یکی از جدیدترین لوازم خانگی برقی که برخلاف کوچک بودنش قابلیتهای زیادی دارد، جاروشارژی است. امروزه مدلهای زیادی از این دستگاه در بازار وجود دارد که انتخاب بهترین مدل را برای افراد اندکی دشوار کرده و به همین دلیل داشتن یک راهنمای خرید جاروشارژی بسیار مفید خواهد بود. اگر درباره نکاتی که در هنگام خرید جاروشارژی باید به آن توجه کنید چیزی نمیدانید، حتما این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
انواع جارو شارژی:
یکی از مواردی که در هنگام انتخاب جارو شارژی باید در مورد آن تصمیم بگیرید، انتخاب نوع جارو شارژی است. جاروهای شارژی دارای دو مدل جارو شارژی دستی و جارو شارژی پارویی هستند.
جارو شارژی دستی چیست؟
جاروهای شارژی دستی بدون دسته طراحی شده اند. به همین خاطر وزن سبک و اندازه جمع و جوری دارند. وجود این دو ویژگی باعث استفاده راحت و آسان از آن شده است. جارو شارژی دستی، انعطاف پذیری بیشتری برای نظافت فضای غیر قابل دسترس، مانند: کنج دیوارها و زیر مبل ها دارد.
جارو شارژی پارویی چیست؟
به این مدل، جارو شارژی عصایی یا ایستاده هم گفته می شود. در هنگام استفاده از جارو شارژی پارویی نیازی به خم کردن کمر نیست، بنابراین برای کسانی که مشکل کمر درد دارند، گزینه مناسبی است.
جارو شارژی دستی بهتره یا جارو شارژی پارویی؟
اگر قصد خرید جارو شارژی را دارید احتمالا بین خرید جارو شارژی دستی و پارویی شک دارید. در ادامه مزیت ها و معایب هر یک را بررسی خواهیم کرد:
- مدلهای دستی جاروشارژی بدنه بسیار سبکی دارند و به راحتی قابل جابجایی هستند و همچنین روش استفاده از این مدل ها بسیار آسان بوده و فضای بسیار کمی را در خانه اشغال می کنند.
- در صورتی که مدل های پارویی جارو شارژی مشابه با بخارشو و جاروبرقی هستند و برای استفاده در کف زمین مناسب ترین گزینه می باشند.
- یکی از مزیت های مهم استفاده از مدل های پارویی این می باشد که این جاروها برای سطح های باریک و تمیز کردن گوشه دیوارها و یا قسمت هایی از خانه که امکان دسترسی کامل برای تمیز کردن وجود ندارد بسیار مناسب هستند.
تفاوت جارو شارژی های تک منظوره و دو منظوره:
تفاوت جارو شارژی های تک منظوره و دو منظوره به شرح زیر است:
-جاروشارژی های تک منظوره تنها به منظوره جارو کردن گرد و خاک ساخته شده اند.
-این در حالی است که جارو شارژی های دو منظوره قابلیت جمع آوری آب و خاک را همزمان دارند.
-اگر به صورت اتفاقی آب وارد جارو شارژی های تک منظوره شود موتور آن را میسوزاند.
-جارو شارژی های دو منظوره معمولا قیمت بالاتر به نسبت جارو شارژی های تک منظوره دارند و افراد کمتر به سراغ خرید آن میروند.
نکات مهم هنگام خرید جاروی شارژی:
انتخاب بین مدل پارویی و دستی: نخستین موردی که هنگام خرید جاروی شارژی با آن مواجه خواهید شد این است که آیا می خواهید یک جاروی شارژی دستی را انتخاب کنید و یا پارویی؟! جاروهای دستی این مدل به دلیل وزن کم و حجم بسیار کوچک خود از قابلیت جا به جایی بسیار آسانی برخوردار هستند و می توانید به کمک آن ها تقریبا هر نوع زاویه و کنجی را که جاروبرقی در تمیز کردن آن عاجز است را پاکسازی نمایید. جاروی شارژی پارویی در حقیقت همان جاروبرقی های معمولی خودمان می باشد که بیشتر مناسب کسانی است که نمی توانند به راحتی خم شوند و فرآیند تمیز کاری خانه و محل مورد نظرشان را انجام دهند.
