شنبه, 29 دی,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟


دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟

یکی از مشکلاتی که در زمان پخت کیک خوابیدن پف کیک است که با آن مواجه می شویم و آن هم به علت رعایت نکردن نکته های کوچکی است که در این مطلب گفته شده است.

دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟

زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر

چنانچه کیکتان پف زیادی کند، ولی پس از بیرون آوردن از فر پف آن می‌خوابد، یکی از مهم‌ترین دلایل آن زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر است.

 

برای پخت هر نوع کیکی بیکینگ پودر نیاز است و باید بیکینگ پودر سالم باشد. ولی مقدار آن نیز بسیار اهمیت دارد. بیکینگ پودر باید به مقدار لازم ریخته شود، نه زیاد و نه کم، چنانچه کم بریزید کیکتان پف لازم را نمی‌کند و بافت سفت می‌گیرد. چنانچه زیاد باشد کیک پف کاذب می‌کند و پس از خارج کردن از فر پف کیک می‌خوابد.

 

شوک وارد کردن به کیک

برای پیشگیری از خوابیدن پف کیک لازم است که پس از پخت به کیک شوک وارد نشود.

 

چنانچه کیک را پس از پخت سریع از فر بیرون بیاورید، در حالی که هنوز بسیار داغ است و در محیط آشپزخانه به ویژه وقتی هوا سرد است، بگذارید، به کیک شوک وارد می‌شود و پف آن می خوابد.

 

برای اینکه این اتفاق نیفتد هنگامی که کیک پخت و فر را خاموش کردید، ۵-۶ دقیقه کیک داخل فر بماند تا به تدریج دمای آن پایین بیاید. بعد نیز قدری در فر را نیم باز بگذارید تا کیک آرام آرام سرد شود و بعد که حرارت افتاد آن را از فر بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید.

 

رقیق بودن خمیر کیک

چنانچه مقدار آرد دستور کیکتان کم باشد یا مقدار بیشتر از مایعات و مواد تر مثل: روغن، شیر، گلاب و تخم مرغ استفاده کنید. مواد کیک شل و رقیق می‌شود. این آبکی بودن زیاد مواد کیک باعث پف کاذب در کیک می‌شود و پس از پخت پف کیک می‌خوابد.

 

پس تلاش کنید از دستورات مطمئن و امتحان شده استفاده کنید.

 

استفاده زیاد از شکر

استفاده زیاد از شکر پف کیک را کاهش می دهد، باید در مقدار استفاده از شکر توجه شود.

 

پخت کامل کیک

چنانچه کیک را پیش از اینکه فر را خاموش کنید، امتحان نکنید که به طور کامل پخته یا نه و وسط کیک خمیری باشد، پف کیک می خوابد. زیرا بافت کیک هنوز منسجم نشده و کیک آرام آرام پایین می ‎آید و حالت به هم چسبیده و خمیری پیدا میکند.

 

برای همین همیشه پیش از خاموش کردن فر با یک خلال دندان یا یک کارد به وسط کیک بزنید، در صورتیکه چیزی به آن نچسبید یعنی کیک به طور کامل پخته است.

 

کم یا زیاد بودن مقدار آرد

چنانچه مقدار آرد کم باشد نسبت آرد به مواد رقیق کیک کم باشد مایه کیک رقیق می شود و سبب می شود کیک درون فر پف کند اما به محض بیرون آوردن آن پف آن می خوابد.

 

باز کردن در فر

یکی دیگر از دلایل مهم خوابیدن پف کیک این است که: در هنگام پخت کیک در فر، توستر یا ماهیتابه را باز کنید. در این صورت نیز هوای سرد بیرون به کیک می‌خورد به کیک شوک وارد می‌شود و پف کیک می‌خوابد.

 

تا زمانی که بوی کیک بلند نشده و ۴۰ دقیقه از زمان پخت نگذشته به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

 

مخلوط کردن زیاد سفیده به مواد

زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.  

