جمعه, 14 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

آموزش تهیه کیک رولت با دو روش متفاوت


آموزش تهیه کیک رولت با دو روش متفاوت

رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه هم مانند دیگر شیرینی های خامه ای نسبت به شیرینی های خشک در میان ایرانیان محبوبیت بیشتری دارند.

 طرز تهیه کیک رولتی خانگی,طرز تهیه کیک رولتی

طرز تهیه کیک رولتی خانگی

 

طرز تهیه شیرینی رولت:

مواد لازم برای رولت:

تخم مرغ  3 عدد 
 شکر 90 گرم 
آرد   90 گرم
 وانیل 1/4 قاشق چایخوری 
 بکینگ پودر  1/4 قاشق چایخوری
 عسل 1 قاشق سوپخوری 
 آبجوش 1 قاشق سوپخوری 

 

طرز تهیه شیرینی رولت:

ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا حدی که از ظرف بیرون نریزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانیل و عسل را می زنیم تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید کم کم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را روی آن بریزید و آن را یکدست پهن کنید و در به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقیقه روی سینی فر را بپوشانید تا سرد شود و بعد کیک را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید.

 

و بعد کیک را با همان دستمال رول کنید، و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و سپس آن را خارج کنید و وسط کیک خامه بمالید می توانید فیلینگ موز یا گیلاس قرار بدهید و آن را رول کنید و روی آن را با خامه یا شکلات، پودر قند، پودر کاکائو و هر چیزی که دوست داشتید تزیین کنید. سپس داخل یخچال قرار بدهید و بعد از یک ساعت آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

 

رولت خامه ای از باقیمانده کیک:

مواد لازم برای کیک رولتی :

خرده های کیک باقیمانده 500 گرم 
شیر 1/5 فنجان
شکلات تلخ یا شیرین 100 گرم
خامه قنادی 100 گرم 

 

طرز تهیه شیرینی رولت با خرده کیک:

کیک را خوب له کنید. شیر را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودش را بگیرد.

 

شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده کردید 1 قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در آخر به شکلات 50 گرم کره اضافه کنید. اضافه کردن کره اختیاری است.

 

اگر باز هم کیکتان احتیاج به شیر دارد کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید (باید مراقب باشید شیر را در حدی اضافه کنید که کیک تان حالت خمیری نگیرد) بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتان است و باید خودتان تشخیص بدهید.

 

دو لایه سلفون را داخل سینی پهن کنید کیک را روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست کنید.

 

خامه قنادی را روی کیک بکشید و با کمک سلفون رول کنید و به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید که خودش را بگیرد.

 

بعد از چند ساعت رولت را از یخچال بیرون بیاورید و با سس شکلات تزئین کنید. (شکلات را بنماری کنید و به آن خامه یا شیر اصافه کنید و روی حرارت قرار بدهید که سس به غلظت مناسب برسد و سپس روی رولت بریزید) و باز داخل یخچال قرار بدهید و بعد از اینکه خوب منسجم شد آن را برش بزنید.

 

کیک رولی,رولت با خرده کیک

طرز تهیه کیک رولی

 

نکاتی برای طرز تهیه کیک رولتی خانگی:

اگر می خواهید رولتی که در منزل تان درست می کنید مانند رولت های آماده شود کافی است نکات زیر را رعایت کنید.

• زرده تخم مرغ را در ظرف کوچک تری هم بزنید تا حداکثر حجم را بگیرد.
• هنگام افزودن شکر، همزن را باید روی درجه تند قرار دهید تا مایه ای غلیظ، کم رنگ و سبک به دست بیاید.
• آرد ذرت را جایگزین یک سوم آرد کیک کنید تا هنگام لوله کردن از شکستن آن پیشگیری شود.
• قبل از اندازه گیری همه ی مواد خشک را با هم 3 بار الک کنید.

