دوشنبه, 10 اردیبهشت,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

کولر آبی سلولزی چطور کار می کند + مزایا، معایب


کولر آبی سلولزی چطور کار می کند + مزایا، معایب

کولر آبی سلولزی یکی از بهترین مدل های کولر آبی است که این روزها رقیب تنگاتنگ کولر آبی پوشالی شده است و با مکانیسم ها و قابلیت های برتر خود توانسته از کولر آبی پوشالی سبقت بگیرد و در حال حاضر در صدر جدول است. اما حق خریدار این است که از زیر و بم و به قول گفتنی ایرادات و مزایای کولر آبی سلولزی مورد نظر بداند.

هرچقدر که به فصل های گرم سال نزدیک تر می شویم، مطمئناً یکی از مهمترین دغدغه هایی که ممکن است اکثر شما با آن روبرو شوید، چگونگی تحمل گرمای شدید روزهای تابستان و کار کردن در چنین شرایط آب و هوایی است.

در برخی از مناطق، شدت گرما در فصل های بهار و تابستان به حدی می رسد که خیلی از افراد نمی توانند آن را تحمل کنند و در اغلب روزها احساس کلافگی بسیار شدیدی دارند.

 

کولر آبی سلولزی چیست؟

اخیرا یک جایگزین بسیار خوب برای پوشال های چوبی قدیمی وارد بازار شده است به نام پدهای سلولزی که در ساختار کولر آبی به کار می رود. نحوه عملکرد کولر آبی سلولزی درست شبیه به مدل کولر آبی پوشالی است و تنها تفاوت آن در پدهای متراکم به کار رفته است که قدرت راندمان و ضریب عملکرد سیستم خنک کننده را بالاتر می برد.

 

کولر آبی سلولزی

 

در این مدل از کولرها به جهت وجود ضخامت و همچنین، عدم وجود منافذ بزرگ و استفاده از سیستم تصفیه هوا درساختار کولر آبی سلولزی، از ورود هوای آلوده و غبار و آلودگی به داخل کولر جلوگیری نموده و هوای سالم و بدون وجود کثیفی را خواهیم داشت. شایان ذکر است که پدهای سلولزی، ۵ سال عمر مفید خواهند داشت.

 

پد کولر چیست و چه عملکردی دارد؟

پدهای خنک کننده کولرهای آبی از مهم ترین قسمت های دستگاه هستند. در واقع، پدها بخشی از کولر هستند که خنک کنندگی در آن ها اتفاق می افتد. هوای گرم که به داخل کولر کشیده می شود و از پدهای خنک کننده عبور می کند. در حین عبور از پدهای خنک کننده است که از انرژی گرمایی موجود در هوا برای تبخیر آب روی پدها که دائماً مرطوب هستند، استفاده می شود.

 

انواع مختلف پد کولر آبی

 

پد سلولزی چیست؟

پد های سلولزی از ورق های منظم، نازک و موج داری از جنس سلولز تشکیل شده اند که خاصیت رطوبت پذیری بالایی داشته و به هم متصل اند. ساختار یکپارچه و یکنواخت پد های سلولزی باعث می شود که با گذر زمان از کیفیت آن ها کاسته نشده و عمرشان طولانی تر شود. این پد ها بسیار مقاوم هستند و اصلاً فاسد نمی شوند. مقاومت بالای پد های سلولزی باعث می شود که دچار افتادگی، تجزیه، و از هم پاشیدگی نشوند و راندمان بالای آن ها در خنک سازی محیط دچار تزلزل نگردد.

پدهای سلولزی دارای راندمان و بازدهی بیشتری به نسبت پوشال ها می باشند. با توجه به این نکته که پدهای سلولزی دارای شرایط خودشویی می باشند، در این راستا به نسبت پوشال درمدت زمان بیشتر و طولانی تری رسوب گرفته که این اتفاق باعث افزایش عمر مفید پد سلولزی میگردد.

