شنبه, 15 اردیبهشت,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

خواص باورنکردنی دمنوش آویشن


خواص باورنکردنی  دمنوش آویشن

آویشن یک گیاه بسیار قوی است که در درمان بیماری ها بسیار موثر است و همچنین خواص بی نظیری برای سلامت پوست و مو دارد.

 

هر آنچه باید از خواص دمنوش آویشن بدانید:

اگر تا به حال از مزیت های درمانی آویشن بی اطلاع بوده اید و یا تنها از پودر آویشن به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می کردید با مطالعه مطالب ذکر شده از خواص دمنوش آویشن در این مقاله، یک جای مناسب در برنامه غذایی خود برای این دمنوش باز کنید:

 

تاثیر دمنوش آویشن بر سیستم گوارش:

دمنوش آویشن به هضم غذا، رفع درد شکم  و نفخ کمک می کند و در این جهت کاربرد دارد.

 

تاثیر دمنوش آویشن بر سیستم تنفسی:

از خواص دمنوش آویشن در این دستگاه بدانید که، ضد سرفه و خلط آور است. در درمان برونشیت تاثیر بسزایی دارد. سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفس فوقانی را برطرف می نماید و در درمان آسم مورد استفاده قرار می گیرد.

دانستنی های مهم و مفید از خواص دمنوش آویشن

 

تاثیر دمنوش آویشن بر سیستم عصبی:

از خاصیت دمنوش آویشن بر این سیستم می توان به، آرام بخش و خواب آور بودن، تقویت حافظه، ضد میگرن، سردرد و سرگیجه بودن اشاره نمود.

 

تاثیر دمنوش آویشن بر سیستم قلبی-عروقی:

در این مورد ذکر این نکته حائز اهمیت است که دمنوش آویشن سبب برطرف کردن تپش قلب می گردد.

خاصیت های شگفت انگیز دمنوش آویشن

 

تاثیر دمنوش آویشن بر سیستم حرکتی:

درمان درد مفاصل، نقرس، ورم مفاصل و درد سیاتیک از فایده های دمنوش آویشن در دستگاه حرکتی می باشد. علاوه بر این حمام آویشن برای مبتلایان به دردهای عضلانی، مفصلی  و روماتیسمی بسیار مثمر ثمر می باشد.

 

دیگر فواید این دمنوش:

دمنوش آویشن صدای وزوز گوش را برطرف می کند. آویشن خاصیت ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد و این به دلیل وجود ماده تیمول در این گیاه می باشد، از این رو با توجه به این که تیمول خاصیت سمی دارد، در مصرف آویشن نباید زیاده روی نمود.

فواید دمنوش آویشن

 

مضرات آویشن:

آویشن در کنار خواص فوق العاده و بی‌نظیری که دارد، در کنار آن‌ها مضرات و عوارض هم دارد.

امکان آلرژی: گفتیم که آویشن از خانواده نعناعیان است، اگر به گیاهان این خانواده حساسیت دارید از آویشن استفاده نکنید.

 

تاثیر منفی بر غده تیروئید: آویشن می‌تواند تاثیر بد و منفی بر روی هورمون غده هیپوفیز که تیروئید را تحریک می‌کند بگذارد و درنتیجه باعث تاثیرات منفی بر تیروئید می‌شود.

 

دوران بارداری و شیردهی: آویشن درمان قاعدگی را تحریک می‌کند و احتمال اینکه زنان را در احتمال خطر سقط جنین قرار دهد وجود دارد؛ بنابراین مضرات آویشن برای زنان باردار زیاد است.

 

التهاب پوستی: افرادی که حساسیت پوستی دارند ممکن است استفاده از روغن آویشن سبب ایجاد التهابات پوستی در آن‌ها شود.

 

تداخل دارویی: اگر از داروهای ضد تیروئید استفاده می‌کنید از مصرف آویشن پرهیز کنید.

 

خطرناک برای کودکان زیر ۱۰ سال: آویشن برای کودکان با گروه سنی زیر ۱۰ سال خطرناک است و حتی از مصرف دهانشویه لیسترین که حاوی آویشن است هم باید اجتناب کرد؛ مگر اینکه دندانپزشک تجویز کند.

 

به خطر انداختن سلامت قلب: در برخی افراد روغن آویشن سبب برخی ناراحتی‌های شدید مانند تشنج، ایست قلب، تندی نفس و کما می‌شود.

