شنبه, 03 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی، درجه یک و خوشمزه


طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی، درجه یک و خوشمزه

طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی از آن دستورهایی است که احتمالاً دنبالش می‌گردیم. این شیرینی محبوب معمولاً با شروع ماه رمضان در شیرینی فروشی‌های شهر عرضه می‌شود، اما پیدا کردنش در باقی ایام سال کار ساده‌ای نیست. اگر دستور پخت زولبیا و بامیه را بلد باشیم فرقی نمی‌کند در کدام ماه قمری هستیم. مواد اولیه‌اش را تهیه می‌کنیم و بهترین زولبیا بامیه را در خانه خودمان می‌پزیم.

طرز تهیه شربت

مواد لازم برای شربت:

شكر 2 فنجان
آب یك فنجان
گلاب 2 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده یك قاشق مرباخوری
آبلیمو یك قاشق مربا خوری

 

دستور تهیه شربت:

آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

 

طرز تهیه زولبیا خوشمزه خانگی

مواد لازم:

نشاسته 200 گرم
ماست 180 گرم
آرد 20 گرم
زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری
روغن جامد یك قاشق چایخوری
جوش شیرین یك دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب یك قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه زولبیا

نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.
سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

 

طرز تهیه بامیه خوشمزه خانگی

مواد لازم:

آرد 200 گرم
آب 300 گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن جامد یك قاشق سوپخوری
شكر نیم كیلو
نمك یك سوم قاشق چایخوری
آب 150 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
گلاب كمی


نکته مهم «طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی، درجه یک و خوشمزه»
 برای سرخ كردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

 

طرز تهیه بامیه

 

 

آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید.

سپس بعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود.

برای این كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره كنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم.

برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند.

بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.

 

زولبیا و بامیه، مضر یا مفید؟

زولبیا و بامیه از شیرینی‏های ویژه ماه رمضان هستند که در کنار نان، پنیر، سبزی و… سر سفره افطار خودنمایی می‏کنند
معمولا سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح می‏شود، این است که مصرف این شیرینی‌ها چه مقدار مجاز است؟ درحالی که باید گفت مقدار مجازی برای مصرف آنها، تعریف نشده است و به‏طور کلی هر چه این شیرینی‌ها کمتر مصرف شوند، بهتر است.

از آنجا که مصرف فراوان زولبیا و بامیه در ماه رمضان به صورت عادت درآمده و با توجه به تقاضا به بازار عرضه می‏شود، بهتر است مصرف‏کنندگان این شیرینی، نکاتی را درباره آن به خاطر داشته باشند.

در ماه رمضان معمولا فعالیت بدنی کمتر و نظم وعده‏های غذایی و حجم غذا نسبت به سایر ماه‏ها نیز متفاوت است، بنابراین خوردن زولبیا و بامیه در افرادی که مستعد اضافه‌وزن و چاقی هستند، می‏تواند باعث دریافت انرژی مازاد و افزایش وزن شود.

همچنین مصرف آنها در افرادی که دچار مشکلات متابولیسم، افزایش قندخون و بالا بودن کلسترول هستند، می‏تواند باعث تشدید مشکلاتشان شود.

البته این فقط یک روی سکه است، طرف دیگر آن، کیفیت مواد تشکیل‌دهنده آنهاست. مثلا برای طبخ زولبیا و بامیه باید آنها را در مقدار زیادی روغن غوطه‏ور کرد. طبیعتا با این روش طبخ، علاوه بر افزایش دمای روغن که گاه به حرارت جوش هم می‏رسد، مقدار زیادی از روغن به دلیل وجود آرد، جذب آن می‏شود و در نهایت کالری آن افزایش می‏یابد.

علاوه بر این، با آنکه برخی از روغن‏ها را می‏توان تا دمای حدود 250 درجه سانتی‏گراد حرارت داد اما در سلامت روغن‏ها دو مساله دما و زمان طبخ مطرح است؛ هر چه مدت طبخ و حرارت بالا باشد، احتمال اکسیدشدن روغن و تولید ترکیب‌های سرطان‏زای اسیدهای چرب ترانس در آن افزایش می‏یابد.

از سوی دیگر با توجه به گرانی موجود و قیمت مواداولیه و دستمزد کارگران و… به نظر نمی‏رسد در اکثر موارد، بهداشت در تهیه این ماده غذایی رعایت شود.

از طرفی عرضه و فروش زولبیا و بامیه ‏ها در کنار پیاده ‏روها و خیابان‏ها هم مشکل دیگری است که بر شدت نگرانی‏ ها دامن می‏زند. معمولا خرید این نوع شیرینی‌ها به دلیل آلودگی‌ای که دارند، کار عاقلانه‏ ای نیست اما متاسفانه قیمت ارزان‏تر آنها نسبت به زولبیا و بامیه ‏هایی که در قنادی‏ها به فروش می‏رسد، باعث شده این نوع از شیرینی‌ها در کنار خیابان نیز به فروش برسند اما واقعیت این است که هر چه این شیرینی‌ها با قیمت ارزان‏تری عرضه شوند، این سوال مطرح می شود که از چه موادی در تهیه آن استفاده شده است.

