دوشنبه, 24 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!


این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!

فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی میشود.

اشتباه رایج خانمهای خانه‌دار در فریز کردن گوشت

شاید بسیاری از شما هم عاشق خوردن گوشت قرمز باشید و آن را در اکثر مواد غذایی خود استفاده کنید اما نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. مخصوصا زمانی که می‌ خواهید گوشت قرمز را فریز کنید. به خاطر همین تصمیم گرفتیم که در این قسمت اطلاعاتِ مربوط به سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها در مورد اشتباهات فریز کردن گوشت را در اختیارتان قرار دهیم.

هرگز گوشت را بدون خرد کردن داخل فریزر قرار ندهید

اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه های گوشت را خرد کنید و تکه ها هم نسبتاً بزرگ باشد اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.

گوشت خورد شده

 

دمای گوشت باید یک دمای مشخص باشد

اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری ها و رشد آن ها جلوگیری می کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

 

مراقب باکتری های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌ های سختی دچار می‌ کند. باکتری های مختلفی مانند ای.کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آنها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌ های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.

 

فریز کردن گوشت

 

بعضی از افراد هستند که خودشان بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی شان ضعیف است یا حتی خانم‌ های باردار، اگر با این باکتری ها مواجه شوند، ممکن است در خطر بیماری‌ های خیلی شدیدتر قرار بگیرند و این موضوع جان شان را تهدید کند. معمولا مسمومیت و ابتلا به این باکتری ها با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، سرگیجه، سبک شدن سر یا تیره شدن ادرار خودش را نشان می دهد.

 

گوشت پخته شده را زیاد داخل یخچال نگهداری نکنید

گوشت پخته شده را هرگز نباید مدت زمان طولانی داخل یخچال بگذارید؛ همچنین از قرار دادن آنها داخل فریزر هم خودداری کنید. هرچقدر این زمان طولانی تر باشد، مضرات آن گوشت افزایش پیدا می کند. بیشترین حدی که می توانید گوشت پخته شده را نگه دارید، این است که آن را به مدت یک هفته داخل دمای 40 درجه فارنهایت در یخچال قرار دهید. در غیر این صورت اجازه بیشتری برای نگهداری از گوشت پخته شده داخل فریزر یا یخچال ندارید.

 
امتیاز شما به این مطلب چنده؟
حکم شستن گوشت روش بسته بندی گوشت خورشتی شستن گوشت با مایع ظرفشویی گوشت را خام فریز کنیم یا پخته شستن گوشت نی نی سایت بسته بندی گوشت خورشتی برای دو نفر بهترین زمان مصرف گوشت قرمز روش بسته بندی گوشت خورشتی نی نی سایت ظرف فریزری دیجی کالا قیمت ظروف فریزری هوم کت علت سفید شدن گوشت قرمز علت سبز شدن گوشت گوسفندی لکه های سفید روی گوشت فریز شده نی نی سایت ظرف فریزری گوشت علائم خراب شدن گوشت در فریزر گوشت خراب شده در فریزر مضرات گوشت فریز شده گوشت چند ساعت بیرون بمونه خراب میشه نی نی سایت شستن گوشت قبل از فریز بهترین روش برای نگهداری گوشت چیست مدت زمان نگهداری گوشت در فریزر بیرون ماندن گوشت از یخچال نی نی سایت نگهداری گوشت در زمان قدیم شرایط نگهداری گوشت بوقلمون نگهداری گوشت در روغن نگهداری گوشت در یخچال مدت زمان نگهداری گوشت ماهی در فریزر نگهداری گوشت بدون یخچال طرز نگهداری گوشت قورمه نگهداری گوشت در مسافرت نگهداری گوشت پخته در یخچال نگهداری گوشت پخته در فریزر نگهداری گوشت خارج از یخچال نگهداری گوشت چرخ کرده نگهداری گوشت کوبیده در فریزر نگهداری گوشت در فریزر نگهداری گوشت مرغ در فریزر نگهداری گوشت شرایط نگهداری گوشت در قصابی زمان نگهداری گوشت در یخچال مدت زمان نگهداری گوشت در دمای اتاق حق الحفاظ چیست تعرفه نگهداری کالا در سردخانه ۱۴۰۰ سردخانه های تهران تعرفه باسکول ۱۴۰۰ سردخانه های اطراف تهران سردخانه میوه در تهران قیمت سردخانه برای نگهداری میوه نحوه محاسبه تعرفه سردخانه

