جمعه, 02 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

انتخاب سرویس پخت و پز مناسب


انتخاب سرویس پخت و پز مناسب

یکی از دغدغه های مهم هر خانم خانه‌دار و نوعروس برای لوازم آشپزخانه و جهیزیه، تهیه سرویس قابلمه است.انتخاب این ظروف بهتر است نسبت به نوع غذا و پخت و پزی که می خواهیم در آنها انجام دهیم، صورت گیرد. ظروفی که برای پخت و پز استفاده می کنیم می توانند طعم و مزه غذا را تغییر دهند.

یکی از دغدغه های مهم هر خانم خانه دار و نوعروس و هر آشپزی برای لوازم آشپزخانه و جهیزیه، تهیه سرویس قابلمه است.خرید بهترین سرویس قابلمه از اهمیت فراوانی برخوردار است. زیرا آنچه که خیلی مهمتر از مارک قابلمه و تابه های آشپزخانه می باشد نوع موادی است که در ساخت آنها بکار رفته و همچنین میزان ضخامت و اندازه این ظروف است. میزان رسانا بودن آنها در برابر حرارت با یکدیگر فرق می کند و بستگی به نوع مواد سازنده آنها دارد. بنابراین انتخاب این ظروف بهتر است نسبت به نوع غذا و پخت و پزی که می خواهیم در آنها انجام دهیم، صورت گیرد. ظروفی که برای پخت و پز استفاده می کنیم می توانند طعم و مزه غذا را تغییر دهند و این تغییر مزه بستگی به مقدار ماده ای دارد که از ظروف پخت و پز به داخل مواد غذایی نفود می کند.

 

برخی برند ها در تولید لوازم خانگی فعال هستند و توانسته اند سال به سال به مشتریان وفادار خودشان اضافه کنند و این وفاداری رو مدیون صداقت سخت کوشی و کیفیت برتر اجناس خود هستند که در طول سالها هم سیر صعودی داشته و برخلاف تعدادی از برندهای دیگر که کیفیتشان طی سالها سیر نزولی به خود گرفته اند.

هر ظرفی که برای پخت و پز استفاده می کنیم مقداری از فلز خود را به داخل مواد غذایی که در آن در حال پختن می باشد وارد می کند و مخصوصا در درجه حرارتهای بالا این مقدار بیشتر می شود. میزان نفوذ فلز از ظرف پخت و پز به داخل مواد غذایی بستگی به نوع غذا (اسیدی – قلیایی) دارد. تمام مواد اعم از فلز و غیره در اثر حرارت اتمها و مولکولهای خود را از دست می دهند. بویژه اگر در یک محلول اسیدی و یا قلیایی قرار گیرند این واکنشها سریعتر می شوند

 

در زیر به بررسی انواعی از سرویس های پخت وپز میپردازیم:

قابلمه های تفلون:

هرچند قابلمه‌های تفلون از محبوب ترین نوع قابلمه‌ها هستند، ولی در مقایسه با سایر قابلمه‌ها انتخاب چندان مطمئنی نیستند. فلز سنگین کادمیوم که در اغلب آنها وجود دارد، با استفاده پی‌درپی قابلمه وارد غذا می‌شود و احتمال ابتلا به سرطان و بیماری‌های دیگر را زیاد می‌کند. ظروف تفلون نچسب، نسبتا سبک، با کاربرد و شست و شوی راحت و با مصرف کمتر روغن هستند. پیشنهاد ما به شما این است که از تفلون های تولیدکنندگان معتبر استفاده کنید و در صورت آسیب، پخت غذا درون آن را متوقف کنید.

قابلمه های چدن:

عمر طولانی و وزن بسیار بالایی دارند. برای پخت طولانی و یکنواخت مناسب اند و به حرارت بالا مقاوم اند. چدن فلزی است که مدت زیادی گرم می‌ماند. مطمئن شوید قابلمه‌ای که به نام چدن خریداری می‌کنید فاقد آلومینیوم باشد. چدن، آلیاژی از آهن است و قابلمه چدن واقعی با خراش سطحش زنگ می‌زند. نباید این نکته را فراموش کرد که سرویس قابلمه چدن گران قیمت هستند و تنوع چندانی از نظر طرح و رنگ ندارند.