 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
چه زمانی کیک را از فر بیرون بیاوریم علت خوابیدن پف کیک یزدی علت خمیر شدن کیک علت خوابیدن پف کیک در توستر خوابیدن پف کیک بعد از پخت نی نی سایت کیک اسفنجی جدید فوت و فن پف کیک علت خوابیدن پف نان دلیل خوابیدن پف کیک چیست کیک اسفنجی با پف زیاد علت خوابیدن پف کیک نی نی سایت بعد از پخت کیک چه باید کرد علت خوابیدن پف کیک در کیک پز برقی علت پف نکردن کیک در سولاردام علت سفت شدن کیک اسفنجی دلیل خوابیدن پف کیک بعد از پخت دلیل خوابیدن پف کیک شیفون دلیل خوابیدن پف کیک خانگی دلیل خوابیدن پف کیک در کیک پز دلیل خوابیدن پف کیک بعد پخت دلیل خوابیدن پف کیک چیه دلیل خوابیدن پف وسط کیک دلیل خوابیدن پف کیک یزدی دلیل خوابیدن پف کیک بعد از پختن دلیل خوابیدن پف کیک خوابیدن پف کیک بعد از پخت خوابیدن پف کیک خوابیدن پف کیک در فر خوابیدن پف کیک بعد پخت خوابیدن پف کیک اسفنجی خوابیدن پف کیک داخل فر خوابیدن پف کیک بعد از پختن خوابیدن پف کیک پس از پخت علت خوابیدن پف کیک علت خوابیدن پف کیک اسفنجی خوابیدن پف کیک

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
ترخینه و فواید درمانی آن چیست ؟!
ترخینه دارای اسامی دیگری همچون ته رخینه، ته رخوانه، ته رخنه، دوینه و کشیگینه می باشد. که برای تهیه آش ترخینه مورد استفاده قرار می گیرد و از جمله مواد غذایی است که به دلیل فرآیند ساخت آن، دارای مزیت ه...
ادامه مطلب >
خواص باورنکردنی دمنوش آویشن
آویشن یک گیاه بسیار قوی است که در درمان بیماری ها بسیار موثر است و همچنین خواص بی نظیری برای سلامت پوست و مو دارد.
ادامه مطلب >
خواص عرق کرفس را بیشتر بشناسید
کرفس که یگ گیاه سبز رنگ شامل برگ و ساقه می‌باشد با داشتن ویتامین‌های ث، ویتامین آ، ویتامین گروه های ب، سدیم و پتاسیم و ... بیشتر از اینکه خواص تغذیه ای داشته باشد دارای خواص دارویی است. از تمامی قسمت...
ادامه مطلب >
با خواص عرق بوقناق بیشتر آشنا شوید
عرق بوقناق از گیاهی دارویی است که مهمترین خاصیت درمانی آن کمک به پیشگیری و درمان دیابت است و اثرات درمانی این گیاه در عصاره و عرق آن متمرکز است .
ادامه مطلب >
خواص سقز را بهتر بشناسید
سقز یک ماده بسیار مغذی است که خواص و مزایای بی شماری برخوردار است، از خواص سقز می توان به کاهش کلسترول، کمک به دیابتی ها و درمان زخم ها اشاره کرد.
ادامه مطلب >
خواص گلبرگ زعفران را میدانید؟
شاید تا بحال برایتان سوال شده است که آیا گلبرگ زعفران هم مثل خود زعفران کاربردی دارد و مثل خود زعفران از خواص درمانی برخوردار است و یا خیر؟ ما در این مقاله به بررسی خواص گل زعفران می پردازیم و روش ته...
ادامه مطلب >
آیا میدانید فلوس چیست و چه کاربردی دارد؟
فلوس ویژگیهای بی نظیری برای سلامتی دارد . در صورت مصرف آن برای لاغری مفید است و موجب سیستم گوارش شما می گردد.
ادامه مطلب >
از خواص بی نظیر گل ساعتی با خبرید؟
گل ساعتی گیاهی است که دارای خواص دارویی بسیاری می باشد، بهبود خواب و خواص ضد سرطان و کاهش افسردگی نمونه هایی از خواص بی نظیر گل ساعتی است.
ادامه مطلب >
آنچه باید در مورد خواص برگ انجیر بدانید
انجیر میوه ای با طبع گرم سرشار از فسفر، کلیسم و پتاسیم می باشد. برگ انجیر در درمان بیماری های پوستی و گوارشی بسیار موثر است. در این مقاله با خواص درمانی برگ انجیر آشنا خواهید شد. 
ادامه مطلب >