دوشنبه, 10 اردیبهشت,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

راهکارهای خانگی درمان پا‌های ترک خورده


راهکارهای خانگی درمان پا‌های ترک خورده

ترک پاشنه‌ی پا مشکلی شایع است که معمولاً با فرارسیدن پاییز بیشتر رواج می‌یابد. در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین درمان‌های خانگی برای معالجه و پیشگیری از ترک پاشنه‌ی پا آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.

شایع‌ترین علت ترک پاشنه پا، خشکی پوست است؛ افرادی که پوست خشکی دارند بیشتر دچار ترک کف پا می‌شوند.

امروزه برخی از مردم با مشکل ترک پاشنه پا دست و پنجه نرم می‌کنند. آنان به دنبال پاسخی برای این سوال هستند که ترک پاشنه پا چگونه درمان می‌شود؟ با مراقبت منظم از پا قبل از ایجاد ترک پاشنه، می‌توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید.

اگر ترک پاشنه به تازگی ایجاد شده است، می‌توانید با مرطوب کردن پا و پاشنه پا، از تکثیر ترک جلوگیری کنید. اگر در پاشنه پا‌های خود ترک دارید، می‌توانید با روش‌های ساده‌ای از شر این مشکل خلاص شوید. به راحتی می‌توانید در خانه از این روش‌ها استفاده کنید.

 

علت ترک خوردن پاشنه های پا چیست؟

ترک پا میتواند برای هر کس و به دلایل مختلف اتفاق بیفتد اما در اینجا برخی از عوامل رایج تر را بررسی میکنیم:

-پیاده روی با پاهای برهنه برای مدت زمانی طولانی
-استفاده منظم ومتداول از صندل
-زندگی در آب و هوای خشک
-پوشیدن کفش های پوشت باز
-راه رفتن و ایستادن برای مدت زمان طولانی
-بارداری
-عدم پشتیبانی و مقاومت کفش برای نگهداشتن پاشنه
-ایستادن برای مدت طولانی روی صفحات سخت
-غدد عرقی غیر فعال
-بهداشت کف و ضعیف پا
-چاقی و اضافه وزن
-پای ورزشکاران به دلیل اگزما و شرایط پوستی و کمبود مواد معدنی و ویتامین ها
-مشکلات تیروئید یا دیابت
-کفش های پاشنه تخت و یا پاشنه بلند.

 

در این گزارش چند درمان خانگی ترک پاشنه پا  مورد بررسی قرار می‌گیرند.

لیمو درمانی

 

درمان خانگی ترک پاشنه پا با کمک لیمو:

لیمو برای بسیاری از مشکلات مربوط به پوست مفید است و به دلیل ساختار اسیدی، با نرم کردن پوست از ترک خوردن جلوگیری می‌کند. اگر ترک‌های پاشنه، شما را آزار می‌دهند؛ مقداری آب لیمو را به آب گرم اضافه کنید و پا‌های خود را حدود ۱۵ دقیقه در این آب خیس کنید. سپس با استفاده از سنگ پا، پاشنه پا را مالش دهید.

در نهایت پا‌های خود را با آب تمیز بشویید و با حوله خشک کنید. نکته‌ای که در استفاده از این روش باید به آن توجه کنید، این است که آب خیلی داغ نباشد؛ زیرا آب داغ باعث خشک شدن پوست و در نتیجه ترک خوردن بیشتر پاشنه پا می‌شود.

لیمو درمانی

 

استفاده از روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن کنجد یا روغن بادام:

ویژگی مشترک این روغن‌ها که متخصصان می گویند برای پوست بسیار مفید هستند، این است که به طور طبیعی پوست را مرطوب می‌کنند.

برای از بین بردن ترک پاشنه پا، پس از مدتی خیساندن پا در آب گرم، پاشنه پا را با سنگ پا مالش دهید. پا‌های خود را تمیز و خشک کنید. سپس کف پا را با یکی از اسانس‌های دلخواه ماساژ دهید. پس از این پروسه، جوراب بپوشید.

