دوشنبه, 05 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

با برنج شفته چه کنیم؟


با برنج شفته چه کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا اینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، آش ، شیربرنج ، کوکو یا کوفته برنجی و … درست کنید ولی اگر مهمان داشته باشید و زمان کافی نداشته باشید حتما از این که برنجتان شفته شده نگران و کلافه خواهید شد.

با برنج شفته چه کنیم؟

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

راهکارهایی برای برنج شفته.

با برنج شفته چه کنیم؟

راهکارهایی برای برنج شفته

*برنج را زیاد هم نزنید:

خیلی از افراد، وقتی که برنجشان شفته می شود شروع میکنند به کفگیر زدن به برنج و اصلا نمی دانند که با این کار برنج بیشتر له می شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

برنج شفته.

برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید:

برنج را سریع درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. این کار سبب میشود لعاب اضافه برنج بیرون برود و در ضمن آب سرد سبب میشود برنج نرم تر از این نشود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چه کنیم.

کف برنج ته دیگ بگذارید: 

چنانچه برنج شما شفته شده، حتما ته آن ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. به این ترتیب، چنانچه کسی به خاطر نرم و خمیری شدن برنج کمتر برنج خورد می‌تواند کنار غذا از ته دیگ استفاده کند. درضمن یک ته دیگ طلایی جذاب نظر مهمان ها را از نرم شدن برنج قدری پرت میکند.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

نحوه نجات دادن برنج شفته.

به برنج روغن اضافه کنید:

برای سلامتی و رژیمی بودن برنج به آن روغن اضافه نکنید، ولی زمانی که برنج شفته می‌شود لازم است حتما به برنج روغن داغ یا کره اضافه کنید چون روغن سبب میشود دانه های برنج از هم جدا شوند و بهتر دیده شوند، این کار وقتی برنج نرم شده به بهتر شدن ظاهر برنج کمک بسیاری میکند بنابراین حتما این کار را انجام دهید.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

روش های استفاده مجدد از برنج شفته شده.

به برنج آب اضافه نکنید:

برخی از افراد زمانی پلو را آبکش میکنند قدری آب به کناره آن اضافه میکنند تا برنج بخار کند و دم بکشد. ولی این کار را زمانی برنجتان شفته شده اصلا انجام ندهید. چون ما الان باید همه سعی مان را بکنیم آب اضافه برنج خارج شود تا خمیرتر نشود.

 

در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید:

اگر عادت دارید برای دم کردن پلو در قابلمه را کیپ کنید یا از دم کنی استفاده کنید اگر برنج شفته شد این کار را کنید و از دم کنی استفاده نکنید و در قابلمه را نیمه باز یا کاملا باز بگذارید. اگر در قابلمه بسته باشد ، بخار آب به صورت قطره های آب به داخل پلو برمیگردد و سبب میشود نرم تر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید چون همین حالا نیز برنج شما زیادی پخته شده !

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چیکار کنیم.

برای بخار کردن آب اضافی برنج، شعله را بیشتر کنید:

بیشتر کردن شعله سبب میشود آب اضافی برنج تبخیر شود و قدری خشک تر شود. ولی مراقب باشید برنج را نسوزانید. 

 

پس از آماده شدن برنج زیرش را خاموش کنید و بگذارید قدری سرد شود:

البته ما این نمی گوییم برنج را سرد و یخ سرو کنید فقط چند لحظه بگذارید بخار برنج خارج شود و قدری از از حالت نرمی در بیاید .

 

سعی کنید برنج را قالبی در آورید:

همان گونه که میدانید برای داشتن برنج قالبی لازم است قدری برنج نرم تر برداشته شود پس میتوانید به این بهانه که میخواستید برنج را در قالب های آماده (قالب های گرد ، قلب، گل و … ) سرو کنید گذاشته اید برنج قدری نرم‌تر شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

اگر برنج شفته شد چه کنیم.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
با خواص بارهنگ برای صفرا آشنا شوید
بارهنگ (به انگلیسی : plantago major یا greater plantain یا broadleaf plantain ) گیاهی چند ساله از تیره بارهنگیان و بومی اروپا و آسیاست.
ادامه مطلب >
راهنمای کامل خرید آبچکان
در حال حاضر مدل های بسیار متنوعی از آبچکان در بازار با جنس های خوب و بد وجود دارد، به همین دلیل ممکن است که در هنگام انتخاب و خرید یک مدل مناسب، کمی گیج بشوید.در نتیجه اگر در مورد خرید این محصولات اط...
ادامه مطلب >
مینا ساداتی مدل لباس شد
یک بازیگر دیگر سینما به وادی تبلیغات پیوست.
ادامه مطلب >
فلفل آبی چیست ؟ + خواص دارویی و درمانی
فلفل آبی در آب های راکد و محیط های مرطوب پتانسیل رشد دارد. متداول ترین گونه این گیاه به صورت یکساله و پایا در مناطق معتدل آسیا، اروپا و آمریکای شمالی یافت می شود. از مهم ترین خواص درمانی فلفل آبی می ...
ادامه مطلب >
خواص و مزایای آب پرتقال و عسل
آب پرتقال یکی از پرطرفدار ترین و پرخاصیت ترین آبمیوه های جهان است که با فشردن میوه پرتقال تهیه می شود. جالب است بدانید که آب پرتقال بالاترین میزان مواد مغذی را در بین تمام مرکبات دارا می باشد.
ادامه مطلب >
هر آنچه باید در مورد اکلیل کوهی(رزماری) بدانید + خواص و طرز استفاده
اکلیل کوهی همان گیاه رزماری است که بیشتر در مناطق مدیترانه ای می روید و گیاه بومی این منطقه است. رنگ گل های آن مختلف است و در فصل بهار و تابستان رنگ گل ها به رنگ های سفید،بنفش،صورتی و آبی می رویند. ...
ادامه مطلب >
عادت‌های عجیب آلبرت انیشتین را بشناسید!
بیش از ۱۰ ساعت خواب روزانه و نپوشیدن جوراب. آیا این عادت‌ها رمز داشتن ذهنی نابغه است؟
ادامه مطلب >
فواید سلامتی و موارد مصرف بابونه رومی
بابونه رومی، گیاهی است از خانواده کاسنیان که به عنوان گیاهی مدیترانه ای شناخته می شود. این گیاه با خاصیت ضد عفونی کننده، ضد التهاب، التیام دهنده و ضد امراض عصبی در درمان روماتیسم، اختلال در چرخه قاعد...
ادامه مطلب >
با خواص وانیل در بارداری آشنا شوید
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص وانیل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
ادامه مطلب >