جمعه, 02 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

آیلتس، تافل یا دولینگو! کدام بهتره ؟


آیلتس، تافل یا دولینگو! کدام بهتره ؟

بسیاری از افراد به دلایل مختلف اقدام به یادگیری زبان، خصوصاً زبان انگلیسی می‌کنند که یکی از آن دلایل، اقدام برای تحصیل به خارج از کشور است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام موسسه دانش گستر کوه نور، برای این منظور، شرکت در آزمون‌های آیلتس، تافل و دولینگو ضروری می‌نماید و می‌توانیم با موفقیت در هر یک از این آزمون‌ها، مدرک مربوطه را به دست آوریم.

 

مقایسه آزمون آیلتس، تافل و دولینگو

از سالیان قبل آزمون‌های مهارت انگلیسی یکی از عوامل مهم در فرآیند تحصیل در خارج از کشور بوده‌اند و اخیراً آزمون‌های مختلفی مانند آیلتس، تافل و دولینگو بیشتر مرسوم و رایج گشته‌اند. اگرچه این آزمون‌ها اهداف مشترکی مبنی بر سنجش سطح مهارت و توانایی زبانی شرکت‌کنندگان در آزمون را دارند، اما از نظر منابع درسی و مطالعاتی، نحوه برگزاری آزمون، نمره‌دهی، هزینه آزمون و ... با هم تفاوت‌هایی دارند. افرادی که قصد شرکت در این آزمون‌ها را دارند و زبان انگلیسی زبان مادری آن‌ها نیست، می‌بایست آمادگی و مهارت‌ لازم برای شرکت در این آزمون‌ها داشته باشند. تسلط به زبان انگلیسی و توانایی شرکت در این آزمون‌ها و به دست آوردن مدرک و گواهینامۀ مربوطه، علاوه‌بر پذیرفته شدن در دوره تحصیلی، به شما در به دست آوردن موقعیت شغلی و اجتماعی و همچنین ارتباط راحت‌تر، در جوامعی که به این زبان سخن می‌گویند نیز یاری می‌رساند.

در ادامه با مقایسه این آزمون‌ها با یکدیگر و تجزیه و تحلیل این تفاوت‌ها، قادر خواهید بود تا به وضوح ویژگی‌های هر یک از این سه آزمون را درک کرده و متناسب با نیاز خود، برای آمادگی جهت شرکت در هر یک از آن‌ها اقدام نمایید.

 

معادل سازی تافل، آیلتس و دولینگو

کدام یک؟ آیلتس، تافل یا دولینگو!

 

آزمون آیلتس؛ IELTS

با معرفی آزمون و مدرک آیلتس در سال 1989، بسیاری از دانشگاه‌های سراسر جهان به سرعت این آزمون را به رسمیت شناخته و مدرک آن را معتبر دانستند. به عنوان نمونه، بسیاری از مؤسسات دانشگاهی در ایالات متحده آمریکا، کانادا، نیوزلند، انگلستان و نیوزلند آزمون آیلتس IELTS و نمرات مأخوذه از آن را به‌عنوان مدرک مهارت زبان انگلیسی می‌پذیرند.

آزمون بین‌المللی آیلتس برای ادامه تحصیل در کشورهایی طراحی شده است که انگلیسی زبان هستند و این زبان، زبان اصلی آن‌ها به شمار می‌رود. در این آزمون، توانایی خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن شما به زبان انگلیسی مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌گیرد و نمرات به دست آمده از این آزمون بین 1 تا 9 درجه‌بندی می‌گردد.

 

آزمون تافل؛ TOFEL

آزمون تافل زبان انگلیسی به عنوان یکی از قدیمی‌ترین آزمون‌های سنجش و ارزیابی مهارت زبان انگلیسی به حساب می‌آید که در سال 1964 معرفی شد. آزمون تافل TOFEL توسط مؤسسه ETS که یکی از بزرگترین سازمان‌های برگزارکننده آزمون‌های مهارت زبانی است، برگزار می‌شود. این مؤسسه، همان موسسه‌ای است که آزمون GRE را نیز برگزار می‌کند و مدیریت و اجرای این آزمون‌ها را بر عهده دارد. اکثر دانشگاه‌های آمریکا و بسیاری از دانشگاه‌های سراسر جهان، نمرات تافل را به‌عنوان مدرک مهارت زبان انگلیسی می‌پذیرند.

آزمون TOEFL iBT به شما کمک می‌کند تا از مهارت خود در زبان انگلیسی مطلع شوید و تنها آزمونی است که هر 4 مهارت آکادمیک انگلیسی - خواندن،  شنیدن، صحبت‌کردن، و نوشتن - را به روشی که در یک کلاس درس استفاده می‌شود می‌سنجد. این آزمون در چهار بخش دارای نمرات 0 تا 30 بوده که در مجموع، نمرات آن در محدودۀ 0 تا 120 قرار می‌گیرد.