از آنجایی که لایه های سلولز، به صورت منظم در کنار بکدیگر جانمایی شده است، این نوع طراحی، علاوه بر اینکه بین هوا و آب سطح تماس ایجاد می نماید، با توجه به اینکه فشارکمتری از برق را مصرف می نماید باعث کاهش مصرف انرژی و برق میگردد در پدهای سلولزی، میزان جذب آب بسیار بالا بوده که این مورد به عنوان عاملی مهم در خنک نمودن هوا میباشد به طوری که میزان ۱۰۰ لیتر آب توسط ۱ متر مکعب از پد سلولزی صورت میگیرد.

 

پد سلولزی و پد پوشالی

 

از نکات بارز کولرهای آبی به صورت سلولزی آن است که درجریان هوای خنک، قطرات آب حمل نگردیده که این اتفاق باعث میگردد تا از انتقال باکتری های تنفسی جلوگیری گردد و هوای سالم در محیط جریان پیدا نماید.

 

مزایای استفاده از پد سلولزی

  • آب بیشتری را در خود نگه می دارد.
  • هوای خروجی از کولر سلولزی به علت وجود پد سلولزی خنک تر از کولر آبی پوشالی خواهد بود.
  • عمر پدهای سلولزی بالاتر از سایرین می باشد.
  • به دلیل متراکم بودن پدهای سلولزی از ورود گرد و خاک جلوگیری می گردد.
  • هوای مرطوب به محیط داخل وارد می شود.
  • مصرف آب در پدهای سلولزی کمتر می باشد.
  • برای افراد حساس و دارای آلرژی هیچگونه حساسیت و آلرژی ایجاد نمی کند.
  • شکل آن در طول زمان تغییر نمی کند.
  • در مقابل ورود هوا به داخل آن مقاومتی انجام نمی دهد.

 

نحوه عملکرد پدهای سلولزی در سیستم های خنک کننده

پدهای سلولزی تعبیه شده در کولرهای آبی؛ ورقه هایی نازک، منظم و موج داری از جنس سلولز هستند که رطوبت پذیری بسیار بالایی دارند. قابلیت جذب بالای رطوبت در این ورقه ها باعث شده است که سیستم سرمایشی سلولزی موردنظر هوای خنک تری را تولید کند.

به عبارت دیگر این پدهای سلولزی با جذب مقادیر بالای آب، کاملاً مرطوب می شوند و در زمان ورود هوای گرم و خشک، انرژی گرمایی وارد شده را با رطوبتی که دارند مبادله کرده و در طی فرایند تبخیر سازی، هوای خنکی را در محیط منتشر می کنند.

این نوع کولرها مزیت های بیشتری نسبت به سیستم سرمایشی سلولزی دارند که در بخش بعدی بیشتر با این مزیت ها آشنا می شوید.

 

مزایا کولر آبی سلولزی

به کار رفتن پدهای سلولزی در کولر آبی سبب افزایش میزان قدرت جذب آب شده در نتیجه راندمان و خنک سازی کولر بالا رفته طوریکه در هر یک متر مکعب پد سلولزی، جذب آب تا ۶۰ لیتر را خواهیم داشت.

طبق گزارشات اعلام شده از سمت متخصصین مربوط به سیستم های خنک کننده، میزان راندمان کولر آبی سلولزی بیش از ۸۰% گزارش شده است این در حالی است که در کولر آبی پوشالی این پارامترها به مراتب پایین تر است.

