دوشنبه, 17 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟


چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟

در این مطلب به فواید مصرف روزانه انگور برای سلامتی بدن پرداخته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از اسپوتنیک، یانا گریشینا متخصص تغذیه در روسیه در مصاحبه با خبر گزاری اسپوتنیک گفت: خوردن انگور اگر از سهمیه مصرف روزانه کالری تجاوز نکند،  هیچ آسیبی به بدن نمی‌رساند.

گریشینا گفت: مفیدترین انواع انگور، انگور سیاه و قرمز است زیرا فشار خون را عادی می‌کند و برای افرادی که از بیماری‌های قلبی عروقی رنج می‌برند بسیار مفید خواهد بود.

او گفت: تعداد اسید‌های آلی موجود در انگور بسیار شگفت انگیز است، زیرا حاوی اسید‌های گالیک، تارتاریک، فرمیک، اگزالیک، مالیک، سوکسینیک و سالیسیلیک است؛ علاوه بر این، انگور به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود مشهور است.  این ویژگی به بدن کمک می‌کند تا از روند تخریب سلول‌ها و بافت‌ها جلوگیری کرده و به پاکسازی آن‌ها از سموم کمک کند.  این عوامل بیشتر در انگور سیاه یافت می‌شود، انگور همچنین دارای یک سوم  «ویتامین C» مورد نیاز روزانه بدن است که برای حفظ سیستم ایمنی بدن ضروری است.

انگور دارای ویتامین B است که نقش مهمی در تسریع روند سوخت و ساز بدن دارد. این بسیار مهم است، با متابولیسم خوب، وزن فرد طبیعی خواهد بود. این ویتامین‌ها نیز بر سلول‌های عصبی تاثیر مثبت گذاشته و مقاومت بدن را در برابر استرس افزایش می‌دهند. در نتیجه، فرد اطلاعات را با آرامش بیشتری می‌بیند و بهتر به خاطر می‌آورد. انگور‌ها شیرین هستند، اما تاثیر کمی در افزایش قند خون شما دارند، انگور شاخص قند پایینی دارد، بنابراین می‌توانید بدون خطر ابتلا به دیابت، مقدار زیادی انگور مصرف کنید، با این حال برای کسانی که از این بیماری در مرحله تشدید رنج می‌برند، استفاده از انگور باید به حداقل برسد یا به طور کامل حذف شود.

عملکرد اصلی اسید‌های موجود در انگور تشکیل میکرو فلورا، تسریع متابولیسم و ​​بهبود هضم است؛  آن‌ها همچنین به حفظ محیط اسید و باز در بدن کمک می‌کنند.  اسید سوکسینیک بر تنفس سلولی تاثیر می‌گذارد، اسید سالیسیلیک دارای اثر ضد عفونی کننده است و اسید مالیک و تارتاریک از ایجاد تومور جلوگیری می‌کند.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
کمبود ویتامین B12 چه بلایی سرمون میاره؟
ویتامین B12 فواید درمانی بسیاری روی عملکرد بدن هر یک از ما دارد که در صورت کمبود این ویتامین در بدن، شاهد رخ دادن برخی اتفاقات خواهیم بود که عبارتند از...
ادامه مطلب >
شیره و ارده در طب سنتی و تاکید به خوردن آن
شیره ارده یکی از مواد مغذی است که مصرف آن خواص بسیاری برای سلامت بدن دارد و کاهش وزن و درمان ضعف عمومی تنها چند نمونه از خواص عالی شیره ارده می باشد.
ادامه مطلب >
پوشیدن کفش پاشنه بلند خوبه یا بد؟
بسیاری از خانمها که به زیبایی و مد اهمیت بسیاری می دهند نمی توانند پوشیدن کفش پاشنه بلند را کنار گذاشته و عوارض آن را قبول دارند.به این افراد باید گفت که این گونه کفشها همیشه هم بد نیستند.
ادامه مطلب >
خواص کامل نارگیل ، میوه ای برای سلامت و زیبایی
میوه نارگیل دارای فواید و خواص شگفت انگیزی است، از خواص میوه نارگیل می توان به آب کردن چربی شکم، تقویت انرژی، مبارزه با خشکی پوست و درمان پوست چرب اشاره کرد.
ادامه مطلب >
وزنتو بگو تا بگم روزی چند لیوان آب باید بخوری
نوشیدن 8 لیوان آب در روز برای همه افراد مناسب نیست. میزان آب مورد نیاز بدن هر فرد با دیگری متفاوت است و می توانید آن را با توجه به وزن خود محاسبه کنید.
ادامه مطلب >
دستیابی دانشمندان ایرانی به واکسن اُمیکرون
کارخانه تولید کننده واکسن کوو ایران برکت از تولید واکسن اختصاصی اُمیکرون و کسب موفقیت آن در تست حیوانی خبرداد.
ادامه مطلب >
خواص معجزه آسای گوشت بوقلمون
خواص گوشت بوقلمون علاوه بر اینکه به تامین ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید برای بدن منجر می‌شود، در بهبود و جلوگیری از ابتلا به برخی از بیماری‌ها نیز موثر خواهد بود. در ادامه به بررسی تمام این فواید خواهی...
ادامه مطلب >
تغذیه ماه اول بارداری ، چی بخوریم و چی نخوریم؟
تغذیه خود را در ماه اول بارداری که اهمیت بسیاری برای سلامت جنین و مادر دارد اصلاح کرده و در این ماه از لبنیات و سبزیجات غافل نشوید و از خوردن گوشت خام و غذای دریایی پرهیز کنید.
ادامه مطلب >
با خواص بی نظیر سیب زمینی آشنا شوید
سیب زمینی به‌دلیل داشتن کربوهیدرات فراوان برای رژیم غذایی ورزشکاران نیز بسیار مناسب است. در این مقاله همراه ما باشید تا خواص سیب زمینی را به‌طورکامل تشریح کنیم.
ادامه مطلب >