ﺳﻪشنبه, 02 اردیبهشت,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی به همراه با فوت و فن سیخ زدن


طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی به همراه با فوت و فن سیخ زدن

 

"کباب کوبیده" برای آنکه طعم و لذت واقعی خود را داشته باشد حتما نیازمند یک سری از فوت و فن ها و نکات حرفه ای می باشد.

آموزش بسیار ساده درست کردن کباب کوبیده

کباب کوبیده کبابی است که برخلاف نظر برخی ها که می گویند درست کردن این کباب بسیار دشوار است و کباب ما آنطور که میخواهم مانند کباب های بیرون عمل نمی آید،  بسیار ساده و آسان تهیه می شود.

 

مواد لازم کباب کوبیده

موادلازم اندازه
گوشت چرخ کرده 1کیلوگرم
پیاز 250 گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پودر پابریکا به میزان لازم

 

 

نکات درست کردن کباب کوبیده خوشمزه

برای درست کردن کباب کوبیده باید به یک سری از نکات طلایی اما ساده توجه کنید تا بتوانید کباب کوبیده دلخواه و دلچسپ خود را مهیا کنید ضمنا اگر می خواهید که کباب شما به بهترین نحوه و مانند کباب های رستوران ها شود بهتر است که از این نکات ساده غفلت نکنید.

 

برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله استفاده کنید و برای اینکه کباب کوبیده ترد و خوشمزه شود باید از گوشت چربی دار استفاده کنید .گوشتی که چربی اش کم باشد هنگام ماساژ دادن خودش را ول میکند.

 

تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله

 

طرز تهیه کباب کوبیده برای چهار نفر

ابتدا پیازها را پوست می کنیم و با گوشت کوب برقی له میکنیم و به صورت پوره در می آوریم.

دقت کنید پیازها را نباید رنده کنید.

چه مقدار پیاز در کوبیده نیاز است ؟

پیاز مورد نیاز برای کباب کوبیده

 

پوست کندن پیاز ها برای آماده کردن مواد کوبیده

 

پوره ای مانند کردن پیاز ها برای کباب کوبیده

 

شکل نهایی پیاز پوره شده

 

آموزش مرحله به مرحله کباب کوبیده

 

در این دستور نسبت پیاز به گوشت 1 به 4 است یعنی اگر یک کیلو گوشت داریم باید 250 گرم پیاز استفاده کنیم . پیازهای له شده را به همراه گوشت کاملا ماساژ میدهیم و در حین ورز دادن پودر پاپریکا , نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم تا کاملا مخلوط شوند و گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.

هر چقدر گوشت بیشتر ورز داه شود نرم تر و چسبنده تر میشود.

چرخ کرده آماده ورز دادن

 

ورز دادن را به مدت پنج دقیقه ادامه می دهیم. بعد از اینکه گوشت حسابی ورز داده شد و به چسبندگی دلخواه رسید در ظرفی سرپوشیده آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم .بعد از یک ساعت استراحت گوشت به مدت یک دقیقه دوباره گوشت را  ورز می دهیم. برای این که گوشت به دستتان نچسبد می توانید دستتان را با مقداری آب خیس کنید.

 

ورز دادن چرخ کرده کباب کوبیده 

 

اضافه کردن پیاز پوره شده به گوشت چرخ کرده

 

ورز دادن مناسب گوشت و پیاز پوره شده

 

اضافه نمودن پابریکا به چرخ کرده ورز داده شده

 

اضافه کردن نمک و فلفل به کباب کوبیده در آخرین مرحله

 

پوشاندن ظرف و نگهداری مواد کباب کوبیده در یخچال

 

روش سیخ زدن کباب کوبیده و جلوگیری از ریختن مواد کباب کوبیده روی سیخ
به اندازه یک مشت از مایه کباب برمی داریم و بر روی سیخ های پهن قرار می دهیم و با فشار و حالت دست مایه گوشت را به اندازه ای که نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک شود روی سطح سیخ می پوشانیم. با انگشتتان روی سیخ را فشار دهید تا اثر انگشتان بر روی گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای گوشت را به سیخ بچسبانید.

آتش را بر پا کنید سیخ ها کباب را روی آن قرار دهید. فقط دقت کنید که آتشی را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید. در ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید و باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و کباب از سیخ جدا نشود و وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست و اجازه دهید به آرامی کباب بپزد.