 

ساختار داخلی کولر آبی سلولزی

 

کولر سلولزی مزایای زیادی دارد که مهم ترین آن ها عبارتند از

  • بازده بالا: با توجه به استفاده از پد سلولزی، مقدار جذب آب بیشتر شده و بازده خنک کنندگی کولر سلولزی بیشتر از کولر پوشالی خواهد بود.
  • عدم تغییر شکل پد سلولزی: پدهای سلولزی ساختاری یکنواخت و منظم و محکم دارند و به همین دلیل، برخلاف کولر پوشالی، به مرور زمان تغییر شکل نمی دهند.
  • مقاومت در برابر اکسیداسیون: قاب بیشتر پدهای سلولزی از آلومینیوم است و به همین دلیل، در برابر آب و اکسیداسیون مقاوم است. این خصوصیت باعث افزایش طول عمر کولر سلولزی آبی می شود.
  • نیاز کمتر به تعویض: با توجه به قاب و جنس پد سلولزی، نیاز به تعویض سالیانه آن نیست و در مدت زمان بیشتری باید آن را تعویض کرد.
  • سازگاری با محیط زیست: با توجه به اینکه مواد تشکیل دهنده پدهای سلولزی به گونه ای است که تجزیه پذیر هستند و هنگام خیس شدن آلاینده ای تولید نمی کنند، برای محیط زیست خطری ندارند.
  • عدم انتقال قطره های آب به هوا: با توجه به ساختار منظمی که پد کولر سلولزی دارد، قطرات آب به محیط منتقل نمی شوند.
  • نصب و راه اندازی سریع: با توجه به ساختار پود سلولزی، نصب و راه اندازی کولر سلولزی بسیار سریع و راحت انجام می شود.
  • عدم پخش باکتری و قارچ: با توجه به مواد تشکیل دهنده پد کولر سلولزی، قارچ و باکتری مضر در هوا پخش نمی شود.
  • عدم رسوب گذاری: رسوب گذاری در کولر سلولزی با سرعت بسیار کمی رخ می دهد.

 

معایب کولر آبی سلولزی

یکی از مهم ترین و بارزترین معایب کولر آبی سلولزی، گران قیمت بودن پدهای آن است. اما به نظر کارشناسان از آنجا که همین پدهای سلولزی موجود در کولر آبی سلولزی میزان راندمان و عملکرد کولر را بالا می برد و همچنین سبب کاهش هزینه های مصرفی انرژی و هد رفت آب می شوند پس قطعا نمی توان گفت که هزینه بالا جز ایرادات کولر آبی سلولزی است اما با این حال برای افرادی که بودجه محدودی دارند این هزینه سنگین است.

 

تفاوت کولر سلولزی و کولر معمولی چیست؟

از تفاوت های کولر سلولزی با کولر پوشالی، می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کولر سلولزی خنک کنندگی و بازدهی بیشتری نسبت به کولر پوشالی دارد.
  • کولر سلولزی نیاز به تعویض کمتری دارد.
  • هزینه کولر معمولی کمتر از کولر سلولزی است.
  • هزینه نگهداری کولر سلولزی پایین تر است.
  • کولر پوشالی در مناطق خشک و بسیار گرم دارای راندمان خنک کنندگی بالایی است.
  • کولر سلولزی از وارد شدن میکروب به فضا جلوگیری می کند.
  • پد سلولزی به طول کامل مرطوب می شود، اما در مورد پو پوشالی این گونه نیست.

 