میزان بازدهی: نکته مهم دیگری که باید در خرید یک جاروی شارژی به آن توجه کنید، میزان بازدهی و همچنین عمر باتری محصول مورد نظرتان می باشد. جارو شارژی های قدیمی موجود در بازار از عمر باتری کمتر و همچنین میزان بازدهی به مراتب پایین تری برخوردار هستند تا آنجایی که ظرف ۱۵ دقیقه شارژ کامل می شوند و در طی ۱۰ دقیقه استفاده مداوم نیز شارژ آنان تمام می شود. اما جارو شارژی های مدرن امروزی هم از باتری های قوی تری برخوردار هستند و هم می توان با ۶۰ دقیقه شارژ کردن آن ها چیزی نزدیک به ۸ ساعت برایتان کارایی داشته باشند و شارژشان نیز تمام نشود. ناگفته نماند چنانچه برای تمیزی داخل خودرو قصد خرید جاروی شارژی را کرده اید، از محصولاتی استفاده کنید که با شارژر فندکی خودرو نیز سازگار هستند.
تک کاره یا دوکاره: سوال دیگری که در هنگام خرید یک جاروی شارژی باید به آن پاسخ قاطعانه ای دهید این است که جاروی شارژی شما تک کاره باشد یا دوکاره؟! جارو شارژی های دوکاره در حقیقت قابلیت مکش آب (زباله های تر) و خاک (زباله های خشک) را دارند و جاروهای تک کاره نیز تنها برای یک منظور از موارد مذکور ساخته شده اند. پیشنهاد می کنیم اگر برای تمیزی خانه خود قصد خرید یک جاروی شارژی را کرده اید، حتما از مدل دوکاره آن که به مراتب از قیمت های بالاتری نیز در مقایسه با مدل های تک کاره این نوع از محصولات الکترونیکی برخوردار هستند، استفاده نمایید.
کیفیت بدنه محصول: اغلب جاروهای شارژی دارای بدنه ای از جنس پلاستیک سخت و فشرده هستند تا هم از وزن کمتری برخوردار شوند و هم سبب خستگی دست در هنگام استفاده از آن ها نشوند. منتها این بدنه های پلاستیکی دارای معایبی نیز هستند که از جمله آن ها عدم مقاومت بالا در برابر ضربه و تکان های ناگهانی می باشد. ناگفته نماند که مخزن زباله یک جاروی شارژی نیز باید بگونه ای طراحی شده باشد که به راحتی از روی بدنه جدا و سپس مجددا بر روی آن نصب گردد.
قیمت جاروی شارژی: امروزه مدل های مختلفی از جاروهای شارژی در بازار موجود می باشند که هر کدامشان توسط یک برند و کمپانی مشهور ساخته شده و از قابلیت های کاملا انحصاری نیز برخوردار هستند. به همین خاطر قیمت جاروی شارژی می تواند از چند صد هزار تومان شروع و تا چند میلیون تومان نیز ادامه پیدا کند که البته مثل همیشه شما باید تنها به فکر خرید محصولی باشید که نیازتان را برطرف سازد.
اطلاعات تکمیلی:
-نمونههایی از جاروهای شارژی در بازار وجود دارند که دارای مخزنهای کوچکی برای مکش آب و گرد و خاک هستند، شما باید قدرت مکندگی دو حالت را در نظر داشته باشید که کدام یک بیشتر است.
-گونهای از جاروهای شارژی هوشمندند، یعنی هنگام روشن شدن با دهانهی متحرک و به طور خودکار به طرفین حرکت میکنند و با یک لامپ اخطار دهنده، وجود زباله در مسیر را با رنگ قرمز و تمیزی را با رنگ سبز نمایش میدهند.
