شنبه, 29 دی,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

آموزش تهیه کیک رولت با دو روش متفاوت


آموزش تهیه کیک رولت با دو روش متفاوت

رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه هم مانند دیگر شیرینی های خامه ای نسبت به شیرینی های خشک در میان ایرانیان محبوبیت بیشتری دارند.

 طرز تهیه کیک رولتی خانگی,طرز تهیه کیک رولتی

طرز تهیه کیک رولتی خانگی

 

طرز تهیه شیرینی رولت:

مواد لازم برای رولت:

تخم مرغ  3 عدد 
 شکر 90 گرم 
آرد   90 گرم
 وانیل 1/4 قاشق چایخوری 
 بکینگ پودر  1/4 قاشق چایخوری
 عسل 1 قاشق سوپخوری 
 آبجوش 1 قاشق سوپخوری 

 

طرز تهیه شیرینی رولت:

ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا حدی که از ظرف بیرون نریزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانیل و عسل را می زنیم تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید کم کم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را روی آن بریزید و آن را یکدست پهن کنید و در به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقیقه روی سینی فر را بپوشانید تا سرد شود و بعد کیک را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید.

 

و بعد کیک را با همان دستمال رول کنید، و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و سپس آن را خارج کنید و وسط کیک خامه بمالید می توانید فیلینگ موز یا گیلاس قرار بدهید و آن را رول کنید و روی آن را با خامه یا شکلات، پودر قند، پودر کاکائو و هر چیزی که دوست داشتید تزیین کنید. سپس داخل یخچال قرار بدهید و بعد از یک ساعت آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

 

رولت خامه ای از باقیمانده کیک:

مواد لازم برای کیک رولتی :

خرده های کیک باقیمانده 500 گرم 
شیر 1/5 فنجان
شکلات تلخ یا شیرین 100 گرم
خامه قنادی 100 گرم 

 

طرز تهیه شیرینی رولت با خرده کیک:

کیک را خوب له کنید. شیر را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودش را بگیرد.

 

شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده کردید 1 قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در آخر به شکلات 50 گرم کره اضافه کنید. اضافه کردن کره اختیاری است.

 

اگر باز هم کیکتان احتیاج به شیر دارد کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید (باید مراقب باشید شیر را در حدی اضافه کنید که کیک تان حالت خمیری نگیرد) بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتان است و باید خودتان تشخیص بدهید.

 

دو لایه سلفون را داخل سینی پهن کنید کیک را روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست کنید.

 

خامه قنادی را روی کیک بکشید و با کمک سلفون رول کنید و به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید که خودش را بگیرد.

 

بعد از چند ساعت رولت را از یخچال بیرون بیاورید و با سس شکلات تزئین کنید. (شکلات را بنماری کنید و به آن خامه یا شیر اصافه کنید و روی حرارت قرار بدهید که سس به غلظت مناسب برسد و سپس روی رولت بریزید) و باز داخل یخچال قرار بدهید و بعد از اینکه خوب منسجم شد آن را برش بزنید.

 

کیک رولی,رولت با خرده کیک

طرز تهیه کیک رولی

 

نکاتی برای طرز تهیه کیک رولتی خانگی:

اگر می خواهید رولتی که در منزل تان درست می کنید مانند رولت های آماده شود کافی است نکات زیر را رعایت کنید.

• زرده تخم مرغ را در ظرف کوچک تری هم بزنید تا حداکثر حجم را بگیرد.
• هنگام افزودن شکر، همزن را باید روی درجه تند قرار دهید تا مایه ای غلیظ، کم رنگ و سبک به دست بیاید.
• آرد ذرت را جایگزین یک سوم آرد کیک کنید تا هنگام لوله کردن از شکستن آن پیشگیری شود.
• قبل از اندازه گیری همه ی مواد خشک را با هم 3 بار الک کنید.

