دوشنبه, 17 اردیبهشت,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

بهترین زمان مسواک زدن


بهترین زمان مسواک زدن

یکی از مهمترین اقدامات برای حفظ سلامت دندان‌ها مسواک زدن روزانه است اما این کار زمان خاص خود را دارد تا به دندان‌های شما آسیبی وارد نشود. 

 لایه بیرونی دندان از مینا تشکیل شده که آناتومی اصلی دندان است و سخت‌ترین ماده‌ای است که در اعضای بدن یافت می‌شود. مینای دندان به‌شدت اسید را جذب می‌کند و محتوای صبحانه هم معمولا اسیدی است.

 

طبق مطالعات انجام شده مسواک زدن دندان مستقیما بعد از خوردن صبحانه برای اسکراب کردن و برداشتن لایه‌رویی و اضافی مینای دندان ضروری است. مینای دندان به طرز اعجاب‌انگیزی قوی است اما مسواک زدن می‌تواند از پوسیدگی دندان و از بین رفتن رنگ آن جلوگیری کند. برخی غذاها برای دندان‌ها و بعضی دیگر برای دهان شما خاصیت دارند که صبحانه هم جزو آنهاست. غذاهایی که حاوی کلسیم بالایی هستند، نرم‌تر هستند و روی دندان‌های شما ملایم‌تر رفتار می‌کنند، مثل ماست، پنیر یا دانه چیا در صبحانه. اگر می‌خواهید سلامت کافی را به لثه‌های خود برگردانید، باید به اندازه کافی ویتامین آ و ویتامین ث دریافت کنید.

 

مسواک زدن هنگام صبح باعث می‌شود که دندان‌ها به نوعی از خواب بیدار شوند و سلامت آنها به دلیل پاکیزه بودن افزایش یابد. زمانی که قبل از خواب مسواک می‌زنید، نمی‌توانید تمام باکتری‌ها را از روی دندان بردارید. بخشی از باکتری‌ها تا صبح روی دندان شما ظاهر می‌شود که برای دندان حساسیت ایجاد می‌کند که فقط با مسواک زدن قبل از صبحانه می‌توان آن را از بین برد.پس حتما بعد از بیدار شدن از خواب حتی شده در زمانی کوتاه، دهانتان را بشویید و قبل از خوردن هر چیزی حتی کوچک مسواک بزنید. بعد از صبحانه هم حداقل باید ۳۰ دقیقه صبر کنید و بعد اقدام به مسواک زدن کنید تا دندان‌های شما فرصت تنفس داشته باشند.

 

نکات مهم در خصوص روش صحیح مسواک زدن:

بر اساس تحقیقات انجام شده روشی را که اصطلاحا به آن «تکنیک اصلاح شده‌ی باس» می‌گویند در این قسمت معرفی می‌شود:

-مسواک زدن را با حرکات دایره‌ای و بالا و پایین شروع کنید.

-با رسیدن به محدوده‌ی لثه‌ها، سر مسواک را به زاویه‌ی ۴۵ درجه برسانید.

-در این هنگام با فشاری ملایم سعی در تمیز کردن لثه‌ها کنید.

-سپس مسواک را در آن امتداد حرکت داده و خارج کنید.

-توجه داشته باشید مسواک نباید با فشار بر لثه وارد شود، اما تمیز کردن لثه بسیار اهمیت دارد.

-روش صحیح مسواک زدن را با کشیدن مسواک بر روی زبان برای از بین بردن پلاک و باکتری تکمیل کنید.

-برای انجام دادن این کار بین دو یا سه دقیقه وقت بگذارید.

-هر روش صحیح مسواک زدن را با آرامش و با رعایت دقت و نکات بهداشتی انجام دهید.

-تا نیم ساعت بعد از غذاخوردن از کشیدن مسواک بر روی دندان‌هایتان خودداری کنید. مسواک زدن قبل از این تایم بر مینای دندان شما اثری نامطلوب دارد.

