شنبه, 29 دی,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

پروفیل چیست و روش تولید آن چگونه است؟


پروفیل چیست و روش تولید آن چگونه است؟

پروفیل PROFILE از نظر لغوی به معنای مقطع ثابت و طول زیاد است که در ساختمان سازی و ماشین سازی به کار می رود، در این مقاله قصد داریم شما را با مفاهیم پروفیل ،روش تولید و مزایا و معایب هر یک ازآنها آشنا نماییم.

پروفیل جزو مقاطع فولادی پرکاربرد است که در دو نوع ساختمانی و صنعتی و به دو روش مستقیم و غیرمستقیم تولید می‌شود. در روش مستقیم، ورق فولادی را با استفاده از یک فرآیند شکل‌دهی تغییر داده و بدون استفاده از جوشکاری به پروفیل تبدیل می‌کنند

 

بنابر اعلام شاهین فلز سپاهان، از این روش اغلب برای تولید پروفیل‌های باز استفاده می‌شود. در روش غیرمستقیم، ابتدا در طی فرآیندی لوله تولید می‌شود و سپس با اعمال کردن تغییراتی همچون گوشه‌دار کردن لوله و ایجاد زاویه، پروفیل موردنظر ساخته می‌شود.

در تولید پروفیل از ورق فولادی استفاده می‌شود که عمده ورق مصرفی آن از تولیدات کارخانجات داخلی مانند فولاد مبارکه تأمین می‌شود. ورق‌های مورد استفاده در تولید لوله و پروفیل اغلب با روش نورد سرد تولید می‌شوند.

 

روش تولید پروفیل:

به منظور آشنایی هر چه بیشتر شما، در ادامه به توضیح مراحل و روش تولید پروفیل خواهیم پرداخت.

 

مواد اولیه:

تولید پروفیل با استفاده از ورق فولادی انجام می‌گیرد و همان‌طور که گفته شد، معمولاً از تولیدات داخلی استفاده می‌شود، مگر در مواقع کمبود که ورق مورد نیاز باید از خارج تأمین شود.

ورق‌های مورد استفاده در تولید پروفیل بایستی که از کیفیت مطلوبی برخوردار باشند تا در مراحل تولید مشکلی بروز نکند. به عنوان نمونه‌ی یک ورق مناسب، می‌توان به ورق‌هایی که با استاندارد ST۳۷ تولید می‌شوند، اشاره کرد.

 

برش کلاف:

پس از تهیه‌ی ماده‌ی اولیه که همان ورق است، در مرحله‌ی بعدی و با استفاده از دستگاه کلاف بازکن، کویل‌های خریداری شده باز شده و در اندازه‌های موردنظر برش داده می‌شوند. دستگاه‌های موجود برش‌زنی که در تولید پروفیل مورد استفاده قرار می‌گیرند از دو نوع اتوماتیک و نیمه‌اتوماتیک هستند.

ابتدای ورق در بین غلتک‌های مخصوص دستگاه کلاف‌گیر که در حال چرخش هستند گذاشته شده و ورق با عبور از بین غلتک‌ها صاف شده و ناهمواری‌های آن برطرف و دارای سطحی صاف و یکدست می‌شود تا بتوان در مرحله‌ی بعدی به وسیله‌ی گیوتین برش‌های لازم را روی آن اعمال کرد. پس از برش خوردن ورق در اندازه‌های موردنظر، آنها را دسته‌بندی کرده و انبار می‌کنند.

 

دستگاه برش:

دستگاه برش که در فرآیند تولید پروفیل مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل قسمت‌های زیر است:

  • - کلاف‌گیر
  • - قرقره‌های هدایت ورق
  • - غلتک‌های تغذیه ورق
  • - غلتک‌های جدا کننده‌ی نوارهای برش داده شده
  • - صاف کننده‌ی ورق
  • - نگهدارنده‌ی نوارها
  • - نوار جمع‌کن
  • - ضربه‌گیر
  • - ذخیره کلاف
  • - سیستم کنترل کننده‌ی کناره
  • - غلتک‌های تغذیه ورق
  • -میز حمل کننده
  •  

تولید پروفیل به روش مستقیم:

در تولید پروفیل به روش مستقیم، با استفاده از روش خمکاری ورق آن را به شکل موردنظر تغییر داده و سپس با استفاده از دستگاه جوش لبه‌های آن به یکدیگر جوش داده شده و در نهایت پروفیل موردنظر تولید می‌شود. در مرحله‌ی بعدی با استفاده از اره‌های مخصوص پروفیل را برش داده و پس از دسته‌بندی به انبار ارسال می‌شود.

