دوشنبه, 17 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز


تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز ؛ فلفل پاپریکا با فلفل قرمز چه فرقی دارد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

 

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

 

 

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

پاپریکا شامل پودر فلفل‌های مختلف از خانواده خاصی از فلفل‌هاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).

پاپریکا بر اساس ترکیب فلفل‌هایی که در تهیه‌اش استفاده شده، می‌تونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای باشه.

خلاصه اینکه پاپریکا می‌تونه حاوی پودر فلفل قرمز هم باشه اما پودر فلفل قرمز فقط و به طور خالص از خود فلفل قرمز تهیه میشه.

 

آشنایی با دیگر خواص فلفل پاپریکا

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص فلفل پاپریکا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

 

آشنایی با فلفل پاپریکا

پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده تهیه می‌شود.

این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وجود منابع بی نظیر معدنی و ویتامین‌های فراوان در این ماده گیاهی سبب شده است

تا این ماده به عنوان یک ماده غذایی مفید و ارزشمند در تمامی جهان شناخته شود.

پاپریکا یکی از ادویه های پر خاصیت پودری شکل برای خوش طعم و خوش رنگ کردن غذا است

که با آسیاب کردن فلفل خشک گیاه Capsicum annuum به دست می آید.

این ادویه که از محبوب ترین ادویه جات سراسر دنیا می باشد رنگ نارنجی قرمز و طعم تند ملایم دارد

اگرچه انواع مختلف شیرین و دودی و رنگ زرد آن نیز یافت می شود.

پاپریکا، طعمی ملایم یا تند دارد. دارای طعمی متفاوت است.

اگر چنانچه ذائقه شما به تندی عادت دارد می‌توانید از فلفل دلمه ای خشک شده و فلفل تند آسیاب شده بیشتری در آن استفاده کنید.

پاپریکا در واقع یک نوع فلفل است با طعم های متفاوت شیرین، تند، دودی است

و زمانی که به روغن گرم شده اضافه شود طعم آن مشخص خواهد شد.

 

طرز تهیه فلفل پاپریکا

ابتدا فلفل دلمه ای قرمز را بشویید و بعد از خشک کردن از وسط به دو قسمت برش بزنید.

دانه های سفید آن را جدا کنید و فلفل را سیخ کنید. اگر قلمو در دسترس دارید آن را آغشته به روغن زیتون کنید.

فلفل اغشته به زیتون را روی شعله گاز قرار دهید و زمانی که روی سطح آن سیاه و کاملا سوزانده شد

فلفل بعد از خنک شدن را داخل کیسه فریزر قرار دهید تا کاملا عرق کند.

این کار باعث خواهد شد تا پوست سیاه فلفل راحت از روی آن جدا شود . بعد فلفل را روی تخته خرد کنید.

فلفل خرد شده را با آبلیمو، سیر، پیاز و باقیمانده روغن زیتون با دستگاه میکسر له کنید و با ترکیب آن یک پوره بدست خواهد آمد.

 

انواع فلفل پاپریکا

پاپریکا از فلفل های بزرگ و معمولا قرمز رنگ گیاه Capsicum annuum به دست می آید. این گروه از فلفل ها شامل فلفل دلمه ای شیرین، فلفل چیلی و کاین می باشد.

پاپریکا در سه نوع اصلی تولید می شود که با توجه به نوع فلفل مورد استفاده و شیوه آماده سازی از نظر رنگ و طعم با هم متفاوت هستند.

پاپریکای شیرین علاوه بر طعم شیرین ته مزه دودی نیز دارد که می تواند به عنوان چاشنی داخل سالاد سیب زمینی و تخم مرغ استفاده شود.

پاپریکای تند نوع دیگری از پاپریکا است که معمولا به سوپ و خورش هایی همچون گولاش مجارستانی اضافه می شود.

پاپریکای دودی نیز طعم شیرین و دودی دارد و با مواد غذایی همچون برنج، عدس و لوبیا هماهنگ است.

 

فلفل پاپریکا در بارداری

تحقیقات نشان داده است در اثر مصرف این ادویه هضم و پردازش قندهای موجود در خون بهبود پیدا کرده

و از بروز بیماری دیابت در افراد عادی و دیابت بارداری در زنان حامله جلوگیری می شود.

حتما قبل از مصرف این نوع فلفل در دوران بارداری با پزشک متخصص مشورت کنید.

 

فلفل پاپریکا سبز

فلفل پاپریکا سبز نوعی از این فلفل است که با فلفل دلمه ای سبز تهیه شده است.