• سفیده هم زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید تا هوای موجود در آن خالی نشود زیرا این امر باعث سفت شدن و از بین رفتن پف کیک می شود.
• مایه را به آرامی در قالب صاف کنید.
• نگذارید کیک به مدت طولانی روی سینی مشبک بماند و خنک شود، زیرا این امر باعث خشک شدن کیک خواهد شد.
• در صورت چسبیدن کاغذ روغنی به پشت کیک، کاغذ را با آب کمی خیس کنید تا به راحتی جدا شود.
• اگر لبه های کیک رولت خشک شد، لبه های خشک را که نازک تر است را ببرید تا راحت تر لوله شود.
• پس از کمی چرب کردن کاغذ روغنی، آن را به کمی آرد آغشته کنید تا کیک نچسبد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
پیشگیری از بیماری های خودایمنی با ویتامین D
ویتامین D می تواند پاسخهای ایمنی را تعدیل کند. نقشی که ویتامین D در حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن ایفا می کند بسیار پیچیده است. مصرف ویتامین D، اسیدهای چرب امگا 3 یا هر دو خطر ابتلا به بیمارهای خود ایمنی...
ادامه مطلب >
نحوه فریز کردن برنج پخته
 یكی از سوالاتی كه برای بسیاری از ما تاكنون پیش آمده است این است كه برنج تا چند روز در یخچال و فریزر قابل نگهداری است؟ در این یادداشت چند نكته برای نگهداری هرچه بهتر برنج پخته ذكر خواهد شد.
ادامه مطلب >
آشنایی با نایلون حبابدار، کاربرد و ویژگی‌های آن
نایلون حبابدار، نوعی نایلون شفاف و ضربه گیر میباشد و به این علت که از حباب های پر از هوا بر سطحش تشکیل شده است. قدرت ضربه گیری مناسبی نیز دارد. به همین جهت هم از آن برای بسته بندی و نگهداری کردن کالا...
ادامه مطلب >
چطور ساس را ریشه کن کنیم؟
حشره ساس، این حشره‌ی خون‌خوار و مزاحم، با وجود جثه‌ی ریز بسیار قدرتمند است! این حشره ممکن است به هر خانه‌ای هجوم بیاورد و معمولا از بین بردن آن کار دشواری است.
ادامه مطلب >
اصول ست کردن رنگ لباس با رنگ چشم
تعداد زیادی از خانم‌ها علاقه دارند که از لنزهای رنگی برای تغییر رنگ چشم خودشان استفاده کنند و یا از این طریق کاری کنند که رنگ چشم‌ هایشان مشخص‌ تر باشد. اما آیا می‌دانستید که استفاده از یک لباس مناسب...
ادامه مطلب >
رژیم دانمارکی برای دستیابی به اندامی زیبا و لاغر
رژیم دانمارکی رژیمی به شدت دشوار است که هدف آن کاهش حدود ۱۱ کیلو در کمتر از دو هفته است. ایده اصلی رژیم دانمارکی این بوده است که به مردم کمک کند تا هرچه سریع تر وزن خود را کاهش دهند به خصوص برای آنها...
ادامه مطلب >
شناخت دستگاه خشک کن صنعتی و خانگی
قصد داریم دستگاه خشک کن صنعتی و خانگی را به شما معرفی کنیم، که احتمال زیاد هیچ اطلاعاتی درباره ی آن نمی دانید پس بهتر است جهت اطلاع بیشتر در این خصوص با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >
خوابی آرام با انتخاب و خرید تشک مناسب
همه انسان‌ها برای حفظ شادابی و سلامتی، نیازمند خواب کافی هستند. یکی از مهم‌ترین عواملی که در خواب هر فرد تاثیرگذار است، تخت خواب و تشک است. از آنجا که خرید تشک بدون تحقیق، نتیجه‌ای جز بیخوابی ندارد،ت...
ادامه مطلب >
چگونه بهترین دکوراسیون آشپزخانه مدرن را داشته باشیم؟
یکی از جذابیت‌های زندگی امروز، تجربه‌ی لذت آشپزی در یک آشپزخانه مدرن است. البته این مدرن بودن فقط در استفاده از لوازم به‌روز خلاصه نمی‌شود، توجه به دکوراسیون، رنگ، نورپردازی، چیدمان و… دکوراسیون آشپز...
ادامه مطلب >