• سفیده هم زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید تا هوای موجود در آن خالی نشود زیرا این امر باعث سفت شدن و از بین رفتن پف کیک می شود.
• مایه را به آرامی در قالب صاف کنید.
• نگذارید کیک به مدت طولانی روی سینی مشبک بماند و خنک شود، زیرا این امر باعث خشک شدن کیک خواهد شد.
• در صورت چسبیدن کاغذ روغنی به پشت کیک، کاغذ را با آب کمی خیس کنید تا به راحتی جدا شود.
• اگر لبه های کیک رولت خشک شد، لبه های خشک را که نازک تر است را ببرید تا راحت تر لوله شود.
• پس از کمی چرب کردن کاغذ روغنی، آن را به کمی آرد آغشته کنید تا کیک نچسبد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
قبل از خرید باتری و یو پی اس حتما بخوانید
با توجه به این که امروزه، گستره وسیعی از اطلاعات جابه جا می شود و قطع ناگهانی تغذیه و یا افت فشار آن ممکن است به اطلاعات موجود آسیب رساند، لذا تهیه یو پی اس به عنوان راه حلی برای مقابله با مشکلات احت...
ادامه مطلب >
معرفی و خرید غذاساز همه کاره برنامه دارچین
در صورتی که می‌خواهید مواد غذایی سفت را رنده کنید توصیه می‌کنیم از انواع غذاسازها استفاده کنید. خامه و یا کره را نیز می‌توان با استفاده از غذاساز درست کرد. از مهم‌ترین قابلیت‌های انواع غذاسازها همچنی...
ادامه مطلب >
هر آنچه باید درباره ماوس ارگونومیک بدانید + مزایا و معایب
اکثر افراد وقتی به کامپیوتر فکر می کنند، احتمالاً نخستین تصویری که در ذهنشان نقش می بندد، یک موس با دو دکمه و یک غلطک برای پیمایش در صفحات است. با در نظرداشتنِ اهمیت موس در کار با کامپیوتر، باید در ح...
ادامه مطلب >
نکات مهم در خرید بهترین غذاساز
غذاساز ابزاری کار آمد از وسایل آشپز خانه است که در دو نوع وجود دارد برای خرید بهترین غذاساز باید به این نکات توجه کنید تا از خرید خود پشیمان نشوید.
ادامه مطلب >
معرفی و خرید آون توستر برنامه دارچین
آون توستر برنامه دارچین یکی از پر کاربردترین وسایل برقی در آشپزخانه است که در واقع نوعی گرم کن با ظاهری شبیه مایکروفر است.  این وسیله با داشتن المنت،  فضای داخلی را گرم میکند و قابلیت کنترل دما بر...
ادامه مطلب >
بررسی بهترین مدل های ماوس مخصوص گیمینگ
ماوس گیمینگ از شما گیمر حرفه ای نمی سازد اما می تواند در بازی های رقابتی برتری قابل توجهی به شما ببخشد و تجربه برخی از بازی ها را به مراتب بسیار راحت تر از قبل کند.
ادامه مطلب >
فواید و مضرات کول پد برای لپ تاپ + راهنمای خرید
افزایش دما بر عملکرد دستگاه تأثیر منفی می گذارد. اگرچه فن داخل لپ تاپ گرمای تولید شده توسط پردازنده و قطعات دیگر را از بین می برد و دما را تا حدودی کاهش می دهد، اما بهتر است هوای داخل گردش داخل لپ تا...
ادامه مطلب >
مهمترین مشخصات اسپیکر بلوتوثی چیست + نحوه عملکرد
استفاده از اسپیکر بلوتوثی روشی بسیار مناسب برای گوش دادن به موسیقی است. همانطور که از نام آن پیداست، اسپیکرهای بلوتوثی از اتصال بلوتوث برای ایجاد ارتباط بین منبع موسیقی و اسپیکر استفاده می کنند.
ادامه مطلب >
کیبورد مکانیکی و تفاوت های آن با کیبورد معمولی چیست؟
کیبوردهای مکانیکی امروزه در دنیای رایانه های شخصی از محبوبیت زیادی برخوردارند. اغلب افراد آن ها را مناسب بازی کردن می دانند، هرچند که کیبوردهای مکانیکی تنها در بازی ها خود را نشان نمی دهند؛ بلکه برای...
ادامه مطلب >