قابلمه های استیل:

از دیگر قابلمه ها بهداشتی تر بوده دوستدار سلامت اند. عمر طولانی داشته، زنگ نمی زنند و واکنشی نسبت به مواد غذایی ندارند. اما حرارت را مستقیم انتقال می‌دهند، یعنی غذا سریع تر در آن می‌سوزد. مناسب پخت انواع خورش و غذاهای آبدار هستند. برندهای معتبر را استفاده کنید که چند لایه‌اند. اگر غذا به ته قابلمه چسبید، با مقداری سرکه یا استیل شو آن را ترمیم کنید. این سرویس دارای قیمت مناسبی هستند.

قابلمه‌های سرامیکی:

این قابلمه جدیدترین انواع سرویس آشپزخانه است، دارای روکش نچسب و بدون ترکیبات مضر و تا حدی مقاوم به خوردگی و خراش است. ولی باید مراقب بود تا تکه‌های آن وارد غذا نشود. دارای بدنه و کف چندین لایه هستند که لایه سرامیک یکی از لایه‌های بدنه قابلمه است. حرارت را به خوبی پخش و منتقل می‌کنند. قیمت نسبتاً بالایی دارند به همین دلیل در استفاده از آنها باید کمی دقت بیشتری کنید.

قابلمه‌های گرانیتی:

در بین پوشش های نچسب، گرانیت از همه بادوام تر و سخت تر است. گرانیت یا سنگ خارا به دلیل جنس خود، گرما را نگه داشته و غذا در آن دیرتر از ظروف معمولی می‌سوزد. تمیز کردن گرانیت بسیار ساده است. به دلیل نچسب بودن مصرف روغن را کاهش می‌دهد. چون گرانیت ماده ای طبیعی است، طعم غذا را تغییر نمی‌دهد.

قابلمه‌های روحی (رویی) و آلومینیومی:

این‌گونه قابلمه‌ها به قابلمه‌های سنتی نیز شهرت دارند، روی فلزی مناسب برای قابلمه است ولی کمتر یافت می‌شود، آلومینیوم برای سلامتی ضرر دارد زیرا هنگام طبخ غذاهای اسیدی مثل آب‌لیمو و سرکه در این قابلمه‌ها، آلومینیوم وارد غذا می‌شود. این جنس حرارت را یکنواخت توزیع می‌کند ولی بااین‌حال در برابر ضربه حساس بوده و فرم خود را از دست می‌دهد.

قابلمه‌های شیشه‌ای:

این نوع قابلمه‌های بی‌رنگ که به پیرکس شهرت دارند، انتخاب خوبی برای آشپزی هستند و تا زمانی که ضربه‌ای محکم به آن‌ها وارد نشود و یا شوک دمایی دریافت نکنند، مقاوم هستند.

قابلمه‌های لعابی:

این نوع قابلمه‌ها از کشیدن روکشی روی ظروف چدنی یا آهنی تولید می‌شوند، طول عمر این روکش‌ها محدود است و براثر ضربه و حرارت آسیب می‌بینند. این قابلمه‌ها برای گرم نگه‌داشتن کنسروها و پختن غذاهای آبدار مناسب‌اند.

قابلمه‌های سلیکونی:

جنس این قابلمه‌ها شبیه کائوچوست که ترکیبی از سیلیسیوم و اکسیژن است، برای شیرینی‌پزی مناسب هستند، زمان پخت در آن‌ها سریع است و بدون روغن ماده غذایی از آن‌ها جدا می‌شود، نباید روی حرارت مستقیم قرار گیرند، سیلیکون‌های پلاتینی از نوع مرغوب و باکیفیت آن است.

جنس های دیگری از سرویس قابلمه هم وجود دارند که بیشتر توسط برندهای متفرقه تولید می‌شوند. این نوع از ظروف پخت و پز که مصارف خاصی دارند و امروزه کمتر استفاده می‌شوند.

