پنجشنبه, 02 اسفند,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟


دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟

یکی از مشکلاتی که در زمان پخت کیک خوابیدن پف کیک است که با آن مواجه می شویم و آن هم به علت رعایت نکردن نکته های کوچکی است که در این مطلب گفته شده است.

دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟

زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر

چنانچه کیکتان پف زیادی کند، ولی پس از بیرون آوردن از فر پف آن می‌خوابد، یکی از مهم‌ترین دلایل آن زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر است.

 

برای پخت هر نوع کیکی بیکینگ پودر نیاز است و باید بیکینگ پودر سالم باشد. ولی مقدار آن نیز بسیار اهمیت دارد. بیکینگ پودر باید به مقدار لازم ریخته شود، نه زیاد و نه کم، چنانچه کم بریزید کیکتان پف لازم را نمی‌کند و بافت سفت می‌گیرد. چنانچه زیاد باشد کیک پف کاذب می‌کند و پس از خارج کردن از فر پف کیک می‌خوابد.

 

شوک وارد کردن به کیک

برای پیشگیری از خوابیدن پف کیک لازم است که پس از پخت به کیک شوک وارد نشود.

 

چنانچه کیک را پس از پخت سریع از فر بیرون بیاورید، در حالی که هنوز بسیار داغ است و در محیط آشپزخانه به ویژه وقتی هوا سرد است، بگذارید، به کیک شوک وارد می‌شود و پف آن می خوابد.

 

برای اینکه این اتفاق نیفتد هنگامی که کیک پخت و فر را خاموش کردید، ۵-۶ دقیقه کیک داخل فر بماند تا به تدریج دمای آن پایین بیاید. بعد نیز قدری در فر را نیم باز بگذارید تا کیک آرام آرام سرد شود و بعد که حرارت افتاد آن را از فر بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید.

 

رقیق بودن خمیر کیک

چنانچه مقدار آرد دستور کیکتان کم باشد یا مقدار بیشتر از مایعات و مواد تر مثل: روغن، شیر، گلاب و تخم مرغ استفاده کنید. مواد کیک شل و رقیق می‌شود. این آبکی بودن زیاد مواد کیک باعث پف کاذب در کیک می‌شود و پس از پخت پف کیک می‌خوابد.

 

پس تلاش کنید از دستورات مطمئن و امتحان شده استفاده کنید.

 

استفاده زیاد از شکر

استفاده زیاد از شکر پف کیک را کاهش می دهد، باید در مقدار استفاده از شکر توجه شود.

 

پخت کامل کیک

چنانچه کیک را پیش از اینکه فر را خاموش کنید، امتحان نکنید که به طور کامل پخته یا نه و وسط کیک خمیری باشد، پف کیک می خوابد. زیرا بافت کیک هنوز منسجم نشده و کیک آرام آرام پایین می ‎آید و حالت به هم چسبیده و خمیری پیدا میکند.

 

برای همین همیشه پیش از خاموش کردن فر با یک خلال دندان یا یک کارد به وسط کیک بزنید، در صورتیکه چیزی به آن نچسبید یعنی کیک به طور کامل پخته است.

 

کم یا زیاد بودن مقدار آرد

چنانچه مقدار آرد کم باشد نسبت آرد به مواد رقیق کیک کم باشد مایه کیک رقیق می شود و سبب می شود کیک درون فر پف کند اما به محض بیرون آوردن آن پف آن می خوابد.

 

باز کردن در فر

یکی دیگر از دلایل مهم خوابیدن پف کیک این است که: در هنگام پخت کیک در فر، توستر یا ماهیتابه را باز کنید. در این صورت نیز هوای سرد بیرون به کیک می‌خورد به کیک شوک وارد می‌شود و پف کیک می‌خوابد.

 

تا زمانی که بوی کیک بلند نشده و ۴۰ دقیقه از زمان پخت نگذشته به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

 

مخلوط کردن زیاد سفیده به مواد

زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.  