 

مزایای تولید پروفیل به روش مستقیم:

- تولید محصولی باکیفیت

- تولید محصولی در اندازه‌های دقیق

- محصول خط جوش ثابتی دارد

- محصول زاویه‌های تیز دارد

 محصول انحنای کمی دارد

 

معایب تولید پروفیل به روش مستقیم:

-روند ماشینکاری نیاز به دقت و تمرکز بالایی دارد

-استهلاک زیاد قالب‌ها

-اختلاف در قطر پروفیل‌های تولید شده

 

بخش‌های مختلف تولید پروفیل:

قسمت‌های مختلف تولید پروفیل شامل موارد زیر می‌شود:

-قسمت تغذیه نوار

-قسمت جوش‌دهنده‌ی نوارها

-گیوتین

-قسمت فرم دهنده

-انباره

-قسمت جوش دهنده‌ی لبه‌های پروفیل

-سایز دهنده

-سرد کننده

-قسمت خم‌کاری

-اره خودکار

-میز تخلیه

روش تولید پروفیل و مزایا و معایب هر روش

 

تولید پروفیل به روش غیرمستقیم:

در تولید پروفیل به روش غیرمستقیم، ورق با روش شکل‌دهی لبه، شکل‌دهی مرکزی و همچنین شکل‌دهی شعاع، ورق فولادی به لوله تبدیل شده و طی فرآیندهای بعدی به پروفیل موردنظر تبدیل می‌شود.

 

مزایای تولید پروفیل به روش غیرمستقیم:

-در تولید پروفیل و قوطی به روش غیرمستقیم، زمانی که یک لوله در بخش فرم‌دهی تولید شد، می‌توان قالب دستگاه سایزدهی را عوض کرده و با ارسال به سمت ماشین‌های بدون جوش، پروفیل‌های متنوعی را تولید کرد.

-همچنین در روش غیرمستقیم می‌توان از نهایت توانایی دستگاه‌های جوش استفاده کرد. به همین دلیل، سرعت تولید در روش غیرمستقیم بالاتر از روش مستقیم است.

-از آنجایی که لبه‌ی پروفیل‌های تولید شده با روش غیرمستقیم گرد هستند و حالت نوک‌تیز ندارند، در نتیجه میزان شکستگی در آنها کمتر است.

 

معایب تولید پروفیل به روش غیرمستقیم:

-لبه محصول تولید شده گرد است

-فاصله ضلع‌ها دقت و ظرافت کمتری نسبت به روش مستقیم دارد

-جوشکاری آن دقت و ظرافت کمتری نسبت به روش مستقیم دارد

  •  

تولیدکننده پروفیل آهن:

کارخانه شاهین فلز سپاهان تولید کننده انواع پروفیل آهن، لوله و قوطی می باشد. این کارخانه خدمات نواربری (رشته بری) ورق فولادی ارائه می کند.

خدماتی مانند:

-پوشش ضد خوردگی زینک فلیک (محافظ خوردگی آهن و فلزات)

-آزمایشگاه تست سالت اسپری

را به مشتریان ارائه می کند.

shahinfelezsepahan

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
پروفیل باز و بسته روش تولید پروفیل فولادی پروفیل و انواع آن فلزاتی که از پروفیل ساخته شده اند کدامند خط تولید پروفیل قیمت خط تولید پروفیل آهنی تولید پروفیل قوطی فروش خط تولید پروفیل دست دوم روش تولید پروفیل و مزایا و معایب هر روش پروفیل های فلزی روش تولید پروفیل و مزایا و معایب پروفیل چیست کاروفناوری هشتم ساخت خط تولید پروفیل خط تولید لوله و پروفیل روش تولید پروفیل روش تولید پروفیل درب و پنجره روش تولید پروفیل آلومینیوم روش تولید پروفیل قوطی روش تولید پروفیل آهن روش تولید پروفیل های صنعتی روش تولید لوله و پروفیل تولید پروفیل z خط تولید پروفیل فلزی کارخانه تولید پروفیل خط تولید پروفیل گالوانیزه تولید پروفیل آلومینیوم تولید پروفیل تولید پروفیل کناف تولید پروفیل پی وی سی تولید پروفیل فولادی تولید پروفیل آلومینیوم اراک تولید پروفیل آلومینیومی تولید پروفیل سبک تولید پروفیل آلومینیوم در اصفهان قیمت و وزن پروفیل قیمت قوطی 2*2 قیمت پروفیل سبک درب و پنجره قیمت پروفیل 20*20 خرید پروفیل مبلی کانال قیمت پروفیل قیمت پروفیل و نبشی قیمت قوطی 40*80 امروز خرید پروفیل آلومینیوم خرید پروفیل خرید پروفیل استیل خرید پروفیل قاب عکس خرید پروفیل آلومینیومی خرید پروفیل آلومینیوم شیاردار خرید پروفیل شیاردار خرید پروفیل قوطی در اصفهان خرید پروفیل آهنی خرید پروفیل صنعتی قیمت پروفیل کنگره قیمت پروفیل اصفهان قیمت پروفیل امروز پرشیا قیمت پروفیل قیمت پروفیل ۲�۲ قیمت پروفیل سبک قیمت پروفیل آلومینیوم قیمت پروفیل استیل قیمت پروفیل بر رونیکس قیمت پروفیل در و پنجره قیمت پروفیل 20

