شنبه, 29 دی,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چطور به اقتصاد خانواده کمک کنیم ؟


چطور به اقتصاد خانواده کمک کنیم ؟

موفقیت در اقتصاد خانواده نیاز به همکاری همه اعضای خانواده و افزایش آگاهی و برنامه ریزی برای دخل و خرج زندگی دارد. در این مسیر در ادامه نکاتی را با شما در میان میگذاریم پس با ما در رسانه بهزون همراه باشید

چطور اقتصاد خانواده را مدیریت کنیم؟

در یک خانواده معمولی ، منابع درامدی محدود و مخارج نامحدود است. اقتصاد خانواده اصلی اساسی برای بقای خانواده است و به شما کمک میکند تا بتوانید بین منابع درآمد و مخارج تعادل برقرار کنید و منابع مالی را متناسب با نیاز های ضروری و غیر ضروری خانواده  سازماندهی و مدیریت کنید. 

منابع مالی کافی در یک خانواده به قدری اهمیت دارد که جزو ازکان خوشبختی و موفقیت به حساب می آید به طوری که شکوفایی اقتصادی باعث رشد و شکوفایی خانواده خواهد شد. 

 

تعیین اولویت ها با توجه به اقتصاد خانواده

اعضای خانواده دوست دارند بهترین نوع غذا و زیباترین لباس ها را در تنوع مختلف داشته باشند . در بهترین خانه با امکانات عالی و در بهترین نقطه شهر زندگی کنند ، به مسافرت های متعدد بروند و از بهترین منابع آموزشی برای فرزندان بهره مند شوند. 

ولی درصد کمی از خانواده ها از نظر اقتصادی توانایی تامین نیازهای مالی افراد خانواده را به طور کامل دارند. 

 

منابع مالی یک خانواده متوسط فقط می تواند تعداد محدودی از خواسته های اعضای خانواده را تامین کند و همیشه باید اولویت ها را در نظر بگیرید. موارد زیادی هست که روزمره با آن ها روبرو می شوید و مجبورید با توجه به منابع مالی که در اختیار دارید برخی خواسته ها را

قربانی خواسته های دیگر نمایید. به عنوان مثال :

اگر فلان وسیله را برای خانه بخرید نمی توانید بچه ها را آخر هفته به رستوران ببرید. 

اگر مسافرت نوروزی بروید نمیتوانید شهریه کلاس زبان بچه ها را بدهید.

اگر برای خودتان پالتو بخرید نمی توانید برای دخترتان پالتو بخرید.

 

راه حل طلایی برای توزیع منابع مالی خانواده

اگر قرار باشد یکی از اعضای خانواده بیشتر از سایرین از منابع مالی استفاده کند ، دیگران سهم کمتری دریافت خواهند کرد بنابراین راه حل طلایی برای توزیع منابع مالی خانواده این است که:

لیستی از خواسته های اعضای خانواده بنویسید.

انتخاب های ممکن را هم بنویسید.

اگر انتخاب ها با درآمد خانواده سازگاری ندارد ، آن قدر تغییرشان بدهید تا با توجه به درامدتان به بهترین انتخاب برسید. 

 

بهترین انتخاب برای خانواده ، انتخابی است که بیشترین مطلوبیت را داشته باشد یعنی هم اقتصادی باشد هم بیشترین رضایت و خشنودی را برای خانواده به همراه داشته باشد. 

 

روش های موفقیت در اقتصاد خانواده

یادگیری روش های موفقیت در اقتصاد خانواده برای خانواده های کم درامد که دخل و خرجشان با هم جور نمی شود کاربرد زیادی دارد.

یکی از نکات قابل توجه برای موفقیت در اقتصاد خانواده این است که افزایش درآمد خانواده اگر به درستی مدیریت نشود منجر به افزایش هزینه های خانواده خواهد شد و کمکی به بهبود معاش خانواده نمی کند. 

 

برنامه ریزی برای آینده اقتصاد خانواده

یکی از ارکان اصلی برنامه ریزی برای آینده زندگی ، اقتصاد خانواده است. توجه به هزینه های آینده خانواده و شناخت فرصت ها و تهدیدها برای تمام اعضای خانواده ضروری است و میتوان در جلسات خانواده این موارد را مطرح کرد. 

