چهارشنبه, 18 تیر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

تمام فوت و فن هابرای تهیه ترشی خوشمزه خانگی


تمام فوت و فن هابرای تهیه ترشی خوشمزه خانگی

برای تهیه یکی از مخلفات خوش طعم و البته پرطرفدار "ترشی" برخی افراد دچار مشکل می شوند، به طوری که از میزان لازم آب و سرکه برای تهیه ترشی اطلاع ندارند.

راهنمای رعایت نسبت سرکه و آب در ترشی:

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه ای است که با انواع غذاهای ایرانی سرو می شود و طرفداران زیادی دارد. در قدیم برای جلوگیری از فساد زودهنگام سبزی ها آنها را درون سرکه می ریختند و نگهداری می کردند اما امروزه ترشی به یکی از دورچین های غذا تبدیل شده است که انواع مختلفی دارد. برای تهیه انواع ترشی به جز مواد دیگر که در ترشی های مختلف متفاوت است، از سرکه و آب استفاده می شود اما آیا می دانید در ترشی چه میزان آب و چه قدر سرکه بریزید؟ 

 

در ترشی چقدر آب و سرکه بریزم؟

نسبت آب و سرکه در انواع ترشی متفاوت است، بنابراین به دستورالعمل به طور دقیق عمل کنید و ترکیب سرکه و آب داده شده در دستور را تغییر ندهید چرا که همین میزان تعیین شده در هر دستورالعمل در واقع همان نسبت آب و سرکه در ترشی است.

باید بدانید که هیچ نسبت مشخصی در مورد آب و سرکه ترشی وجود ندارد که برای همه نوع ترشی و شور قابل استفاده باشد و شما بایستی با توجه به دستورالعمل و ذائقه ی خود برای انواع ترشی این نسبت را تعیین کنید.

آب و سرکه ترشی 

اگر در دستورالعمل تهیه ترشی آب آمده است، می توانید آب و سرکه را مخلوط کنید و بجوشانید و سپس بعد از سرد شدن به ترشی اضافه کنید، اینگونه ترشی شما کپک نخواهد زد.

بهتر است از آب تصفیه شده تمیز استفاده کنید زیرا آب های سنگین باعث تیره شدن رنگ ترشی می شوند.

اگر تندی و تیزی سرکه برایتان قابل تحمل نیست به جز افزودن آب جوشیده همراه سرکه به آن می توانید هنگام سرو ترشی کمی آب جوشیده ولرم به آن اضافه کنید تا در موقع خوردن شدت ترشی آن گرفته شود یا می توانید مقداری شکر به ترشی تان اضافه کنید.

 سرکه و آب برای ترشی

 

چه سرکه ای در ترشی استفاده کنیم؟

برای درست کردن ترشی می توانید از انواع سرکه مانند سرکه سفید، سرکه قرمز، سرکه برنج، سرکه سیب و ... استفاده نمایید. سرکه سفید معمولی دارای طعم تندتر و تیزتر و سرکه قرمز قدری خوش طعم تراز آن است.

به جای سرکه می توان از آب مرکبات، غوره و یا رب انار رقیق و یا آب تمر هم استفاده کرد.

سرکه سفید رنگی شفاف به ترشی می بخشد و برای تهیه ترشی هایی مثل میوه، پیاز و سبزیجات رنگی که می خواهیم ظاهر و رنگ آن ها تغییر نکند، مناسب است.

سرکه سیب طعمی شیرین دارد و برای تهیه ترشی های میوه مناسب است.

دقت کنید از هر سرکه ای که استفاده می کنید، نباید اسیدیته ناشناخته داشته باشد. بهتر است به دنبال سرکه ای با 5% اسیدیته باشید. 

 

برای تهیه ترشی خوب و خوشمزه باید موارد زیر رعایت شود:

خلوص سرکه:سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

 

جوشاندن سرکه:چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

 

سبزی ترشی:معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است، اما می توانید بر حسب سلیقه خود سبزی ها را انتخاب کنید. هفت نوع سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان.