وقتی صبح از خواب بیدار می‌شوید، نرمی پاشنه پا شما را شگفت زده می‌کند. می‌توانید این روش را هر شب تکرار کنید تا ترک‌های پاشنه پا کاملا برطرف شوند.

روغن بادام تلخ

 

درمان خانگی ترک پاشنه پا با وازلین:

می‌توانید از وازلین استفاده کنید تا پاشنه پای خود را نرم کرده و رطوبت مورد نیاز پوستتان را تامین کنید. مانند روغن‌های ضروری، پس از خیس کردن پا در آب گرم، پاشنه پا را با سنگ پا مالش دهید. سپس مقدار زیادی وازلین را به تمام قسمت‌های پا‌ی خود بمالید و پس از پوشیدن جوراب، بخوابید.

هنگامی که صبح از خواب بیدار می‌شوید، یک نرمی جدی در پاشنه پا ایجاد می‌شود. در صورت تمایل می‌توانید وازلین را با یک قاشق چای‌خوری آبلیمو مخلوط کرده و به پا‌های خود بمالید. توصیه می‌شود این برنامه را هر روز انجام دهید تا زمانی که ترک پاشنه پا برطرف شود.

نرم کننده

 

کمک به نرمی پاشنه پا با مرطوب کننده‌ها:

اگر هر روز عصر بعد از شستن پا‌ها در آب ولرم، آن‌ها را با سنگ پا تمیز کرده و سپس با کرم مرطوب کنید؛ ترک پاشنه پا به سرعت برطرف می‌شود. استفاده از این روش بعد از هر دوش گرفتن از ایجاد ترک پاشنه پا جلوگیری می‌کند. برای این که ترک پاشنه پا را در مدت زمان کوتاهی بهبود بخشید، باید به طور مرتب از کرم مرطوب کننده استفاده کنید. کرم‌ها و لوسیون‌های مرطوب‌کننده، مخصوصاً برای پوست‌های خشک توصیه می‌شوند. این کرم ها، باعث بازسازی سریع پوست در ناحیه پاشنه پا می‌شوند.

بعد از زدن کرم می‌توانید جوراب نخی بپوشید و کف پای خود را گرم نگه دارید. به لطف کرم، ترک‌های پاشنه به راحتی بهبود می‌یابند.

عسل طبیعی

هم چنین بخوانید:بهترین نوع عسل چه ویژگی هایی دارد؟

درمان خانگی ترک پاشنه پا با استفاده از عسل:

به لطف خواص ضد باکتریایی و مرطوب کنندگی عسل، می‌توانید به سرعت از شر ترک‌های پاشنه پا خلاص شوید. برای این کار، مقداری عسل را به یک کاسه آب گرم اضافه کنید و پا‌های خود را به مدت ۱۵ دقیقه در این آب نگه دارید.

سپس، مانند روش‌های دیگر باید پا‌های خود را بشویید، خشک کنید و پاشنه‌های خود را با سنگ پا بسابید. می‌توانید این روش را تا زمانی که ترک‌های پاشنه پا کاملا از بین بروند، اعمال کنید.

موز

 

بهبود ترک پاشنه پا با موز:

برای داشتن پاشنه‌های نرم و صاف می‌توانید از خواص مرطوب کنندگی موز بهره‌مند شوید. پس از له کردن یک موز رسیده، پاشنه پا را با موز له شده آغشته کنید. در صورت امکان، موز له شده را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی پای خود بگذارید. سپس پا‌های خود را با آب گرم تمیز کنید. سپس پا‌های خود را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار دهید.

