پنجشنبه, 01 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

طرز تهیه آبغوره و نحوه قرمز شدن رنگ آبغوره


طرز تهیه آبغوره و نحوه قرمز شدن رنگ آبغوره

روزهای گرم تابستان خدا مخصوص گرفتن آبلیمو و آبغوره تازه است. وقتی غوره‌های تازه از درخت تاک آویزان می‌شود، فکرتان به سمت درست کردن یک آبغوره قرمز و خوش‌ رنگ می‌رود. البته در بسیاری از مواقع ممکن است این مایع ترش را آنطور که می‌خواهید و انتظار دارید، درست نکنید. به هر حال باید بهترین زمان برای گرفتن آبغوره را بدانید. از سوی دیگر طرز نگهداری آبغوره هم اهمیت زیادی دارد. در غیر این صورت رنگ آن خیلی زود تیره می‌شود.

آبغوره چیست

آبغوره یکی از محبوب ترین چاشنی های ایرانی است که معمولا در همه خانواده های ایرانی کاربرد دارد. آبغوره دارای خاصیت درمانی است و برای کمر درد و درد سیاتیک و درمان روماتیسم مفید است.

آبغوره دارای ویتامین C است و ترش مزخ می باشد. آبغوره از غوره گرفته می شود که خود غوره میوه سبز رنگ و کال میوه انگور است.

نکته قرمز شدن آبغوره:

برای نگهداری طولانی مدت آبغوره و خوشرنگ تر شدن آن، آبغوره را با کمی نمک بجوشانید و در طی جوشیدن، کف های جمع شده روی آن را بردارید. حرارت را ملایم نموده و پس از حدود 15 دقیقه، از روی حرارت برداشته، اجازه دهید تا خنک شده و املاح آن ته نشین شوند. سپس آبغوره را به آرامی از روی املاح ته نشین شده برداشته، پس از صاف کردن در بطری شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید.

خواص آبغوره با عسل

  • برای کنترل فشار خون و قند خون و چربی خون موثر است.
  • باعث کاهش اسید اوریک بالا می شود و برای افراد مبتلا به نقرس خوب است.
  • باعث کاهش غلظت خون می شود و برای رفع عطش و گرگرفتگی و تب مفید است.
  • تقریبا بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن را دارا است.
  • برای رفع کهیر و خارش و اگزما مفید است و باعث بهبودی بیماری پوستی پسوریازیس می شود.
  • برای رفع کبد چرب مفید است و سنگ کلیه را دفع می کند و کلیه را پاکسازی می کند.
  • برای کسانی که خواب زیاد و سنگینی دارند خیلی مفید است.
  • برای ورم گلو و درمان بیش فعالی کودکان و وسواس فکری و شوره سر موثر است.
  • برای درمان یرقان مفید است و باعث پاکسازی مجاری ادرای می شود.
  • کسانی که دچار خونریزی بینی می شوند حتما این شربت را مصرف کنند.
  • می توانید این شربت را روزانه دو لیوان در دو نوبت مصرف کنید.

فواید خوردن آبغوره قبل از خواب

آبغوره باعث کاهش غلظت خون می شود و خوردن آن قبل از خواب برای کسانی که خواب زیاد دارند و سنگین هستند مفید است.

تشخیص چربی خون با ابغوره

  • برای تشخیص چربی خون در خانه کافی است که این آزمایش سادع را انجام دهید.
  • یک استکان آبغوره طبیعی بخورید و پنجاه ثانیه صبر کنید؛ اگر
  • اگر دهانتان آب افتاد باید گفت که قند خون شما بالاست.
  • اگر دهانتان خشک شد باید گفت که مشکل کبدی دارید.
  • اگر دهانتان کفناک یا چسبناک شد باید گفت که چربی خون دارید.
  • اگر سردرد گرفتید باید گفت که اختلال فشار دارید.

آبغوره برای کودکان

وجود آبغوره در غذا و سالاد باعث می شوند که طعم غذا و سالاد بهتر شود و کودکانی که کم غذا می خورند با میل بیشتری غذا بخورند.

مصرف آبغوره برای کودکان باعث می شود که سیستم ایمنی آنها قوی شود و کمتر به بیماری های عمومی مبتلا شوند.

آبغوره اسیدی است یا قلیایی

آبغوره اسید است و با افزایش اسیدیته معده می‌تواند در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید باشد. هم‌چنین افراد مسن که به دلیل کاهش اسید معده به خوبی غذا را هضم نمی‌کنند.

آبغوره در چه غذاهایی استفاده میشود

آبغوره را می توانید به عنوان چاشنی برای سالاد و غذا مورد استفاده قرار دهید.

بهتر است آبغوره را در غذاهایی استفاده کنید که نیاز به چاشنی ترش دارند.

آبغوره برای سرماخوردگی

آبغوره به دلیل اینکه دارای ویتامین سی است برای تقویت سیستم ایمنی بدن خوب است و برای پیشگیری و درمان بیماری سرماخوردگی مفید است.