البته باید خاطر نشان کرد گرانی یک ماده غذایی هم صرفا نشانه کیفیت بالای آن نیست. هرچند برخی خانم‌ها هم در منزل این شیرینی را با مواداولیه باکیفیت تهیه می‏کنند اما باید گفت در علم تغذیه، زولبیا و بامیه ماده غذایی مفید تلقی نمی‌شوند.

البته در میان زولبیا، بامیه و حتی گوش‌فیل، بهتر است 1 تا 2 عدد‏ بامیه را انتخاب کنید، آن هم از نوع کوچک که واحد مشخصی از کالری دارد.
 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
چگونه زولبیا درست کنیم طرز تهیه زولبیا بامیه تصویری دانلود طرز تهیه زولبیا طرز تهیه زولبیا خانگی آسان مرحله به مرحله عکس زولبیا بامیه طرز تهیه بامیه طرز تهیه زولبیا بازاری طرز تهیه بامیه خانگی آسان چطور زولبیا و بامیه درست کنیم چطور بامیه و زولبیا درست کنیم دانلود فیلم طرز تهیه بامیه و زولبیا طرز تهیه زولبیا بامیه دونفره طرز تهیه زولبیا خانگی اپارات طرز تهیه بامیه خانگی اپارات بامیه و زولبیا خانگی بامیه و زولبیا بامیه و زولبیا طرز تهیه بامیه و زولبیا مجلسی تعبیر خواب بامیه و زولبیا کالری بامیه و زولبیا طرز تهیه شربت بامیه و زولبیا عکس بامیه و زولبیا قیمت بامیه و زولبیا طرز تهیه بامیه و زولبیا تصویری آیا زولبیا و بامیه چاق کننده است فواید زولبیا و بامیه کالری زولبیا بامیه دکتر کرمانی کالری زولبیا بامیه نی نی سایت طبع زولبیا و بامیه گرم است یا سرد عوارض زولبیا بامیه عکس زولبیا و بامیه مستند زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه، مضر یا مفید

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر و روش های جایگزین
در صورتی که بکینگ پودر در دسترس نداشته باشید نیازی به نگرانی نیست شما به سادگی و با چند ترفند کوچک می توانید با روش های دیگر یک کیک بدون بکینگ پودر که بافتی نرم و عالی داشته باشد تهیه کنید. 
ادامه مطلب >
راهنمای خرید تخت بیمارستانی برای منزل و بررسی دقیق آن!
تخت بیمارستانی برقی برخلاف تخت بیمارستانی مکانیکی،از طریق کنترلی که در دسترس کاربر قرار میگیرد به موتورهای تعبیه شده در زیر تخت فرمان حرکت میدهد و زاویه قسمت های مختلف مانند سر ،وسط،انتها و یا ارتفاع...
ادامه مطلب >
تمیز کردن فریز به روش اصولی
یکی از مشکلات اصلی هر خانم خانه داری تمیز کردن فریزر است. در فریزرها همیشه مقدار بسیاری از خوراکی‌های بی‌استفاده ما را حتی تا ماه‌ها در خود جای می‌دهند.
ادامه مطلب >
مدل رو تختی های برند ایسیمو
ایسیمو مجموعه ای بسیار شیک و منحصر بفرد برای سخت پسندان ارائه کرده است، در این مجموعه سرویس ها غالبا به صورت کاور ارائه شده اند که به دلیل راحتی استفاده و بهداشت بیشتر محبوبیت زیادی در جامعه پیدا کرد...
ادامه مطلب >
ایده تزیین میز شب یلدا با ظروف مسی
چنانچه شما هم عاشق تزیینات میز شب یلدا با ظرف های مسی هستید، در این مقاله با ما باشید تا جالب ترین ایده های تزیین میز و سفره یلدایی را ببینید.
ادامه مطلب >
انواع مدل های جدید روسری Aker
روسری های نخی ترک aker در طرح های مختلف در بازار موجود هستند و دارای تنوع طرحی و کیفیتی بالا میباشند مدل های مجلسی این طرح همواره در بازار از استقبال خوبی بهره مند هستند.
ادامه مطلب >
گردنبند چوکر چیست و چگونه آنرا ست کنیم؟
گردنبندهای چوکر، نوعی گردنبند چسبیده به گردن می باشد. این گردنبندها به گردن ظاهری زیبا می بخشند. نمونه های زیادی گردنبند چوکر وجود دارد.
ادامه مطلب >
آشنایی با زندگی قربان نجفی +عکس
قربان نجفی متولد 1 فروردین 1347 در عشایر قشقایی شیراز می باشد. وی در عرصه های هنری متعددی اعم از بازیگری، خوانندگی و رادیو مشغول فعالیت است. قربان نجفی فارغ التحصیل رشته تئاتر از دانشکده سینما و تئات...
ادامه مطلب >
روز جهانی خاک و اهمیت آن
فرهنگ بزرگداشت روز جهانی خاک برای ارزش گذاشتن به اهمیت خاک و پیشگیری از نابودی آن همه ساله در جهان در روز 5 دسامبر اجرا می شود که کشور ما هم برای حفظ خاک کشور خود کارهایی انجام می دهد.
ادامه مطلب >