کولر آبی جدید سلولزی

 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
معایب کولر آبی سلولزی کولر آبی سلولزی 3500 کولر آبی سلولزی انرژی کولر آبی سلولزی انرژی ۸۰۰۰ کولر آبی پرتابل خوب لیست قیمت کولر آبی سلولزی کولر آبی سلولزی پلیمری بهترین کولر آبی سلولزی کولر آبی سلولزی کولر آبی سلولزی آبسال کولر آبی سلولزی چیست کولر آبی سلولزی بدون تسمه کولر آبی سلولزی ۳۵ کولر آبی سلولزی انرژی 5500 کولر آبی سلولزی انرژی 7000 کولر آبی سلولزی پرتابل کولر آبی سلولزی لورچ خرید کولر آبی سلولزی 7000 کولر آبی ۳۰۰۰ قیمت کولر آبی سلولزی بدون تسمه قیمت کولر آبی رومیزی قیمت کولر سلولزی انرژی ۷۵۰۰ خرید کولر آبی سلولزی خرید کولر آبی سلولزی انرژی خرید کولر آبی سلولزی آبسال راهنمای خرید کولر آبی سلولزی خرید پوشال سلولزی کولر آبی خرید پد سلولزی کولر آبی خرید کولر آبی سلولزی قسطی خرید کولر آبی سلولزی ایران شرق خرید پد سلولزی برای کولر آبی قیمت کولر آبی سلولزی 7500 قیمت کولر آبی سلولزی انرژی قیمت کولر آبی سلولزی 5000 قیمت کولر آبی سلولزی 6000 قیمت کولر آبی 3500 دیجی کالا قیمت کولر آبی آبسال 7000 دیجی کالا قیمت کولر آبی سلولزی قیمت کولر آبی سلولزی سپهر الکتریک 7000 قیمت کولر آبی سلولزی 7000 قیمت کولر آبی سلولزی ۴۵ قیمت کولر آبی سلولزی البرز قیمت کولر آبی سلولزی آبسال 7000

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
راهنمای خرید باکیفیت ترین و بهترین تراز لیزری
امروزه براي كنترل دقیق هم راستايي و همچنين هم تراز بودن در هنگام كار از ترازهاي ليزري استفاده مي شود. اين دستگاه‌ها از پرتو ليزر براي هدايت و راهنمايي كاربر بهره برده و در صورت بالا بودن كيفيت ساخت، ...
ادامه مطلب >
آموزش تهیه کیک رولت با دو روش متفاوت
رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه هم مانند دیگر شیرینی های خامه ای نسبت به شیر...
ادامه مطلب >
یک انبردست خوب و باکیفیت چه ویژگی هایی دارد؟
انبردست ابزاری مفید و پر کاربرد است که به دلیل استفاده آسان ، علاوه بر کارگاه ها و صنایع ، حتی در تمامی منازل نیز پیدا می شود .
ادامه مطلب >
برای کار با چوب در منزل به چه لوازم و ابزارهایی نیاز است؟
اگر به اطرافتان توجه کنید متوجه خواهید شد که بسیاری از وسایل اطرافتان چوبی است که این حاکی از اهمیت صنعت چوب و کاربردهای فراوان آن در زندگی ما است؛ یعنی به تعبیر ساده این صنعت بسیار گسترده بوده و مبل...
ادامه مطلب >
قیمت خرید 20 ادکلن گود گرل Good Girl (اصل)
عطر گود گرل (Good Girl) از برند کارولینا هررا (Carolina Herrera) یک عطر شیک با رایحه های خاص است که برای به چالش کشیدن بازار عطر و ادکلن زنانه طراحی و تولید شده است. 
ادامه مطلب >
استفاده از عصاره برای بهبود طعم غذاها
در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
ادامه مطلب >
راهنمای خرید اسپری براق کننده لاستیک خودرو
در این مطلب به راهنمای خرید اسپری تمیز و براق کننده لاستیک ماشین و معرفی پرفروش ترین و بهترین اسپری تمیز و براق کننده لاستیک ماشین میپردازیم.
ادامه مطلب >
گیتار بیس
گیتار بیس (که در ایران به باس هم معروف است) نوعی گیتار است که پایین‌ترین تن و لحن را در خانواده گیتارها دارد. در واقع از این ساز برای تولید صداهایی با فرکانس و تن پایین استفاده می‌شود.
ادامه مطلب >
انواع مدل جوراب ساق کوتاه زنانه و مردانه
جوراب‌ها یکی از پراستفاده‌ترین پوشیدنی‌ها به حساب میان به طوری که توی کمد هرکسی، با هر سن و سلیقه‌ای تعدادی از این پاپوش‌ها به چشم می‌خوره. این پوشیدنی‌های دوست‌داشتنی از پا در برابر سرما، گرما و فشا...
ادامه مطلب >