یکشنبه, 16 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟


چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟

در این مطلب به فواید مصرف روزانه انگور برای سلامتی بدن پرداخته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از اسپوتنیک، یانا گریشینا متخصص تغذیه در روسیه در مصاحبه با خبر گزاری اسپوتنیک گفت: خوردن انگور اگر از سهمیه مصرف روزانه کالری تجاوز نکند،  هیچ آسیبی به بدن نمی‌رساند.

گریشینا گفت: مفیدترین انواع انگور، انگور سیاه و قرمز است زیرا فشار خون را عادی می‌کند و برای افرادی که از بیماری‌های قلبی عروقی رنج می‌برند بسیار مفید خواهد بود.

او گفت: تعداد اسید‌های آلی موجود در انگور بسیار شگفت انگیز است، زیرا حاوی اسید‌های گالیک، تارتاریک، فرمیک، اگزالیک، مالیک، سوکسینیک و سالیسیلیک است؛ علاوه بر این، انگور به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود مشهور است.  این ویژگی به بدن کمک می‌کند تا از روند تخریب سلول‌ها و بافت‌ها جلوگیری کرده و به پاکسازی آن‌ها از سموم کمک کند.  این عوامل بیشتر در انگور سیاه یافت می‌شود، انگور همچنین دارای یک سوم  «ویتامین C» مورد نیاز روزانه بدن است که برای حفظ سیستم ایمنی بدن ضروری است.

انگور دارای ویتامین B است که نقش مهمی در تسریع روند سوخت و ساز بدن دارد. این بسیار مهم است، با متابولیسم خوب، وزن فرد طبیعی خواهد بود. این ویتامین‌ها نیز بر سلول‌های عصبی تاثیر مثبت گذاشته و مقاومت بدن را در برابر استرس افزایش می‌دهند. در نتیجه، فرد اطلاعات را با آرامش بیشتری می‌بیند و بهتر به خاطر می‌آورد. انگور‌ها شیرین هستند، اما تاثیر کمی در افزایش قند خون شما دارند، انگور شاخص قند پایینی دارد، بنابراین می‌توانید بدون خطر ابتلا به دیابت، مقدار زیادی انگور مصرف کنید، با این حال برای کسانی که از این بیماری در مرحله تشدید رنج می‌برند، استفاده از انگور باید به حداقل برسد یا به طور کامل حذف شود.

عملکرد اصلی اسید‌های موجود در انگور تشکیل میکرو فلورا، تسریع متابولیسم و ​​بهبود هضم است؛  آن‌ها همچنین به حفظ محیط اسید و باز در بدن کمک می‌کنند.  اسید سوکسینیک بر تنفس سلولی تاثیر می‌گذارد، اسید سالیسیلیک دارای اثر ضد عفونی کننده است و اسید مالیک و تارتاریک از ایجاد تومور جلوگیری می‌کند.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آیا زاگزانتین برای سلامتی چشم ها مفید است؟
زاگزانتین نوعی ترکیب شیمیایی در بدن است که در بخش های مختلفی اعم از چشم، خون، مغز، پوست و سینه وجود دارد. شکل ظاهری زاگزانتین ترکیبی از رنگ های نارنجی و قرمز است. بدن در راستای کارکرد اندام مختلف به ...
ادامه مطلب >
چه خوراکی‌هایی را نباید با معده خالی بخوریم؟
همه می دانند که صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است، اما آیا می دانید که در صبح نمی توانید هر چیزی را که می خواهید بخورید؟  بعضی از غذاها برای ما خیلی خوب نیستند. در اینجا به برخی مواد غذایی که باید از...
ادامه مطلب >
مواد جادویی برای دوپینگ مغز و حافظه
آیا تغذیه می‌تواند باعث تقویت حافظه‌ شود؟ اگر جواب‌تان مثبت است، درست حدس زده‌اید! تحقیقات متعدد نشان داده‌ است که تغذیه صحیح و استفاده مناسب و متعادل از خوراکی‌ها، سبب تقویت حافظه و دور ماندن از بیم...
ادامه مطلب >
حواشی پیرامون هدایای تبادل‌شده بین «قالیباف» و «اردوغان»
هدیه ۳۰۰ هزار تومانی اردوغان در مقابل هدیه سی میلیونی قالیباف!
ادامه مطلب >
چرا نباید برنج پخته شب‌مانده را دوباره مصرف کنیم؟
هرگز نباید برنج پخته شده که در فضای آزاد به مدت چندین ساعت مانده است را مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری به نام "باسیلوس سرئوس" رشد می کند که خطرناک است.
ادامه مطلب >
پیشنهاد هایی برای تهیه یک صبحانه قوی و مغذی
در مورد مزایای خوردن یک صبحانه ساده و مقوی آنقدر نوشته شده که دیگر همه ما بدان واقفیم. در واقع، صرف صبحانه بلافاصله پس از بیدار شدن موجب تنظیم قند خون بدنتان می‌شود و به همین خاطر یکی از مهم‌ترین وعد...
ادامه مطلب >
گرمای لذت بخش کرسی با طعم درمان
در سرمای پاییز و زمستان هیچ وسیله گرمازایی به‌اندازه بخاری و کرسی لذتبخش نیست.
ادامه مطلب >
با گرفتگی سینک اشپزخانه خداحافظی کنید
یکی از محصولاتی که امروزه در کشورهای توسعه یافته برای حفظ محیط زیست استفاده می شود دستگاه زباله خرد کن آشپزخانه است که زیر سینک نصب می شود و توسط آن می توان کلیه زباله های تر خانگی را پودر کرد و به ف...
ادامه مطلب >
سلامتی ستون فقرات با بین بگ ها
پزشکان همیشه پیشنهاد می کنند که از یک مبل راحت استفاده کنید. نسل جدیدی از مبل‌های راحت که امروزه وارد بازار شده‌ است، بین بگ می باشد.
ادامه مطلب >