 

هر چند وقت یک بار باید مسواک خود را تعویض کنید؟

به طور کلی به همه افراد توصیه می‌شود که مسواک خود را هر سه تا چهار ماه یا زمانی که برس‌ها از بین می‌رود، تعویض کنند. همچنین بیمارانی که دارای بریس‌های ارتودنسی هستند، به طور کلی متوجه خواهند شد که برس‌های مسواک‌هایشان سریع‌تر از بین می‌روند. از بین رفتن سریع برس‌ها طبیعی است زیرا تجهیزات ارتودنسی سخت‌تر هستند و دارای شکاف‌هایی می‌باشند که موجب فرسایش بیش از حد برس‌ها در اثر کار کردن زیاد می‌شوند، به همین دلیل گاهی اوقات ممکن است نیاز باشد که مسواک‌های ارتودنسی هر دو تا سه ماه یک بار تعویض شوند.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
از خواص بی نظیر گل ساعتی با خبرید؟
گل ساعتی گیاهی است که دارای خواص دارویی بسیاری می باشد، بهبود خواب و خواص ضد سرطان و کاهش افسردگی نمونه هایی از خواص بی نظیر گل ساعتی است.
ادامه مطلب >
خواص باورنکردنی دمنوش آویشن
آویشن یک گیاه بسیار قوی است که در درمان بیماری ها بسیار موثر است و همچنین خواص بی نظیری برای سلامت پوست و مو دارد.
ادامه مطلب >
آیا میدانید فلوس چیست و چه کاربردی دارد؟
فلوس ویژگیهای بی نظیری برای سلامتی دارد . در صورت مصرف آن برای لاغری مفید است و موجب سیستم گوارش شما می گردد.
ادامه مطلب >
خواص عرق کرفس را بیشتر بشناسید
کرفس که یگ گیاه سبز رنگ شامل برگ و ساقه می‌باشد با داشتن ویتامین‌های ث، ویتامین آ، ویتامین گروه های ب، سدیم و پتاسیم و ... بیشتر از اینکه خواص تغذیه ای داشته باشد دارای خواص دارویی است. از تمامی قسمت...
ادامه مطلب >
خواص سقز را بهتر بشناسید
سقز یک ماده بسیار مغذی است که خواص و مزایای بی شماری برخوردار است، از خواص سقز می توان به کاهش کلسترول، کمک به دیابتی ها و درمان زخم ها اشاره کرد.
ادامه مطلب >
آنچه باید در مورد خواص برگ انجیر بدانید
انجیر میوه ای با طبع گرم سرشار از فسفر، کلیسم و پتاسیم می باشد. برگ انجیر در درمان بیماری های پوستی و گوارشی بسیار موثر است. در این مقاله با خواص درمانی برگ انجیر آشنا خواهید شد. 
ادامه مطلب >
با خواص عرق بوقناق بیشتر آشنا شوید
عرق بوقناق از گیاهی دارویی است که مهمترین خاصیت درمانی آن کمک به پیشگیری و درمان دیابت است و اثرات درمانی این گیاه در عصاره و عرق آن متمرکز است .
ادامه مطلب >
ترخینه و فواید درمانی آن چیست ؟!
ترخینه دارای اسامی دیگری همچون ته رخینه، ته رخوانه، ته رخنه، دوینه و کشیگینه می باشد. که برای تهیه آش ترخینه مورد استفاده قرار می گیرد و از جمله مواد غذایی است که به دلیل فرآیند ساخت آن، دارای مزیت ه...
ادامه مطلب >
خواص گلبرگ زعفران را میدانید؟
شاید تا بحال برایتان سوال شده است که آیا گلبرگ زعفران هم مثل خود زعفران کاربردی دارد و مثل خود زعفران از خواص درمانی برخوردار است و یا خیر؟ ما در این مقاله به بررسی خواص گل زعفران می پردازیم و روش ته...
ادامه مطلب >