فضایی که این چراغ ها مورد استفاده قرار می گیرند، کاربردها و مزایای متفاوتی دارند. این چراغ ها در مدل ها، طرح ها و رنگ های متفاوتی طراحی و ساخته می شوند و مناسب برای تمام سلیقه ها هستند.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
چراغ ایستاده حیاطی ساخت چراغ دیواری حیاط چراغ حیاطی دیجی کالا چراغ حیاطی فلزی چراغ حیاطی ارزان چراغ حیاطی دیوار چراغ ایستاده حیاطی دیجی کالا چراغ پارکی دست دوم چراغ حیاطی چراغ حیاطی مدرن چراغ حیاطی دیواری چراغ حیاطی شعاع چراغ حیاطی پلاستیکی چراغ حیاطی سنگی چراغ حیاطی تیانا چراغ حیاطی خورشیدی دیجی کالا قیمت چراغ دیواری حیاط قیمت چراغ پارکی شعاع قیمت پایه چراغ پارکی چراغ دیواری حیاط فلزی خرید چراغ حیاطی خرید چراغ حیاطی شعاع خرید چراغ حیاطی دیواری خرید چراغ اویز حیاطی خرید چراغ ایستاده حیاطی خرید چراغ حیاطی ارزان خرید چراغ حیاطی خورشیدی خرید چراغ حیاطی مدرن خرید اینترنتی چراغ حیاطی خرید اینترنتی چراغ ایستاده حیاطی قیمت چراغ حیاطی ایستاده قیمت چراغ حیاطی قیمت چراغ حیاطی فلزی قیمت چراغ حیاطی شعاع قیمت چراغ حیاطی پلاستیکی قیمت چراغ دیواری حیاطی پلاستیکی قیمت چراغ حیاطی شفق قیمت چراغ حیاطی دیجی کالا قیمت چراغ سردری حیاطی قیمت چراغ های حیاطی و پارکی چراغ پارکی پلاستیکی تولید چراغ پارکی چراغ پارکی مدرن چراغ باغچه دیجی کالا انواع پایه چراغ پارکی چراغ پارکی آلومینیومی چراغ پارکی چراغ پارکینگ ماشین چراغ پارکی شعاع چراغ پارکینگ چراغ پارکی خورشیدی چراغ پارکینگی چراغ پارکی سوتارا چراغ پارکی پایه بلند قیمت چراغ پارکی پایه کوتاه قیمت چراغ باغچه چراغ محوطه ویلا خرید چراغ پارکی خرید چراغ پارکی تهران خرید چراغ سقفی پارکینگ خرید چراغ پارکی خورشیدی مرکز خرید چراغ پارکی قیمت خرید چراغ پارکی خرید پایه چراغ پارکی خرید اینترنتی چراغ پارکی خرید حباب چراغ پارکی خرید چراغ های پارکی خورشیدی قیمت چراغ پارکی مدرن قیمت چراغ پارکی قیمت چراغ پارکی پایه بلند قیمت چراغ پارکی مازی نور قیمت چراغ پارکی پایه دار قیمت چراغ پارکی سوتارا قیمت چراغ پارکی led قیمت چراغ پارکینگ

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
پیچ گوشتی برقی چیست؟
پیچ‌گوشتی برقی نام ابزاری است شبیه به دریل که برای باز یا بسته کردن پیچ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و عملکرد آن شبیه به پیچ ‌گوشتی دستی است با این تفاوت که منبع انرژی این محصول نیروی برق بوده و نیاز...
ادامه مطلب >
چطور دریل شارژِ را به دریل برقی تبدیل کنیم؟
آیا تبدیل دریل شارژی به برقی امری امکان پذیر است؟ اگر دارای دریل شارژی باشید قطعا مزایای آن بر شما پوشیده نیست. اولین حسن آن راحتی استفاده از دریل بدون نیاز به منبع برق است. دریل‌های شارژی به جهت راح...
ادامه مطلب >
کاربرد کف پاش در کارواش ها چیست؟
درباره کف پاش کارواش گفتنی های بسیار زیادی است. این محصول یا همان کف ساز ها، به یکی از ابزارهای کارآمد در کارواش های خانگی و صنعتی گفته می شود که با تولید و پاشش کف بر روی سطوح مختلف، پاکیزگی بیشتری ...
ادامه مطلب >
جاروبرقی صنعتی چیست؟
جاروبرقی‌ها در شکل ها و ساختارهای متفاوتی تولید شده و به بازار ابزار عرضه می‌شوند و به طور کلی به سه دسته اصلی از جمله: جاروبرقی‌های صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی تقسیم می شوند. ما در این مقاله به  بررسی...
ادامه مطلب >
کاربرد دیمر در ابزارالات چیست؟
در بسیاری از ابزارالات مانند انواع دریل، فرزها و مینی فرزها، بلوورهای برقی و … از کلید دیمردار استفاده شده است.
ادامه مطلب >
چگونه با مینی فرز کاشی را برش دهیم؟
کاشی هایی از جنس سنگ، پرسلان و شیشه برای سرامیک کردن حمام و آشپزخانه بسیار مناسبند و جلوه زیبایی به اتاق می‌دهند. با این حال برش این مواد به خاطر جنس سختی که دارند، کمی مشکل است. البته انجام برش های ...
ادامه مطلب >
کارواش آب سرد و آب گرم چه تفاوت هایی باهم دارد؟
کارواش صنعتی نوعی دستگاه مکانیزه نظافتی است که برای شستشو مورد استفاده قرار می گیرد. این شوینده بسیار قوی می تواند با استفاده از حداقل آب مصرفی، سخت ترین و عمیق ترین لکه و آلودگی ها را از بین ببرد. د...
ادامه مطلب >
معرفی صفحه فرز و انواع آن
در دنیای امروز استفاده از ابزارالات به شدت به چشم می خورد به گونه ای که می توان گفت بدون استفاده از آن ها بسیاری از کارها انجام نخواهد شد. از پرمصرف ترین ابزاآلاتی که کاربرد فراوانی در صنایع مختلف ما...
ادامه مطلب >
سشوار صنعتی چیست + روش استفاده از سشوار صنعتی
سشوار صنعتی که با نام های سشوار حرارتی و تفنگ حرارتی نیز شناخته می شود از جمله ابزار های برقی پر کاربرد در صنایع مختلف است.این ابزار برقی در بخش های فعالیت های صنعتی همچون لحیم کاری، دودی کردن شیشه ه...
ادامه مطلب >