 

عمل آوری سبزی ها:بهتر است سبزی ها را پس از پاک کردن و شستشوی اولیه به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزی برای جذب سرکه آماده شود. (مقدار شوری آب و نمک باید مانند آب برنج باشد) سپس سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب آن برود، پس از این که مطمئن شدید آب اضافه آن گرفته شده است، سبزی را خرد کرده و به مت یک روز روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود. این سبزی برای استفاده در ترشی آماده است.

 

جوشاندن میوه ها در سرکه:میوه هایی که می خواهید در تهیه ترشی از آنها استفاده کنید باید قبلا در سرکه بجوشانید.

 

ظروف مورد استفاده:ظروفی که در آنها ترشی تهیه می کنید باید سفالی، بلوری یا چوبی باشد و هرگز از ظروفی که از جنس پلاستیک یا روی هستند برای این منظور استفاده نکنید.

 

محل نگهداری ظروف ترشی:ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند.

 

نگهداری ترشی ها:هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فورا برداشته شود.

 

ادویه های لازم برای تهیه ترشی:ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
نسبت سرکه به آب در ترشی مخلوط نسبت آب و سرکه در ترشی نی نی سایت نسبت آب و سرکه در ترشی بادمجان رفع تیزی سرکه ترشی رفع تیزی سرکه ترشی نی نی سایت نسبت آب و سرکه در ترشی گل کلم نی نی سایت فیلم طرز تهیه ترشی مخلوط فوری طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز نسبت سرکه و آب در یک ترشی خوشمزه نسبت آب و سرکه در ترشی مخلوط آیا می توان به ترشی آب اضافه کرد طرز تهیه ترشی مخلوط مرحله به مرحله نسبت سرکه و آب در یک ترشی نسبت آب و نمک در شور نی نی سایت نسبت سرکه و آب در ترشی مخلوط نسبت سرکه و آب در ترشی نسبت آب و سرکه و نمک در ترشی نسبت آب و سرکه در ترشی گل کلم نسبت ترکیب آب و سرکه در ترشی نسبت آب و سرکه در ترشی کلم قرمز نسبت آب و سرکه در ترشی فلفل نسبت سرکه و آب در ترشی طرز تهیه ترشی مخلوط زرد رنگ تهیه ترشی مخلوط ریز طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری نسبت سرکه در ترشی نسبت آب و سرکه در ترشی نسبت سرکه به آب در ترشی نسبت نمک و سرکه در ترشی گل کلم نسبت سرکه و نمک در ترشی نسبت سرکه در ترشی سرکه سفید یا قرمز برای ترشی نی نی سایت بهترین سرکه برای ترشی میزان سرکه و آب در ترشی سرکه در ترشی میزان سرکه در ترشی میزان اب سرکه در ترشی گرفتن تیزی سرکه در ترشی نسبت آب به سرکه در ترشی میزان نمک و سرکه در ترشی چقدر سرکه در ترشی بریزیم برای گرفتن تیزی سرکه در ترشی اندازه سرکه در ترشی سرکه در ترشی خرید سرکه سیاه قیمت سرکه فله قیمت سرکه 20 لیتری قیمت سرکه برای ترشی قیمت سرکه انگور محلی قیمت سرکه سفید در بازار خرید سرکه انگور قیمت سرکه انگور قرمز خرید سرکه برنج خرید سرکه سیب خرید سرکه بالزامیک خرید سرکه سیب ارگانیک خرید سرکه انگبین اصل خرید سرکه انگبین دکتر خیراندیش خرید سرکه خرید سرکه سیب خانگی خرید سرکه انگبین خیراندیش خرید سرکه قیمت سرکه 4 لیتری قیمت سرکه قرمز قیمت سرکه قرمز وردا قیمت سرکه سیب قیمت سرکه قزوین قیمت سرکه بالزامیک قیمت سرکه قیمت سرکه سفید قیمت سرکه سیب خانگی قیمت سرکه انگور قیمت سرکه سیب طبیعی قیمت سرکه خرما قیمت سرکه بالزامیک ایرانی قیمت سرکه بالزامیک ایتالیایی قیمت سرکه

