شنبه, 29 دی,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چای کهنه دم چه مضراتی برای بدن دارد؟


چای کهنه دم چه مضراتی برای بدن دارد؟

مصرف چای کهنه باعث تولید مواد سمی در بدن می‌شود و عواقب جبران ناپذیری برای سلامتی به دنبال خواهد داشت.با ما همراه باشید تا با عوارض مصرف چای کهنه دم آشنا شوید.

چای پررنگ یا کهنه می‌تواند موجب کم‌خونی‌های شدید شده و مشکلاتی برای دستگاه گوارش ایجاد کند که توصیه می‌شود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.

اسید تانیک و اگزالات دو ماده در چای هستند که باعث جذب نشدن آهن می‌شوند و مقدار آن‌ها در چای کهنه و پررنگ بیشتر است. در همین زمینه افراد باید از مصرف چای کهنه و نیز چای پررنگ که حاوی مقدار زیادی اسید تانیک و اگزالات است خودداری کنند. همچنین برای جذب بهتر آهن توصیه می‌شود، افراد از مصرف چای بلافاصله بعد از وعده غذایی خودداری کنند.

فاطمه شیرانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: اگر چای بر اثر کهنه‌دم بودن غلیظ شده باشد اصلا قابلیت مصرف ندارد، چای پررنگ یا کهنه می‌تواند موجب کم‌خونی‌های شدید شده و برای دستگاه گوارش مشکلاتی ایجاد کند که توصیه می‌شود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.

او ادامه داد: بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن است.

متخصص تغذیه گفت: اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید، حتی درون فریزر هم نباید بیش از ۲۴ ساعت آن را نگهداری کنید. چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد.

شیرانی تاکید کرد: عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوش‌های گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه می‌شود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.

 

مصرف چای کهنه باعث تولید مواد سمی در بدن می‌شود و عواقب جبران ناپذیری برای سلامتی به دنبال خواهد داشت.

ترشح اسید معده
یکی از عواقب جدی و جبران ناپذیر سلامت جسمانی بدن نوشیدن چای کهنه دم است که می‌تواند باعث تحریک ترشح اسید معده شود که عوارضی مانند زخم معده، رفلاکس و مشکلات گوارشی را به همراه دارد.

 

افزایش خستگی
نوشیدن چای رقیق و کهنه مانند آسپرین عمل کرده و باعث تولید سم در بدن می‌شود که می‌تواند باعث افزایش خستگی، سردرد، سرگیجه، کسالت و بد خوابی در افراد شود.


افزایش کلسترول خون
نوشیدن چای کهنه و دوباره دم کردن آن می‌تواند افزایش کلسترول خون و اختلال در سیستم گردش خون را به همراه داشته باشد.

 

دیابت
دیابت به معنای وجود قند اضافی در بدن است که گاهی اوقات با پرخاشگری، کسالت، بی حالی و ضعف سیستم ایمنی بدن همراه است و نوشیدن چای کهنه دم به راحتی باعث تشدید بیماری دیابت در بدن می‌شود.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
خمینی ای امام و ممنوعیت آلات موسیقی
«موسیقی» نقل محافل این روزهاست؛ مقوله‌ای که هنوز صراحتا تکلیف ما با آن مشخص نشده است. هنری که در برخی مراسم گل سر سبد است اما گاهی هم بشدت مورد مذمت و غضب برخی قرار می‌گیرد.
ادامه مطلب >
پیدا کردن نزدیک ترین کلینیک دامپزشکی به محل زندگی خود
 نگهداری و آداپت یک حیوان خانگی تنها آن عکس‌ ها و فیلم ‌های شاد و رنگی که شما در صفحات اینستاگرام می‌ بینید نیست، پیش از قبول هم‌زیستی با یک حیوان خانگی باید بدانید که این‌ کار یعنی قبول یک مسئولیت ب...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب و خرید کلید و پریز
لوازم روشنایی شامل کلیدپریز و سیم و کابل از آنجا که به طور مستقیم با انرژی برق در ارتباط هستند، از لحاظ ایمنی اهمیت بالایی دارند.
ادامه مطلب >
کاربرد جان پناه در ساختمان چیست؟
یکی از قسمت های حفاظتی و  مهم در ساخت ساختمان ها جان پناه است. این بخش جزء لاینفک ساخت و ساز به حساب می آید و عدم ساخت آن به معنی غیر استاندارد بودن ساختمان است.
ادامه مطلب >
آیا می دانید دومین اثر ملی طبیعی ایران چیست؟
زمانی ماشین‌ها با رد چرخ هایشان روی حوضچه‌ها جولان می‌دادند و گردشگران سنگ‌های داغ‌کرده را داخل آب می‌انداختند و تنی به آن می‌زدند. اما حالا اوضاع فرق کرده است، یک سال و چند ماه می‌شود که به بخش خصوص...
ادامه مطلب >
کوچه های تنگ و باریک برای آشتی و دوستی
عرضشان کمتر از دو متر است. آنقدر تنگ و باریک که حتی دو نفر هم به زور از آن عبور می‌کنند. به همین دلیل هم به آن آشتی‌کنان می‌گفتند؛ کوچه‌هایی که جذابیت‌های خودش را در گذشته داشته اما حالا برای ساکنانش...
ادامه مطلب >
مالیات بر ارزش افزوده : هر آنچه که باید از تغییرات قانون جدید بدانید
قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده از امروز اجرا می‌شود که این قانون از مصوبه سال ۱۳۸۷ تغییرات قابل ملاحظه‌ای به خصوص در حذف معافیت‌ها داشته است.  
ادامه مطلب >
چه مقدار کافیئن در پودر کاکائو وجود دارد؟
کاکائو ماده اصلی در تولید شکلات است. پودر کاکائو خالص دارای خواص زیادی بوده و می تواند موجب بهبود سلامتی شود. از فواید پودر کاکائو می‌توان ‌به آنتی اکسیدانی و دارا بودن انواع ویتامین اشاره کرد. یکی د...
ادامه مطلب >
درباره ی جوراب فانتزی چه چیزهایی میدانید؟
انواع جوراب، به عنوان یکی از مهم ترین البسه، مانند تمام کشفیات دیگر جهان دارای سرگذشت و تاریخچه می باشد.شنیدن این چند حقیقت جالب در مورد جوراب حتما برایتان جذاب خواهد بود. چیزهایی که تا حالا نشنیده ا...
ادامه مطلب >