شنبه, 03 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

راهکار شگفت انگیز برای درمان واریس بدون دارو


راهکار شگفت انگیز برای درمان واریس بدون دارو

بسیاری از افراد از وجود رگ‌های واریسی در بدن خود رنج می‌برند و به دنبال درمان سریع آن هستند.

چرا رگ های واریسی به وجود می آیند ؟

هنگامی که دریچه های کوچک در رگ ها ضعیف می شوند ، رگ های واریسی ایجاد می شوند. این دریچه ها معمولاً جریان خون به عقب در رگ ها را متوقف می کنند و هنگامی که آسیب ببینند خون می تواند در رگ ها جمع شود. این مورد باعث رگهای پیچ خورده و متورم به نام واریس می شود که بسیار هم شایع است.

علائم دیگر واریس پا عبارتند از:

-احساس سوزش یا ضربان در پاها

-احساس پا درد یا سنگینی پا

-تورم مچ پا

 

به نقل از وبسایت اخبارالیوم، یک پزشک مصری راهی ساده برای درمان واریس بدون استفاده از دارو‌ها را شناسایی کرد.

این پزشک مصری بیان کرده است که بسیاری از افراد از رگ‌های واریسی رنج می‌برند و به دنبال درمان آن از روش‌های مختلف هستند.

این پزشک متخصص تغذیه یک روش ساده و طبیعی را برای درمان رگ‌های واریسی در خانه، بدون استفاده از دارو ارائه داده است.

او می‌گوید: واریس با استفاده از مخلوط روغن زنجبیل و روغن خردل و چرب کردن محل رگ‌های واریسی با آن قابل درمان است.

براساس این گزارش، پس از مخلوط کردن مواد مذکور، دو بار در روز آن را به محل مورد نظر از پایین به بالا بمالید.

این پزشک تاکید کرده است که بیمار باید روزانه و بعد از ناهار و شام یک فنجان چای پونه کوهی بنوشد تا زمانی که مشکل کاملاً برطرف شود.

 

درمان های دیگر خانگی واریس پا چیست؟

۱- درمان واریس پا با سرکه سیب:

سرکه سیب یک درمان فوق العاده برای وریدهای واریسی است. این محصول پاک کننده ی طبیعی بدن است. همچنین گردش خون را بهبود می بخشد. سرکه ی سیب سرخ نشده را روی پوست بر روی ورید های واریسی بریزید و به آرامی ماساژ دهید. هر روز قبل از خواب و صبح پس از بیدار شدن این کار را انجام دهید. چند ماه این کار را تکرار کنید تا اندازه ورید های واریسی را کاهش دهید.

دو قاشق چای خوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و آن را بنوشید. این مخلوط را دو بار در روز برای حداقل یک ماه مصرف کنید تا نتایج آن در درمان وریدهای واریسی را مشاهده کنید.

 

۲- روغن برای درمان واریس:

افزایش گردش خون در درمان ورید های واریسی ضروری است. ماساژ با روغن زیتون می تواند به افزایش گردش خون کمک کند و در نتیجه باعث کاهش درد و التهاب شود.

مقادیری از روغن زیتون و روغن ویتامین E را با هم مخلوط و کمی آن را گرم کنید. با روغن گرم چند دقیقه ای ورید های واریسی را ماساژ دهید. این کار را دو بار در روز برای یک یا دو ماه انجام دهید.

 

۳- درمان واریس پا با سیر:

سیر یک گیاه عالی برای کاهش التهاب و علائم وریدهای واریسی است. همچنین به دفع سموم مضر از عروق خونی و بهبود گردش خون نیز کمک می کند. برای کاهش درد پا سیر را ۶ تکه کنید و آنها را در یک شیشه ی تمیز بگذارید. عصاره ی سه پرتقال را بگیرید و به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

بگذارید تا این مخلوط به مدت ۱۲ ساعت بماند. سپس شیشه را تکان دهید و چند قطره بر روی انگشتان بریزید. ورید های واریسی را با یک حرکت دایره ای به مدت ۱۵ دقیقه ماساژ دهید. آن ناحیه را با یک پارچه بپوشانید و یک شب بگذارید بماند. این کار را تا چندین ماه تکرار کنید. فراموش نکنید که سیر تازه را در رژیم غذایی خود نیز قرار دهید.

 

۴- درمان واریس پا با جعفری:

جعفری غنی از ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی است که باعث تولید کلاژن می شود و به بازسازی سلول ها کمک می کند. این سبزی حاوی روتن است که نقش مهمی در تقویت مویرگ ها ایفا می کند و از این رو در کاهش علائم ورید های واریسی بسیار مفید است.