آرد برنج

 

درمان خانگی ترک پاشنه پا با استفاده از آرد برنج:

به لطف آرد برنج لایه بردار، می‌توانید پوست مرده را از روی پاشنه‌های خود بردارید. بدین ترتیب از ایجاد ترک پا جلوگیری کنید. با دستوری که در ذیل می بینید، می‌توانید پوست خود را مرطوب کنید و در عین حال از شر پوست مرده پا‌های خود خلاص شوید.

یک مشت آرد برنج را با چند قاشق چای‌خوری عسل و سرکه سیب مخلوط کنید تا خمیری شود. پا‌های خود را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس کنید و سپس خشک کنید. در آخر پاشنه پا را با خمیری که تهیه کردید، آغشته کنید. سپس پا را با پلاستیک بپوشانید و یک ساعت بعد پا‌های خود را بشویید.

نمک اپسوم

 

استفاده از نمک اپسوم برای رفع ترک پا:

بهترین راه برای پیشگیری و از بین بردن ترک پاشنه، مرطوب نگه داشتن پوست است. با نمک اپسوم می‌توانید هم پاشنه پا را مرطوب کنید و هم گردش خون را بهبود ببخشید. نمک اپسوم را در یک سطل آب گرم بریزید و پا‌های خود را حداقل ۱۰ دقیقه در این آب قرار دهید. پس از اتمام زمان، پاشنه‌های نرم شده خود را با سنگ پا مالش دهید. سپس دوباره پا‌های خود را به مدت ۱۰ دقیقه در آب نمک اپسوم قرار دهید.

در نهایت پا‌های خود را خشک کرده و به پاشنه‌های خود کرم مرطوب کننده بزنید. با این روش در مدت زمان کوتاهی از شر ترک‌های پاشنه پا خلاص می شوید.

گلاب و گلیسیرین

 

درمان خانگی ترک پاشنه پا با مخلوط گلاب و گلیسیرین:

وقتی گلیسیرین و گلاب با هم ترکیب شوند، ترک‌های پاشنه پا را در مدت کوتاهی بهبود می‌بخشند. گلیسیرین که در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد زیادی دارد باعث نرمی پوست می‌شود. از طرف دیگر گلاب به دلیل خواص ضد عفونی کننده، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ویتامین‌هایی که دارد از پوست محافظت می‌کند. برای بهره مندی از قدرت درمانی گلیسیرین و گلاب کافی است هر دو ماده را به طور مساوی با هم مخلوط کنید.

شب‌ها قبل از رفتن به رخت‌خواب، مخلوط را به پاشنه‌ها و پا‌های خود بمالید، سپس جوراب بپوشید و بخوابید.

ترک پا

 

هنگامی که مراقبت از پا نادیده گرفته شود، ترک‌هایی در پاشنه پا ایجاد می‌شوند. اگر در روز‌های خشک و گرم تابستان به پا‌ها مرطوب کننده نزنید، پاشنه پا خشک شده و شروع به ترک خوردن می‌کند. توصیه می‌شود هنگام استحمام پا‌ها را با سنگ پا، اسکراب کنید. بدین طریق پوست مرده را از بین می برید. در غیر این صورت ممکن است پوست مرده روی پاشنه پا باقی بماند و باعث ترک خوردن شود.

 

چگونه از ترک پا جلوگیری کنیم؟

یکی از روش‌های رفع ترک پا در منزل این است که از آن پیشگیری کنید! در بسیاری از مواقع ترک پا اگر در زمان مناسب تشخیص داده شود، مسئله نگران‌کننده‌ای نیست و معمولاً با روش‌های خانگی بهبود پیدا می‌کند. برای درمان قطعی ترک پا باید صبور باشید و گاهی ممکن است مجبور شوید درمان را تا چند هفته ادامه دهید تا نتیجه‌ای که مد نظر دارید، حاصل شود. می‌توانیم بگوییم که درمان فوری ترک پاشنه پا چندان تضمینی نیست. پس بهتر است قبل از آنکه دچار ترک پا شوید، برای سلامت بیشتر پای خود بیشتر وقت بگذارید.