 

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

پاپریکا شامل پودر فلفل‌های مختلف از خانواده خاصی از فلفل‌هاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).

پاپریکا بر اساس ترکیب فلفل‌هایی که در تهیه‌اش استفاده شده، می‌تونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای باشه.

خلاصه اینکه پاپریکا می‌تونه حاوی پودر فلفل قرمز هم باشه اما پودر فلفل قرمز فقط و به طور خالص از خود فلفل قرمز تهیه میشه.

 

فرق پاپریکا و فلفل دلمه ای

پاپریکا شامل پودر فلفل‌های مختلف از خانواده خاصی از فلفل‌هاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).

پاپریکا بر اساس ترکیب فلفل‌هایی که در تهیه‌اش استفاده شده، می‌تونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای باشه.

خلاصه اینکه پاپریکا می‌تونه حاوی پودر فلفل دلمه هم باشه اما پودر فلفل دلمه فقط و به طور خالص از خود فلفل دلمه تهیه میشه.

 

فلفل پاپریکا در چه غذاهایی استفاده میشود

پاپریکا بیشتر در تهیه غذا های مجارستانی، هندی، اتریشی، اسپانیایی و مراکشی استفاده می شود.

مجارستان بهترین پاپریکا را از نظر کیفیت تولید می کند.

اپریکا یک ادویه همه کاره است (برای اضافه کردن طعم و رنگ به غذا استفاده می شود) به همین دلیل می توان آن را برای تهیه انواع سوپ، خورش، سالاد، پلو، خوراک لوبیا، خوراک عدس و خوراک سبزیجات استفاده کرد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
شعر روز دانش آموز
شعر مناسبتی درباره روز دانش آموز 13 آبان. سیزده آبان یکی از روزهای درخشان در تاریخ انقلاب اسلامی است
ادامه مطلب >
تفاوت شیر استرلیزه و پاستوریزه در چیست؟
تفاوت پاستوریزه و استرلیزه را می توان از لحاظ کاربرد ، تعریف ، انواع عمر مفید و … مقایسه کرد. در ادامه با این دو اصطلاح آشنا می شویم و به تفاوت هایی که با هم دارند می پردازیم.
ادامه مطلب >
دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟
یکی از مشکلاتی که در زمان پخت کیک خوابیدن پف کیک است که با آن مواجه می شویم و آن هم به علت رعایت نکردن نکته های کوچکی است که در این مطلب گفته شده است.
ادامه مطلب >
علل و راههای درمان بیرون زدگی رگ در بدن
رگ ها لوله هایی باریک در بدن جانداران است که بخشی از گردش خون هستند و خون را به سراسر بدن می رسانند. بیرون زدگی رگ های بدن نشان دهنده بیماری نیست اما می توانند نشانه مشکلات عروقی باشند.
ادامه مطلب >
علائم نشان‌دهنده رویش دندان در کودکان
دندان درآوردن نوزادان معمولا در سنین 6 تا 24 ماهگی اتفاق می‌افتد. اما ممکن است در اوایل 3 ماهگی یا حتی اواخر 12 ماهگی نیز رخ دهد. دندان‌های تحتانی جلو اول از همه درمی‌آیند، بعد نوبت به دندان‌های فوقا...
ادامه مطلب >
انواع مدفوع نوزادان با تصویر
به نظر اغلب والدین مدفوع کودک بسیار عجیب است! این عکس ها نشان می دهد مدفوع طبیعی نوزاد چه شکلی است و با رشد نوزاد، مصرف شیر مادر یا شیر خشک، و خوردن جامدات چه تغییری می کند. بنابراین متوجه می شوید چه...
ادامه مطلب >
طرز تهیه خامه صبحانه
خامه، صبحانه ای مقوی و خوشمزه است که شما می توانید آن را در منزل به صورت کم چرب تر تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
ادامه مطلب >
همه چیز درمورد سرطان پروستات
سرطان پروستات، یعنی بعضی از سلول‌های طبیعی این غده، توانایی کنترل رشد و تقسیم را از دست داده‌اند و دیگر همانند سلول‌های سالم عمل نمی‌کنند.
ادامه مطلب >
درمان سنگ کیسه صفرا با گیاهان دارویی
سنگ صفرا عارضه ای دردناک است که به موجب عدم وجود تعدیل در میان مواد شیمایی در کیسه ی صفرا به وجود می آید. روش های متعددی نظیر مصرف دارو، جراحی و مصرف گیاهان دارویی در خصوص درمان کیسه صفرا وجود دارند....
ادامه مطلب >