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
لامپ فلورسنت و انواع آن
لامپ فلورسنت نوعی لامپ مهتابی است که در اثر برخی از واکنش ها و بخار شدن جیوه داخل لامپ روشن می شود. در این مقاله به معرفی این لامپ و انواع لامپ فلورسنت خواهیم پرداخت.
ادامه مطلب >
نحوه پرورش و کاشت درخت زیتون
درخت زیتون در گذشته به عنوان نماد به کار برده میشده نه تنها نشانی از صلح بلکه نمایان‌گر ثروت و وفور کشور بود. درخت زیتون از پیشینه ای دور و دراز در جهان برخوردار است. در این مقاله قصد داریم هر آنچه ک...
ادامه مطلب >
انواع ترازو و راهنمای انتخاب و خرید آن ها
ترازو وسیله ای هست که برای اندازه گیری جرم اجسام و یا مایعات مورد استفاده قرار می گیرد که امروزه تقریبا در هر صنعتی کاربرد دارد. در گذشته نیز انواع مختلفی از ترازوها وجود داشته و مورد استفاده قرار می...
ادامه مطلب >
دلیل گذاشتن توپ قرمز بر روی سیم برق چیست؟
شاید دیده باشید که روی سیم های برق بین دکل های برق بیرون شهرها یک گوی مانند توپ قرمزی بزرگ دیده می شود و با خود می گویید که این توپ های قرمز چیست با ما همراه شوید تا بفهمید چرا این توپ های قرمز روی س...
ادامه مطلب >
معرفی انواع چرخ گوشت صنعتی
چرخ گوشت صنعتی از مهمترین تجهیزات آماده سازی برای رستوران ها، کبابی ها و تمام کسب و کارهایی است که احتیاج به آماده کردن و چرخ کردن حجم زیادی از گوشت است. این چرخ گوشت صنعتی به طور کامل از استنلس استی...
ادامه مطلب >
آشنایی با خواص قورمه سبزی و ادویه مخصوص قورمه سبزی
قورمه سبزی از جمله‎ غذاهای اصیل و مخصوص ایرانی است که به عنوان سمبل ملی ذائقه‌ی ایرانی شناخته می‌شود. اگر بخواهید مزه قورمه سبزی شما منحصر به فرد و خاص باشد، باید از ادویه های گوناگونی استفاده کنید ک...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب و خرید دوربین های مداربسته
در این مطلب درباره دوربین مدار بسته، انواع مختلف آن و ویژگی‌هایی که باید در هنگام خرید دوربین مدار بسته مناسب در نظر بگیرید صحبت خواهیم کرد.با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >
با فواید شگفت انگیز میخک بیشتر آشنا شوید
میخک جزء معروف ترین ادویه های جهان است که خواص بسیاری را برای سلامتی به همراه دارد، از خواص میخک می توان به رفع بوی بد دهان، تنظیم قند خون و جلوگیری از لخته شدن خون نیز اشاره کرد.
ادامه مطلب >
بیمه تکمیلی چیست و آشنایی با انواع آن
بیمه تکمیلی نوعی تامین اجتماعی نیست. انوع بیمه تکمیلی شامل : بیمه تکمیلی انفرادی، بیمه تکمیلی گروهی و بیمه تکمیلی خانواده می باشد. برای آشنایی بیشتر با بیمه تکمیلی در ادامه با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >