دوشنبه, 10 اردیبهشت,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

توضیحات در مورد کارت زرد و کارت قرمز در والیبال


توضیحات در مورد کارت زرد و کارت قرمز در والیبال

در دنیای والیبال جریمه دریافت کارت قرمز یک بازیکن برای کل تیم اعمال می‌شود و صرفا دریافت این کارت موجب اخراج نخواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، در ست سوم بازی ایران و اسلوونی تنش‌ها میان بازیکنان ایران و داور بالا گرفته بود. روی امتیاز نهم این ست و سرویسی که توخته در زمین حریف خواباند اما داور به اشتباه امتیاز را به اسلوونی داد، مشاجره‌ای میان میلاد عبادی‌پور و داور شکل گرفت که منجر به دریافت کارت زرد و سپس کارت قرمز او شد.

برای خیلی از مخاطبان ابهامی در خصوص دریافت این کارت‌ها و جریمه آن به وجود آمده بود و خیلی‌ها به اشتباه این کارت قرمز را به منزله اخراج تلقی کردند؛ اما کارت قرمز در والیبال اصولا باعث اخراج بازیکن نمی‌شود و وقتی بازیکنی کارت قرمز می‌گیرد یک امتیاز به حریف داده می‌شود و طبعا سرویس هم به تیم مقابل بازیکن خاطی داده می‌شود.

اما به طور مثال موقعیتی مثل میلاد عبادی‌پور زمانی که ابتدا کارت زرد به بازیکن نشان داده می‌شود و دقایقی بعد کارت قرمز می‌گیرد یا این دریافت کارت‌ها در ست‌های مختلف صورت می‌گیرد اخراج از زمین و محرومیت از بازی بعدی وجود ندارد و صرفا جریمه آن بازیکن به صورت تیمی خواهد بود و یک امتیاز به حریف داده می‌شود.

●قسمت اول
۱- والیبال در سال ۱۸۹٥ برابر با ۱۲۷٤ شمسی، توسط شخصی به نام ویلیام مورگان آمریکایی ابداع شد.
۲- نام والیبال در ابتدا مین تونت بوده است.
۳- والیبال در ابتدا ۹ نفره بوده و قوانین خاصی نداشته است.
٤- طول زمین والیبال ۱۸ و عرض آن ۹ است.


● قسمت دوم
۱- یک تیم والیبال متشكل از ۶ تا ۱۲ بازیکن می باشد كه از این تعداد یک نفر بازیکن لیبرو – آزاد است.
۲- وظایف کاپیتان: شركت در قرعه كشی – انتخاب زمین یا سرویس اول
۳- کاپیتان با نوار ۸ سانتی روی سینه زیر شماره شناخته می شود.
٤- كفش مسابقات نباید یکرنگ باشد.


● قسمت سوم
کاپیتان یک تیم والیبال در دو بخش کاپیتان تیم و کاپیتان بازی فعالیت دارد. فقط کاپیتان حق صحبت با داور را دارد.
حضور هر تیم با كمتر از ۶ بازیکن در مسابقه به باخت آن تیم ختم می شود.
در سیستم بازی تنبیهات شامل جرائم مختلف است.
دریافت كارت زرد مساوی است با از دست دادن یک امتیاز و سرویس دریافت كارت قرمز باعث اخراج فرد می شود و امتیاز سرویس را از دست نمی دهد. دریافت كارت زرد و قرمز باعث اخراج فرد از جریان بازی و سالن می شود. یک بازی شامل ٥ گیم است و هر گیم ۲٥ امتیازی، گیم پنجم ۱٥ امتیازی است و هر تیم که سه گیم را ببَرد، برنده نهایی است.
در هر گیم دو تایم اوت و ۶ تعویض وجود دارد.


● قسمت چهارم
۱- مربی به دو طریق بازیکن را تعویض می كند:
۱) استفاده از وسایل الكترونیک
۲) اعلام تعویض با صدای بلند توسط مربی
۲- دادن علامت تعویض قبل از تعویض توسط مربی ضروری است و تعداد تعویض با انگشتان دست نشان داده می شود.
۳- برای تعویض مجدد بایستی ۱ امتیاز (یک رالی) رد و بدل شود.
٤- داشتن راكت شماره دار برای تعویض ضروری است.
٥- هنگام دفاع برخورد توپ به دست بازیکن مدافع، یک ضربه حساب نمی شود.
۶- وقفه های قانونی، تایم اوت و تعویض است.


● قسمت پنجم
۱- عدم اطلاع مربی از قوانین، جرایمی را در پی دارد.
۲- اولین جریمه تاخیر، اخطار تاخیر است.
۳- وقفه ها می تواند به دلایل: قطع برق- پارگی تور- شكستگی آنتن باشد.
٤- در جا به جایی سالن به هر دلیل، بازی گیم آخر، از ابتدا شروع می شود.
٥- در مورد قطع بازی در یک سالن تا ٤ ساعت، ادامه بازی از امتیاز آخر است.