در صورتی که خودتان توانایی برنامه ریزی مناسب ندارید بهتر است از کسی که در این زمینه تجربه دارد مشورت بگیرید. 

 

بالا بردن سطح دانش اقتصادی خانواده

شما میتوانید با مطالعه کتاب ها و مرور اخبار اقتصادی ، سطح دانش اقتصادی خانواده را بالا ببرید تا بتوانید تصمیم گیری های اقتصادی مناسب تری داشته باشید. 

 

افزایش روحیه همکاری در خانواده 

شما باید با مشورت کردن با اعضای خانواده ، روحیه همکاری در ان ها را بالا ببرید و به این ترتیب می توانید اولویت بندی نیازها را بهتر انجام دهید و به سالمت اقتصاد خانواده کمک کنید. 

 

نقش فرزندان در اقتصاد خانواده 

شما میتوانید با راهنمایی فرزندان ،  استعداد فرزندان را به سمت کسب درامد سوق دهید تا بتوانند با انجام فعالیت های اقتصادی بخشی از بار اقتصادی خانواده را کاهش داده و نیازهای مالی خودشان را رفع نمایند. 

 

Family-economy-system

 

در صورتی که مشکلات اقتصادی زیادی دارید نباید اجازه دهید فرزندان تا سن جوانی مصرف کننده باقی بمانند و با آموزش صحیح ، مسیر حرکت آن ها را به سمت کمک به اقتصاد خانواده و افزایش تجربه و کشف استعداد های کاری هدایت کنید. 

 

اموزش جمع گرایی ، صداقت ، دلسوزی ، صرفه جویی و مسئولیت پذیری با عث می شود که فرزندان شما مشکلات ، کمبودها و محدودیت های اقتصادی خانواده بشناسند و با اصلاح رفتار خود با واقعیت توان مالی خانواده روبرو شوند و به دنبال روش هایی برای افزایش منابع مالی خانواده بروند. 

 

ترفندهایی برای کاهش هزینه های خانواده 

 
شما میتوانید با یکسری راهکارهای ساده هزینه های خانواده را کاهش دهید:
  • - بخشی از درآمد ماهانه ، هر چند کم باشد را پس انداز یا سرمایه گذاری کنید.
  • - با خرید قلک به فرزندتان پس انداز کردن را بیاموزید. 
  • - از کارهای خانگی ساده ، مثل کیک پزی ، ماست بندی ، ترشی انداختن ، خشک کردن میوه ها و سبزی ها و غیره  که نیاز به مهارت بالا یا توان جسمی زیادی ندارد با کمک فرزندانتان درامد کسب کنید و بخشی از درامد را به خود آن ها بدهید.
  • - به جای خرید اجناس ارزان تر که کیفیت پایین تری دارند ، سعی کنید وسایل با کیفیت را از حراجی ها بخرید تا دوام بیشتری داشته باشند. 
  • - استفاده صحیح و مراقبت از وسایل منزل را به فرزندانتان بیاموزید تا دیرتر فرسوده شوند. 
  • - به کودکان مراقبت از وسایل و لباسهایشان را آموزش دهید تا زود به زود خراب نشوند. 
  • - به جای استفاده از لباسشویی هر کسی را موظف کنید که لباس های خودش را با دست بشوید تا دوامشان افزایش پیدا کند. 
  • - برای کاهش هزینه قبض ها از لامپ کم مصرف استفاده کنید ، در ساعت اوج از وسایل برقی استفاده نکنید ، وسایل برقی را در حالت استند بار نگذارید. 
  • - مواد غذایی را به اندازه ای بخرید که خراب نشوند و مجبور به دور ریختنشان نشوید. 
  • - تماس های تلفنی را به اندازه ضرورت انجام دهید. 
امتیاز شما به این مطلب چنده؟
راهکارهای موفقیت در اقتصاد خانواده نقش اقتصاد خانواده در موفقیت تحصیلی دانش آموزان موفقیت در اقتصاد خانواده مدیریت اقتصادی برنامه اقتصادی خانواده مشکلات اقتصادی خانواده ها مدیریت اقتصاد زندگی برنامه ریزی اقتصادی برای زندگی چگونه قناعت کنیم مهمترین راه حل مشکلات اقتصادی چیست با گرانی چه کنیم نظریه ها و مسائل اقتصادی خانواده اقتصاد خانواده pdf اقتصاد خانواده و سبک زندگی اقتصاد خانواده مقاله کتاب اقتصاد خانواده زهرا افشاری اقتصاد خانواده و ازدواج کرونا و اقتصاد خانواده انشا در مورد اقتصاد خانواده اقتصاد در خانواده اقتصاد هم خانواده اقتصاد و خانواده اقتصاد مقاومتی و نقش خانواده اقتصاد خانواده نقش اقتصاد در خانواده تاثیر اقتصاد بر خانواده مشکلات اقتصادی خانواده برنامه ریزی اقتصادی خانواده اقتصاد خانواده به انگلیسی خرید کتاب اقتصاد خانواده زهرا افشاری خرید اقتصاد خانواده زنان چگونه می توانند در رفع مشکلات اقتصادی خانواده نقش داشته باشند مقاله+اقتصاد خانواده خانوارها چگونه در اقتصاد مشارکت می کنند اقتصاد دهم کتاب اقتصاد خانواده چگونه خانواده را مدیریت کنیم

