جمعه, 02 خرداد,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

دستور تهیه صبحانه مقوی و خوشمزه(اوتمیل رژیمی)


دستور تهیه صبحانه مقوی و خوشمزه(اوتمیل رژیمی)

اوتمیل رژیمی یک صبحانه مقوی است که با پرک جو دو سر تهیه می شود و به دلیل فیبر بالایی که دارد کمک می کند مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. 

طرز تهیه اوتمیل رژیمی؛ یک صبحانه‌ی مقوی و سیر کننده

اوتمیل رژیمی چیست؟

اوتمیل یک صبحانه یا میان وعده مقوی است که از پرک جو دوسر به همراه آب یا شیر تهیه می شود. اوتمیل یک غذای رژیمی ، سالم و مقوی است که به راحتی آماده می شود و طعم دلچسبی دارد.

 

اوتمیل را در حالت معمولی با شکر شیرین می کنند یا این که خامه به آن اضافه می نمایند ولی اگر می خواهید اوتمیل رژیمی تهیه کنید بهتر است از شیرین کردن آن اجتناب کنید یا در نهایت بعد از اتمام پخت با کمی عسل آن را شیرین نمایید و به جای این که از خامه یا شیر پرچرب برای تهیه اوتمیل استفاده کنید از آب یا شیر کم چرب در ترکیب اوتمیل رژیمی استفاه نمایید. 

 

اوتمیل را معمولا به عنوان یک صبحانه گرم و داغ بلافاصله بعد از پخت مصرف می کنند ولی اگر با معده شما سازگاری نداشت و احساس ترش کردن داشتید می توانید بعد از ریختن در ظرف های مورد نظر اجازه دهید به دمای محیط برسد و میل نمایید یا این که در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و به عنوان میان وعده یا صبحانه روز بعد میل نمایید. که در این حالت بهتر است اوتمیل را کمی آبدار بردارید چون اوتمیل بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود. 

 

در صورتی که از سلامت پرک جو دوسر خود مطمئن هستید می توانید از شب قبل پرک جو دوسر را با شیر مخلوط کرده و در یخچال بگذارید و بدون نیاز به پخت به عنوان صبحانه رژیمی میل نمایید. 

در صورتی که میخواهید اوتمیل شما کالری کمتری داشته باشد میتوانید آب را جایگزین شیر در دستور پخت اوتمیل نمایید.

اوتمیل صبحانه رژیمی با نارگیل, دستور پخت اوتمیل, اوتمیل رژیمی

طرز تهیه اوتمیل رژیمی

 

اوتمیل رژیمی را می توانید در کنار انواع سبزیجات ، سالاد و تخم مرغ به عنوان یک وعده غذایی کامل و رژیمی میل نمایید. 

در ادامه مقاله انواع دستور اوتمیل رژیمی  را به شما آموزش می دهیم. 

 

اوتمیل رژیمی با جو پرک: 

مواد لازم اوتمیل رژیمی با جو پرک :

جو یا جو دوسر پرک    0.5 پیمانه
 کشمش پلویی  یک چهارم پیمانه 
 شیر 1 پیمانه
عسل   1 قاشق چای‌خوری
دارچین 0.125 قاشق چای‌خوری

 

اوتمیل رژیمی بدون شیر, ارزش غذایی اوتمیل رژیمی, اوتمیل صبحانه رژیمی با نارگیل, دستور پخت اوتمیل

طرز تهیه اوتمیل رژیمی با جو پرک

 

طرز تهیه اوتمیل رژیمی با جو پرک:

در صورتی که میخواهید اوتمیل کالری کمتری داشته باشد آب را جایگزین شیر نمایید. 

شیر یا آب را در قابلمه ای کوچک روی حرارت بگذازید و بعد از این که به جوش آمد ، جو پرک یا جو دوسر پرک ، دارچین و کشمش ر اضافه کرده هم بزنید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. 

حدود 2 – 5 دقیقه زمان برای غلیظ شدن مواد نیاز دارید.

 

می توانید هر از گاهی مواد را هم بزنید. 

اوتمیل را از روی حرارت بردارید و صبر کنید از حرارت بیوفتند سپس به کاسه دلخواهتان متقل کرده و عسل را اضافه کرده مخلوط نمایید. می توانید با برش های موز و سیب روی اوتمیل را تزئین کنید. 

 

اوتمیل رژیمی بدون شیر:

مواد لازم اوتمیل رژیمی بدون شیر:

برای 4 نفر

جو دوسر  ۱ فنجان
شیر بادام شیرین نشده ۲ فنجان 
موز له شده ۱ عدد  متوسط
  عصاره وانیل  نصف قاشق چایخوری 
 دارچین آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
  نمک   به مقدار کافی

 

 اوتمیل رژیمی, طرز تهیه اوتمیل, اوتمیل رژیمی چیست

طرز تهیه اوتمیل رژیمی بدون شیر

 

طرز تهیه اوتمیل رژیمی بدون شیر

در این  دستور اوتمیل رژیمی از شیربادام به جای شیر استفاده کرده ایم که علاوه بر مقوی تر شدن اوتمیل ، یک غذای رژیمی گیاهی و سالم داشته باشیم.