● قسمت ششم
۱- رفتار ناپسند بازیکن در ابتدا اخطار شفاهی دارد.
۲- رفتار ناپسند بعدی بازیکن، باعث كارت زرد می شود و توپ را برای سرویس به تیم مقابل می دهند.
۳- یک تیم در داشتن یا نداشتن لیبرو مختار است.
٤- شماره بازیکنان از ۱ الی ۱۸ مجاز است.
٥- لیبرو بازیکن دفاعی است و حق سرویس، آبشار، حمله و دفاع ندارد.
۶- لیبرو بدون اجازه داور وقتی كه بازی در جریان نباشد در منطقه چهار می تواند تعویض شود.
۷- در صورت مصدومیت لیبرو با اجازه داور فقط برای آن بازی، فرد دیگری لیبرو می شود.


● قسمت هفتم
۱- قوانین در والیبال شامل ۲۸ مورد می باشد.
۲- در پایان هر ست، تیم ها، زمین ها را عوض می كنند.
۳- وقفه بین هر ست ۳ دقیقه می باشد.
٤- در مسابقات مهم می توان وقفه بین ست ها را تا ۱٠ دقیقه افزایش داد.
٥- استتار:
پوشاندن بازیکن سرویس زننده و توپ تا هنگام ورود به زمین حریف توسط دیگر بازیکنان را استتار گویند.
۶- استتار به دو صورت فردی و گروهی می باشد.
۷- خطاهای سرویس:
۱) مدت زمان سرویس از سوت داور ۸ ثانیه می باشد.
۲) جا نگرفتن در منطقه سرویس.
۳) پای سرویس زننده روی خط قرار می گیرد.
٤) با دو دست یا سر و پا بزند.
٥) رعایت نكردن چرخش.
۶) رها نكردن توپ هنگام زدن سرویس.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
قوانین جدید کارت قرمز والیبال قوانین اخراج در والیبال کارت قرمز والیبال عبادی پور کارت قرمز والیبال چیست قانون جدید کارت قرمز در والیبال کارت قرمز در والیبال یعنی چه قوانین کارت قرمز در والیبال جریمه کارت قرمز کارت قرمز والیبال کارت قرمز در والیبال کارت زرد و قرمز در والیبال جریمه کارت قرمز در والیبال قانون کارت قرمز در والیبال کارت های جریمه در والیبال مجازات کارت قرمز در والیبال کارت زرد والیبال کارت زرد در والیبال کارت زرد داور والیبال جریمه کارت زرد و قرمز در والیبال جریمه کارت قرمز والیبال قوانین جدید کارت قرمز در والیبال جریمه کارت قرمز در والیبال چیست جریمه کارت والیبال قوانین کارت زرد و قرمز در والیبال کارت قرمز در والیبال نشانه چیست کارت قرمز در والیبال چیست معنی کارت قرمز در والیبال کارت قرمز در والیبال به چه معناست قانون کارت زرد و قرمز در والیبال کارت قرمز در والیبال چه حکمی دارد کارت قرمز در والیبال چگونه است حکم کارت قرمز در والیبال دریافت دو ضرب در والیبال اخراج در والیبال کارت سبز در والیبال کارت زرد در والیبال چه حکمی دارد

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
روش های مختلف طرز تهیه تاس کباب خوشمزه
تاس کباب یک خوراک سنتی و خیلی خوشمزه است که همراه با سبزیجات مختلفی درست می شود. تاس کباب جزو غذاهای پر ویتامین و رژیمی است. به دلیل داشتن فیبر زیاد برای کسانی که یبوست دارند، بسیار مناسب است. برای ت...
ادامه مطلب >
طرز تهیه ی تاس کباب بوقلمون با قارچ و فلفل
آموزش طرز تهیه تاس کباب بوقلمون با قارچ . با این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >
راهنما و خرید بخاری نو و دسته دوم
با نزدیک شدن زمستان و سرد تر شدن هوا، نیاز به خرید بخاری های گازی بیشتر احساس می شود. خرید بخاری گازی نیاز به دقت و آگاهی کاملی دارد و در صورت فقدان آن ها، می تواند خطرات جبران ناپذیری را به بار آورد...
ادامه مطلب >
قیمت ، مشخصات و بررسی خرید انواع لامپ
این روزها لامپ ال ای دی یکی از اولین گزینه‌ها برای خرید لامپ خانگی‌ است. باوجود انواع مختلف لامپ و برندهای گوناگونی که در بازار هست، خرید کردن کار گیج‌کننده‌ای به‌نظر می‌رسد. 
ادامه مطلب >
با برنج شفته چه کنیم؟
شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا اینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، ...
ادامه مطلب >
اره موتوری و صرفه جویی در زمان
بریدن الوار و درختان با اره دستی کار بسیار سختی است که با استفاده از اره موتوری به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.
ادامه مطلب >
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا
رنج(rice) از جمله غلاتی است که در آشپزی بیشتر کشورهای جهان بسیار کارآمد است و روش های پخت و انواع مختلف دارد. به ویژه در کشورهای آسیایی خوردن برنج چه برنج سفید، چه برنج قهوه ای بسیار رایج است. در بین...
ادامه مطلب >
یک حوله خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
حوله باکیفیت حس خوب شنا یا دوش آب گرم را کامل می‌کند.
ادامه مطلب >
فنون مهم در پخت برنج
در آشپزی ایرانی کسی را آشپز می‌گویند که به ‌اصطلاح بتواند برنج را خوب دربیاورد ، درواقع اولین مرحله آشپزی در آشپزی ایرانی پخت برنج است، پخت برنج ایرانی دارای فنونی است ، که درواقع هر کس آن فنون را بد...
ادامه مطلب >