بهترین زمان برای گرفتن آبغوره

قبل از هر چیز باید زمان درست تهیه این ماده ترش مزه را بلد باشید. برخی از افراد فکر می‌کنند اگر قوره‌های کوچک و بیش از حد ترش را استفاده کنند، ابغوره بهتری بدست می‌آورند. در حالی که آبغوره باید کمی طعم ملس و رنگ قرمز داشته باشد. بنابراین بهترین زمان برای گرفتن آبغوره زمانی است که غوره‌ها درشت شده باشند. البته غوره درشت باید همچنان سفتی خود را حفظ کرده باشد.

غوره شل و شیرین برای درست کردن این ماده مناسب نیست و باعث شیرین شدن آن می‌شود. فصل گرفتن آبغوره اواسط تیرماه است.

برای خوشرنگ شدن آبغوره چه کنیم ؟

یک علت قرمز شدن آبغوره قرار گرفتن آن در معرض نور آفتاب است. شما وقتی آبغور را می‌پزید، باز هم رنگ آن قرمز خوشرنگ نیست. اما وقتی برای مدت طولانی در مقابل آفتاب قرار دهید، به مرور رنگ آن به قرمز گرایش پیدا می‌کند. برای این کار باید اجازه دهید آبغوره بعد از پختن خنک شود. سپس آن را داخل بطری‌های شیشه‌ای مخصوص بریزید. درب بطری را هم با خمیر یا گچ بپوشانید تا را نفوذ هوا به آن بسته شود.

خوب حالا بطری‌ها را داخل یک سبد در مقابل نور آفتاب قرار دهید. بعد از گذشت دو تا سه هفته آبغوره‌های شما قرمز و خوشرنگ می‌شود.

16 نکته جهت تهیه یک آبغوره مرغوب:

  •  ابتدا غوره‌ها را پاک کرده و دم آنها را بگیرید.
  •  غوره‌ها را در یک ظرف بزرگ آب ریخته، تمیز بشویید و آبکشی کنید.
  •  پس از اینکه آب آن گرفته شد، غوره‌ها را روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
  •  غوره‌ها را پس از خشک شدن در آبمیوه‌گیری ریخته و آب آنها را بگیرید و یا در مخلوط کن بریزید و سپس غوره‌های له شده را در یک صافی ریخته و صاف کنید.
  •  آبغوره را در یک پارچ شیشه‌ای ریخته و چند ساعتی صبر کنید تا املاح و پوسته‌هایی که از صافی رد شده‌اند ته‌نشین شوند.
  •  آبغوره را در بطری شیشه‌ای مورد نظر ریخته و در آن را محکم ببندید. برای اینکه هوا به داخل بطری نفوذ نکند می‌توانید از چند روش استفاده کنید:
    • - با استفاده از آب و آرد، خمیری درست کرده و در بطری را با خمیر بپوشانید.
    • - با نوار چسب، درب بطری را محکم کنید.
    • - یک قاشق روغن زیتون در بطری بریزید تا روی آبغوره را بپوشاند و مانع نفوذ هوا به داخل آبغوره شود، سپس یک تکه پلاستیک روی در بطری قرار داده و محکم ببندید.
  •  برای نگهداری طولانی مدت آبغوره و خوشرنگ‌تر شدن آن، آبغوره را با کمی نمک بجوشانید و در طی جوشیدن، کف‌های جمع شده روی آن را بردارید. حرارت را ملایم کرده و پس از حدود ۱۵ دقیقه، از روی حرارت برداشته، اجازه دهید تا خنک شده و املاح آن ته‌نشین شوند. سپس آبغوره را به آرامی از روی املاح ته‌نشین شده برداشته، پس از صاف کردن در بطری شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید.
  • نوع غوره مورد استفاده برای تهیه آبغوره با کیفیت، بهتر است از نوع عسگری باشد که هسته ندارد و برای تهیه پودر غوره و استفاده در غذا هم بهتر است، ولی غوره های دانه درشت آب بیشتری دارند.
  •  دم غوره‌ها و حتی چوب‌های ریز آن را به خوبی جدا کنید تا آبغوره طعم گس پیدا نکند.
  • اگر میزان ترشی آبغوره به اندازه دلخواه نباشد، با جوشاندن آن به مدت چند دقیقه کمی غلیظ‌تر و ترش‌تر خواهد شد و مدت نگهداری آن نیز بیشتر می‌شود.
  •  قرار دادن آبغوره در معرض نور خورشید باعث ایجاد تغییرات شیمیایی زیان‌باری در آن می‌شود، بنابراین آبغوره را در معرض نور خورشید قرار ندهید.
  •  آبغوره و مواد ترش را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید، زیرا اسید موجود در آن باعث تجزیه پلاستیک و ایجاد مواد مضر می‌گردد.
  •  بهتر است آبغوره را در شیشه‌های نسبتا کوچک نگهداری کرده و پس از باز کردن در آن، هر چه سریع‌تر مصرف کنید.
  •  آبغوره را در شیشه‌های دهانه باریک نگهداری کنید تا به آسانی کپک نزند.
  •  شیشه‌ای که آبغوره را در آن نگهداری می‌کنید باید کاملا خشک باشد.
  •  برای جلوگیری از کپک زدن آبغوره، بهتر است شیشه‌ها را قبل از مصرف، استریل کنید.
امتیاز شما به این مطلب چنده؟
چگونه رنگ آبغوره قرمز میشود نی نی سایت علت قرمز شدن آبغوره چرا رنگ آبغوره قرمز نمیشه طرز تهیه آبغوره تصویری طرز تهیه آبغوره خانگی با جوشاندن جوشاندن آبغوره طرز تهیه آبغوره طرز تهیه آبغوره غلیظ رنگ آبغوره رنگ آبغوره طبیعی رنگ آبغوره تازه قرمز شدن رنگ آبغوره طرز تهیه آبغوره خوش رنگ آبغوره چیست خواص آبغوره خواص آبغوره در طب اسلامی عوارض آبغوره بهترین زمان مصرف آبغوره آبغوره برای یبوست خواص آبغوره برای چشم آبغوره به انگلیسی آبغوره در بارداری آبغوره یک و یک آبغوره صدف آبغوره به آلمانی آبغوره گرفتن آبغوره من اونجا بودم آبغوره به ترکی استانبولی قیمت آبغوره کیلویی قیمت آبغوره خانگی دیجی کالا قیمت آبغوره سال ۱۴۰۰ قیمت آبغوره خانگی ۱۴۰۱ قیمت آبغوره یک لیتری قیمت آبغوره یک و نیم لیتری قیمت آبغوره ۱۴۰۱ قیمت آبغوره قیمت آبغوره محلی قیمت آبغوره گیری قیمت آبغوره یک و یک قیمت آبغوره عسگری قیمت آبغوره امسال قیمت آبغوره جوشیده قیمت آبغوره تازه قیمت آبغوره 1401 قیمت آبغوره دیجی کالا خرید آبغوره بدون نمک خرید آبغوره خانگی خرید آبغوره خرید اینترنتی آبغوره خرید آبغوره گیر دستی خرید آبغوره مهرام تعبیر خواب خرید آبغوره مرکز خرید آبغوره خرید دستگاه آبغوره گیری خرید دستگاه آبغوره گیری خانگی