 

نکات کلی خرید قابلمه:

تا اینجا در مورد مزایا و معایب انواع سرویس قابلمه صحبت کردیم. در این قسمت یک سری نکات کلی که در هنگام خرید سرویس قابلمه باید در نظر بگیرید را اشاره می‌کنیم.
مشخص کردن چند پارچه بودن قابلمه:
شاید بتوان گفت مهمترین مساله‌ای که بعد از تصمیم‌گیری در مورد نوع قابلمه باید در نظر بگیرید، مشخص کردن چند پارچه بودن سرویس قابلمه است. مهمترین عامل و فاکتور در این زمینه خرید براساس میزان مصرف و نیاز خود از قابلمه و نوع مواد غذایی که به صورت غالب با استفاده از این قابلمه‌ها قرار است پخت شود، است. حال سوال این است که سایزبندی قابلمه و تعیین تعداد پارچه سرویس قابلمه به چه صورت است؟ سایزبندی قابلمه‌ها بر اساس قطر دهانه‌ی آن‌ها صورت می‌پذیرد، به این صورت قابلمه‌ها از سایز ۱۸ (با قطر دهانه ۱۸ سانتی متر) تا سایز ۳۲ دسته‌بندی می‌شوند. ست‌های قابلمه که شامل چند قابلمه‌اند از ۶ پارچه تا ۳۲ پارچه دسته‌بندی می‌شوند، نکته‌ای که لازم است در خصوص این تقسیم‌بندی بدانید این است که هر قطعه از سرویس قابلمه یک پارچه حساب می‌شوند یا به عبارتی خود قابلمه یک پارچه و در آن یک پارچه محسوب می‌شود، لوازمی که در این ست‌ها به فروش می‌رسد شامل ماهیتابه، قابلمه و گاهی موارد مانند کفگیر و ملاقه و... نیز می‌شوند. 
طراحی سرویس قابلمه:
سرویس قابلمه امروزه در انواع طرح و فرم تولید می‌شود. این تنوع در طراحی شامل طراحی‌های متفاوت در شکل قابلمه، دستگیره و درب آن‌ها می‌شود. به نظر من مهمترین نکته‌ای که باید در انتخاب طرح قابلمه باید در نظر بگیرید این است که ظروف پخت و پز همراه و دستیار شما در امر پخت و پز هستند. بنابراین موردی را انتخاب کنید که بتوانید غالب خوراکی‌های خود را با استفاده از آن‌ها براحتی تهیه کنید. در ضمن برخی دوستان ترجیح می‌دهند که در حین پخت و پز امکان وارسی غذا بدون برداشتن درب داشته باشند. برای این عزیزان پیشنهاد می‌کنم که قابلمه‌ای با درب شیشه‌ای انتخاب کنند که چنین امکانی را برای آنها فراهم می‌کند. 

مقاومت به فر:
هر چند امروزه بیشتر برندهای ارائه دهنده ی سرویس پخت و پز، قابلیت مقاومت در برابر حرارت را دارند اما به سادگی از کنار آن نگذرید نکته‌‌ای در آن نهفته است! حتما دمای تحمل سرویس پخت و پز را چک کرده که تا چند درجه را می‌‌توانند تحمل کنند شاید برای بعضی غذاها گزینه‌‌ی خوبی نباشند. در این صورت یا از خرید خود صرف نظر خواهید کرد و سرمایه‌‌ی شما از دست نخواهد رفت و یا اینکه برای برخی غذاها از آن استفاده نخواهید کرد.

درب:
درب سرویس پخت و پز نیز شاید برای عده‌‌ای مهم باشد، هر چند پیشنهاد بنده نیز این است که ترجیحا درب قابلمه و ماهیتابه شیشه‌‌ای باشد تا نیازی به برداشتن و گذاشتن چند باره‌‌ی آن برای چک کردن میزان پخت و سرخ شدگی غذا نداشته باشید و به راحتی مشهود باشد.

نوع غذای مصرفی:
حتما باید به استایل آشپزی خود هنگام خرید سرویس پخت و پز توجه داشته باشید چرا که بر روی انتخاب متریال ساخت این سرویس تأثیر می‌‌گذارد. اجازه بدهید مثالی بزنم. اگر شما بیشتر اوقات گوشت مصرف می‌‌کنید، سرویس چدنی بهترین انتخاب است و اگر خورشت مصرف غالب شما هست نوع سرامیکی بهترین گزینه است.

سایز:
سایز قابلمه و ماهیتابه نیز بسیار مهم است که در واقع قطر آن می‌‌باشد که از ۱۸ تا ۳۲ سانتی متر در بازار موجود هستند. معمولا سایز ۳۲ سرویس پخت و پز جوابگوی تعداد ۱۰ نفر است.