نکات تکمیلی در مورد کباب کوبیده
کباب کوبیده جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب کوبیده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده طرز تهیه کباب کوبیده بدون ریزش طرز تهیه کباب کوبیده با سماق طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای طرز تهیه کباب کوبیده برای ۶ نفر طرز تهیه کباب کوبیده گوشت با دنبه طرز تهیه کباب کوبیده در فر طرز تهیه کباب کوبیده برای 4 نفر طرز تهیه کباب کوبیده طرز تهیه کباب کوبیده خانگی طرز تهیه کباب کوبیده مرغ طرز تهیه کباب کوبیده با گوشت گوساله طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی طرز تهیه کباب کوبیده جواد جوادی طرز تهیه کباب کوبیده بناب طرز تهیه کباب کوبیده در ماهیتابه طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی تصویری طرز تهیه کباب کوبیده ارزان طرز تهیه کباب کوبیده خانگی روی گاز طرز تهیه کباب کوبیده که از سیخ نریزد طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی تهیه کباب کوبیده تهیه کباب کوبیده در فر تهیه کباب کوبیده خانگی تهیه کباب کوبیده مرغ تهیه کباب کوبیده با جوش شیرین تهیه کباب کوبیده در تابه تهیه کباب کوبیده با گوشت گوساله تهیه کباب کوبیده روی گاز تهیه کباب کوبیده بدون سیخ تهیه کباب کوبیده نی نی سایت

نظرات کاربران
profile photo
ناهید عابدی
13/فروردین/1401
فوقالعاده جالب بود.ممنون از دستورات جالبتون

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
نحوه تغییر کارگزار ناظر در بورس چگونه است؟
اولین قدم برای ورود به بازار بورس، انتخاب یک کارگزاری به عنوان کارگزار ناظر می باشد. کارگزاری ها به عنوان واسطه و پلی میان بازار بورس و معامله گران در این حوزه ایفای نقش می نمایند. پس از انتخاب کارگز...
ادامه مطلب >
در مورد انتخاب روغن جامد و مایع بیشتر بدانید
استفاده از روغن و مصرف آن در رژیم غذایی به میزان مناسب برای سلامت افراد لازم و ضروری است. در بازار روغن‌های خوراکی به دو شکل اصلی جامد و مایع عرضه می‌شوند.
ادامه مطلب >
طرز تهیه آبغوره و نحوه قرمز شدن رنگ آبغوره
روزهای گرم تابستان خدا مخصوص گرفتن آبلیمو و آبغوره تازه است. وقتی غوره‌های تازه از درخت تاک آویزان می‌شود، فکرتان به سمت درست کردن یک آبغوره قرمز و خوش‌ رنگ می‌رود. البته در بسیاری از مواقع ممکن است ...
ادامه مطلب >
شماره پیامک قرعه کشی تن ماهی طبیعت
کنسروماهی تن در روغن طبیعت یه تن ماهی استاندارد و بدون استفاده از مواد نگهدارنده هست که خیلی هم خوشمزه و لذیذه .تن ماهی طبیعت سیب سلامت داره
ادامه مطلب >
عرضه اولیه چیست به زبان ساده
عرضه اولیه شرکتی به معنی تازه تأسیس بودن آن نیست، بلکه به این معنی است که برای اولین بار وارد بازار بورس شده است. پس هرگاه شرکتی برای اولین بار درصدی از سهام خود را در بورس عرضه نماید، عرضه اولیه نام...
ادامه مطلب >
کازیو چیست ؟ + انواع کازیه کدامند؟
کازیه (که از واژه فرانسوی کَزیه Casier گرفته شده است) یا کازیو (تلفظ اشتباه و رایج میان عوام) یا جاکاغذی، از لوازم اداری محسوب می‌شود و کاربرد آن نظم دهی به کاغذها و پروندههای روی میز است.
ادامه مطلب >
توضیحات در مورد کارت زرد و کارت قرمز در والیبال
در دنیای والیبال جریمه دریافت کارت قرمز یک بازیکن برای کل تیم اعمال می‌شود و صرفا دریافت این کارت موجب اخراج نخواهد شد.
ادامه مطلب >
فواید باورنکردنی کره بادام زمینی
بسیاری از افراد تصور می‌کنند کره بادام زمینی به علت داشتن چربی زیاد، ناسالم است و باعث چاقی می‌شود، اما چنین نیست. کره بادام زمینی حاوی چربی‌های سالم است و مقدار زیادی پروتئین براي تأمین انرژی پایدار...
ادامه مطلب >
اسکرانچی ، فواید ، مضرات و راهنمای خرید
اسکرانچی نوعی کش مو است که به دلیل فواید زیاد خود، با استقبال قابل توجهی از طرف خانم‌ها روبرو شده است. اسکرانچی علاوه بر فواید بیشماری که برای سلامت موها دارد، یک محصول زیبا و شیک نیز محسوب می‌شود. ا...
ادامه مطلب >