-آنچه می‌پوشید از جمله جوراب، کفش، دمپایی و صندل اهمیت زیادی دارند. اگر به ترک پا دچار شده‌اید، باید به دنبال پاپوش‌هایی باشید که به درستی اندازه پایتان باشند و از پاشنه محافظت کند. در صورت امکان، کفش‌هایی را انتخاب کنید که در قسمت پاشنه محکم و پهن است و دارای لایه مخصوصی برای پاشنه و راحتی پا باشد.

-بهتر است از پوشیدن صندل اجتناب کنید چون می‌توانند موجب افزایش ریسک ابتلا به خشکی پوست شوند. همچنین پوشیدن کفش‌های پشت باز که به هیچ وجه محافظتی از پاشنه پا ندارند، توصیه نمی‌شوند. کفش‌های پاشنه بلند که در قسمت پاشنه نازک می‌شوند، مناسب نیستند. همچنین کفش‌هایی که بیش از حد معمول تنگ هستند، به هیچ وجه توصیه نمی‌شوند.

-برای مدت زمان طولانی در یک وضعیت نایستید و همچنین در وضعیت نشسته زمان طولانی یک پا را روی دیگری نیندازید.

-کرم‌های قوی نرم کننده را در شب به کف پاهای خود بمالید و سپس جوراب بپوشید تا رطوبت آن حفظ شود.

-هر روز پای خود را بازرسی کنید، خصوصاً اگر دیابت دارید یا در هر شرایطی هستید که باعث خشکی پوست شما می‌شود، این بازرسی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

-جوراب‌های باکیفیت مثلاً جوراب نخی بپوشید.

-برای راحتی پاشنه در کفش، در صورت امکان از پد مخصوص پاشنه سیلیکونی استفاده کنید.

-به اندازه کافی آب بنوشید تا رطوبت بدن و پوست شما تأمین شود.

-بهتر است هفته‌ای چند بار در حین حمام کردن از سنگ پا استفاده کنید تا مانند اسکراب، سلول‌های مرده پوست را بردارد و نرمی بیشتری روی پا باقی بگذارد. در صورتی که دیابت دارید، برای این راهکار احتیاط بیشتری داشته باشید تا موجب زخم، خونریزی و احتمال ایجاد عفونت نشوید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
درمان سریع ترک پا درمان ترک پا دکتر خیراندیش درمان ترک پا با کرم جی درمان ترک پا با نوشابه درمان ترک پا نی نی سایت درمان ترک پا با وازلین و لیمو درمان ترک پا با آسپرین درمان ترک انگشت پا درمان ترک پا درمان ترک پا با جوش شیرین درمان ترک پاشنه پا درمان ترک پا با وازلین درمان ترک پا با حنا درمان ترک پا با روغن زیتون بهترین کرم برای ترک پا بهترین کرم ترک پا خارجی قیمت کرم ترک پا کرم ترک پا دیجی کالا کرم ترک پا جی دیجی کالا بهترین کرم ترک پا نی نی سایت کرم جی برای ترک عمیق پا قیمت کرم ترک پا لدورا دیجی کالا خرید جوراب درمان ترک پا قیمت انواع کرم ترک پا کرم ضد ترک بارداری نی نی سایت کرم ضد ترک بارداری سینره کرم رفع ترک شکم والنسی قیمت کرم لازان برای ترک پوست کرم برای پوشاندن ترک پوست قیمت کرم stretch marks قیمت جوراب درمان ترک پا رفع ترک پا با خمیر دندان علت ترک پا کندن ترک پا درمان خانگی ترک پا وازلین برای ترک پا ترک پا به انگلیسی ترک پاشنه پا ترک پا و کبد ترک پا لدورا ترک پا نی نی سایت ترک پا درمان ترک پا نفیس ترک پا نشانه چیست ترک پا کامان قیمت کرم ترک پا عمیق جی کرم جی ترک پا قیمت کرم ترک پا کامان دیجی کالا خرید اینترنتی پارچه ترک خرید پالتو ترک زنانه خرید پارچه رومبلی ترک خرید پارچه ملحفه ای ترک خرید پارچه ملحفه ترک خرید کرم ترک پا خرید داروی ترک اعتیاد حیات پاک خرید پالتو ترک مردانه خرید پکیج ترک اعتیاد حیات پاک خرید پالتو ترک قیمت ترک پا لدورا قیمت ترک پا نفیس قیمت ترک پا لافارر قیمت ترک پا دکتر ژیلا قیمت ترک پا جی قیمت ترک پا نئودرم قیمت ترک پا شرکت نفیس قیمت پارکت چوبی ترک قیمت کرم ترک پا لدورا