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
خواص فوق‌العاده ارزن
ارزن جز حبوباتی است که شاید توسط افراد زیاد مورد استفاده قرار نگیرد اما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است، همچنین مصرف ارزن فواید بسیاری برای سلامت بدن و درمان برخی بیماری ها دارد. در این مقاله به خو...
ادامه مطلب >
خواص گیاه دارویی جینکو و فایده های مصرف آن
با توجه به این که کشور ما در منطقه ای قرار گرفته است که دارای گیاهان دارویی بسیاری می باشد. لازم دانسته شد که در این مقاله یه یکی از گیاهان دارویی به نام جینکو پرداخته شود. تا با خواص جینکو و فایده ه...
ادامه مطلب >
با خواص نارنج بیشتر آشنا شوید
نارنج دارای خواص و فواید شگفت انگیزی برای سلامت بدن است، از خواص نارنج می توان به کاهش وزن، جلوگیری از ریزش مو، بهبود سرماخوردگی و بهبود یادگیری اشاره کرد.
ادامه مطلب >
خواص شگفت انگیز پودر سنجد و مزایای دارویی آن
"سنجد" برای ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بی‌نظیر است؛ پودر هسته سنجد، غضروف‌ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می‌توان آن را با شیر میل کرد.
ادامه مطلب >
خواص اعجاب انگیز لیمو عمانی وفواید آن برای سلامتی
 لیمو عمانی مانند دیگر اعضای خانواده مرکبات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. در ادامه با تمامی فواید لیمو عمانی برای ...
ادامه مطلب >
آیا در مورد خواص فوق العاده قهوه سبز میدانید؟
قهوه سبز در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته ‌است. بسیاری از افراد آن را معجزه لاغری می‌دانند و مصرف آن را به یکدیگر توصیه می‌کنند. قهوه سبز در واقع همان قهوه خام و بو نداده است.برای کسانی‌که به نوش...
ادامه مطلب >
خواص بی نظیر جوانه گندم
جوانه گندم دارای خواص و فواید بی نظیری است و به سلامت بدن و زیبایی پوست و مو کمک شایانی می کند، همچنین جوانه گندم نسخه های درمانی و زیبایی هم دارد.
ادامه مطلب >
با خواص ماست موسیر بیشتر آشنا شوید
ماست موسیر بی تردید یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی است و می تواند سلامت بدن را افزایش بخشد. به همین دلیل سعی کنید بار بعدی که به سوپر مارکت رفتید، ماست موسیر را در لیست خرید خود جای دهید تا بتوانید ...
ادامه مطلب >
آیا درمورد خواص دارویی و درمانی برگ کاج میدانید؟
اگرچه قرن هاست که از دمنوش برگ درخت کاج به ویژه توسط بومیان آمریکا استفاده می شود اما عموم مردم از خواص این دمنوش اطلاع چندانی ندارند. اگر قصد دارید درمانی موثر برای رفع عفونت ها و یا پیشگیری از سرطا...
ادامه مطلب >