یکشنبه, 04 خرداد,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

استفاده از عصاره برای بهبود طعم غذاها


استفاده از عصاره برای بهبود طعم غذاها

در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.

امروزه استفاده از عصاره ­های غذایی در بین مردم بسیار جاافتاده است. ظهورعصاره ­های متنوع از جمله عصاره گوشت بره، گوشت گوساله، مرغ، سبزیجات و ... در بیشتر دستو­رهای آشپزی باعث شد تا سری به خانم سُمی سوسنی بزنیم، یکی از سرآشپزهای مورد علاقه ی ما که بیش از 12 سال سابقه­ کار در رستورانها و کیترینگ­های بنام تهران را دارد. امروز با ایشان هم صحبت شدیم تا درباره استفاده از عصاره­ها در آشپزی برایمان بگویند.

 

خانم سوسنی، برایمان ازعصاره­ها بگویید. اصلا استفاده کردن ازعصاره را پیشنهاد می کنید؟

استفاده از عصاره در بهبود طعم غذا خیلی اهمیت دارد. مخصوصاً در رستورانها فرآیندی پیچیده و زمان بر است. مثلا برای تهیه عصاره مرغ باید آن را با مقدار زیادی سبزیجات تازه، به مدت 5 - 6 ساعت بپزیم، آن را از صافی رد کرده و بعد بسته بندی کنیم و در نهایت برای نگهداری در فریزر بگذاریم.

استفاده از عصاره: یکی از فوت و فن­ های آشپزی از قول یک سرآشپز

 

به نظر کار پرزحمتی می آید. آیا واقعاً به زحمتش می ارزد؟

اگر راه دیگری وجود نداشت، به این سوال جواب مثبت می دادم. اما راه ساده تری هم هست تا همان نتیجه را بگیریم.

می­توانیم با هزینه و زحمت بسیار کم، از قرص های عصاره ای استفاده کنیم که طعم و کیفیتی فوق العاده به غذا می دهند. به علاوه اینکه می­توانیم آن را در کنار دیگر ادویه­ جاتمان بدون نیاز به یخچال نگهداری کنیم.

 

شما به چه کسانی استفاده از عصاره را پیشنهاد می کنید؟

من به عنوان یک سرآشپز از این عصاره ها استفاده می کنم ولی حتی برای کسی که برای بار اول آشپزی می کند و هیچ شناختی از طعم و چاشنی ها ندارد هم بهترین راه حل است. مثلاً برای پخت مرغ اگر از عصاره مرغ استفاده بشود دیگر تردیدی نیست که آن غذا خوش طعم می شود.

 

یعنی با استفاده از چاشنی و ادویه به همین طعم نمی رسیم؟

ببینید من معتقدم که با استفاده از عصاره در غذاها به یک طعم ایده آل می رسیم که هیچ چاشنی و ادویه ای نمی تواند جایگزین آن شود. مثلاً من همیشه در پاستای چیکن آلفردو از عصاره ی مرغ  و عصاره قارچ الیت استفاده می کنم چون هیچ جایگزین دیگری آن مزه ای را که من می خواهم به غذا نمی­دهد.

 

در غذاهای ایرانی چطور؟ مثلا برای طبخ خورش ها هم از عصاره استفاده می کنید؟

اتفاقاً درمورد غذاهای ایرانی که برای خوشمزه شدن و جا افتادنشان نیاز به زمان و مهارت زیادی هست، تاثیر چشمگیری دارد. چون به اصطلاح به خورش قوام می دهد و آن طعم "خورشِ جا افتاده" را در زمان بسیار کمتری ایجاد می کند. برای مثال من در خورش قیمه از سه عصاره ی بره، زعفران و لیموعمانی استفاده می کنم. این به مراتب باعث صرفه جویی درهزینه نیزمی­شود. ممکن است ما به اینکه غذای ایرانی در زمان کم و با زحمت کم درست شود عادت نداشته باشیم، اما استفاده ازعصاره­ها واقعا می تواند آشپزی ایرانی را راحت کند.