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
راهکارهای خانگی پایین آوردن قند خون با استفاده از گیاهان
ادعا می شود که بسیاری از گیاهان و ادویه جات رایج خاصیت کاهش قند خون را دارند که آنها را برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یا در معرض خطر زیاد مفید می کند.
ادامه مطلب >
علائم رشد مجدد موهای ریخته را بشناسید
موهای ما روزانه به طور طبیعی دارای ریزش و رویش هستند ، یعنی هرروز تعدادی از موهای ما می ریزند و به همان مقدار دوباره جایگزین آن ها می شود ، اما علائم رشد مجدد موهای ریخته چیست؟
ادامه مطلب >
شیوه های تقویت مو به سبک هندی ها
داشتن موهایی به زیبایی موی زنان هندی آرزوی خیلی از خانم هاست. زیبایی و پرپشتی موی هندی ها شهرت جهانی دارد. چرا هندی ها موهای پرپشت و شاداب دارند ؟ 
ادامه مطلب >
بوت چلسی رو مثل خوش تیپ ها بپوشید
ت های چلسی برای مراسم های نیمه رسمی و غیررسمی انتخاب های مناسبی محسوب می شوند.بوت های چلسی یکی از شیک ترین و محبوت ترین نوع بوت ها می باشند که علاوه بر ظاهر ساده و جذابی که دارند به دلیل داشتن قسمت ه...
ادامه مطلب >
راز کشدار شدن پنیر پیتزا
همه ما میخواهیم ترفند های کش آمدن پنیر پیتزا و اینکه چکار کنیم پنیر پیتزا کش بیاید را بدانیم و از طرفی دوست داریم که پیتزا را در خانه و به روشی سالم طبخ کنیم چرا که باور داریم که هر چند پیتزای پیتزا ...
ادامه مطلب >
کاهش وزن با کسری کالری
روشی معروف به نام  کسری کالری یا Calorie Deficit  وجود دارد که افراد زیادی برای چربی سوزی و لاغر شدن از آن استفاده می کنند. اما کسری کالری چیست و آیا روشی موثر برای کاهش وزن است؟
ادامه مطلب >
عوارض کیف سنگین برای سلامتی و بدن
 آیا می دانید اگر هر روز کیف های سنگین با وزن حدودی ۳ کیلوگرم را با خود حمل کنید، چه بلایی سر بدنتان می آورید؟
ادامه مطلب >
چه نوع کیفی متناسب با قد و اندام شماست؟
خریدن و انتخاب درست کیف بیشتر از آن که رابطه با ابعاد کیف داشته باشند با اندام شما در ارتباط است . اگر شما قصد دارید که کیف جدیدی را به زودی تهیه کنید اول‌ از همه این مطلب را جهت راهنمایی برای انتخاب...
ادامه مطلب >
فرز انگشتی چیست؟
فرزها یکی از پرمصرف ترین دستگاه ها در صنایع مختلف هستند که با توجه به کاربرد زیادشان توسط بسیاری از برند ها تولید و وارد بازار شده اند. دستگاه های فرز انواع مختلفی دارند که با توجه به کاربردشان در مو...
ادامه مطلب >