دوشنبه, 19 خرداد,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

با برنج شفته چه کنیم؟


با برنج شفته چه کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا اینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، آش ، شیربرنج ، کوکو یا کوفته برنجی و … درست کنید ولی اگر مهمان داشته باشید و زمان کافی نداشته باشید حتما از این که برنجتان شفته شده نگران و کلافه خواهید شد.

با برنج شفته چه کنیم؟

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

راهکارهایی برای برنج شفته.

با برنج شفته چه کنیم؟

راهکارهایی برای برنج شفته

*برنج را زیاد هم نزنید:

خیلی از افراد، وقتی که برنجشان شفته می شود شروع میکنند به کفگیر زدن به برنج و اصلا نمی دانند که با این کار برنج بیشتر له می شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

برنج شفته.

برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید:

برنج را سریع درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. این کار سبب میشود لعاب اضافه برنج بیرون برود و در ضمن آب سرد سبب میشود برنج نرم تر از این نشود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چه کنیم.

کف برنج ته دیگ بگذارید: 

چنانچه برنج شما شفته شده، حتما ته آن ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. به این ترتیب، چنانچه کسی به خاطر نرم و خمیری شدن برنج کمتر برنج خورد می‌تواند کنار غذا از ته دیگ استفاده کند. درضمن یک ته دیگ طلایی جذاب نظر مهمان ها را از نرم شدن برنج قدری پرت میکند.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

نحوه نجات دادن برنج شفته.

به برنج روغن اضافه کنید:

برای سلامتی و رژیمی بودن برنج به آن روغن اضافه نکنید، ولی زمانی که برنج شفته می‌شود لازم است حتما به برنج روغن داغ یا کره اضافه کنید چون روغن سبب میشود دانه های برنج از هم جدا شوند و بهتر دیده شوند، این کار وقتی برنج نرم شده به بهتر شدن ظاهر برنج کمک بسیاری میکند بنابراین حتما این کار را انجام دهید.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

روش های استفاده مجدد از برنج شفته شده.

به برنج آب اضافه نکنید:

برخی از افراد زمانی پلو را آبکش میکنند قدری آب به کناره آن اضافه میکنند تا برنج بخار کند و دم بکشد. ولی این کار را زمانی برنجتان شفته شده اصلا انجام ندهید. چون ما الان باید همه سعی مان را بکنیم آب اضافه برنج خارج شود تا خمیرتر نشود.

 

در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید:

اگر عادت دارید برای دم کردن پلو در قابلمه را کیپ کنید یا از دم کنی استفاده کنید اگر برنج شفته شد این کار را کنید و از دم کنی استفاده نکنید و در قابلمه را نیمه باز یا کاملا باز بگذارید. اگر در قابلمه بسته باشد ، بخار آب به صورت قطره های آب به داخل پلو برمیگردد و سبب میشود نرم تر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید چون همین حالا نیز برنج شما زیادی پخته شده !

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چیکار کنیم.

برای بخار کردن آب اضافی برنج، شعله را بیشتر کنید:

بیشتر کردن شعله سبب میشود آب اضافی برنج تبخیر شود و قدری خشک تر شود. ولی مراقب باشید برنج را نسوزانید. 

 

پس از آماده شدن برنج زیرش را خاموش کنید و بگذارید قدری سرد شود:

البته ما این نمی گوییم برنج را سرد و یخ سرو کنید فقط چند لحظه بگذارید بخار برنج خارج شود و قدری از از حالت نرمی در بیاید .

 

سعی کنید برنج را قالبی در آورید:

همان گونه که میدانید برای داشتن برنج قالبی لازم است قدری برنج نرم تر برداشته شود پس میتوانید به این بهانه که میخواستید برنج را در قالب های آماده (قالب های گرد ، قلب، گل و … ) سرو کنید گذاشته اید برنج قدری نرم‌تر شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

اگر برنج شفته شد چه کنیم.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
با فواید و مضرات عدس بیشتر آشنا شوید
بخاطر هضم آسان و آهن و پروتئین عدس، خوردن روزانه آن به عملکرد بدن کمک می کند و جلوی بیماری های عفونی را می گیرد.
ادامه مطلب >
تیپ های جذاب سحر قریشی+ تصاویر
سحر قریشی بازیگر جذاب و خوشتیپی است که سبک لباس پوشیدن او و مدل لباس های خاص و محبوب اش همیشه مورد توجه قرار میگیرد.
ادامه مطلب >
آشنایی با خواص سماق؛یکی از آنتی اکسیدان های برتر
سماق از جمله چاشنی‌های دوست داشتنی و پرطرفدار است که از دیرباز استفاده از آن در غذاهای مختلف پیشنهاد می‌شود، اما آیا دلیل این توصیه‌ها تنها به خاطر مزه ترش و میوه‌ای آن است؟ برای پاسخ به این سوال و ه...
ادامه مطلب >
با خواص نخود بیشتر آشنا شوید
نخود فواید فراوانی دارد و می توان گفت که برای سلامت بدن فوق العاده است، روشن شدن پوست صورت، درمان عفونت های قارچی و تقویت رشد مو نمونه هایی از خواص نخود می باشد.
ادامه مطلب >
خواص شگفت انگیز میگو و مضرات احتمالی آن
یکی از لذیذترین غذاهای دریایی میگو است که نسبت به سایر غذا های دریایی کالری کم تری دارد هم چنین پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی دارد و میگو سرشار از تمام اسید آمینه های لازم برای بدن است.
ادامه مطلب >
خواص بی نظیر مریم گلی برای بدن
گیاه مریم گلی خواص و فواید های شگفت انگیز برای سلامتی و زیبایی دارد، مریم گلی خاصیت های فراوانی برای پوست و مو هم دارد.
ادامه مطلب >
دانستنی های خواص و مضرات خاکشیر و نگهداری آن
خاکشیر، گیاهی یکساله یا دوساله از تیره شب بویان است و بلندی ساقه آن تا یک متر نیز می‌رسد.
ادامه مطلب >
آنچه در مورد فواید و خواص ماش باید بدانید
خواص ماش (Mung bean) شامل کاهش کلسترول خون، پیش‌گیری از سرطان، مفید برای دیابتی‌ها، منبع پروتئین گیاهی و مفید در درمان کم‌خونی و اسهال است.
ادامه مطلب >
در پخت یک سوپ خوشمزه چه رمز و رازهایی است؟
یک سوپ خوشمزه و مقوی همیشه می تواند در سفره ی ما برای خودش جایی داشته باشد. چه در مهمانی ها و مجالس مان، یا در سفره های خودمانی و میان وعده های روزانه!
ادامه مطلب >