برندهای مطرح سرویس قابلمه:
برای اینکه از نظر کیفیت سرویس قابلمه نیز خیالتان راحت باشد، سراغ برندهای مطرح بروید. از جمله برندهای مطرحی که به تولید سرویس قابلمه می‌پردازند می‌توان به دسینی، پی اس دی، هاس جوهر، کارال، زرساب، زوپینی، وگاتی، عروس تفلون، فورته ، وینود و… اشاره کرد.

نظرات قبلی خریداران :

لازم به ذکر است نظرات خریداران قبلی هر محصول میتواند بهترین راهنما برای هر فردی باشد. از این جهت شما میتوانید با توجه به نظرات خریداران قبلی نقاط قوت و نقاط ضعف محصولات را بررسی کرده و با دانش کافی، یک محصول با کیفیت و تایید شده خریداری کنید.

بورس خرید سرویس قابلمه:
برای اینکه بتوانید انواع سرویس قابلمه در طرح‌ها و رنگ‌های متفاوتی را ببینید و از بین آن‌ها موردی را که بیشترین انطباق را با دکوراسیون داخلی آشپزخانه شما دارد، انتخاب کنید، بهتر است به بورس خرید سرویس قابلمه در شهر خود مراجعه کنید. البته ذکر این نکته نیز ضروری است که فروشگاه‌های عرضه لوازم خانگی هم می‌تواند گزینه مناسبی باشد. در شهر تهران بورس خرید سرویس قابلمه در خیابان شوش و همچنین در صالح آباد غربی قرار دارد.
خرید اینترنتی سرویس قابلمه:
حتما شما نیز با من موافق هستید که امروزه خرید اینترنتی تبدیل به بخش جدایی‌ناپذیر زندگیمان شده است. حال با توجه به اینکه مراکز بورس ظروف آشپزخانه در شهر تهران واقع شده‌اند. با توجه به فاصله فیزیکی زیاد و نیز شلوغی بازار های تهران از یک طرف و همچنین گسترش خرید اینترنتی از طرف دیگر، یکی از بهترین و راحت‌ترین راه‌های تهیه سرویس قابلمه، خرید اینترنتی سرویس قابلمه است. امروزه چندین فروشگاه معتبر اینترنتی در کشورمان فعالیت دارند که می‌توانید سرویس قابلمه خود را از آنها تهیه کنید.
سرویس قابلمه ارزان قیمت:
معمولا سرویس‌های قابلمه با کیفیت و تولید شده توسط برندهای معتبر قیمت بسیار بالایی دارند. اما در این میان برخی برندهای‌ها میان رده‌ای وجود دارد که علی‌رغم داشتن کیفیت مناسب از قیمت بسیار مناسبی نیز برخوردار هستند. نکته بعدی برای تهیه سرویس قابلمه با قیمت مناسب این است که در برخی از مراکز عمده‌فروشی بعضا به صورت تکی نیز به فروش می‌رسانند. 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
قیمت سرویس قابلمه گرانیتی آلمانی قیمت قابلمه چدن اصل قابلمه چدن گرانیت سرویس پخت و پز سرویس پخت و پز زرساب سرویس پخت و پز دسینی سرویس پخت و پز عروس سرویس پخت و پز جی فی نی سرویس پخت و پز کاندید سرویس پخت و پز ام جی اس بهترین مارک قابلمه چدن نی نی سایت خرید قابلمه تفلون ارزان قیمت سرویس قابلمه تفلون قیمت قابلمه حراج قابلمه قیمت سرویس قابلمه سرامیکی آلمانی خرید سرویس قابلمه خرید سرویس قابلمه دسینی خرید سرویس قابلمه استیل خرید سرویس قابلمه زرساب خرید سرویس قابلمه تفال خرید سرویس قابلمه عروس خرید سرویس قابلمه mgs خرید سرویس قابلمه لایف اسمایل خرید سرویس قابلمه یونیک خرید سرویس قابلمه استیل کرکماز قیمت سرویس قابلمه چدن عروس قیمت سرویس قابلمه استیل خرید سرویس پخت و پز خرید اینترنتی سرویس پخت و پز قیمت سرویس پخت و پز قیمت سرویس پخت و پز دسینی قیمت سرویس پخت و پز تکنو قیمت سرویس پخت و پز جی فی نی قیمت سرویس پخت و پز وون قیمت سرویس پخت و پز 22 پارچه وون مدل bismark قیمت سرویس پخت و پز استیل قیمت سرویس پخت و پز فونیکس قیمت سرویس پخت و پز 14 پارچه وون مدل bismark سرویس پخت و پز تکنو سرویس پخت و پز 8 پارچه ماموت سرویس پخت و پز وون سرویس پخت و پز اویز قابلمه چدن چه مارکی خوبه سرویس قابلمه چه مارکی خوبه نی نی سایت سرویس قابلمه عروس چه مارکی خوبه ماهیتابه چه مارکی خوبه سرویس قابلمه تفلون چه مارکی خوبه قابلمه استیل چه مارکی خوبه قابلمه گرانیتی ایرانی چه مارکی خوبه نی نی سایت سرویس پخت و پز چه مارکی خوبه قیمت سرویس قابلمه چدن قیمت قابلمه گرانیتی انواع سرویس پخت و پز قیمت سرویس قابلمه تفلون چروک خرید سرویس پخت و پز ارزان

