اغلب کبابها به همراه مخلفاتی در اطراف آن سرو میشوند و چنانچه این مخلفات در کنار کباب نباشد فرد لذت کافی را از غذایی که میخورد نمیبرد. امکان دارد مخلفات کباب در نگاه اول جزء خصوصیتهای یک کباب عالی محسوب نشود ولی در مراحل انتخاب نهایی بهترین کباب جزء چیزهای اثرگذار است. مخلفات کنار غذا سبب می شود میل و اشتیاق بیشتری را به خوردن غذا پیدا کنید.
ما ایرانیها کبابخورهای حرفهای هستیم و وقتی بوی پیه آب شده روی منقل کبابیها به مشاممان میرسد دل از کف میدهیم و هوش و حواس از سرمان میپرد و میخواهیم لزوما یا نان و کباب و ریحان یا چلو کباب چرب همراه سماق ترش و گوجه کبابی و پیاز بخوریم.
کباب را با چه مخلفاتی بخوریم؟
از قدیم بیشتر برای خوردن کباب از سماق، گوجه و سبزی خوردن استفاده میکردند. این کار بی تاثیر نبوده و نیست. به جز اینها لیموی تازه نیز برای خوردن در کنار گوشت بسیار پرفایده است. این کار برای استفاده بیشتر از آهن مواد گوشتی است. برای استفاده کردن بیشتر از آهن مواد گوشتی، انواع کباب را میتوانید با آب نارنج، سالاد، سبزیجات تازه، گوجه فرنگی کبابی، پیاز، فلفل سیاه یا سماق میل کنید تا بهوسیله ویتامین C این مواد، جذب آهن گوشت بیشتر گردد.
مخلفات کباب
کباب را با چه مخلفاتی نخوریم؟
استفاده از ماست، دوغ و کفیر همراه غذاهای گوشتی سفارش نمیشود، زیرا کلسیم این محصولات میتواند از جذب آهن گوشت کم کند. ولی میتوانید نیم تا یک ساعت بعد از استفاده از غذای گوشتی ماست و دوغ بخورید. ماست دیر هضم است و استفاده بسیار آن برای سرد مزاجان و کسانی که معده سرد دارند مناسب نیست. استفاده همزمان ماست با گوشت برای همه به ویژه مبتلایان دردهای مفصلی مناسب نیست و میتواند باعث شدیدشدن بیماری گردد.
اما اگر مجبور به استفاده از کباب رستورانهای بینراهی شدید حتما همراه غذا دوغ و ماست کاکوتیدار، نعنادار یا موسیردار بخورید. چرا؟ چون این چند سبزی ضدعفونیکننده قوی مجاری گوارشی هستند و تا حدود زیادی از خطرات احتمالی گوشت مسموم و فاسد میکاهند. در ضمن برای اطمینان از مغزپخت بودن انواع کباب همیشه مرکز آن را رویت کنید، اگر صورتی یا قرمز رنگ بود بدانید کباب بخوبی نپخته است.
بهترین مخلفات در کنار کباب
با کباب چه مخلفاتی بخوریم
کبابها به همراه مخلفات
مخلفات در کنار کباب
بهترین مخلفات در کنار کباب
بهترین مخلفات کباب
مخلفات در کنار کباب
امتیاز شما به این مطلب چنده؟