چند عدد جعفری تازه ی خرد شده را در یک فنجان آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید. سپس آن را خنک کنید و محلول را فشار دهید. چند قطره روغن گل همیشه بهار را به آب آن اضافه کنید. محلول را در یخچال قرار دهید تا چند دقیقه بمانید. با استفاده از یک پنبه، محلول را در ناحیه ی آسیب دیده اعمال کنید. برای مشاهده ی نتایج مثبت، چند ماه کار را انجام دهید. علاوه بر این سعی کنید تا آنجا که می توانید در رژیم غذایی خود جعفری خام بخورید.

 

۵- درمان واریس پا با فلفل هندی:

فلفل هندی یک معجزه در درمان وریدهای واریسی است. به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C و بیوفلاوونویدها، گردش خون را افزایش می دهد و درد وریدهای متورم را کاهش می دهد.

یک قاشق چای خوری پودر فلفل هندی را به یک فنجان آب گرم اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید. این مخلوط را سه بار در روز به مدت یک یا دو ماه مصرف کنید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
هر آنچه درباره ترجمه شناسنامه باید بدانید
شناسنامه در کنار کارت ملی یکی از مهم‌ترین مدارک شناسایی ایرانیان است که برای احراز هویت در داخل و خارج از کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آنجا که این مدارک به زبان فارسی است در خارج از کشور قابلیت...
ادامه مطلب >
معیارهای انتخاب کلینیک دندان پزشکی معتبر و با کیفیت
امروزه با پیشرفت تکنولوژی، راه و روش‌های زیادی برای انتخاب دندانپزشک مناسب وجود دارد. در نتیجه نباید به موارد گفته شده در این مقاله برای انتخاب دندانپزشک خوب بسنده کرد. ما در این مقاله سعی کرده‌ایم ت...
ادامه مطلب >
دلایل نچرخیدن سینی مایکروفر چیست؟
چرا سینی کف ماکروفر نمی‌چرخد؟ سینی گردان در مایکروفر وظیفه‌ی چرخاندن غذا برای پخت یکنواخت را دارد. به غیر از خود سینی سه قطعه دیگر یعنی موتور، کوپلار و ریل در این چرخش دخیل هستند. اگر هر کدام از این‌...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب و خرید ویدئو پروژکتور
ویدئو پروژکتور یک محصول کاملا دیجیتالی است که شما به واسطه استفاده از آن می توانید تمام فایل های صوتی، تصویری و همچنین متنی خود را در ابعادی به مراتب بزرگتر و برای جمعی با تعداد نفرات بیشتری به نمایش...
ادامه مطلب >
با مزایا و معایب کسب و کارهای اینترنتی بیشتر آشنا شوید
واقعیت  این است که خیلی از کسب و کارهایی که سنتی هستند از بازار رقابت عقب ماندند و خیلی ها هم برای اینکه عقب نمانند تصمیم به مهاجرت به سمت کسب و کار اینترنتی و آنلاین کرده اند. از آنجا که این روند رو...
ادامه مطلب >
نکات قابل توجه قبل از خرید میلگرد
اگر قصد ساخت یک واحد مسکونی یا شخصی را دارید یا به عنوان یک مهندس برای اجرای پروژه‌های ساختمانی فعالیت می‌کنید، لازم است در مورد خرید میلگرد اطلاعاتی داشته باشید. از همین رو، ما در این مقاله می‌خواهی...
ادامه مطلب >
معرفی انواع بتن
بتن، پرکاربردترین مصالح ساختمانی ساخت بشر است. این ماده بعد از آب، بیشترین استفاده را روی کره زمین دارد. بتن‌های معمولی از ترکیب آب، سیمان و سنگدانه با نسبت‌های مشخص ساخته می‌شود.
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب بهترین نوع الیاف چمن مصنوعی
امروزه از چمن مصنوعی در مصارف مختلفی استفاده می‌شود. از طرفی برای زیباسازی محیط‌های خانگی، اداری، تشریفاتی و حتی گذرگاه‌ها، و از طرف دیگر در زمین‌های ورزشی، به عنوان جایگزینی مناسب برای چمن‌های طبیعی...
ادامه مطلب >
درآمدشغل تعویض روغنی چقدر است؟
شغل تعویض روغنی، یکی از مشاغلی است که امروزه به دلیل افزایش روز افزون استفاده از خودروها، با استقبال بالایی مواجه شده است.
ادامه مطلب >