-کسانی که خم شدن برایشان دشوار است یا از کمر درد رنج میبرند، بهتر است از نوع دسته بلند جاروی شارژی استفاده نمایند.
-نسبت به حجم مخزن، ابعاد دهانهی مکنده و قابلیت نصب روی دیوار جاروی شارژی هم نیمنگاهی داشته باشید.
برند درما زیر مجموعه شرکت شیائومی می باشد که در زمینه تولید لوازم خانگی فعالیت دارد . جارو شارژی درما دارای طراحی زیبایی میباشند و جز با کیفیت ترین جارو شارژی های موجود می باشد . طراحی این جارو شارژی شیائومی به طوری ست که حالت زاویه ۶۰ دارد کناره ها و گوشه هایی که به سختی پاک می شوند را به آسانی تمیز کنید.
سبک و قابل حمل:
برای حمل و جابجایی این جارو اصلا نگران نباشید. این جارو با استایل شیکی که دارد، سبک و قابل حمل است و کل وزن آن در کمتر از ۲ کیلوگرم خلاصه شده است.
در حالت ایستاده، نیاز به تکیه گاه نداشته و با زاویه ۹۰ درجه میایستد. روی بدنه چهار چراغ LED به چشم میخورد که احتمالا حدس زدهاید که برای نمایش میزان شارژ باتری است. هر چراغ، نمایانگر ۲۵ درصد شارژ باتری است پس به محضی که تنها یک چراغ روشن باقی ماند، برای شارژ مجدد دستگاه اقدام کنید.
میزان بازدهی :
جارو شارژی های قدیمی موجود در بازار از عمر باتری کمتر و همچنین میزان بازدهی به مراتب پایین تری برخوردار هستند تا آنجایی که ظرف ۱۵ دقیقه شارژ کامل می شوند و در طی ۱۰ دقیقه استفاده مداوم نیز شارژ آنان تمام می شود. اما جارو شارژی های مدرن امروزی هم از باتری های قوی تری برخوردار هستند و هم می توان با ۶۰ دقیقه شارژ کردن آن ها چیزی نزدیک به ۸ ساعت برایتان کارایی داشته باشند و شارژشان نیز تمام نشود. ناگفته نماند چنانچه برای تمیزی داخل خودرو قصد خرید جاروی شارژی را کرده اید، از محصولاتی استفاده کنید که با شارژر فندکی خودرو نیز سازگار هستند.
باطری ماندگار:
باتری لیتیومی۲۲۰۰mAh ظرفیت کافی برای تمیز کردن روزانه را با یک بار شارژ دارد. برای شارژ کردن کامل جارو فقط ۳-۴ ساعت زمان لازم است و با استفاده از انرژی زیاد تا ۳۰ دقیقه قابل استفاده می باشد.
قرار گیری عمودی:
طراحی مرکز جارو و نحوه قرار گیری برس کف طوری است که می تواند به صورت عمودی قرار بگیرد.
کارایی بیشتر جاروی شارژی:
مهندسان طراح، این محصول را با الهام از اصل تعادل اهرم، موقعیت موتور و باتری به منظور ایجاد قابلیت حمل کالا و بلند کردن بدون زحمت طراحی کرده اند. بدین صورت، شما می توانید این جاروبرقی را بلند کرده و برای نظافت فضاهای غیرقابل دسترس همچون سقف، کانال کولر، پردها، کابینت ها، کمدها و غیره استفاده کنید. علاوه بر قابلیت ذکر شده فوق، این جاروبرقی دارای دو سطح مکنده قوی برای کشش تمامی ذرات ریز، گرد و غبار موجود بر وسایل، فرشها و مبلها است. همچنین، برس مخصوص کف می تواند به صورت عمودی ۹۰ درجه و افقی ۱۸۰ درجه بچرخد و فضاهای غیرقابل دسترس مانند زیر مبل یا گوشه دیوار و کمد و گوشه تخت و …