 

درآخر هم یک پیشنهاد ویژه برای شما دارم: عصاره جوج الیت! فرض کنید به سفر می روید و می خواهید جوجه کباب درست کنید برای خوشمزه شدن و ترد شدن جوجه و از بین بردن بوی مرغ، باید جوجه را چند ساعت در مواد مختلف (پیاز و لیمو و زعفران و نمک و ادویه) بخوابانید که هم زحمت زیادی دارد و هم بسیار زمان بر است. به جای این کار، می­توانید با استفاده از عصاره ی جوج الیت در عرض یک ربع، یک جوجه کباب بسیارعالی درست کنید.

 

می توانید برای دریافت دستورهای غذایی متنوع تهیه شده با عصاره های الیت به وبسایت manoelite  سربزنید و حتی دستورپخت های خودتان را با بقیه به اشتراک بگذارید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
ماسک مو + نحوه انتخاب یک ماسک مو مناسب
موهایی زبر و شکننده، گره هایی که باز نمی شوند و شانه کردن های عذاب آور، مشکلاتی آشنا برای افراد با موهای آسیب دیده هستند. شاید شنیده باشید که ماسک مو می تواند این موها را احیا کند. ما هم این بار دربا...
ادامه مطلب >
شامپو ضد شوره سر و بررسی علل شوره سر
شوره سر همان پوسته های ریز و سفید رنگی هستند که بنا به دلایل مختلف بر روی پوست سر تشکیل می شوند. این شوره ها بسیار آزار دهنده اند و گاهی به دلیل ابتلا به بیماری های پوستی ایجاد می شوند. بنابراین باید...
ادامه مطلب >
معرفی بهتری مارک ها اسپری ضد تعریق و انواع آن
ما انسان ها در طول تمامی فعالیت های روزانه مان عرق می کنیم و اگر به فعالیت های خاص و سنگینی همچون ورزش کردن هم بپردازیم که این تعریق چندین برابر می شود. حتی، بعضی از افراد به طور مادرزادی غدد تعرق بس...
ادامه مطلب >
پودر سفید کننده دندان + مزایا و معایب
همه دوست دارند که دندان هایشان هنگام لبخند زدن مانند مرواید در دهانشان بدرخشند. هیچ کس دلش نمی خواهد موقع قهقهه زدن دندان زردش توجه دیگران را جلب کند. مسواک زدن نادرست دندان ها، استفاده زیاد از نوشید...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب فوم و ژل اصلاح صورت + مزایا و تفاوت ها
گزینه های زیادی برای پاکسازی موی صورت وجود دارد ولی باید کدام را انتخاب کرد؟ فوم اصلاح صورت، ژل اصلاح صورت؟ خمیر اصلاح صورت؟ یا …؟ تمیز کننده های موی صورت دارای فرمولاسیون های مختلفی هستند که وجه تما...
ادامه مطلب >
قلم سفید کننده دندان + چگونگی استفاده از آن
هیچ چیزی نمی تواند به اندازه داشتن دندان های سفید و درخشان، زیبایی چهره شما رو تکمیل کنه و اگر در کنار تمام تلاشی که برای زیباتر شدن چهره خود انجام دادید، توجهی به تمیزی، سفیدی و درخشانی دندان ها ندا...
ادامه مطلب >
آموزش نحوه استفاده از دهانشویه + معرفی و خرید
استفاده از دهانشویه جزئی از برنامه روزانه رعایت بهداشت دهان و دندان است که سلامت دندان ها و لثه ها را ارتقاء می دهد. چنین دهانشویه هایی دهان را پس از مسواک زدن و نخ دندان کشیدن تمیزتر می کند و از آنج...
ادامه مطلب >
یک خود تراش و ژیلت خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
اصلاح صورت از آیین قدیمی در بین مردان می باشد. مانند اکثر کارها در زندگی، نیازمند تکنیک خوب و با تجربه است و برای این کار یک خودتراش خوب نیازمند است. از آنجا که زمان اصلاح صورت تیغ به صورت کامل با پو...
ادامه مطلب >
راهنمای کامل خرید و استفاده از کرم دور چشم + کاربرد
به گفته متخصصین زیبایی برای مرطوب کردن دور چشم باید از کرم مخصوص به خودش استفاده کنید. مشکلاتی که در ناحیه دور چشم ممکن است به وجود بیاید و همچنین مراقبت های این ناحیه از دیگر بخش های پوست صورت متفاو...
ادامه مطلب >
پربازدیدها