تمام مواد را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و سپس روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید. 

 

حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید 3 – 5 دقیقه ملایم بجوشم تا غلیظ شود. 

بهتر است هر از گاهی موادرا هم بزنید تا کامل قوام پیدا کند.

اوتمیل را می توانید بلافاصله میل نمایید. 

 

ارزش غذایی و کالری اوتمیل رژیمی بدون شیر: 

 ارزش غذایی و کالری اوتمیل رژیمی بدون شیر برای هر یک نفر عبارت است از :

 

کالری ۱۵۴ 
چربی  ۱٫۵ گرم
 کربوهیدرات  ۱۰٫۵ گرم
  فیبر ۱٫۷۵ گرم
پروتئین ۱٫۷۵ گرم

 

 

مواد لازم اوتمیل صبحانه رژیمی با نارگیل:

جو دوسر پرک    ۶ تا ٨ قاشق غذاخوری
 شیر   دو پیمانه
شکر یا عسل ٣ تا چهار قاشق غذاخوری
 موز یک عدد
 پودر نارگیل   ٣ قاشق غذاخوری
 پودر دارچین  ١/٢ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه اوتمیل صبحانه رژیمی با نارگیل:

جو دوسر پرک و شیر را در قابلمه ای مخلوط نموده روی حرارت ملایم بگذارید. 

هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا جو پرک نرم شود. 

پودر نارگیل را اضافه کرده هم بزنید .

موز را با چنگال پوره کنید و به قابلمه اضافه کنید و مخلوط نمایید. 

پودر دارچین را اضافه نمایید و هم بزنید. 

 

جو دوسر بعد از مدتی نرم و لعاب دار می شود ، شما می توانید شعله را خاموش کرده و اجازه دهید 5 دقیقه از حرارت بیوفتد و سپس عسل را متناسل با ذائقه خودتان اضافه کنید. 

حدود 5 دقیقه طول می کشد که شیر کاملا به خورد جو دوسر برود و صبحانه رژیمی شما آماده شود. 

 

شما می توانید اوتمیل رژیمی را با انواع میوه ها ، پرک نارگیل ، پسته یا کنجد تزئین نمایید. 

در صورت تمایل میتوانید برای شیرین کردن اوتمیل از خرما استفاده کنید. کافیست خرما را پوست گرفته و از همان ابتدا به قابلمه اضافه نمایید. 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
قیمت ، مشخصات و بررسی خرید انواع لامپ
این روزها لامپ ال ای دی یکی از اولین گزینه‌ها برای خرید لامپ خانگی‌ است. باوجود انواع مختلف لامپ و برندهای گوناگونی که در بازار هست، خرید کردن کار گیج‌کننده‌ای به‌نظر می‌رسد. 
ادامه مطلب >
با برنج شفته چه کنیم؟
شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا اینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، ...
ادامه مطلب >
اره موتوری و صرفه جویی در زمان
بریدن الوار و درختان با اره دستی کار بسیار سختی است که با استفاده از اره موتوری به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.
ادامه مطلب >
روش های مختلف طرز تهیه تاس کباب خوشمزه
تاس کباب یک خوراک سنتی و خیلی خوشمزه است که همراه با سبزیجات مختلفی درست می شود. تاس کباب جزو غذاهای پر ویتامین و رژیمی است. به دلیل داشتن فیبر زیاد برای کسانی که یبوست دارند، بسیار مناسب است. برای ت...
ادامه مطلب >
راهنما و خرید بخاری نو و دسته دوم
با نزدیک شدن زمستان و سرد تر شدن هوا، نیاز به خرید بخاری های گازی بیشتر احساس می شود. خرید بخاری گازی نیاز به دقت و آگاهی کاملی دارد و در صورت فقدان آن ها، می تواند خطرات جبران ناپذیری را به بار آورد...
ادامه مطلب >
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا
رنج(rice) از جمله غلاتی است که در آشپزی بیشتر کشورهای جهان بسیار کارآمد است و روش های پخت و انواع مختلف دارد. به ویژه در کشورهای آسیایی خوردن برنج چه برنج سفید، چه برنج قهوه ای بسیار رایج است. در بین...
ادامه مطلب >
طرز تهیه ی تاس کباب بوقلمون با قارچ و فلفل
آموزش طرز تهیه تاس کباب بوقلمون با قارچ . با این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >
فنون مهم در پخت برنج
در آشپزی ایرانی کسی را آشپز می‌گویند که به ‌اصطلاح بتواند برنج را خوب دربیاورد ، درواقع اولین مرحله آشپزی در آشپزی ایرانی پخت برنج است، پخت برنج ایرانی دارای فنونی است ، که درواقع هر کس آن فنون را بد...
ادامه مطلب >
یک حوله خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
حوله باکیفیت حس خوب شنا یا دوش آب گرم را کامل می‌کند.
ادامه مطلب >
پربازدیدها