 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
چه زمانی کیک را از فر بیرون بیاوریم علت خوابیدن پف کیک یزدی علت خمیر شدن کیک علت خوابیدن پف کیک در توستر خوابیدن پف کیک بعد از پخت نی نی سایت کیک اسفنجی جدید فوت و فن پف کیک علت خوابیدن پف نان دلیل خوابیدن پف کیک چیست کیک اسفنجی با پف زیاد علت خوابیدن پف کیک نی نی سایت بعد از پخت کیک چه باید کرد علت خوابیدن پف کیک در کیک پز برقی علت پف نکردن کیک در سولاردام علت سفت شدن کیک اسفنجی دلیل خوابیدن پف کیک بعد از پخت دلیل خوابیدن پف کیک شیفون دلیل خوابیدن پف کیک خانگی دلیل خوابیدن پف کیک در کیک پز دلیل خوابیدن پف کیک بعد پخت دلیل خوابیدن پف کیک چیه دلیل خوابیدن پف وسط کیک دلیل خوابیدن پف کیک یزدی دلیل خوابیدن پف کیک بعد از پختن دلیل خوابیدن پف کیک خوابیدن پف کیک بعد از پخت خوابیدن پف کیک خوابیدن پف کیک در فر خوابیدن پف کیک بعد پخت خوابیدن پف کیک اسفنجی خوابیدن پف کیک داخل فر خوابیدن پف کیک بعد از پختن خوابیدن پف کیک پس از پخت علت خوابیدن پف کیک علت خوابیدن پف کیک اسفنجی خوابیدن پف کیک

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
خواص کامل نارگیل ، میوه ای برای سلامت و زیبایی
میوه نارگیل دارای فواید و خواص شگفت انگیزی است، از خواص میوه نارگیل می توان به آب کردن چربی شکم، تقویت انرژی، مبارزه با خشکی پوست و درمان پوست چرب اشاره کرد.
ادامه مطلب >
دستیابی دانشمندان ایرانی به واکسن اُمیکرون
کارخانه تولید کننده واکسن کوو ایران برکت از تولید واکسن اختصاصی اُمیکرون و کسب موفقیت آن در تست حیوانی خبرداد.
ادامه مطلب >
تغذیه ماه اول بارداری ، چی بخوریم و چی نخوریم؟
تغذیه خود را در ماه اول بارداری که اهمیت بسیاری برای سلامت جنین و مادر دارد اصلاح کرده و در این ماه از لبنیات و سبزیجات غافل نشوید و از خوردن گوشت خام و غذای دریایی پرهیز کنید.
ادامه مطلب >
شیره و ارده در طب سنتی و تاکید به خوردن آن
شیره ارده یکی از مواد مغذی است که مصرف آن خواص بسیاری برای سلامت بدن دارد و کاهش وزن و درمان ضعف عمومی تنها چند نمونه از خواص عالی شیره ارده می باشد.
ادامه مطلب >
وزنتو بگو تا بگم روزی چند لیوان آب باید بخوری
نوشیدن 8 لیوان آب در روز برای همه افراد مناسب نیست. میزان آب مورد نیاز بدن هر فرد با دیگری متفاوت است و می توانید آن را با توجه به وزن خود محاسبه کنید.
ادامه مطلب >
پوشیدن کفش پاشنه بلند خوبه یا بد؟
بسیاری از خانمها که به زیبایی و مد اهمیت بسیاری می دهند نمی توانند پوشیدن کفش پاشنه بلند را کنار گذاشته و عوارض آن را قبول دارند.به این افراد باید گفت که این گونه کفشها همیشه هم بد نیستند.
ادامه مطلب >
کمبود ویتامین B12 چه بلایی سرمون میاره؟
ویتامین B12 فواید درمانی بسیاری روی عملکرد بدن هر یک از ما دارد که در صورت کمبود این ویتامین در بدن، شاهد رخ دادن برخی اتفاقات خواهیم بود که عبارتند از...
ادامه مطلب >
با خواص بی نظیر سیب زمینی آشنا شوید
سیب زمینی به‌دلیل داشتن کربوهیدرات فراوان برای رژیم غذایی ورزشکاران نیز بسیار مناسب است. در این مقاله همراه ما باشید تا خواص سیب زمینی را به‌طورکامل تشریح کنیم.
ادامه مطلب >
خواص معجزه آسای گوشت بوقلمون
خواص گوشت بوقلمون علاوه بر اینکه به تامین ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید برای بدن منجر می‌شود، در بهبود و جلوگیری از ابتلا به برخی از بیماری‌ها نیز موثر خواهد بود. در ادامه به بررسی تمام این فواید خواهی...
ادامه مطلب >