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
خواص شگفت انگیز میگو و مضرات احتمالی آن
یکی از لذیذترین غذاهای دریایی میگو است که نسبت به سایر غذا های دریایی کالری کم تری دارد هم چنین پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی دارد و میگو سرشار از تمام اسید آمینه های لازم برای بدن است.
ادامه مطلب >
آنچه در مورد فواید و خواص ماش باید بدانید
خواص ماش (Mung bean) شامل کاهش کلسترول خون، پیش‌گیری از سرطان، مفید برای دیابتی‌ها، منبع پروتئین گیاهی و مفید در درمان کم‌خونی و اسهال است.
ادامه مطلب >
با فواید و مضرات عدس بیشتر آشنا شوید
بخاطر هضم آسان و آهن و پروتئین عدس، خوردن روزانه آن به عملکرد بدن کمک می کند و جلوی بیماری های عفونی را می گیرد.
ادامه مطلب >
با خواص نخود بیشتر آشنا شوید
نخود فواید فراوانی دارد و می توان گفت که برای سلامت بدن فوق العاده است، روشن شدن پوست صورت، درمان عفونت های قارچی و تقویت رشد مو نمونه هایی از خواص نخود می باشد.
ادامه مطلب >
دانستنی های خواص و مضرات خاکشیر و نگهداری آن
خاکشیر، گیاهی یکساله یا دوساله از تیره شب بویان است و بلندی ساقه آن تا یک متر نیز می‌رسد.
ادامه مطلب >
تیپ های جذاب سحر قریشی+ تصاویر
سحر قریشی بازیگر جذاب و خوشتیپی است که سبک لباس پوشیدن او و مدل لباس های خاص و محبوب اش همیشه مورد توجه قرار میگیرد.
ادامه مطلب >
خواص بی نظیر مریم گلی برای بدن
گیاه مریم گلی خواص و فواید های شگفت انگیز برای سلامتی و زیبایی دارد، مریم گلی خاصیت های فراوانی برای پوست و مو هم دارد.
ادامه مطلب >
آشنایی با خواص سماق؛یکی از آنتی اکسیدان های برتر
سماق از جمله چاشنی‌های دوست داشتنی و پرطرفدار است که از دیرباز استفاده از آن در غذاهای مختلف پیشنهاد می‌شود، اما آیا دلیل این توصیه‌ها تنها به خاطر مزه ترش و میوه‌ای آن است؟ برای پاسخ به این سوال و ه...
ادامه مطلب >
در پخت یک سوپ خوشمزه چه رمز و رازهایی است؟
یک سوپ خوشمزه و مقوی همیشه می تواند در سفره ی ما برای خودش جایی داشته باشد. چه در مهمانی ها و مجالس مان، یا در سفره های خودمانی و میان وعده های روزانه!
ادامه مطلب >