 

آزمون دولینگو؛ Duolingo

این آزمون جدیدترین آزمون اضافه شده به لیست آزمون‌های مهارت زبان انگلیسی است که توسط دانشگاه‌ها و کالج‌های سراسر جهان پذیرفته می‌شود. اگر چه به اندازه آیلتس یا تافل شناخته شده نیست، اما به تدریج در فضای تحصیل در خارج از کشور محبوبیت پیدا می‌کند.

تعداد داوطلبانی که تمایل به شرکت در این آزمون دولینگو Duolingo دارند، به دلیل مطالب درسی عمیق، هزینه‌های امتحان نسبتاً مقرون‌به‌صرفه و امکان شرکت آنلاین در این آزمون رو به افزایش است. برخلاف سایر آزمون‌ها، داوطلبان می‌توانند از هر جایی در این آزمون شرکت کنند.

همچنین هر ساله دانشگاه‌های بین المللی بیشتری نتایج آزمون انگلیسی Duolingo را به‌عنوان گواهی مهارت زبان انگلیسی می‌پذیرند.

 

مقایسه آزمون آیلتس، تافل و دولینگو  در یک چارت

در جدول زیر پارامترهای مربوط به هر سه آزمون را می‌توانید ببینید و با هم مقایسه نمایید.

کدام یک؟ آیلتس، تافل یا دولینگو!

هر کدام از این آزمون‌ها روش نمره‌دهی خاص خود را دارند. در حالی که در آزمون‌های تافل و دولینگو بیشتر نتیجه مدنظر است، در آزمون آیلتس، بیشتر تسلط شما مورد توجه بوده و برای شما نمره‌آور است.

کلام آخر

تا بدین جا با این سه آزمون و نحوۀ ارزیابی آن‌ها آشنا شدیم. مفتخریم که اعلام کنیم؛ ما در «مؤسسۀ دانش‌گستر کوه‌ نور» در زمینۀ اعزام دانشجو به خارج از کشور با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در حال فعالیت هستیم و آمادۀ ارائه خدمات به شما عزیزان هستیم. 

 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
چرا می‌گویند در شب ناخن نگیرید؟
دلیل علمی ناخن نگرفتن در شب چیست؟چرا نباید در شب ناخن گرفت ؟با ما همراه باشید تا بدانید که چرا نباید در شب ناخن گرفت...
ادامه مطلب >
سنگ یشم چیست و چه خواصی دارد؟
یشم خواص و فواید بی نظیری دارد، البته یشم سبز خواص فوق العاده ای را برای سلامت جسم و روح به همراه دارد و برای پوست نیز مفید است.
ادامه مطلب >
دلیل تیره و خاکستری شدن ابرها قبل از بارندگی چیست؟
همه ما با دیدن ابرهای خاکستری و تیره رنگ که گاهی ترسناک به نظر می رسند متوجه می شویم که احتمالا بارندگی در راه است و خودمان را برای بارش باران آماده می کنیم.اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چ...
ادامه مطلب >
تلویزیون‌های هوشمند چه اطلاعاتی رو جمع آوری می کنند ؟
تولیدکنندگان ادعا می‌کنند که از اطلاعات شما برای شخصی سازی و کیفیت محتوا استفاده می‌کنند، اما فروش این نوع داده‌ها به افراد ناشناس، شرکت‌های تبلیغاتی یا سرویس‌های پخش امری معمول است.
ادامه مطلب >
خواص شگفت انگیز گردو برای سلامتی و پوست و مو
تا به حال دقت کرده اید که مغز گردو چقدر شبیه مغز انسان است؟ امروزه علم ثابت کرده که گردو غذای مغز است و نباید از خوردن آن غافل شد!
ادامه مطلب >
بررسی مزایا و معایب اوزون تراپی مو
اوزون تراپی برای برطرف کردن مشکلات پوست و موها استفاده می شود. این شیوه با استفاده از یک دستگاه مخصوص انجام می گیرد. دستگاهی که اکسیژن (O2) به اوزون (O3) تبدیل می کند، باعث می شود فولیکول ها و ساقه م...
ادامه مطلب >
استفاده از ناخن مصنوعی چه عوارضی به همراه دارد؟
چندسالی است کاشت ناخن به رویه‌ای مرسوم میان بانوان تبدیل شده و بسیاری ناخن های طبیعی خود را زیر ناخن های بلند و مصنوعی برای همیشه دفن می کنند تا برای مدت کوتاهی هم که شده داشتن ناخن هایی زیبا را تجرب...
ادامه مطلب >
چرا نباید شبها ناخن ها را کوتاه کرد؟
شاید برای شما هم پیش آمده است که می‌خواستید در شب ناخن بگیرید، ولی بزرگترها مانع اینکار شده اند و گفته اند که در شب ناخن نگیرید. اما واقعا چرا نباید در شب ناخن گرفت؟
ادامه مطلب >
درباره برنج بیشتر بدانید
با اینکه مصرف برنج در ایران زیاد است، اما چین به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور جهان، بیش از هر کشور دیگری برنج مصرف می‌کند.
ادامه مطلب >