 

طریقه آماده سازی دمنوش آویشن:

یک قاشق چایخوری آویشن خشک شده را در دو لیوان آب جوش بریزید و بگذارید با شعله غیر مستقیم دم بکشد، بعد به اندازه ای که دوست دارید عسل به آن بیفزایید و بنوشید.


خواص درمانی دمنوش آویشن

 

بررسی دیگر خواص فوق العاده و بسیار آویشن:

محمد زکریای رازی در کتب خود نوشته است که :

آویشن نفخ شکن، موجب حرارت بدن و هضم غذا می باشد .

جوشانده این گیاه برای درمان اسهال و پیچش روده بسیار اثر گذار است.

از آنجایی که آویشن گیاهی ضدعفونی کننده است محلول شستشوی دهان که دارای آویشن باشد در درمان عفونت لثه عالیست .

آویشن در درمان سرفه و گلودرد بسیار توصیه شده است و برای معالجه بیماری مجاری تنفس فوقانی از قبیل برونشیت و آسم تاثیرات مفیدی دارد به طوریکه در طب سنتی از این گیاه به عنوان ضد اسپاسم، رفع تنگی نفس و سرفه و سوءهاضمه ودرمان سیاه سرفه، برونشیت، عفونت ریه، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و برای درمان نفخ و گرفتگی های عضلانی استفاده می شود.

دم کرده آویشن برای درمان عفونت گوش میانی، نفخ و تهوع استفاده می کنند،

حمام آویشن در طب سنتی به عنوان درمانی التیام بخش به افرادی که دچار گرفتگی و دردهای عضلانی و مفصلی به خصوص روماتیسم هستند توصیه شده است.

به دلیل وجود تیمول و کارواکرول در آویشن این گیاه حاوی اثرات ضدقارچی و ضدباکتریایی قوی است.

 

دمنوش آویشن در روزهای سرد زمستان یک چای گیاهی مناسب برای درمان سرماخوردگی می باشد و علاوه بر این نمی توان از خواص تسکین دهنده ای آن چشم پوشی کرد. پس حتما در روز یک فنجان از این دمنوش را میل کنید.

 

چند نکته :

نکات زیر را درباره‌ی آویشن در نظر داشته باشید.

اضافه کردن آویشن به غذاهای مختلف بی‌خطر است.

آویشن ممکن است منجر به ناراحتی دستگاه گوارش شود. بنابراین اگر دچار مشکلی در این زمینه هستید، از مصرف آویشن خودداری کنید.

استفاده‌ی موضعی از روغن آویشن روی پوست بی‌خطر است.

می‌توانید از آویشن برای طعم‌دار کردن غذاهای مختلف استفاده کنید‌.

اگر بعد از استفاده از روغن آویشن پوستتان دچار تحریک شد، استفاده از آن را متوقف کنید.

آویشن اگر به مقدار متعادل مصرف شود، خطری برای زنان باردار و شیرده به دنبال نخواهد داشت. با این وجود حتما قبل از مصرف آویشن با پزشک مشورت کنید تا اطمینان حاصل پیدا کنید در سلامتیتان مشکلی ایجاد نمی‌شود.

نباید بیشتر از میزان توصیه شده آویشن مصرف کنید.

افرادی که به اوریگانو حساسیت دارند، ممکن است به آویشن هم آلرژی داشته باشند.