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
ویژگی های یک کرسی برقی خوب چیست؟
چند سالی هست که استفاده از کرسی در خانه های ما ایرانی ها دوباره رونق گرفته و یکی از دلایل اصلی آن توصیه پزشکان طب سنتی به استفاده از کرسی و منقل هایی هست که از لامپ های مادون قرمز ساخته شدند. پس اگر ...
ادامه مطلب >
چسب دندان مصنوعی + مزایا، معایب و نحوه استفاده
استخوان های فک پس از کشیدن دندان ها تحلیل می روند در حالی که اندازه دندان مصنوعی ثابت است، فک کوچک تر می شود ، به همین دلیل شما نیاز به خرید چسب دندان مصنوعی دارید. تحلیل فک پایین در مقایسه با فک ب...
ادامه مطلب >
آیا بخاری گازی بدون دودکش خطرناک است؟ بررسی مزایا و معایب
با شروع فصل سرما این سوالات همیشه مطرح می شود که آیا از بخاری گازی بدون دودکش استفاده کنیم یا نه! آیا بخاری بدون دودکش خطرناک است یا نه؟ در کجاها می توان از بخاری بدون دودکش استفاده کرد؟ یا اصلا بخار...
ادامه مطلب >
لامپ یا چراغ رشد گیاه + نحوه استفاده
گیاهان برای رشد به نور فراوانی احتیاج دارند. چراغ رشد تکنولوژی است که به شما کمک می کند در هر فضای بستهای که دوست دارید، گیاهان موردعلاقه خود را پرورش دهید، حتی آن گیاهانی که گل می دهند و یا میوه دار...
ادامه مطلب >
کرپ ساز چیست + راهنمای استفاده
کرپ نوعی نان نازک و بسیار خوشمزه است که درون آن مخلوطی از موادغذایی مختلف را قرار می دهند و می پیچانند. بسته به نوع مخلفاتی که درون آن می ریزند، می تواند هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان میان وعده...
ادامه مطلب >
راهنمای خرید چراغ حیاطی یا پارکی + معرفی بهترین مدلها
چراغ های پارکی یکی از پرکاربردترین روشنایی ها در نورپردازی محوطه های بیرونی می باشند به طور مثال از بالکن و دیوار یک حیاط کوچک گرفته تا نورپردازی یک پارک چندین هکتاری همه و همه با استفاده از این چراغ...
ادامه مطلب >
حمام التراسونیک چیست + نحوه استفاده
در دستگاه حمام اولتراسونیک فرآیندی انجام می گیرد که از فراصوت (معمولاً از 20 تا 40 کیلوهرتز) برای تحریک یک مایع استفاده می شود. فراصوت را می توان فقط همراه با آب استفاده کرد، اما استفاده از یک حلال م...
ادامه مطلب >
راهنمای خرید اجاق برقی یا اجاق گاز برقی + مزایا و معایب
امروز قصد داریم راجع به اجاق گاز برقی بیشتر صحبت کنیم , اطلاعات کاملی درباره این وسیله در اختیار شما قرار خواهیم داد تا در هنگام خرید این وسیله دچار سرگیجه نشوید. اجازه دهید از اطلاعات پایه و تعریف ا...
ادامه مطلب >
نخ دندان چیست + فواید و نحوه استفاده از نخ دندان
دندان های شما جزو مهم ترین قسمت های صورت شماست؛ به دلیل اینکه وقتی می خندید یا وقتی که صحبت می کنید این دندان های شماست که مورد توجه دیگران قرار می گیرد. به همین دلیل مراقبت و نگهداری از دندان ها از ...
ادامه مطلب >
پربازدیدها