اگر دنبال خرید یک شارژ همراه یا پاور بانک خوب هستید میتونید در این مقاله با ما باشید تا بهترین پاور بانک های موجود در بازار رو به شما معرفی کنم.
پاور بانک یک منبع تأمینکنندهی انرژی همراه است که انرژی الکتریکی را در خود ذخیره میکند تا هر زمان و هر کجا که خواستید از آن استفاده کنید. اگر شما هم صاحب یکی از دستگاههای هوشمند مانند گوشی، تبلت، ساعت، لپتاپ و یا گجت هستید، قطعاً در مواقعی با مشکل اتمام شارژ باتری دستگاه خود در طول روز مواجه شدهاید. انتخاب و خرید یک دستگاه پاور بانک یا شارژر همراه میتواند مشکل شما را حل کند.
زمانی که خارج از منزل یا در سفر هستید و امکان شارژ تلفن همراهتان را با برق شهری ندارید، بیشازپیش ضرورت تهیه این وسیله کاربردی را احساس خواهید کرد. پاور بانکها با قابلیتهای فنی و قیمتهای متفاوت در دسترس قرار دارند، همین تنوع ما را در انتخاب و خرید نمونهی ایده آل این محصول دچار چالش میکند. این وسیله نوعی باتری یدک یا اضافی است که اگر شارژ باتری دستگاه هوشمند شما تمام شود، کمک خواهد کرد در هر کجا که باشید، دستگاه خود را شارژ نمایید.
امروزه تولیدکنندگان وسایل الکترونیکی هوشمند سعی میکنند با فناوریهای نوین، مدتزمان شارژ دهی تولیدات خود را بالا ببرند، ولی بااینحال، کاربردهای مختلف و استفاده سنگین و درازمدت کاربران از این وسایل، نیاز به خرید پاور بانک را کاهش نداده است.
تعریف پاوربانک و کاربرد آن:
پاور بانک نوعی شارژر گوشی که قابل حمل هست و ظرفیت دار که در صورت اتمام شارژ باتری موبایل هوشمند، میتوانید با آن، گوشی خود را شارژ کنید . پاور بانک با نام های دیگر همچون شارژ همراه، باتری یدک و باتری اضافی هم شناخته می شود؛ ولی اکثرا این ابزار جانبی، همان پاور بانک یا شارژر همراه مینامند. یکی از ویژگی های اصلی این دستگاه، قابلیت حمل بالای آن است.
پاور بانک ها طبق موارد مورد نیازی که دارند به چندین انواع گوناگون طبقه بندی می شوند که دارای شدت جریان، میزان ولتاژ خاص وحتی امکانات اضافی مثل داشتن چراغ قوه یا حتی فضای ذخیره سازی اطلاعات هم هستند. در این صورت برای چنین پاور بانک هایی شما صرفا یک منبع تغذیه برای تامین نیروی شارژ دستگاه هوشمند خود نمیگیرید، بلکه به چیزهایی بیشتر دسترسی دارید.
انواع پاوربانک
پاور بانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت:
این دسته از پاوربانکها در ظرفیتهای مختلف و با میزان جریان و ولتاژ متناسب با گوشیهای هوشمند طراحی شدهاند و قدرت شارژ کردن باتری تلفن همراه را دارند. ولتاژی که این پاور بانک ها دارند مناسب شارژ لپتاپ نیست.
پاور بانک مخصوص لپتاپ:
این دسته از پاوربانکها، خروجی ولتاژ و جریان متناسب با باتریهای حجیم لپتاپ را دارند. اکثر پاوربانکهای بازار ولتاژ ۵ ولت دارند؛ در صورتی که برای شارژ باتری لپتاپ براساس مشخصات سیستمتان، به پاور بانک با ولتاژ ۱۶ تا ۲۰ ولت نیاز دارید.