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
معرفی برنامه ادیوس و تاریچه آن در بهزون
نرم افزارهای تدوین فیلم با توجه به محیط کار به دو دسته‌ی ساده و حرفه ای تقسیم می‌ شوند .امروزه نرم افزارهای زیادی در زمینه تدوین فیلم تولید شده که هر کدام کارکردها و مشخصات متفاوتی دارند، اما نگران ن...
ادامه مطلب >
آیلتس، تافل یا دولینگو! کدام بهتره ؟
بسیاری از افراد به دلایل مختلف اقدام به یادگیری زبان، خصوصاً زبان انگلیسی می‌کنند که یکی از آن دلایل، اقدام برای تحصیل به خارج از کشور است.
ادامه مطلب >
دیفرگ کردن قوای لجستیکی و فناوری پستکس چیست؟
واژه‌ای که برای متخصصین علم رایانه نام آشنا بوده و بیشترین کاربرد را نیز در حوزه علوم کامپیوتری دارد. اما با تأسی از بار معنایی این لغت، می‌توان به جهت تقریب ذهن برای توضیح خدمات فناورانه پستکس در حو...
ادامه مطلب >
لوله درزدار سیاه چیست؟
 لوله درزدار با نام های دیگری همچون لوله ی سنگین یا لوله ی گازی نیز در بازار شناخته می شود.لوله درزدار سیاه، لوله درزداری می باشد که به دلیل وجود اکسید آهن در سطح آن، از رنگ سیاه برخوردار است.
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب وخرید تشک طبی رویال
تشک رویال از برندهای نام آشنا و شناخته شده تشک ایرانی است.خرید تشک طبی رویال برای کسانی که می خواهند خوابی راحت و با آرامش داشته باشند می تواند یکی از اصلی ترین گزینه ها باشد.
ادامه مطلب >
تفاوت تلویزیون های LED ،LCD ،OLED و QLED چیست؟
شرکت سازنده مطرح کره ای تکنولوژی جدیدی را به پنل های تلویزیون وارد کرده است که OLED نام گرفته است. این پنل ها سبک تر و نازک تر از LCD و LED هستند اما با توجه به جدیدتر بودن تکنولوژی به کار رفته در آن...
ادامه مطلب >
معرفی انواع پمپ کارواش و نحوه عملکرد آنها
پمپ های صنعتی تجهیزاتی هستند که مایعات و سیالات را با فشار بسیار زیادی به ارتفاعات بالاتری پرتاب می کنند و یا از آنها جهت تخلیه چاه های عمیق استفاده می‌شود.تجهیزات کارواش صنعتی یا واتر جت ها از دو قس...
ادامه مطلب >
هدیه‌ای برای تبلیغ و تضمین سلامت! با خودکارهای اسپری‌دار
با بازگشایی مدارس و تداوم شیوع اپیدمی کرونا، مهمترین دغذغه والدین و مسئولین حفظ سلامت فرزندان و دانش‌آموزان آینده ساز ایران است.
ادامه مطلب >
معرفی و بررسی انواع ماشین ظرفشویی صنعتی
با استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی، ظروف کثیف خیلی سریع تمیز و شسته می‌شوند.ماشین ظرفشویی صنعتی یکی از تجهیزات شست و شو است که بیشتر در آشپزخانه‌های صنعتی و رستوران ها مورد استفاده قرار می‌گیرد
ادامه مطلب >