دو هفته قبل از عمل جراحی از مصرف آویشن خودداری کنید‌‌.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
خواص دمنوش آویشن و نعناع دمنوش آویشن و لیمو خواص دمنوش آویشن برای سرماخوردگی عوارض دمنوش آویشن دمنوش آویشن برای سرفه دمنوش آویشن و هل خواص دمنوش آویشن و بابونه خواص آویشن برای رحم خواص دمنوش آویشن و پونه خواص دمنوش آویشن و عناب خواص دمنوش آویشن کوهی خواص دمنوش آویشن و زنجبیل و دارچین خواص دمنوش آویشن و زنجبیل خواص دمنوش آویشن و عسل خواص دمنوش آویشن با زعفران خواص دمنوش آویشن نیوشا خواص دمنوش آویشن طرز تهیه دمنوش آویشن و دارچین دمنوش آویشن و بابونه دمنوش آویشن و پونه دمنوش آویشن در شیردهی دمنوش آویشن و عسل دمنوش آویشن برای سرماخوردگی دمنوش آویشن در بارداری دمنوش آویشن و زنجبیل دمنوش آویشن و دارچین دمنوش آویشن برای چی خوبه دمنوش آویشن قیمت کیلویی آویشن قیمت آویشن صادراتی قیمت آویشن فله قیمت آویشن کوهی کیلویی خرید اینترنتی آویشن شیرازی خرید آویشن شیرازی خرید آویشن تازه قیمت آویشن ۱۴۰۰ خرید آویشن عمده خرید آویشن دیجی کالا خرید آویشن باریک خرید آویشن کیلویی خرید آویشن کوهی خرید آویشن خشک خرید آویشن باغی خرید آویشن تازه تهران خرید آویشن قیمت آویشن شیرازی خشک قیمت آویشن عمده قیمت آویشن تبریز قیمت آویشن دیجی کالا قیمت آویشن باریک قیمت آویشن آسیاب شده قیمت آویشن کیلویی قیمت آویشن بسته بندی قیمت آویشن خشک کوهی قیمت آویشن

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
برای نگهداری غذا در فریزر چه ظرفی مناسب است؟
خرید ظرف با کیفیت برای نگهداری مواد غذایی در فریزر از مهم ترین کارهایی است که باید همه ی ما انجام دهیم. بدترین کار این است که به خاطر صرف هزینه ی کمتر از ظروف با کیفیت استفاده نکنیم و سلامت خود را نا...
ادامه مطلب >
شیر تاریخ مصرف گذشته را دور نریزید
شیر تاریخ مصرف گذشته را سریع دور نریزید گاهی همین مواد غذایی تاریخ گذشته می توانند مفید واقع شوند.
ادامه مطلب >
علت گرم نشدن آب آبگرمکن دیواری چیست؟
گرم نشدن آب آبگرمکن یکی از رایج ترین مشکلات در سیستم گرمایشی ساختمان است. همه دستگاه های گرمایشی بعد از مدتی، دچار مشکل می شوند و لازم است تا عیب یابی و تعمیر شوند. علت گرم نشدن آب آبگرمکن دیواری چند...
ادامه مطلب >
راه حل تشخیص بادمجان تلخ از شیرین
برای تشخیص بادمجان تلخ از شیرین، باید تکنیک‌هایی بلد باشید. اگر این تکنیک‌ها را بلد نباشید، استفاده از بادمجان در غذا می‌تواند ریسک بزرگی برای شما باشد. درست است که بادمجان می‌تواند بافت منحصربه‌فرد،...
ادامه مطلب >
با خواص فوق العاده سیر سیاه بیشتر آشنا شوید
 آیا تا به حال در مورد سیر سیاه چیزی شنیده اید؟ سیری که راحت تر خورده می شود، بو ندارد و طعم شیرینی دارد! سیر سیاه همان سیر سفید است که تخمیر شده و ۴ تا ۵ برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد!...
ادامه مطلب >
بهترین نوع عسل چه ویژگی هایی دارد؟
عسل یکی از خوشمزه‌ترین و سودمندترین مواد خوراکی موجود در دامان طبیعت است. بااین‌حال فقط زمانی می‌توانید از تمام مواد مغذی آن بهره‌مند شوید که اصل آن را خریداری کنید.
ادامه مطلب >
دلایل روشن نشدن فر گازی و نحوه رفع ایراد
علت روشن نشدن فر اجاق گاز از موارد و عوامل مختلفی ناشی می شود. اگر اجاق گاز شما نیز با این مشکل روبه رو شده و قصد رفع این مشکل را دارید این مطلب را تا انتها بخوانید. در این مطلب به بررسی مهم ترین دلا...
ادامه مطلب >
با خواص فوق العاده بادمجان آشنا شوید
بادمجان خواص فراوانی برای زیبایی، سلامتی و درمان بیماری ها مختلف دارد که در ادامه با تمام این خواص و فواید بادمجان آشنا می شوید.
ادامه مطلب >
چگونگی شستن سینی فر بدون دردسر
سینی فر یکی از وسایلی است که در آشپزخانه کاربرد زیادی دارد و به ندرت در آشپزخانه کسی، سینی فر فاقد لکه های چربی پیدا می شود.  ما در این مطلب برای شما چگونگی شستن سینی فر را آورده ایم، با ما همراه باش...
ادامه مطلب >