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
حکم خوردن گوشت اسب در اسلام و ایران
از نظر اسلام خوردن بعضی مواد غذایی مکروه و یا حرام می باشد. این مواد غذایی و خوراکی ها برای بدن عوارض و مضراتی دارد که خوردن آن ها اصلا توصیه نمی شود. در شیعه خوردن گوشت جانورانی مانند اسب، قاطر و خر...
ادامه مطلب >
معرفی پنل Character در فتوشاپ و نحوه استفاده
فتوشاپ در ویرایش متنی کامل ترین ابزار در نوع خود است. امکان پیچ و تاب دادن به متن و نوشتن متن بر روی یک مسیر، تنظیم فاصله خطوط و بزرگی و کوچکی متن و سایر موارد مربوط به متن در پنل کاراکتر که مخصوص مت...
ادامه مطلب >
کیست شکلاتی: علائم و نشانه، تشخیص و درمان آن
کیست شکلاتی یکی از انواع کیست ها است که در تخمدان ها به وجود می آید. کیست شکلاتی نوعی کیست پر از خون است که در تخمدان یافت می شود. در ادامه به چگونگی ایجاد کیست شکلاتی ، علت نام گذاری و روش های درمان...
ادامه مطلب >
یکای پول ایران از قران تا ریال
احتمالا شما هم از پدربزرگ مادربزرگ های خود شنیده اید که در گذشته واحد پول ايران قِران بوده؛ این واحد پول که در واقع صاحب قران نام داشته و به شکل کوتاه شده نامیده می شد در دوره قاجار رواج داشته است. ...
ادامه مطلب >
خال اپیدرمال:علل، علایم و درمان آن
ضایعات پوستی که به دلیل رشد بیش از حد سلول های لایه بیرونی پوست ایجاد می شوند را به نام خال اپیدرمال می شناسند. 
ادامه مطلب >
داستانهای کوتاه درباره قضاوت زود هنگام
داستانهای بسیار زیبا درمورد زود قضاوت نکردن درمورد دیگران را برای شما عزیزان آورده ایم. پیشنهاد می کنیم این داستانها آموزنده درمورد قضاوت را حتما بخوانید…
ادامه مطلب >
کوچک کردن بینی در فتوشاپ با حفظ مدل طبیعی آن
فتوشاپ، یکی از کاربردی ترین نرم افزار هایی است که امروزه توسط ادیتورهای حرفه ای عکس، با اهداف مختلف استفاده می شود. شاید بخواهید که در برخی از عکس های خود، تغییراتی مانند کوچک کردن بینی خودتان را ایج...
ادامه مطلب >
زندگینامه کوروش کبیر از تولد تا مرگ
کوروش کبیر نخستین شاه و بنیان‌گذار دوره شاهنشاهی هخامنشی در ایران زمین می‌‌باشد. ایرانیان کوروش کبیر را پدر و یونانیان، که وی سرزمین‌های ایشان را تسخیر کرده بود، او را سرور و قانونگذار می‌نامیدند. کو...
ادامه مطلب >
دستور تهیه صبحانه مقوی و خوشمزه(اوتمیل رژیمی)
اوتمیل رژیمی یک صبحانه مقوی است که با پرک جو دو سر تهیه می شود و به دلیل فیبر بالایی که دارد کمک می کند مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. 
ادامه مطلب >