پاور بانک سولار:
پاوربانکهای سولار یا خورشیدی، دوستدار طبیعت هستند و امکان شارژ پاور بانک از طریق انرژی خورشیدی را در اختیار کاربران قرار میدهند. پاوربانکهای سولار برای افرادی که بخش زیادی از زمان خود را در سفرهایی با عدم دسترسی به برق شهری سپری میکنند، محصولی ایدهآل است و تمام نشدن شارژ دستگاههای آنها را تصمین میکند.
پاور بانک هوشمند:
خروجی ولتاژ و جریان پاوربانکهای هوشمند، متناسب با نیاز باتری دستگاه قابل تنظیم است و با توجه به نوع دستگاه، قادر به تامین شدت جریان مناسب باتری است. ایمنی این پاوربانکها نسبت به همتایان ارزانتر خود بالاتر است.
نکات زیر را باید قبل از خرید پاوربانک حتماً مطالعه کنید:
ظرفیت پاوربانک
اندازه و وزن پاوربانک
تعداد پورت (خروجی)
آمپر پاوربانک
LED پاوربانک (نمایشگر شارژ)
کیفیت ساخت و جنس بدنه
قیمت و برند
ایمنی پاوربانک
امکانات ویژه پاور بانک
نکات مهم و قابل توجه برای انتخاب و خرید پاوربانک:
ظرفیت دستگاه: همانطور که در قبل هم اشاره شد، ظرفیت پاوربانک با میلیآمپر ساعت بیان میشود که بیانگر تعداد دفعات شارژ باتری دستگاه با آن است.
دستگاه باید پاسخگوی سوالات شما باشد: چند دستگاه را میخواهید همزمان شارژ نمایید؟ باتری دستگاه یا دستگاههایی که قرار است به پاور وصل شوند، چند میلیآمپر ساعت است؟ پاوربانک قرار است چند بار دستگاه یا دستگاههای شما را شارژ نماید؟ پاوربانک باید پاسخگوی این سوالات باشد.
ظرفیت واقعی: یکی از نکاتی که باید هنگام خرید شارژر همراه به آن توجه شود ظرفیت اسمی و واقعی دستگاه است، معمولاً این دو ظرفیت قدری با هم تفاوت دارند.
استحکام پاوربانک: عواملی مانند: نوسان جریان ورودی، گرما، افتادن در آب و شارژ بیش از حد مکن است حال پاوربانک شما را خراب نماید، بنابراین انتخاب نوع محکم و مقاوم آن کاری منطقی و معقول است.
طراحی دستگاه: یکی از ویژگیهای پاوربانک که آن را در کانون توجه قرار میدهد و همهی سلیقهها را نیز راضی میکند، طراحی زیبا، جذابیت و تنوع آن است.
محافظ ژلهای: برخی از تولید کنندگان پاوربانک، مدلهای براق و فلزی را با پوشش ژلهای و سیلیکونی وارد بازار مصرف میکنند، این پوشش از چرب و کثیف شدن سریع دستگاه جلوگیری میکند و از دست هم لیز نمیخورد.
اندازهی پاوربانک: این دستگاه از نظر سایز دارای تنوع است، گاهی در اندازهی جاسوئیچی و زمانی هم در سایز بزرگ تولید میگردد.
تعداد پورتهای دستگاه: تعداد پورتها نشاندهندهی استفادهی همزمان یک، دو یا چند دستگاه از پاوربانک است.
عمر دستگاه: شارژر همراه یا پاوربانک محصولی مصرفی است و مدت ماندگاری آن قابل پیش بینی نیست با این حال تعداد دفعات و تخلیهی شارژ در رقم زدن طول عمر آن بی تاثیر نیست.
محل خرید دستگاه، این دستگاه الکترونیکی و پرکار را نباید از هرجایی خریداری کرد، پیشنهاد ما خرید از فروشگاههای اینترنتی معتبر و مغازههای نام و نشاندار است.
ورود و خروج انرژی: یکی از فاکتورهایی که هنگام خرید پاوربانک باید به آن توجه شود، مقدار انرژی ورودی به دستگاه جهت شارژ آن و مقدار انرژی خروجی از پورتهای آن جهت شارژ وسایل است.